www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Man och Fru

Jag har börjat baka en hel del. Det är ju så roligt men dock så kan jag inte sluta äta godsakerna innan allt är slut haha.

Ja idag så har inbjudningskortet ramlat ner i några brevlådor här i byggden. Så då kan jag ju ta tillfället i akt att berätta att jag och Christian ska blir MAN och FRU. I sommar blir det bröllop, ett litet mysigt lantligt familjebröllop med bara de närmste.

Min underbara bröllopsklänning är redan beställd, maten är klar och ikv ska jag sitta lite med musiken som ska spelas. Det känns väldigt stort att gifta sig. Känns väldigt vuxet. Ringen eller Ringarna har vi ej tittat ut någon ännu. Christian kan ej bestämma sig om han ska ha någon ring eller ej. Jag vet inte vad som är vanligast? Är det att bara kvinnan får en ring eller båda två?

Vi kommer att ta mannens efternamn. Det känns ju också lite lustigt att byta efternamn, till ett efternamn som jag inte ens tycker om haha. Jag har övervägt att ha kvar mitt nuvarande efternamn men har kommit fram till att byta.

hej

Ja den där listan jag skulle följa går väl sådär, kan man ju säg haha. Men jag ska ta tag i den också :)
Fjärde dagen med mega huvudvärk.....Ska gå och vila lite snart. Sen ska jag hämta min svärmor så ska vi städa lite här hemma. Men har jag fortfarande mega huvudärk så får det vara. Då får jag försöka städa upp här i veckan innan festen på lördag :)

Hej hopp

Fredag

Känns som var och varannan person är gravid igen. Det var många i min bekantskap som fick barn när jag fick Nellie. De flesta av dem är redan gravida igen, väldigt roligt :)
Så stort grattis till er! ;)

Jag har haft en underbar dag på jobbet med massor av skratt, kom hem för en liten stund sen och nu ska jag snart gå och lägga mig.

Ofta när jag kör bil så tänker jag på allt jag vill blogga om, men sen när jag väl sitter vid datorn så är allt borta...

Men nu när jag körde hem från jobbet så tänkte jag på dig Terese! Jag vet inte om du forftande läser min blogg. Men om du gör det så ska du veta att jag SAKNAR dig så jäkla mycket. Önskar att allt var som förr. Hoppas vi ses snart för jag saknar dig!!! Hoppas du mår bra där du bor nu, och att du trivs!

Önskar er alla en trevlig helg.
Kram

Lycklig

Jag vil bara säga att jag är så jäkla LYCKLIG!!!!

Lekstuga!!!

För det första så vill jag verkligen be om ursäkt för att jag missade skriva att Isa också var med på vår mysfika i Halmstad. Fattar verkligen inte hur jag kunde missa det.

Den bästa nyheten idag är att snart kommer Nellie få en lekstuga. Jag är typ i extas av lycka. Det ska bli så jäkla kul att fixa till den. Ni anar inte. Jag kommer drömma om denna lekstuga inatt, Jag längtar till vi har den här ;)

Idag på fm var jag och Nellie hemma hos underbara, bästaste Linda på fika. Det var jag, linda och underbara Sofie och alla våra fina barn. Det var verkligen hur trevligt som helst och så jäkla skönt att få träffas!
Längtar till våran tjejfest :)

På em så var jag, Nellie och mamma på bokrean i stan och köpte några böcker, sen fikade vi våfflor hemma hos mamma och pappa.

Jag längtar efter VÅREN....jag vill kunna gå ut i trädgården och njuta av vårsolen, jag vill vårstäda i trädgården, köpa massa blommor och lyssna på fågelsången. Jag orkar inte med denna kyla längre.......

Nu ska jag planera hur lekstugan ska se ut...så jäkla kul :)

Kram

Fika i Halmstad

Åh vad glad jag blir för att du hittat till min blogg älskade Bea. Jag längtar tills på fredag när vi ses på jobbet :)

Jag hoppade nyss av tåget från halmstad. Jag, Lotta,Isa och Charlotta har varit hemma hos Eve och fikat och tittat in hennes nya lägenhet. Jätte trevligt. Jag har både skrattat och gråtit haha :)
Eve hade dukat så fint och bakat en massa gott. Hon är så snäll lilla Eve. Hon hällde upp varmt te vatten i jätte fina koppar. Eve råkade välta ut en kopp med jäkligt varmt vatten och de vattnet landade på mitt ben Satan vad ont det gjorde. Men det var samtidigt så jäkla kul. Jag asflabbade och grät på samma gång :)
Tack undebara vänner för en väldigt trevlig kväll :)

Skatan i källaren har hittat ut igen. Mannen min slängde ut den. Fråga mig inte hur, men han lyckades :)

Nu sitter Leo vid mig och kelar. Han är så go så :)

Kram Kram

Usch

Vi har en levande skata i källare! Jävla LEO!!!!

Frågor och svar :)

Jag har ju fått massor av komentarer till min blogg. Väldigt roligt och jag är så tacksam för alla komentarer.
Tänkte ta och svara på de  =)

Sofie: Nej vi är inte GAMMLA. Men jag har hamnat i någon slags åldersnojja just nu. Jag kommer nog över det haha. Klart vi inte är gammla, men igår så kände jag mig gammal. Men jag tänkte jag skulle ta och färga håret då blir jag säkert på bättre humör haha :)

Martina. Hoppas du har det bra borta i Oslo. Tack för alla fina kommentarer och jätte kul att du läser mig blogg :)
Ja visst är pippi tröjan fin. Jag köpte den på lindex till Nellie. Men så var jag inne på gekås häromdagen efter jobbet och där hade de pippi tröjor till vuxna. Så jag köpte en till mig, så nu har jag och Nellie varsin :)
Hör av dig när du är hemma nästa gång så kanske vi kan sätta ihop ett tupperware party, superkul :)

Soley: kul att du läser mim blogg. Jag var inne å din blogg idag, jätte kul att läsa om dig och din familj. Jag ser fram emot att läsa om alla fina tårtor och bakverk du gör.

Louise: Ja JISSES vad fint det huset är som är till salu i Veddige. Helt galet. Jag hade lätt kunnat köpa det!

Ramona: Vad roligt att du också läser min blogg :) blir så glad så. Ja den tapeten är så jäkla fin. Ska beställa den idag :)

25 år.....Herregud

25. Herregud jag fyller verkligen 25 år i år. När jag var tonåring så tänkte/drömde jag alltid om hur mitt liv skulle se ut när jag var 25 år gammal. Visa delar av min dröm är mer än uppfylld andra delar är inte ens började på. Jag lider av åldersnojja. Jag får nästan ont att andas när jag tänker på att jag fyller 25 år i år.
Det är så mycket jag vill hinna innan jag ska dö. Hur ska jag hinna allt? Livet bara springer förbi en.

Jag har alltid sett mig själv som en ungdom...Men det är jag väl inte efter 25 år? JESUS är jag vuxen då? Det vet inte jag hur man är.....I min väld är jag forfarande 20 år........Lite lätt panikångest kan man väl säga..

Min dröm när jag var typ 15 år var att jag skulla ha 2 barn innan jag fyllde 25 år...Ja då få jag nog snabba mig haha. Men jag har fått världens underbarste dotter och då var jag ung endast 23 år gammal ;)

Ja jag vet jag är "töntig"

Nu dax för en apelsin och SOLSIDAN!!!

Dag 1 - en presentation av mig själv

Jaha, jag är inte så bra på sånt här haha.

Jag är en 24 årig "kärring" ja man kan nog börja kalla mig gammal. Det tycker jag för jag har börjat bete mig på ett underligt sätt. Jag tycker inte det är roligt att gå ut och fetsa längre. Sitter hellre hemma i myskäder och softar farmför tv:n med min famij som består av min sambo och vår dotter som är snart 14 månader och våran älsade katt LEO även kallas SNIFFI.  Jag dricker nästan aldrig alkohol, knappt ett glas vin längre haha. Jag gillar att gå och lägga mig tidigt typ ca 22.00 och jag ÄLSKAR att gå upp tidigt på morgone. Ja ni hör ju själva att jag är ju ingen ungdom längre haha.

Jag är fortfarande bosatt i min stad som jag är uppvuxen i. När jag var i min värsta tonårstid så avskydde jag verkligen denna lilla stad. Jag skulle aldrig över min döda kropp bo här när jag blev "stor"
Men det är en helt fantastisk stad. Vi har ju nära till allt och alla känner alla. Jag älskar att bo här. Jag och min sambo köpte oss ett hus för 3 år sedan. Vi kollade på ett antalt hus innan vi kom till detta hus vi bor i idag. Det var gammalt, slitet och mörkt och ganska litet. Men av någon anledning blev jag kär i detta hus. Det skulle bli mitt och det blev det med. Budgivningen var galet hysterisk. Men vi vann till slut :)

Nu idags läget kan jag sitta och fundera på "HUR I  HELVETE KUNDE VI KÖPA DETTA GAMMLA HUS" samtidigt som jag tänker så, så är jag galet förtjust i detta hus.

På gymnasiet så läste jag samhäll/Turism och efter det började jag jobba som receptionist. Jag älskar att träffa nya människor och jobba med service :)

På min fritid så umgås jag med vår underbara dotter. Hon är mitt allt. Hon ger mig så mycket glädje. Utan min dotter vore jag ingenting. Hon är det bästa som hänt mig. Så älskad från första stund.
Jag umgås givetvis med min älskade sambo också. Vi har varit ihop i 9 år snart. Helt galet. Jag älskar honom fruktansvärt mycket! Han betyder allt för mig. Utan honom kan jag inte leva. Jag skulle inte fungera, jag hade nog dött utan honom. Det jag INTE gillar är att han röker. Det är den ända nackdelen.....

Jag älskar att umgås med mina vänner och nära och kära :)

Rökning är det värsta jag vet. Jag hatar det!!! mer behöver jag nog inte säga.
Jag skulle aldrig få för mig att tända en cigg. Så dumt!

Jag älskar inredning och pyssel. Jag har alltid något projekt på gång :)
Just nu så är det planering av vår renovering på övervåningen.

Nu har ni fått reda på lite om mig iaf. Så hörs vi imorgon igen.

KRAM till er




En spännande lista

Jag snodde denna listan av Fia. Tack fia för iden. Det är alltså ett nytt ämne jag ska skriva om varje dag. I Hela 30 dagar. Spännande va hihi :) Så alltså dag 1- presentera mig själv! Let`s go

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Vad bjuder jag på för mat?
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Om det här vore min sista dag
Dag 07 – Vänner
Dag 08 – Favorit saker
Dag 09 – Min tro eller livsfilosofi
Dag 10 – Bloggfavoriter
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – 10 saker du inte vet om mig
Dag 13 – En vanlig dag hemma hos mig
Dag 14 – Dåliga vanor och laster
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Första kyssen
Dag 17 – Barndomsminne
Dag 18 – Ett pinsamt ögonblick
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Mina förebilder
Dag 21 – Mina dåliga sidor
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Mitt hem
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Det här är jag bra på
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Saker jag saknar
Dag 29 – Det här ska jag bli när jag blir stor
Dag 30 – 10 synder

Mysig dag

Idag så har jag och Nellie varit och träffat doktorn. Hon har sådanna problem med magen/hård i magen. Vi fick medicin utskriven på recept, åkte till apoteket men de visade sig att de ej hade den inne. SÅ ska hömta den på fredag. Efter doktorn så kom min älskade syster som är hemma från Umeå. Super mysigt. Vi har bara tagit de lungt tittat på tv, sovit, lekt med Nellie och så bjöd jag henne på Pizza och fika.

Jag har hittat mitt drömhus, det ligger ute för 1,7 miljoner. Helt galet fint både! Precis så som jag vill ha det. Dock så ligger det i Veddige och ditt har vi ej lust att flytta. Men sjukt fint!!!! Vill ha!! :)

Ser ni vad fint det är!! HERRE GUD!!!!

Nu är jag trött och ska gå och lägga mi strax, ska upp tidigt :)

Natti natti


Underbar tapet som ska bli min!

Denna underbara tapet kommer vi sätta upp i hallen på övervåningen, när allt är klart någon gång :)
Tapeten kommer från boråstapeter

Tupperware party

Jag har nu varit tupperware konsult i ca 1 månad.Jag tycker det är fantastiskt roligt att åka hem till personer och hålla i en demo. Dels för jag tycker att de har bra produkter och sen är det en vädigt social grej :)
Jag gör det mest för en kul grej.
Idag  fick jag två stora lådor med produkter som ska ut till massa köpare jag träffade förra veckan.
Är det så att ni vill ha en demo så tveka inte att kontakta mig :)
Jag skulle bli super glad. Det är ju alltid trevligt att bjuda hem lite vänner, släkt eller grannar på en god fika och titta på super bra produkter!

Imorse var jag och Nellie och mamma på klitterbadet och badade i den nya plsakbassängen. SUpermysigt efter vi hade badat så fikade vi mumsig fika.

Nu så har vi ätit middag och nu sitter jag framför datorn :)

Igårkväll så var min mormor här på besök. Väldigt trevligt. Nellie fick en alla hjärtans dag present. En stor fluffig mjukis kanin :)

Nellie har hamnat i någon liten trotts ålder. Inget passar och hon bara gnäller haha. Men hennes mamma är också envis :) Nu så har kag lagt henne för att sova middag och det började jag med för ca en timme sen. Hon vägrara somna fastän hon är trött....

Hej hopp

Mannen har köpt en till bil!

Mannen min har fått köra eu moppe nu under vintern, Inte så SMART! Men vi har inte haft något val då jag måste ha bilen till mitt jobb. Mannen har ramlat en gång i vinter och slagit sin rygg. Inte bra.
Men nu, Idag så har vi köpt en till bil.Av en kollega till mannen. Det är något gammalt åbäcke. Men det känns ändå bra att ha en bil till :)

Nu ska jag snart ta tag i mitt och börja tillaga lite god mat och duka fint för ikv ska familjen dahlström/dymling fira alla hjärtans dag :)

Hej hopp

Min lilla Pippi :)

Idag när vi var på stan en sväng så hittade jag en PIPPI tröja till Nellie. Gud vad fin den är! Jag vill ha en sån till mig själv. Nu sitter jag och surfar på lindex.com och såg en klockren boddy till Nellie. En boddy med en husvagn! Den måste hon ju ha :)

Lördag och solen skiner

idag har vi sovit länge. Ätit en lång och härlig frukost och goda frallor från bageriet. Sen åkte vi in till stan och träffade Rickard. Vi gick längs med ätran och matade änderna. Nellie tyckte det var jätte roligt. Efter det så gick vi in till stan och åt lunch på Ritz. Nellie gick omkring på cafet och hälsade på folk :)

Nu ä vi hemma och jag har precis gjort klart våran alla hjärtans dag middag som vi ska äta imorgon.
Snart ska vi åka på kalas och fira Amanda som fyllt 2 år!

Egentligen hade vi en massa MÅSTEN idag...Vi skulle egentligen ha renoverat och städat och plockat bort julbelysningen ute. Men vi sa att idag så skiter vi alla MÅSTEN!
Vi måste passa på att njuta av livet och umgås med varandra :)

Våran alla hjärtans dag meny ser ut så här

Förrätt: Gurksoppa i glas

Huvudrätt: Pestofylld kyckling, potatisgratäng och en härlig sallad

Dessert: Läcker cheesecake med passionsfrukt

Och vet ni vad? Idag lyser ju solen!!!!

Välkommen Walter!

Stort grattis Jennie och Henrik till er lilla Walter. Är så glad för eran skull :)
Vi ses snart!!!

Hej hopp

hej på er.
Jag skämms, jag är så dålig på att blogga.....

Igår kväll så var  vi hemm hos mormor och morfar och åt super god mat. Mamma och pappa var också med. Super trevligt. Nellie fick sin alla hjärtans dag present redan igår kväll. Mannen min kunde inte hålla sig hahha.
Hon fick den där kaninen jag skrev om häromdagen. Den är så söt och rolig.

Nu har jag och mannen tittat på det bästa programet SOLSIDAN!!!
Det är så sjukt bra ju ;)

Nu ska jag sova, vi ska upp tidigt till jobb och dagis :)

Natti Nartti


Usch

Usch nackdelen med att ha hus är verkligen när elräkningen kommer, jag säger bara usch!!

Glöm inte det!

I eftermiddags kom min älskade kusin hit. Alltid lika kul att träffa henne. Tusen tack för sällskapet och pratstunden. Våra samtal är viktiga för mig ska du veta!

Sen kom Charlotta en stund. Hon fick sina tupperware produkter som hon köpt :)

Jag har precis lagt Nellie. Hon somnade med en gång. Hon är så söt för när man säger Godnatt, sov så gott, vi ses imorgon så vinkar hon. Nellie har utvecklats så mycket sen hon började på dagis. Hon har blivit så stor kan säga massa ord och går för fullt. Dagis är verkligen bra :)

Vill skicka en hälsning till mormor och morfar, Glöm inte att vi vill köpa erat hus :)

Nej nu blir det mys framför soffan och dillchips. I like :)

Tjolahopp

Lite tid över

Jag har lite tid över just nu, så då passar jag på att skriva ett litet inlägg.
I Söndags så hade jag min första tupperware demo, det var nervöst och jag visste inte rikigt vad jag var haha
Men det gick bra ändå för att vara första gången.
Jag har en ny demo imorgon som jag ser fram emot som tusan :)

Igår var min älskade mormor och morfar här vi fikade  mumsiga semlor och busade med Nellie, De tyckte det var så roligt att träffa Nellie.  Sen så bara tog vi det lungt resten av dagen. MYS MYS!!
Jag är väldigt dålig på att ta kort.....måste bli bättre på det.

Idag så har jag varit och handlat och lagat middag. det är så långt jag kommit idag. Hela familjen sov länge idag. Vi vaknade efter kl 09.00. Igår så la jag Nellie efter kl 18.00 för hon var så trött och hon sov ända fram till kl 09.00 idag....extremt trött eller vad :)

Jag har köpt alla hjärtans dag present till mannen, men ingen till Nellie ännu vi ska köpa  kurragömma Jojo. En liten kanin som räknar till tio, barnet springer och gömmer sig med den magiska moroten och så letar JOJO upp barnet :) Låter ju dökul hihi



Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0