www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Fika med Emma och Ayline!!!


Nellie sover som en stock i vagnen nere i källaren. Låter hemskt att hon sover i källaren! Men vi har vagnen där nere. Jag/Vi kom hem för en liten stund sen!
Vi har varit i stan och träffat Emma och Ayline!!
Det var så mysigt. Jag har inte träffat henne på väldigt länge, men det kändes inte så.. Det kändes som vi träffades förra veckan typ hehe.
Hon är så snäll och vilken underbar dotter hon/de har. Helt fantastisk!!

Jag sitter och funderar på vad jag ska äta ikv.....orkar inte laga mat.....Tråkigt att mannen jobbar!!!

Gäsp....jag blev allt trött nu!!

Hej så länge

Ska bara testa om det går att Blogga via m...

foto0317 (MMS)

Ska bara testa om det går att Blogga via mobilen.

Simma, simma

På söndag ska Nellies mormor får följa med på babysimmet!!

Plockat Vitsippor i skogen!

Nellie ligger och har gympa i sitt babygym. Hon drar upp hela sin överkropp med leksakerna på babygymmet.
Jag och Nellie var ute och gick en prommenad för en stund sedan. Jag passade på att plocka vitsippor. Så nu doftar det så gott här hemma.
Jag har även flyttat in Nellies spjälsäng in till vårat sovrum.Får se om hon vill sova själv i den nu när den är i vårat rum. Annars får hon sova mellan oss. Inte mig emot för detär ju så mysigt,men det är ju ej bra i längden.
Nellies fadder Isa kommer hit sen senare, det ska bli mysigt!

Hej hopp!!

Mitt liv är perfekt!

Jag sitter och tittar på våran underbara Nellie. Tänk att livet kan vara så perfekt!!
Jag satt och läste min förlossnings berättelse innan. Jag började nästan gråta! Vilken lycka det var och vilken kraft jag hade. Enorm kraft får man när man ska föda barn!
Jag tänker ofta på min stora fina mage jag hade,jag njöt verkligen utav att vara gravid. Jag hoppas verkligen jag kommer få uppleva det fler ggr och att graviditeten kommer vara bra. Det var så härligt att gå runt med sin stora tjocka mage och känna hur Nellie sprakade och levde inuti mig!!!!
Nu ligger hon och sover igemte mig. Våran underbara dotter Nellie! Tänk att man kan vara så fin!!!
Det är en enorm kärlek man har till sitt barn.
Helt obeskrivligt underbart är mitt liv!!!!

God Natt!!!

Min stora feta mage som Nellie låg i!!!

Ellen och Olle sjunger!

idag har jag och Nellie varit på babycafe. Det var väldigt trevligt :)
Vi sjöng och lekte med bebisarna, sen pratade vi om vaccinationer idag. Efter babycafet så var Nellie övertrött så hon var så ledsen. Men nu har hon sovit i 2 timmar så nu är hon pigg och glad igen.

Jag vill ha en bok serie som heter Ellen och Olle sjunger. Det är små pekböcker som heter T.ex. Var bor du lilla råtta.  Då är det låten Var bor du lilla råtta med bilder till. Hur mysiga som helst. Finns några st sådanna böcker. De böckerna skulle Nellie vilja ha :)

Grisar på Vallarna

Dagen har varit underbar! Jag och Nellie har varit med Nellies mormor och moster! Vi gick till Vallarna och kollade på getter, höns och grisar :) Sen gick vi genom staden och in på Lindex där shoppade jag lite kläder till Nellie på rean :)
Efter det så åt vi glass. Vi åt magnums nya glass Magnum Gold? med havsalt i. Den smakade lite kaffe men trots detta var den väldigt god :)
Sen gick vi hem till mamma för att Nellie var hungrig och sen så fick även jag mat hemma hos mamma :)
Tack snälla för det.
Nu sover Nellie hon var mega trött

Hej hopp

Så fin

Denna underbart fina klänningen har Nellies farmor sytt!!!! Visst är den fin?!

Babysim

Idag har det varit full rulle här hemma :)
Jag började dagen med att städam och plocka i ordning här hemma, på nedervåningen!
Efter det så åt vi lunch som mannen lagade. Sen var det dags för babysim. Och Nellie tyckte det var lika kul idag som alltid! Efter det så kom Rickard och hälsade på. Jag passade på att klippa gräster. Oj vad roligt det var jag älskar att klippa gräs.
Och nu har vi ätit jag åt hemmagjord kräftmacka med ägg,kräftor, rödlök, dill och majonäs. Mannen åt något med curry.

Matvägrar!!

De senaste dagarna har Nellie varit väldigt svår att mata! Hon vill ej äta bara klöker sig....Jag blir jätte orolig över henne! Nu har jag försökt ge henne mat i en 30 min men hon vägrar! Så jag får sitta uppe en stund till. För hon måste äta innan vi somnar för natten!

Innan så kröp det en äckel äckel, äckel fästing på mig. Det är så j*vla äckliga så nu kliar det överallt på kroppen!

Dagen har varit helt underbar! Vi började dagen med att köra 2 lass till tippen, sen så åkte vi hem till min far och fikade, sen hem till Nellies farmor (min svärmor) och hämtade en klänning hon har sytt till Nellie. Den var så fin, verkligen jätte fin. Jag längtar tills hon kan använda den :)
Efter det så åkte vi hem och grillade ryggbiff, gjorde klyftpotais och sås. Det var helt galet gott :)
Och nu ikv har vi kollat på film jag och min älskling!

Önska mig lycka till med matningen av vår dotter!!

God Natt

En helt annan Madde

Vår vän Martin brukr säga att man blir 15 år äldre efter att man fött barn! På ett sätt så kan jag hålla med honom i detta. Jag är en helt annan person nu än vad jag var innan jag fött barn. Jag har utvecklast och vuxit enormt mycket. Jag ser världen på ett helt annant sätt nu. Jag prioritera på ett annat sett. Ett exempel är när jag var ute i lördags och såg alla fulla människor som ramla runt på harrys. Herre gud säger jag bara! Förut drack jag så mycket att jag knappt kunde stå. Det skulle aldrig falla mig in nu...Jag tar några glas vin och har det allmänt trevligt.
Jag tar för mig mer nu. Jag säger vad jag tycker och tänker. Ingen ska få sätta sig på mig. Fast det gjorde jag innan också men jag kanske höll mycket inom mig för att slippa konflikter. Men inte nu längre den nya starka dunder morsan är här nu haha!!
Man har inte bara sig själv att tänka på längre, utan Nellies behov kommer förre allt annat.
jag kommer bli den bästa mamman i världen åt vårt/våra barn.


Hej hop


Sömnlös!!

Jag brukar alltid somna när jag sett någon skräckfilm eller något liknande. Men igår hade jag svårt för att somna måste jag säga. jag såg på tv4 igår kl 21.00 det handlade om när British Airways flight 009 var på väg från Malaysia till Australien slogs plötsligt alla fyra motorer ut av vulkanisk aska. Med 263 personer ombord börjar planet tappa höjd men till slut lyckas besättningen få igång motorerna och genomföra en nödlandning på Jakarta.
Det var så fruktansvärt att se alla dessa människor som greps av panik, hemskt att se när flyplanet brann och det kom in aska i kabinen! Fy fan vad hemskt att vara med om något sådant!

Ja jisses Nellie har kommit på at hon kan skrika som en gaphals. Det är inte för att hon är arg. Hon är jätte glad och tycker det är jättekul att skrika högt!!!

Hej hopp

Slappedag......

Jag förstår inte varför jag är så slö idag. Orkar ingenting!
Tanken var att jag skulle städa idag....jag har bara städat köket...Jag orkar inte, vill bara gå och sova.
Jag var ute för en stund sen med Nellie i vagnen men det blåste ju halvstorm och inte blev jag piggare av dem promenaden.
Hela förmiddagen ägnade jag och Nellie i soffan. Vi hade det så mysigt! Jag låg och tittade på henne och vi sov lite. Hon är så fin, så fantastiskt underbar...
Nu sitter jag framför datorn igen......BLÄ!!
Nellie "läser" sin tygbok!

Hon har en favorit nalle. Och det är Tummen figuren. Hon skiner som en sol när hon ser den :)


Lektion 2

Yes nu sover Nellie i sin spjälsäng i sitt rum :)

Nya bilder!!!







Här kommer lite nya bilder på Nellie :)
Häromdagen så bad jag Christian att gå upp och byta blöja. Så de gick upp. Det gick en lång stund och det var så tyst. Sen bad mannen mig att komma upp. Då hade han satt Nellie i sin gåstol. Hon sken som en sol av lycka och sen började hon skratta och tjuta av lycka. Så glad hon blev av att sitta i den och trycka på alla knappar!!
Gåstolen är höj och sänkbar så hon passade perfekt i den :)
Nu ligger hon och gosar med en filt i babygymmet. Hon sover nästan. Hon är lik mig jag gillar också att mysa med filtar och det gör även Leo. Filtfamiljen kan vi kalla oss.
Idag ska vi på babycafe :)

Övning ger färdighet

Nu ikv har jag försökt få Nellie att sova i sin egna säng och även i vaggan. Ex antal ggr har hon somnat i min famn och jag smygit in med henne till hennes säng. WIPS säger det och så är hon klar vaken. Nu har jag försökt ca 30 min att lägga henne i vaggan. Men det slutade med att hon är jätte pigg! Ja men det får ta den tid det tar. Vi ska öva lte varje dag :)
Nu ligger hon i vår säng, Jag, Nellie och Leo.
Och det är sååå mysigt!
jag hade gärna haft henne i vår säng men det bästa är om hon sover själv i sin säng!

Nu säger vi godnatt! P.s nu sover hon.

Vi är så SMÅ!!!

Tänk vad SMÅ vi är i jämförelse med naturens krafter!!!
Det är många som är drabbade av askmolnet som ligger över europa!
Många som inte kommer hem från sina resor många som inte kommer iväg.
Min mamma skulle åkt till Spanien på onsdag men flyger går ej....Stackars mamma!!!

Tänker på dig!

Skulle önska att himlen hade en telefon så jag kunde höra din röst igen, Jag tänkte på dig idag, men det är ju inte något nytt. Jag tänkte på dig igår, och dagarna före det också. Jag tänker på dig i stillhet. Allts som är kvar är minnen och ett kort i en ram. Ditt minne är hos mig för alltid. Gud har dig i dina armar.....jag har dig i mitt hjärta!!!

Hola!!!!

Jag och Nellie sov tills nu...vi var trötta båda två :)
Nu sitter hon i sin babysitter och försöker resa sig. Hon har blivit så grymt stark.
Hon "pratar" jätter mycket nu.
Igår så hittade jag en liten prematur blöja.Nellie hade de när hon föddes och då var de för stora. Blöjan var så liten. Och nu har Nellie blöj storlek 3. Så tiden går verkligen verkligen fort......
Jag tycker att det är lite sorgligt at tiden går så himla fort!!!!
Nu ska jag ta och gå och puss min Nellie

Tjaoooo

Söndag

Jag skrattar så jag gråter typ....Min kusin Linda hade hittat ett brev som jag skrivit i en bok. Brevet hade jag skrivit till Tilda och brevet är ifrån när jag går i 8:an hahha herregud......
Jag skrev om en kille jag var kär i!!

Tack snälla underbara kusin för kläderna och boken till Nellie. Boken kommer vi verkligen ha nytta av. Boken heter Andra mosboken och är en receptbok för bebisar :)

Igår kväll så satt jag på FB och så skerv jag att jag var på festhumör...Min älskade kusin nappade på detta. Så vi gick ut och festade. Haha  så härligt när det blir så spontant!
Helt galet mycket folk var det på harrys. Tack för en trevlig kväll! Dock hade jag ont i magen...Dumma Pizza!!!

Igår på dagen hade vi kalas här hemma. Mannen fyllde ju 28 år hehe :) Grattis igen snutte

Idag har vi varit på babysim och simmat med Nellie. Hon tyckte det var jätte mysigt. Hon sken som en sol!
Nu sover hon som en stock i vagnen!

Imorgon är det ny vecka! Så då tar vi nya tag.... :)

Och så hoppas vi att askmolnet verkligen försvinner så mamma kommer iväg!!

Håller Tummarna!!

Vi håller tummarna för att min älskade mamma kommer iväg på sin efterlängtade semster till Spaninen på onsdag!!!!

Vad är det för en dag?? Jo mannens födelsedag

Vi har nyss haft kalas här hemma! Min familj, min mormor och morfar och min svärmor har varit här och firat min älskade Christian som idag fylle 28 år hehe!
Snart är du 30 år gamal *hihi*
Nellie har somnat i sin korg här på kontoret. Helt slut var hon. Men hon kom ej till ro när det var så mycket folk här.

Igår var familjen Dahlström/Dymling på Thai resturangen och åt. Det var underbart gott och mysigt. De känns som om man är i Thailand just för stunden. Frukterna är fint utskurna, thailändsk inredning och Thailändsk personal.
Underbart!

Leo kom hem med en livs levande mus igår så vi har haft musjakt!!! Men nu är det död och ute ur vårt hus! Dumma Leo!!

Hihi Nellie snarkar.....

Hej hopp

Torsdag

Jag gick ner till havet innan med Nellie i vagnen, helt underbart. Lycka att bo så nära havet. Det mår själen bra av!

Sen kom Isa och Martina en sväng mycket trevligt.
Nyss så deklarerade jag och nu ska jag sätta in viktiga papper i pärmarna. Jag borde även plocka ut den rena disken ur diskmaskinen och in med den smutsiga....men jag orkar inte just nu.
Nellie ligger i sitt babygym och Leo sover i sin "kattkoja"
Mannen min jobbar till 22.30 ikv....men det går bra att vara ensam.

Ha det så bra
Hej hopp

Våren är här

Jag och Nellie sov från kl 15.30 till 17.30 i eftermiddag. Jag behövde verkligen det för det har varit så mycket händelser det senaste. Jag har haft fullt upp sen mitten av förra veckan. Så jag var helst slut nu. Och så är det mycket tankar och känslor som snurrar i huvudet.

Så underbart väder det är nu :) jag blir så glad.

Nu ska jag surfa vidare till facebook....

Godkväll folk

Ny mobil

Tanten i huset försöker lära sig sin nya telefon. Telefonen i sig är inte svår men jag har aldrig haft någon touch mobil innan. Men det går bra men det går sakta hihi.
Jag har köpt Lottas mobil den är jätte fin :)

Jag har nyss dammsugat....äntligen fick jag gjort det, det såg hemskt ut här hemma. Fast jag har övervåningen kvar dock.

Hej svejs

Baby och Barn mässan

Ja jag vet....jag är dålig på att blogga. Men det är ju så fint väder nu. På vinter halvåret sitter man vid datorn typ hela tiden. Men nu börjar man känna hur det springer i benen och man vill bara vara ute. Just nu sitter jag på altanen och Nellie sover i vagnen.Helgen har varit väldigt händelserik.
I lördags så började vi med att äta en stadig frukost. Sen körde vi till GBG. Det tog ca en 40 min för oss att hitta en parkering  för det var fullt överallt. Det var både Baby och Barn mässa, samt Idol utagning. Men till slut fick vi tag i en parkering och så gick vi till Svenska mässan. Väldigt trevligt och Nellie var så snäll. Som vanligt. Vi har fått världens snällaste bebis. Efter Baby och barn mässan så åkte vi till mitt paradis nämligen IKEA. Dock var det mesta jag skulle ha slut. Men vi köpte iaf en till barngrind och lite små saker. Mannen var ju med så då går det inte och shoppa på samma sätt som om ja vore där med min BFF Linda.
Vi hade iaf en underbar dag tillsammans i GBG hela familjen.

Efter GBG så åkte vi till Nellies farmor och lämnade en barnstol vi köpt åt henne på Ikea. Mys mys.

Igår söndag så var vi på babysim med lillan. OCh det var jätte mysigt. Nellie såg lite rädd ut först men sen så slappnade hon av och vi plaskade och "simmade" med henne. Verkligen mysigt så vi längtar redan till nästa söndag.

Idag har vi varit på sista spädbarnsmassagen. Trist att det var sista gången för det har varit så mysigt att gå ditt och massera Nellie. Men ni får vi massera hemma istället.'

Nu ska jag njuta i solen.

Hej hopp

God Kväll

Som ni ser så har min blogg ny design. Tack snälla älskling för hjälpen!
Idag har jag varit så seg och trött i huvudet. Förstår inte varför?! Men jag och Nellie var och hälsade på underbara Charlie innan. Hon bjöd på goda munkar. Väldigt mysigt dock var jag väldigt trött och Nellie lite gnällig så det blev en kort visit.
Igår gick jag, och underbaraste Lotta in till stan Nellie åkte vagn. I stan träffade vi Lottas brors tjej Jenny och hennes lilla son Noah som bara är 2 veckor äldre än Nellie. Vi gick på stan och lunchade. Det var verkligen hur mysigt som helst. Det får vi göra om snart!
Namnet Noah skulle vi valt om vi fick en son och det lustiga var att Jenny skulle välja namnet Nellie om det fick en dotter.
Nellie sover och jag sitter här i sängen med datorn framför mig, men strax ska jag stänga av datorn och släcka lamporna.

Vi hörs imon igen

Godnatt alla söta

..

Min blogg är under ombyggnad....

Vi har ätit och ätit!!

Oj jisses vad vi har ätit denna påskhelg. Helt galet mycket vi är forfarande mätta hehe. Mannen har gått upp 2 kg. Men vilket fantastisk påsk vi har haft med massa god mat, underbart sällskap och så blev det fest i söndags.
Jag hade lite ångest för att vi skulle lämna bort Nellie över natten. Men det gick så himla bra både för mig och för Nellie. Tack snälla mamma och pappa för ni tog hand om vår skatt!
Jo som sagt i söndags var det fest hemma hos Rickard vi var en hel del folk. Dock vet jag ej hur många för jag satt med mina underbara vänner vid köksbordet och snackade skit. De andra satt i soffan. Min bror och hans kompis var oxkså med hehe.  Charlie kom förbi och sa hej. Sen drog vi till harrys mycket trevligt, dock blev det alldelles för mycket alkohol det kändes igår...fy vaf hemskt...Nej nu dröjer det innan jag festar igen.
Igår lunch var vi hemma hos min far och hans tjej i Vilshärad det bjöds på lax. Mycket gott och trevligt. Min far har skaffat sig en Iphone.....uhhhh jag vill med ha den...men jag har inte råd just nu får ta det när jag börjar jobba. Idag kom vår elräkning....BLÄRK över 6000 kr igen.
Vad händer denna vecka då?

Idag Tisdag: Babycafe och idag ska vi göra hand och fot avtryck. MYS! Sen ska jag upp till Campus i VBG och gå på teori inför babysimmet på söndag. Mannen ska till tandläkaren och Nellie får vara hos mormor en stund.

Onsdag:

Torsdag: Träffa underbara Charlie

Fredag:

Lördag: Baby och Barn mässa på svenska mässan i GBG

Söndag: Premiär för Babysim

Nu ska jag och Nellie traska ner till Bvc och gå på Babycafe.

Hej hopp

Glad Påsk!

Nu har jag och Nellie gått upp. Nellie sitter i sin babysitter och jag sitter framför datorn...
I fredags var vi hemma hos svärfar och åt mat och firade lite påsk, väldigt trevligt. Igår påskafton var vi hemma hos min älskade mormor och morfar. Hela tjocka släkten var med också. Vi fick påskbuffe och det var väldigt gott och dagen var mycket trevlig. På kvällen åt jag och mannen lax med romsås och sen kom Rickard och vi spelade lite Wii och åt påskgodis *mys*
Idag står det utgång på schemat.....Nellie ska sova hos sin mormor inatt. Jag är lite nervös över att hon ej ska sova hemma inatt men det kommer säkert gå kanonbra. Hon är i säkra händer.
Men det ska bli kul att gå ut och festa tillsammans med mannen och massa goda vänner. Jag hoppas vi får det roligt. Jag ska ta det lungt för det är ju en dag imorgon också, då ska vi ner till vilshärad och hälsa på min far och Bodil.
Jag funderar på att gå ut och fortsätta min städning i trädgården idag men vi får se!

Glad Påsk till er alla!



Så lycklig

Jag har alltid haft stora problem dagarna innan jag sa få min mens. Jag har alltid så förbaskat jäkla ont dagarna innan det "sätter" igång. Ibland spyr jag, nästan svimmar det blir helt svart för ögonen, kan ej sova på nätterna för det gör så förbannat ont, det känns ungfär som en förvärk innan en förlossning. Men så de senase två månaderna har jag inte märk något utav detta....FATTAR ni....jag känner inte av det länge....det är helt jävla galet underbart!!!! Så det som krävdes var att föda barn!!!! Fantastiskt!

Hej svejs

Jag och syster har varit på gekås idag. Jag fick ett infall att jag ville ditt. Ibland får jag sådanna. Jag hittade en tröja, mascara, klänning och en haklapp till Nellie. Sen åkte vi och hälsade på mitt jobb! Jag lämnade ett stort påskägg till dem fullt med gott godis. Det var väldigt kul att hälsa på dem. Jag saknar ju dem.
Mannen är hos sin far nu och ska fixa hans dator.....så jag är alldels ensam :( för Nellie sover så gott i sin vagn. Hon hade inte varit så glad, hon märker med en gång att jag ej är hemma. Hon är väldigt mammig.Men nu är jag hemma hos henne igen så nu kunde hon somna :)
Vi ska oxå åka till mannens far senare. Han ska bjuda på mat ikv.
Nu ska jag oxkså gå och sova lite hehe.

Gla påsk!!!

Vår Nellie bara växer och växer!

Jag glömde ju skriva hur mycket Nellie väger nu. Hon väger 5510 gram och är 60 cm lång. Hon bara växer oxh växer! Hon har kommit ikapp den "normala" kurvan nu!
För 3 månader sedan vägde hon 2820 gram och var 48 cm lång!

Vaccination!

Nellie var så duktig på BVC hon skrek bara lite när hon fick vaccinet. Jag tyckte det var jobbigast att se när Susanne satte sprutan på mitt barns ben. Men allt gick bra. Så får vi se hur det går här ikv, Susanne sa att hon kan bli gnällig och få lite feber. Hoppas inte för mina tjejer kommer ju hit ikv. Men men det får bli som det blir hehe,
Nu sover Nellie i barnvagnen i uterummet och Leo jagar flugor i uterummet.
På BVC fick även jag fylla i papper om hur jag mår och så, de har det om rutin att efter  3 månader förlossningen var ska man fylla i ett papper. Bara för att man ska få hjälp i tid om man nu skulle vara deprimerad, Men jag mår jätte bra så det är ingen fara. Susanne sa att jag verkar vara en helt vanlig människa som lever livet och ibland mår man bättre än andra dagar. Helt enkelt en normal människa med känslor :)


"Men älskling vi ska alla en gång dö"

Jag kunde inte somna i natt. Jag bara låg och tänkte och tänkte.
Jag har haft den underbara turen att få växa upp med många runt om kring mig. Jag har stor familj och underbara släktingar. Det jobbiga är att alla går vi samma väg, alla ska vi dö....
När jag var i tonåren så dog min farfar han fick altzimmers. (Vet ej hur det stavas) Sakta så försvann hans minne och sista gången jag träffade honom så visste han inte vem jag var, han visste inte heller vem min farmor var. Väldigt jobbigt var detta.
När jag var 17 år så omkom min killes bästa vän Tobias. Der går ej att beskriva med ord den sorgen. Jag kommer alrdig att glömma den dagen! Det var den västa dagen  i mitt liv när vi fick reda på att Tobbe var död!
Ibland åker jag buss till jobbet och då åker bussen förbi där vi var den kvällen detta hända, vi var på kräafskiva i vinberg........Nej fy jag kan inte skriva om det för jag blir så ledsen!
Sedan drabades min låtsas farfar av cancer. Det gick väldigt fort allting. Saknaden är stor!
Bara någon månad efter att han hade gått bort så fyllde min farmor 80 år och min far firade henne i köpenhamn. Hon älskade köpenhamn. Jag kunde inte följa med tyvärr. Hon var hur pigg som helst på sin födelsedag. De firade henne på en helg, och de kom hem på söndag kvällen. Jag tänkte att jag skulle hälsa på henne på måndagen för jag var ledig då...Men jag orkade inte, jag var jätte trött den dagen. Ni anar inte hur mycket jag ångrar att jag inte åkte hem till henne denna månadg!!! För på tisdagen får jag ett samtal av min far att farmor har gått bort!! Va?! Vadå gått bort? Jag fattade inget, absolute inget.......Hon hade fått en propp i hjärnan och klarade sig inte! Jag kommer ihåg att jag inte kunde tänka klart. Min älskade farmor lever inte mer. Hon  var som en bästa vän till mig!
Min morfars föräldrar Maria och Meile har alltid stått mig väldigt nära! De tillhör de snällaste personerna i hela världen. De är så himla omtänksama och tänker på alla andra. Jag älskar dem av hela mitt hjärta. De är väldigt gamla nu och det är jobbigt/kämpingt för dem. Jag låg och tänkte på dem nästan hela natten....Jag vill inte att de också ska försvinna från oss. Usch det är lite jobbigt nu! Jag vill inte att ens nära och kära ska försvinna.
Men livet är ju så......alla ska vi dö!
Nu blev detta ett sorgset inlägg men ibland får det blir så med!

Skärtorsdagen

Oj idag har det verkligen varit fullt up! Jag har städat i ordning lite här hemma stor handlat, påsk pyntat inne och ute, varit på fynda och köpt påskpresent till Nellie :)

Snart ska jag och Nellie ner till BVC hon ska få vaccin mot polio och de där sjukdommarna. Jag har typ panik för att de ska ge henne två sprutor i hennes ben. Uva!!

Ikväll kommer min underbara vänner/gamla klassen hit vi ska fika och umgås lite. Ska bli supermysigt!

Glad Påsk!!

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0