www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Mar. 31, 2013

Nä nu vill jag inte mer. Nu gråter jag faktiskt på riktigt. Ligger i sängen och känner mig så trött på fysiskt och psykiskt. Jag vill få tillbaka min kropp och min energi. Jag längtar efter att kunna ta på mig skorna utan att bli helt slut, kunna leka med Nellie mer än vad jag klarar just nu. Jag vill inte ha mer ont i ryggen.

Det är nog mina hormoner som spökar just nu för tårarna vill inte sluta rinna ner för mina kinder. Finns egentligen inget att gnälla över. Jag är fantastiskt lycklig över att kunna vara gravid. Men nu har jag varit gravid i 286 dagar. Och innan dess var jag gravid två gånger. Min kropp behöver få återhämta sig nu.

Ingen mars bebis

Vad klockan springer iväg idag.... Konstigt det där med att ställa om tiden. Har haft en jätte bra påsk och nu är vi bara hemma och har det skönt. Vi är trötta allihopa.

Underbart väder vi har, solen värmer så gott.

Har nu gått sex dagar över tiden och i natt/morse drömde jag att jag skulle gå och vara gravid i en hel evighet. Jag var vaken i några timmar i natt och hade ont, trodde de var något på G men ack nej :(

Bilden visar alla nellies påskägg :)

Mar. 30, 2013

Har nu gått fem dagar över tiden och ni har hört det innan men jag vill bara föda nu. Vill åka till sjukhuset och få ut bebisen. Blir även lite panikslagen på tanken att jag har en förlossning framför mig.

Har haft en väldigt trevlig påsk afton idag så nu säger vi godnatt :)

Mar. 30, 2013

På riktigt dåligt humör

Mar. 30, 2013

Mar. 29, 2013

Längtar efter att få använda min bärsele och bära mitt älskade barn :)

Harrys

Vi tog oss ett spontan besök på Harrys och det var fantastisk gott och trevligt kan jag säg. Jag åt de goda revbenen :) tack älskade mannen för ett trevligt resturang besök

Mar. 29, 2013

Jag måste ändå medge att jag är avundsjuk på Nellie, det finns så mycket fina leksaker. Detta kök fick Nellie för förra julen och det är så fint :) hade med velat ha ett sånt när jag var liten :)

Våfflor

Nellie har nu ätit fem st våfflor :)

Haha

Detta är också ett sätt att sova på

Mitt i natten

Klockan är nu 03.46 och jag och Nellie ligger vakna. Hon väckte mig kl 2 och nu är både hon och jag pigga. Det " kryper" i hela min kropp, känns som jag snart blir galen, inga tecken på att bebisen vill ut.....

Ännu en myskväll

Glad påsk

Trötta

Kom ut nu bebis!!!!!

Vi längtar så efter dig

Att det ska vara så svårt att komma ut älskade barn. Jag/ vi vill så gärna träffa dig nu. Vill se hur du ser ut, är du en lillebror eller är du en lillasyster. Snälla kom ut till oss nu. Vi längtar så efter dig!

Mar. 27, 2013

Nä ännu en dag utan ett tecken på förlossning..... Varje dag som går efter beräknat datum känns som en evighet. Blir tokig. Det kryper i hela kroppen, vill bara föda nu. Börjar nog bli bitter och näst in till deprimerad och börja tro att jag alltid kommer vara så här stor och tung och att jag alltid kommer ha så förbannat ont i ryggen. Nä ska tänka positiva tankar nu.... :)

Älskade Maja

Mar. 27, 2013

Att dagarna kan gå så jäkla långsamt!!! Inga tecken på förlossning ännu. Blir galen

Finbesök

Igår kväll kom fick vi finbesök utav mamma och Christer ;) de hade med sig ett hus till Maja. Så gulligt. Maja ligger helt utslagen i soffan då hon sprang som en galning ända ner till dagis och hem innan. Leo följde också med men han gick sakta bredvid mig och barnvagnen :)

Vecka 41

Seså kom ut nu!!!

Underbart

Precis tagit en underbar promenad i det fina vädret. Äntligen lite vår känslor.

Morgonmys

Mys i soffan innan vi sk gå ner till dagis. 3 dagen över tiden idag och inga tecken på någon bebis. Nu lägger jag ner det, så idag ska jag inte göra något. Det är bara tre dagar men det känns som en evighet.

Så sant

Mar. 26, 2013

Har idag gått tre promenader, varav en i rask takt på slingan, jag har planterat blommor och gjort påskfint, varit på Ica, Willys och blomsterlandet. Jag har dammsugit och städat här hemma. Men inga tecken på förlossning. Så imorgon ska jag bara ligga i soffan..... För tydligen kan man inte påverka när förlossningen ska starta.

Kram

Påskkrans

Gjorde även en fin påskkrans

Mar. 26, 2013

Nu har jag promenerat, varit och handlat blommor och godis till påsk äggen, Sedan grävt jord för att fylla stora blomlådor. Planterat blommor. Men inga känningar på någon förlossning........

Ska fortsätta med dammsuga, torka golven..... Kom ut nu!!!!

Titta vad fint jag har påskpyntat

1 dag över tiden

Tokig!

Nä jag tror faktiskt jag kommer vara gravid för alltid, det är känslan just nu hihi, Stor och tung är jag. Inga som helst tecken på någon förlossning. Blir tokig! Vill inte vara gravid mer.

Ska ta en promenad ner till dagis om en stund. Sedan vet jag inte vad jag ska hitta på. Rastlös till tusen.....

Godmorgon!

Fullt i sängen

25 mars 2013

Jaha då har vi passerat beräknad förlossnings datum... Konstigt det känns ändå. 280 dagar hat gått. Nu vill jag bara få ut bebisen. Känslan utav att förlossningen snart är här är även skrämmande. Det gör ju så jävla ont att föda och att inte vet hur det blir, gör mig i stort sett galen :)

Gosar

Mar. 25, 2013

Nu hämtat min Nellie på dagis och hon hade beställt fiskpinnar till middag så, så fick de bli. Sedan ska vi vila lite då Nellie är trött efter en fm i skogen och jag är med trött :)

Tradera

Packar kläder jag sålt :)

Mar. 25, 2013

Nu, nu vaknade bebisen :)

Panik

Nu börjar jag få lite smått panik, har inte känt bebisens rörelse sedan igår... Inget i natt och inget nu på morgonen. Nu har jag buffat och buffat.... Får ingen spark tillbaka... Avvaktar lite till sen ringer jag barnmorskan....

Natti natti

Säger godnatt! Är trött och vill helst bara få sova en hel natt. Men jag kommer att behöva gå och kissa 511 gånger... Bebisen trycker på blåsan hela tiden hihi.

Har sålt lite kläder på tradera och fått in en slant, så de åker in på semesterkontot så ska de gå till entré på Astrid Lindgrens värld. För de är inte billigt att gå in där, känns gött att fått de fixat :)

Måndag imorgon igen.... Synd. Vill så gärna ha mannen hemma :)

Kram

Badat

Mina två fina katter

https://cdn3.cdnme.se/1325547/7-3/pic_514f17829606ee7b764cd119.jpg" class="image">

Fyndat på barnloppis

Gjorde några fynd på barnloppisen idag. Bland annat de på bilden, en fotölj till Nellie och en jätte fin jacka till Nellie :)

Blev bjuden på fika

https://cdn2.cdnme.se/1325547/7-3/pic_514f0ffcddf2b33b3a95537f.jpg" class="image">

Mar. 24, 2013

Ligger nu och vilar lite på soffan är helt slut. Vi har en dotter med mycket energi och man måste aktivera henne hela tiden.... Har varit ute med henne nu i nästan två timmar vi lekte i lekstugan, gungat och lekt i sandlådan :)

Söndag

Nellie väckte oss strax efter kl 6 i morse.... Men det är lugnt för hon somnade strax efter kl 19 igår och det är guld värt att ha kvällen för sig själv.

Idag blir det barnloppis så jag längtar till kl 10 :)

Hoppas våren kommer snart blir tokig på denna kyla och hoppas att babyn kommer snart. Beräknad förlossning är imorgon :)

Trött man kan vara

Barnkläder

Sedan jag blev mamma så är jag tokig i barnkläder, skulle kunna shoppa ihjäl mig haha. Inte alls lika kul att köpa till sig själv, vilket jag sällan gör nu förtiden, men köpte en tröja idag på rean på kappahl till mig :)

Jag har lagt ut en massa barnkläder på tradera och får nog in en slant hihi :)

Men jag är som sagt tokigt i barnkläder och jag älskar meandi kläder, de är super bra kvalité och barnen kan ha kläderna länge :)

Geggamoja är oxå en favorit de gör så mjuka kläder.

Me too, Nellie har en vinterjacka från me too som är ett danskt företag och den jackan har varit kanon, den är lika fin idag som när jag köpte den i höstas och då är den använd väldigt mycket ;)

Lundmyr of Sweden gör med fina kläder och självklart polarn och pyret har precis fått sålt en skaljacka och en jätte fin klänning på tradera, det är bra andrahandsvärde på dessa märken så ofta får man tillbaka hälften när man säljer det :)

Ja.... Köper själv på tradera, en mycket bra sidan och man kan göra många fynd :)

På tal om fynd imorgon är det barnloppis på tillbro ska bli kul :)



Mar. 23, 2013

Haft sammandragningar till och från hela natten, men det var som bortblåsta nu på morgonen.... Aaaa!!!!!
Jag som ett tag trodde att det var på gång.

Lördag idag, nyss förr frukost i oss, brasan är tänd för det var väldigt kallt här inne. Ska åka hem till min mamma sedan och hälsa på de :)
Men först lite fix här hemma med disk osv.

Kram

Godnatt

Fredagsmys

Sitter nu i soffan och myser med familjen. Hade sån lyx idag att jag slapp laga kvällsmat, min älskade man lagade rullade och det är så fantastiskt gott så nu är jag sååååå mätt :)

På förmiddagen idag var vi på vallarna och hälsade på alla djuren och gungade :)

Sedan åt vi lunch på falkmanska och sedan besökte vi svärmor, eftermiddagen spenderade vi hemma och fick besök utav min mormor och morfar som hade köpt god fika :)

Vår älskade Maja har kommit hem till oss igen. Kom hem i morse.

Ha en bra fredagskväll kära läsare

Mar. 21, 2013

Sitter i soffan. Har gjort det i stort sett hela dagen. Hatar det... Hatar att inte göra något... Är trött vill bara föda barn nu. Vill ha tillbaka min kropp, ta på mig något annat än graviditetskläderna, vill träffa vårt älskade lilla barn nu. Känner för att bryta ihop i krokodil tårar. Varför?! Ingen aning. Min älskade katt Maja är borta, inte varit hemma på timmar! Det "kryper" i benen. Är så trött men orkar inte lägga mig i sängen. Kommer ändå inte få sova något, kissar 53 ggr per natt.... Deppigt inlägg men ibland blir det så med.

Natti natti

Påskpynt

Nellie har påskpysslat på dagis och den är ju alldeles underbar :)

Wihoooo

Wihoooo kollade nyss min deklaration, och jag ska få pengar tillbaka, tack för det, trodde verkligen inte jag skulle få något tillbaka. Det firar jag med ett glas vatten :)

Mys med världens finaste

Vecka 40

Är i vecka 40 nu och börjar snart bli tokig tror jag hihi, kom ut nu bebis!!!!!

Min nya älskling

Min nya häftiga tvättmaskin har kommit idag, mannen och svärfar har kopplat in den och jag är så nöjd. Tråkigt att den gamla gick sönder men så kul att få hem en super maskin som denna. Den har fått bästa betyg på råd och rön. Ska de va så ska de va :)

Tror jag stannar i soffan idag :)

Mys

Trött

Nellie är på dagis och jag sitter i soffan och är trött.. Var vaken i några timmar i natt. Var jätte pigg.... Känner mig trött i mina armar, känns som bly. Tror allt jag sitter i soffan en stund innan jag tar tag i hemmets sysslor.

Ny tvättmaskin

Är det nu man kallas vuxen när man tycker det ska bli kul att få sin nya tvättmaskin. Jag längtar nästan tills imorgon när den kommer, dels för jag har mycket tvätt, givetvis efter en vecka utan tvättmaskin. Men också för den är så mycket häftigare än den vi hade tidigare. Ja jag antar att jag är rätt vuxen nu :) kan knappt tro det själv att man ska fylla 27 år i år! Herregud vart tog tiden vägen? Har varit mamma sedan jag var 23 år.. Köpte hus när jag var 21 år, träffade mannen min när jag var 16 år. Gifte oss gjorde vi när jag var 25 år. Färdig undersköterska nu 26 är gammal, Jag har ändå hunnit med en del och jag vill absolut inte ändra på något. Älskar mitt "Svensson" liv trots allt ;)

Måndag

Synd att man inte fyller år på vår/sommaren så hade man kunnat önska sig presentkort på kläder. Hade varit kul att köpa sig nya kläder ett tag efter förlossningen, när man gått ner några kilo. Fast med denna graviditet så har jag bara en stor mage, som en boll. Har inte svullnat upp på ben, armar eller ansikte som jag gjorde med Nellie.

Har nu badat min älskade dotter, tagit på henne pyjamas och förberett kvällsmaten :)

Kram

Newbie

När Nellie var bebis så fanns inte klädmärket newbie från kappahl. Vilken är såååå synd för de kläderna är helt bedårande till en lite tjej. Men nu har de släppt kollektionen för lite större barn upp till 98. Men Nellie har ju 98/104 så tror inte hon han ha de kläderna tyvärr.., Buhu för de kläderna är såååååå fina, tycker inte att pojkkläderna är lika fina.

Sitter och kollar på efter tio med Malou och ska hämta Nellie om en stund. Då ska vi veva ihop någon lunch.

Imorgon kommer min nya tvättmaskin!!!' Yippie!! Varit utan tvättmaskin nu i en vecka. Börjar bli lite strängt då tvätthögen blir högre och högre.

Hade man kunnat göra något för att starta förlossningen så hade jag lärt gjort de nu. Vill ha ut vår bebis nu :)
Det har ni nog hört innan, ni som läser min blogg.

Jisses vad de blåser iskallt ute, som tur var fick jag och Nellie skjuss utav svärfar till dagis idag. Han var hör tidigt i morse och har varit så snäll och varit på en däckfirma och fixat däcket åt oss. Så nu har vi vår älskade bil igen :)

Fosterrörelser

Tycker att bebisen i magen har varit väldigt lugn i magen idag. Knappt känt den, ska buffa på magen nu. Annars brukar bebisen vara väldigt livlig i magen. Hmm

Tradera

Det tar emot att sälja massa barnkläder. Men inser ju att jag kan inte spara på allt och vi behöver pengar till annat just nu. Jag har mycket fina märkeskläder som jag nu lagt ut på tradera hoppas på att få in en slant :)

Yoggi

Mycket praktiskt att ha en hylla på magen :)

Baka baka liten kaka.

Jag och Nellie har bakat kladdkakemuffins som vi ska smaska på nu :) trevlig söndag ;)

Tröstisar

På apoteken säljer de plåster som heter tröstisar som är små mjuka gosedjurs plåster, samt något som heter bul-glass. Det är en liten behållare man fyller med tex saft och in i frysen. Sedan när olyckan är framme så tar man fram den, sätter på ett mjuk gosedjur och det är både en tröstis som kyler de onda och sedan en glass man kan äta upp. Men jag har inte köpt dessa då jag tyckt de varit väldigt dyra. En förpackning med 6 plåster för 59 kr och en bul- glass för 99 kr. Men nu har dessa kommit in på gekås, tröstisar för 16 kr och bul-glass för 39.95 kr. Galet att de kan skilja så i pris :)

Godmorgon

Var på inflyttningsfest igår hemma hos min underbara vän Linda. Det börjades med ett homeparty från zelected by houze, vilka fina grejer de sålde. Jisses! Men jag beställde inget. Känns inte så aktuellt just nu då det är mycket pengar som ska ut nya däck, tvättmaskin, mur, trappan, och vinbergs el. Blir alldeles svett när jag tänker på de :(

Efter homeparty så fick vi god mat och hade jätte trevligt. Var så kul att träffa alla mina fina vänner :)



Pissdag

Denna veckan har varit kaos. Något har krånglat hela tiden. Tvättmaskinen gick åt skogen, diskmaskinen la av så vinbergs el fick komma, sedan rasade muren i trädgården. Sedan blev min bror dålig, åkte in akut, Jag är trött och har ont i magen. Min Nellie är så trotsig gör allt för att jävlas. Igår fick vi punka på bilen och idag rann bägaren över, då det ej går att fixa däcket idag och jag som skulle iväg ikv. Detta resulterade i bråk hemma så nu är vi värsta ovännerna jag och min man. Har nu fått skriva av mig lite iaf.... Suck!

Lördag

Ligger i soffan och är yr. Har varit det i flera dagar. Förstår inte varför. Kanske fått järnbrist igen?

Fick packat några paket innan iaf, sålt en massa fina barnkläder på tradera. Känns jätte bra fast det tar emot lite att sälja de. Men bättre någon annan får ha glädje utav dem, jag kan inte spara på allt. Har typ en hel barnklädesbutik i källaren känns det som. Så skönt att sälja av lite ;)

Ikv ska jag kanske på inflyttningsfest hos fina Linda. Det beror på om jag har bil eller inte.

Hoppas ni alla får en trevlig dag i det fina vintervädret :)

Så fina

Fin, fina bilder

Mådde jätte konstigt hela fm, och över lunchen med. Var väldigt trött och yr. Men jag tog mig i kragen och gjorde mig i ordning och åkte hem till min underbara vän Rosanna, vi fikade, barnen lekte och så tog Rosanna bilder på mig och min mage :)
Har verkligen haft en supermysig eftermiddag. Det behövde jag ;)

På vägen hem fick jag punka på ena bildäcket. Så på fem dagar så har tvättmaskin, diskmaskin gått sönder gamla bilen krånglat, muren fallit ihop och punka på "fin bilen" jippi vilken vecka.

Jag och mannen har iaf frostat av frysen idag och rensat den. Så jäkla gött att fått de gjort. Det var väldigt välbehövligt kan jag säga :)

Nu dags att sova är sååååå trött.

Nellie ligger i babynest

Tokfia!!!

Mår flummigt

Mår konstigt idag med, yr, trött och allmänt tråkig. Jag fick sovmorgon idag, vilken lyx att få sova ända till kl kvart i åtta. Är så van vid att gå upp vid kl 6. Men Nellie sov så gott ända till kl 8 ;)

Kvällsmys

Baka,baka liten kaka

Philips vattenkokare

För ett tag sedan köpte vi en ny vattenkokare, den vi hade var så dålig och sliten. Så vi köpte en från Philips som man kan ställa in temperaturen på. Allt från 40 grader upp till 100 grader.

Den är verkligen suverän när man har små barn. Det tar bara någon minut att göra välling och gröt. Jag är väldigt nöjd med den :)

BB- väskan

Har nu packat allt inför vår tripp till förlossningen/BB, det kan ju ske närsom. Men jag tror att bebisen kommer i påskdagarna. Vad det är drygt att vänta, nu är det ju så nära. Fast det är ju ändå väldigt mysigt att ha en bebis i magen. Jag kommer att sakna det, jag saknade de mycket efter Nellie föddes. Det blir lixom så ensamt i kroppen när bebisen kommer ut. Denna gången känns det extra mycket då det kan vara sista gången jag är gravid. Jag hoppas givetvis inte det, jag skulle gärna vilja ha ett tredje barn men min man vill inte.

Ska snart gå ner till dagis och hämta min älskade Nellie. Har tagit fram hallon till henne. Hon är galen i hallon :)

11 dagar kvar till Bf

Underbart väder!

Vilket fantastiskt fint väder. Strålande solsken och snö, jätte fint!

Torsdag

Har precis varit och lämnat Nellie på dagis, hon fick åka pulka idag. Maja följa med hela vägen till dagis och hem igen.

Nu ska jag bara sitta i soffan (en stund iaf) ock vila lite. Är väldigt trött. Inte trött så jag vill sova men trött i kroppen. Inte så konstigt kanske ;)

Stort grattis till min älskade kusin som fyller år idag. Hipp hipp hurra!!


Världens finaste tjej!

Mår konstigt

Har mått konstigt hela dagen, kört runt i magen, haft huvudvärk och varit yr, har varit extremt trött, sov i två timmar med Nellie i eftermiddags. Har haft som "mensvärk" i magen. Och irriterad till tusen nu ikväll, och bröt ihop nyss i tårar Varför vet jag inte riktigt. En blandning mellan trötthet, att de gör ont, att Nellie är så trotsig och så en stor faktor är nog rädsla för förlossningen som närmar sig med stormsteg.

Godmorgon

Godmorgon

Idag får vi försöka få hit vinbergs el som kan titta på diskmaskinen. Blir galen

Hat haft sammandragningar till och från i natt. Hoppas på att bebisen kommer snart.

Vad är de som händer?'

Varit på kalas hos min älskade mormor som fyller år idag. Var jätte mysigt och vi fick god smörgåstårta. Nu när vi kom hem så lätt de konstigt i köket då är det något större fel på diskmaskinen som står och visar något larm. Alltså på riktigt, vad är det som händer?!

Så fin!

Mar. 12, 2013

Kommer ut snart ska de ju stå på föra inlägget

Vecka 39

Idag går jag in i vecka 39 och jag håller tummarna för att mitt barn kommer ut anat :)

Muren har rasat

Jag ger upp!

Nu ger jag upp snart.... nu gråter jag av matthet och hur man ska lösa allt ekonomiskt. På några veckor så har kylskåp, centraldammsugare, kaffemaskin, tvättmaskin gått sönder. Jätte kul när man precis har studerat och sedan föräldraledig. sedan efter jag varit föräldraledig då ska jag jädra mig jobba! 
 
Min man ringde innan och då gick jag runt i huset samtidigt och ställde mig vid ett fönster och ser då att hela jävla muren har ramlat ihop! Men tack så mycket verkligen! Det första mannen sa var "Nej, snälla skjut mig"
 
nää nu ska jag gå och fortsätta med min present till min älskade mormor som fyller  år idag! stort stort grattis till dig och hoppas du får en underbar dag. Du betyder så otroligt mycket för mig, älskar dig av hela mitt hjärta!
 
 
Hej hopp!

Vi väntar på dig

Att få barn är verkligen den finare gåvan man kan få. Att vi snart har vårt andra barn är helt otroligt. Som vi väntat/ väntar på dig och du är redan så älskad!

Efter några missfall så blev jag gravid i somras, och nu har det snart gått alla 40 veckor, endast 14 dagar kvar till beräknad födelse. Ni anar inte hur konstigt det känns och jag är rädd, rädd hur det kommer bli på förlossningen. De tankarna snurrar dygnet runt i huvudet. Men det är nog ett sätt att förbereda sig mentalt.

Det känns overkligt och alldeles underbart,snart får vi träffa vår bebis.

Undra hur det kommer kännas att vara tvåbarnsmamma?!


Fullt ös

Idag har det varit fullt ös. Började dagen med att köra mannen till jobbet sedan hem och duscha och äta frukost i lugn och ro. Sen lämna Nellie på dagis en liten stund och då passade jag på att veckohandla, åka till veterinären, posten och Apoteket. Sedan hem och slänga in varorna och sen hämta Nellie på dagis för att bege oss till mödravården. Allt såg bra ut med bebisen, 142 slag per minut, men hon kände inte att barnet var fixerat, vilket de var för två veckor sedan men de kan ju ändra sig.

Så jag fick göra ett ultraljud och se vårt älskade barn, var inte så lätt att se för barnet är ju så stort men såg hjärtat och huvudet som visst var fixerat :) tack och lov, har hört att vändning inte är så skönt.

Sen efter mödravården åkte vi till Elon och kollade på tvättmaskiner, en hel djungel av tvättmaskiner ju, men till slut så beställde vi en via nätet. Ska bli spännande att tvätta med den :)

Efter besöket på Elon så tog vi vår bil och åkte hem och åt lunch och slappade.

Nu ska jag strax sova

Måndagsmys

Nellie leker doktor

Min nya häftiga maskin.

Så då är man ex antal tusen lappar fattigare, men kommer att få hem en jätte fin tvättmaskin som fått bäst i test på råd och rön. Vi har köpt en LG tvättmaskin som drar väldigt lite energi, finns en massa finesser på den och den tar 8 kg tvätt. Den har även 10 års motorgaranti. Ja ska det va, så ska de va :)

Först tittade vi på en billig maskin för knappt 2500 kr men det känns som att vi måste köpa något som har bättre kvalitet, då tvättmaskinen går minst en gång om dagen i detta hus.

Mindre kul att lägga ut pengarna dock....

Måndag igen

Varit och lämnat mannen min på sitt jobb, jag och Nellie äter frukost och har tänt en brasa det är ju -10 grader ute! Ska det inte bli vår nu?!

Idag ska Nellie till dagis en stund, då ska passa på att storhandla, åka till Elon, skaffa p-piller till katten.

Ha en bra dag

Två veckor!

Idag är det två veckor kvar till beräknad förlossning. Blev nervös när jag såg att det bara är 14 dagar kvar hihi. Nu är det nära, snart har vi bebisen hos oss :)

Tvättmaskin = trasig

Ibland blir jag alldeles matt och ledsen. Vår ena bil är på lagning och idag gick vår tvättmaskin sönder. Jag började gråta av förtvivlan. Allt verkar gå sönder just nu. Nu har kylskåp, centraldammsugare, bil och nu tvättmaskin. Jätte kul verkligen!! Aldrig kan man få spara en krona, alltid något som ska lagas. Jag är bitter just nu :(

Vilken tvättmaskin ska man välja?

Snart vecka 39

Går in i vecka 39 på tisdag och jag känner mig stor som ett hus, ska bli skönt att få tillbaka sin kropp, även fast jag älskar att vara gravid men nu vill jag börja träna och bli smal igen :)

Jag idag

Min fotbollstjej!!

Påskpyssel

Idag vaknade vi tidigt, vi har haft en mysig pysselstund nu jag och Nellie, vi pysslade lite påskpyssel.

Det är sååå kallt ute, annars hade det varit underbart väder.

Nu ska vi gå och hänga upp lite tvätt och sen vet jag inte vad vi ska hitta på.

En dag på badhuset

Vi har varit på klitterbadet i nästan fyra timmar. Nellie älskar verkligen att bada kastar sig i vattnet. Var svårt att få med henne hem. Vi hade picknick med oss korv med bröd och fruktsallad. Det var så mysigt och verkligen kvalitets tid för familjen :)

Mys med min dotter

18 dagar!

Det är 18 dagar kvar till beräknad förlossning idag och det firade vi genom att hämta ut en gratis body från kappahl :) det är roligt med rabattkuponger och dyl :)

Påsk

Vi shoppade även en påskduk idag :)

Kaxs skaljacka

Jag och nellie har varit i stal, vi tog bussen in, vi struntade i dagis idag. Vi var och shoppade lite bland annat en dagkräm till mig, byxor och en jätte fin jacka till Nellie. Det blev en kaxs från kappahl, ska testa den och se om den är lika bra som polarn och pyret. Brukar ha polarn och pyret men de är så dyra, kostar 799 kr och kappahls kostar 399 och så hade jag en 20% rabatt kupong :) och vad jag har förstått via forum på internet så ska kaxs vara riktigt bra :)

Innan vi tog bussen hem så åt vi lunch på torggrillen :)

Kram Madde

Mar. 06, 2013

19 dagar kvar!!!!!!

Mar. 06, 2013

Det är som att springa ett maratonlopp när jag går fram och tillbaka från dagis för att lämna Nellie. Nu sitter jag i soffan och tittar på Nyhetsmorgon och ska göra mig en kopp the tror jag eller sova en stund, har sovit så illa inatt.

Så fint väder det är idag, underbart att få se solen :)

Mar. 05, 2013

Nellie har varit på ridskola idag, var jätte mysigt och Nellie tyckte det var jätte kul :) så de blir det fler gånger :)

Jag har så ont mellan bäckenet. Bebisen trycker på något galet och jag kan knappt gå idag. Jag går som en pingvin som bajsat ner sig. Att resa sig upp ut säng/soffa är hemskt. Men snart, får vi träffa vår älskade bebis ;)

Godmorgon världen!

Gäsp..... Nellie vaknade innan halv sju i morse. Men lika bra att gå upp och får något gjort, har varit uppe och kissat varannan timme denna natt...... Läste på en sajt att nu i vecka 38 så är urinblåsan är som en platt pannkaka. Så inte konstigt jag kissar hela tiden.

Nellie bygger med lego och jag tittar på Nyhetsmorgon... Ska lämna Nellie på dagis om en stund sedan ska jag ta tag i hemmet och röja i ordning bland alla leksaker!

Ensamhet

Nellie är på dagis,är 15 timmars barn från och med idag. Mannen jobbar och jag sitter ensam i soffan och funderar på vad jag ska göra?! Jag har ingen bil så får bli hemma. Får väl passa på att vila och ta de lugnt. Vila upp mig inför det som komma skall. Får lite lätt panik när jag tänker på förlossningen.

Borde gå och bädda rent i sängen.... Men så tråkigt :)

Det kommer nog bli en fin vårdag idag med.

21 dagar kvar till beräknad förlossning

Mar. 03, 2013

Har råkat slänga med en jäkla vante i tvätten idag som missfärgat massa kläder, bland annat nellies fina underbara svamp klänning! Blir så ledsen :(

En väldigt trött tjej!

Underbar vårdag! Vi har varit ute i solen och lekt i sandlådan och premiär fikat i uterummet, så underbart!!!!!

Puss lillebror

Ljust igen :)

Det var så fint att köra till jobbet idag, det var ljust,man såg solen börja komma fram och det är ett vårtecken för mig, det är underbart med lite ljus igen efter denna mörka, kalla vintern :)

Vecka 37

Nu har jag en enormt stor mage. Vet inte riktigt hur jag ska stå, sitta eller ligga :)

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0