www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Min nya fina jacka

Gjorde en investering idag i en ny vinterjacka. Är jätte nöjd :)

22/9 satt själv för första gången

Molo

Kan verkligen rekommendera det danska barnklädesmärket Molo. Danmark är duktig på det där med barnkläder må jag säga. Och fynd kan man göra på tradera. Men häromdagen när jag och dottern hade mys på stan så fick hon denna underbara tröja

Finaste finaste Nellie

Mmmm tugga anka

Sep. 21, 2013

Ikväll är det tjejmiddag som jag sett fram emot. Men eftersom livet är upp och ner så får man ta en dag i taget. Så vi får hoppas jag kan gå på tjejmiddagen.

Höstmys

Köpte nya gardiner och kuddar idag så nu är det höst hemma hos oss, har även fått fyllt upp Nellies garderob med nya kläder så nu har ungen kläder fram till i vår! Jösses vad hon växt mycket under sommaren. Nu har hon storlek 110-116, men jag är super nöjd med hennes nya kläder, lille prinsen växer ju också mycket.., ska buda på ett story klädes paket på tradera till honom :)

Min skatt

Så stor vår tjej blivit. Hon leker hemma hos kompisar, hon och hennes bästa vän ska börja på dans nästa vecka. Nellie fyller 4 år och tiden bara springer iväg. Pratar gör hon hela tiden och hon har ett super minne, hon minns alls vi gör och säger. Vi har även börjat öva på siffror och bokstäver. Jag älskar dig min älskade dotter över allt annat på denna jord!

Jag äg RIK på KÄRLEK

Sep. 16, 2013

Den senaste veckan så har Alvin börjat skrika mycket och är inte riktigt nöjd. Han har idag varit vaken från kl 14 tills kl 22..... Va?! Han är 5 månader och han skriker ju för han är sååå trött men varje gång han är på G att somna så vaknar han till och börja sprattla...Han är sååå nyfiken så han har inte tid att sova.... Jag är iaf helt slut nu.

Godnatt

Sep. 12, 2013

Det är så strävigt när livet vänds upp och ner och den planen vi hade om framtiden är borta och vi måste tänka om på alla spår. Jag är trött i kropp och själ. Varit så mycket nu de senaste året så jag börjar känna att jag tappar gnistan lite. Inte gnistan så men tappar lusten för att hitta på saker. Ber om ursäkt för ett deppigt inlägg :(

Eko!!!!

Blev nästan tomt i Nellies garderob efter rensningen. Typ 4 par byxor. Den högen som är störst är pyjamasarna. Älskade ungen har växt så mycket under sommaren

Grekland

Kom hem i natt efter en helt fantastiskt underbar och välbehövlig vecka i Grekland. Strålande solsken, super varmt och underbar mat och sällskap. Vill tacka mina älskade föräldrar och morföräldrar för en minnesvärd semester! Nellie har i stort sett bott i poolen hela veckan. Alvin har varit super snäll och inga problem alls att resa med spädbarn.

Idag dock har Alvin varit som ett plåster på mig. Kan inte gå en meter utan han skriker, lägger jag ner han från min famn skriker han. Nu ligger han bredvid mig och sover. Älskade barn :)

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0