www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Helt slut idag

Krafterna har tagit slut idag. Är helt slut i kropp och själ. Mitt tålamod är på botten. Varit ledig i tre dagar, behöver komma ut lite nu, tur jag jobbar imorgon.

Nu vilar Nellie, förhoppningsvis stannar hon kvar i sängen en stund. Jag behöver få lite andrum. Hennes trots kan göra mig tokig.

Vi bakade ananas och kokos muffins innan. Blev jätte goda :)

Förlossningen

Aoura samtalet var mycket givande idag, känns faktiskt bättre. Maria som jag träffads var underbar! Hon var lugn och trygg. Vi gick igenom det jag är rädd för, vi gick igenom min förlossning och hon kunde förstå att jag var rädd inför att föda igen, hon visade mig runt, fick gå in ett förlossnings rum. Hon frågade mig hur det känns att stå i rummet. Jag svarade skrämmande! Men ändå nyttigt att se. Fick bra tips och råd inför kommande förlossning. Är så tacksam för att jag gick på samtalet.

Sjukstugan

Vi har sjukstugan här hemma. Mannen har legat i influensa, jag låg i helgen och Nellie har fått tillbaka sin feber. Kom igår kväll igen. Hon har mest legat hela dagen. Nu sover hon. Får så ont i hjärtat av att se mitt barn sjukt. Hon vill inte äta... Knappt dricka.

Jag går in i vecka 33 imorgon och mitt illamående har kommit tillbaka. Mår så illa efter jag ätit mat. Sitter här och funderar på att kräkas eller plåga mig själv tills magen har smält maten. Finns antagligen ingen plats i magen för maten jag äter.

Nu är jag ledig i tre dagar och nu ska vi banne mig bli friska!!

Hej hopp

Jobbar!

Feber!

Nellie har haft feber i natt, vilket innebär att jag inte fått mycket sömn i natt. Är jätte trött nu men man blir ju så glad av vädret.

Jag började precis jobba, slutar kl 21 ikväll.

Har hittat världens finaste bebis kollektion från klädmärket livly. Jätte fina!! Dock dyrt som tusan, så klart. Men fina att titta på iaf ;)

Bebisen har hicka i magen just nu ;) om ca åtta veckor får vi träffa dig lilla knodd :)

Jan. 23, 2013

Efter typ 4500 vändningar i sängen somnade jag äntligen igår.... Det är svårt att hitta en bra sovställning just nu. Och kramp får jag hur lätt som helst, i sömnen och restlress legs. Ja herregud haha men nu äntligen upp :)

Magen har sjunkit!

Det känns verkligen att bebisen sjunkit ner i magen. Försökte åka pulka med Nellie innan men kom knappt ner i pulkan haha. Men hon fick åkt i en halvtimme iaf.

Min älskade mormor var här innan. Vi bjöd henne på pannkakor :)

Sen tog jag och Nellie bussen till stan och handlade på Ica så hämtade mannen oss :)

Nu mys resten av kvällen :)

Leker med sin husvagn och hus

Tack mormor för blommorna!

Läser HN

Jan. 21, 2013

Jag skulle dammsuga innan då gick jordfelsbrytaren och jag kan inget om ström och elskåp. Ringde mannen hundra ggr typ inget svar. Ringde pappa han var så snäll och sa att han kunde komma bort om en stund När mannen väl ringde, så börja tårarna rinna. Snacka om att ha hormonerna utanpå kroppen! Så jäkla känslig just nu! Jag fick iaf igång elen själv.

Vaknade i natt och hade sammandragningar, fick en påminnelse om att det snart är dags att föda barn. Går in i vecka 32 imorgon. Jag har total panik inför förlossningen. Jag läser en bok just nu "föda utan rädsla" ju mer jag läser ju räddare blir jag. Mitt auora samtal blev inställer men ska dit nästa vecka. Tack och lov!

Är ledig idag så vi ska snart göra pannkakor och sedan gå ut och åka pulka :)

Måste även åka och handla idag..... Så keligt!


Onsdag

Bebisen har hicka, haft hur länge som helst nu hihi.

Haft en bra dag i snön. Vi var en sväng i pulka backen innan och Nellie verkligen älskar det! Hon skrattar så mycket när hon åker. Vilken lycka :)

Blev inget aoura samtal idag. De ringde och sa att pgr av sjukdom fick de ändra om i personalen. Ska ditt om två veckor istället :)

Jag och Nellie var i stan innan och gjorde en massa ärenden. Fixade ny bankdosa, "storhandla" på Apoteket och fyndade en tröja på lindex :)

Vår lilla älskade katt Maja, (vi har två katter nu) har nu äntligen kommit hem. Var borta i flera flera timmar.

Imorgon återvänder jag till mitt jobb efter 1,5 års studieledihet. Hoppas jag kommer ihåg något hihi :)

Alla åker till Thailand.... Är så avundsjuk på er!!! Men kanske är det vår tur någon gång :) vill så gärna tillbaka till Thailand igen :)

Nä fy vad jag babblar, bara strunt hihi.

Jan. 15, 2013

Imorgon ska jag till förlossningen på ett aoura samtal. Förlossningen närmar sig med storm steg och jag är livrädd, livrädd för allt. Smärtan, tappa kontrollen, tänker på komplikationerna från föra förlossningen.

Att få gå och prata med någon känns bra. Att gå igenom allt.

Jan. 15, 2013

Är lila trött som innan. Tror graviditets tröttheten är tillbaka, den brukar ju komma tillbaka i slutet av graviditeten. Idag är det nio veckor kvar till beräknad förlossning. Känns som jag ska bryta ihop i krokodil tårar när som helst. Helt utan anledning. Hmm hormoner?! Hihi.

Nellie badar just nu. Mitt hjärta smälter av kärlek. Hon är helt galet underbar!! Sitter och pratar med sina badankor " jag ska ta hand om dig" och så pussar hon ankorna.

Ikväll blir de lugnt...

Trött

Är så trött idag, var lika trött igår..... Skulle kunna sova i tusen år hihi :)

Nellie leker med sina dockor, söt hon är och duktig som leker själv, medan jag ligger helt utslagen i soffan.

Triss!!

100 000 kr i månaden i 25 år kan man vinna just nu på triss, hade mer än gärna vunnit det!!!

Helgen har varit lugn. Igår gjorde jag sista dagen på praktiken. Sedan hade vi familje mys hemma med tacos. Idag kom mamma och pappa på kaffe och pannkaka och sedan gick vi ut och gick. När vi kom hem från promenaden bakad jag och Nellie muffins :)

Imorgon ska nellie till tandläkaren, jätte tidigt. Redan kl vid 8 tiden. Har läst om Folke kanin ikv innan Nellie somnade, en kanin som ska gå till tandläkaren.

Nä annars är det lugnt, bebisen växer och sparkar runt i magen, är ledig nu mån-ons. Ska mest bara ta de lugnt och pussa på min Nellie!!

Hej hopp!!

Jan. 10, 2013

Jävla hosta

Hej

I natt har jag hostat som en gnu, hostade så jag spydde flera gånger. Är helt slut nu. Den ända natten som jag hade fått sova ut, utan behöva gå upp tidigt. Men nej då hostar jag från halv fyra istället.

Nellie har energi till tusen och hon har kommit in i "varför då" åldern. Hon säger det till allt!

Hej hopp

1/1-2013

Sitter på jobbet och har lunchrast. Jobbar till kl 16 ;)

Igår var vi och firade nyår hemma hos våra kära vänner Johan och Marie, de bjöd på underbar middag och jätte trevligt sällskap. Åkte hem tidigt så jag skulle orka att gå upp i morse. Dock somnade jag sent jag var inte så trött och massor utav fyrverkerier.

Denna veckan ska jag jobba och praktisera. Blir en lång vecka men det går bra det med ;)

Går in i vecka 29 idag, bara 11 veckor kvar hihi :) bara för det beställde jag lite babykläder på hm på rasten.

Nu är rasten slut

Hej hopp

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0