www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Nya bilder

Nu har jag valt att ha lösenord på min blogg. Varför kan man ju tycka?
Jo men bloggen är ju ändå personlig och det känns tryggare :)
Maila mig på facebook om ni vill ha lösenordet så ska ni få det kära vänner :)

Idag har jag fått träffat min älskade syster som kommit hem från Umeå. Underbart att få träffa henne och nu känns allt så bra när båda syskonen är hemma :) Och tack kära mamma och pappa för pizzan :)

idag har det ju varit supervarmt och skönt. Dagen har vi spenderat hos min älskade mormor och morfar. Jag älskar att vara där. Det är så tyst och lungt :)
Efter besöket hos min mormor så åkte jag hem till en kär vän och kollega Rosanna :)
Jätte mysigt, dock kunde vi inte stanna så länge för Nellie var så trött.

Imorogn är det student för min kära bror :)

Promenad med mormor och plastmorfar :)




Liten blir stor

Jag stod nyss och bostade mina tänderm jag går alltid runt i huset när jag borstar tänderna. Ställde mig och tittad ut och känner mig så lycklig. jag känner mig så stolt över mitt/vårt fina hus och trädgård. Jag trivs så bra här. Har lagt ner planerna på att flytta just nu. Trivs som fisken i vattnet här. Nära stan och havet men ändå så bor vi på landet :)

Nu ikv så satt min man ihop Nellies nya säng. Jag börjar tycka det är så tungt att lyfta upp och ner Nellie i spjälsängen. Hon väger  ju mycket nu. När sängen var ihop satt så visade vi Nellie den och hon blev jätte glad, la sig till rätta med en gång. Jag tycker det är lite jobbigt att hon växer så fort. Men samtdigt väldigt väldigt roligt :)
För exakt ett år sedan så hade hon precis lärt sig sitta ju. Tiden bara rinner iväg.
Nellie tyckte det var fantastiskt kul att leka i den nya sängen. Och så kom den stora prövningen när vi skulle lägga henne. Först så flaxade hon runt i sin nya säng men då tog jag henne och satte henne i sin spjälsäng som vi har kvar i hennes rum ett tag till. Jag frågade henne om hon skulle sova i spjälsängen ist. Då ställde hon sig upp och pekade på den nya sängen. Förklade för henne att då måste du ligga stilla i den sängen, inte gå upp och leka.

Hon la sig till rätta i sängen och jag pussade henne godnatt och hon vinkade godnatt :)
Jag lämnade rummet och stängde dörren. Jag satt och väntade på att hon skulle gå ur sängen. Men det gjorde hon inte, hon sover som en stock i sin säng. Min stora tös :)

Först tänkte jag lägga mig brevid henne tills hon somnade, men så tänkte jag att det kanske är dumt, det blir kanske en vana att hon måste ha mamma i sängen till hon somnar.

Hoppas hon sover hela natten i sin nya säng :)


Mors dags present :)

Ska strax gå och lägga mig, jag har ont i halsen och huudet. Jag blev helt såld i Nellies förklädde så nu har min älskade man köpt ett till mig i mors dags present. Ett super gulligt från Jessie Steele =)
Min man är fantastisk.



Mors dags present :)

Ska strax gå och lägga mig, jag har ont i halsen och huudet. Jag blev helt såld i Nellies förklädde så nu har min älskade man köpt ett till mig i mors dags present. Ett super gulligt från Jessie Steele =)
Min man är fantastisk.



Mysdag i Varberg

Hej på er!

Kom nyss hem från en dag i stan (varberg). I stan träffade vi underbara Bea så gick vi i massa affärer, köpte en klänning samt ett förklädde. Klänningen till mig och förkläddet till Nellie. Så nu kan hon vara med när mamma bakar. Vi har haft en underbar dag. När vi var i affären komin, som för övrigt är en supermysigt butik så så var Nellie i deras lekhörna. Där hade de en liten städmopp för barn. Nellie gick runt och med den och moppade golvet och väggarna, det såg så gulligt ut :)
Efter stan så åkte vi hem till Bea i Skällinge men vi stannade inte så länge pgr av att Nellie var så trött. Hon ligger och sover nu, lilla snuttan. Hon börjar bli förkyld :(

Igår kväll så var jag hemma hos min svärmor, där gick vi igenom musiken till bröllopet =)

Musik

Sitter med musiken till bröllopet. SJUKT svårt!!

En helt vanlig Onsdag :)

Har hittat en grym födelsedags present till min syster som fyller år på lördag :)
Jag har haft en lung och skön ledig dag idag.
Nu ska jag äta lite choklad och dricka en kopp te.

Hej hopp

Uppdatering

Har nyss lämnat Nellie på dagis de skulle på utflykt till skogen så jag fick lämna henne lite tidigare idag. Nu äter jag några pannkoakor. Ska strax bege mig till arbetet.
Jag vet inte vad jag ska blogga om hihi..
Jooo herregud vad det gick bra för Sverige i lördags i eurovision :) vi hade en riktigt trevlig kväll. Hela huset var fullt av vänner och det var så trevligt.
I Lördas så fick Nellie en lekstuga. Vilken lycka. Tack snällla Linda och Johan för all hjälp :)

Nää nu måste jag göra mig i ordning.

Tjaooo

blabla :)

Är så usel på att blogga. Men dygnet är för kort :(

När jag var gravid med Nellie så kände jag mig så kvinnlig och vacker. Sakanr faktiskt det . Saknar att ha ett liv som växer i magen. Det var så fantasiskt mysigt att vara gravid. Hoppas jag får uppleva det fler ggr :)

Kl är snart 00.00 och jag är inte ens trött. Men varm är jag. Det är 26 grader på ovanvåningen.

Nu ska jag in på hm.se och titta efter en snygg bikini.

Tjooo

Bröllopspresent

Godkväll kära vänner! Många frågar oss vad vi önskar oss i bröllopspresent Vi önskar oss pengar som ska gå till en resa :) Vi önskar oss en super bra elvisp :) Vi önskar oss en super fin kitchen aid hihi :) Men mest av allt önskar vi oss en fantastisk bröllopsdag med våra nära och kära!! Kram Madde

Helgen!

Helgen var helt underbart fantastisk :)

I fredags efter jobbet så kom mamma och pappa hit och så grillade vi underbart gott kött från Bea och Martin. Senare på kvällen så kom min älskade kusin hit och så åkte vi in till stan. Först tog vi oss en cider på harrys och sen gick vi till grand. Backfikan öppnad epå nytt i fredags med 25 års gräns. Jag fyller ju 25 år iår så jag tänkte att herregud det är väl inga problem med att komma in. Jo vakten var lite gnällig över det men så kom det en annan i personlen och sa att klart jag får komma in =)
Vi ramlade in där och JA jag kan ju lätt säga att jag var yngst av alla. Både jag och Linda har aldrig kännt oss så uttittade som den kvällen. Vi var lammkött om man säger så, haha men kul hade vi =)
Var hemma vid ca 02.00. Väldigt trevligt och välbehövligt att komma hemifrån lite =)

I Lördags fm så åkte vi till skrea kulle och kollade på koutsläppet. Jag har alltid velat åka och kolla på när kossorna släpps. Vi började med att gå en tipsprommenad på gården, hälsade på fåren och kossorna på gården. Vi fick färsk mjölk och kanelbulle =) Det var jätte mysigt och Nellie tyckste det var så roligt när kossorna släpptes ut. Jag blev så rörd av de glada kossorna att jag nästan började gråta av lycka hihi =)

I lördags kväll så grillade vi supergod mat med Svärfar och Linnea, Jätte trevligt =)

Igår söndag fm spenderade jag och Nellie hemma hos mamma och pappa. på eftermiddagen så storhandlade jag, städade och sådde grönsaker i landet :)

Idag så har jag och Nellie haft en shoppingdag på Gekåsm vi var även och sa hej till jobbet =)

Nu ska jag gå ut oi uterummet och läsa en tidning :)

Hej hopp
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0