www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

hipp hipp hurraidag för 4 år sedan föddes det en prinsessa och jag älskar dig så otroligt mycket älskade barn. stort grattis nellie :)

Dec. 26, 2013

Dec. 25, 2013

Dec. 25, 2013lite utav nellies julklappar. så mycket fina paket båda barnen fick. tack så mycket fina familj. tack mormor och morfar för en fin julafton

Dec. 24, 2013god jul kära vänner och familj

Dec. 23, 2013

oj vad vi har längtatsitter och spelar bingolotto med min älskade familj. huset är kliniskt rent. bordet är dukat och maten är typ klar iaf den som går att förbereda. julklapparna ligger under granen och jag känner mig som ett barn själv, för det är ju en sån lycka att se ens barn glädje på självaste julafton :)

Dec. 23, 2013dan före dopparedagen och mycket jul stök

årets julbord

blev bjuden på julbord ikväll av mannens företag. vi var på wild West i Halmstad. oj wow vilket julbord. där fanns allt från vanligt traditionel mat till krokodil.
jag smakade på krokodil. björn. zebra och känguru. jag tyckte känguru och krokodil var jätte gott. man fick bara en liten bit utav varje köttbit då det antagligen är väldigt dyrt att köpa in men det var en jätte rolig upplevelse :) vi fick sitta i VIP rummet,fint ska de vara hihi ;)

tack snälla älskade mormor för du var barnvakt :)

Dec. 22, 2013vi myser hemma idag sedan ska jag och mannen på julbord med hans företag :)

Dec. 20, 2013Tack så hjärtligt för blomman :)

frukosten serveradbarnen har sovit mellan kl 20.00 -09.00 :)

Dec. 19, 2013

Jag satt innan och funderade och kom fram till att sälja av lite baby produkter och renovera sonens rum. så efter jul och nyår sks jag och mormor ta tag i sonens rum :)

Dec. 19, 2013denna tapet vill ja ha i sonens rum när vi renoverar de :)

min mysisdu och jag!du och jag. vad som än händer så står jag vid din sida. älskar dig mer än livet. det är jobbigt visa perioder och de får vi lära oss att leva med. kommer aldrig acceptera Sjukdomen. aldrig någonsin! den bidrar med allt för många tårar och det gör ont att se den man älskar mest ha ont. ...

Dec. 19, 2013

i mitt förra inlägg lätt de som vat jag som var sjuk.. men så är det ju inte. utan jag är trött och matt och för det är ledsamt att den man älskar mest är sjuk. sjuk idag,igår och alla dagar livet ut. något som gör att jag orkar inte ta itu med något idag vill bara dra täcket över mig!

Dec. 19, 2013

idag är jag trött och matt och ledsen. varför skulle livet bli såhär? oftast rullar dagarna på här men ibland slår verkligheten till och man blir åter påmind om den dumma sjukdomen. ...

Dec. 19, 2013

och så glömde jag ju skriva att vi ska måla till våren med både staket och all vit fasad :)

Dec. 19, 2013

Jag längtar till nästa år då ska vi renovera för fullt både tak och badrum ska fixas år 2014 :)

God julbjuder på en bild från sonens rumår 2013 går mot sitt slut

året går åter mot sitt slut. år 2013 de åre
t som förändrade vårat liv.. året som gav myckey glädje och skratt. men även året som vände upp och ner på hela livet.
vi har fått våran underbara son 4/4 kom älskade ungen äntligen ut. vi har besökt både astrid Lindgrens värld och rhodos. vi har haft en fantastisk sommar med myckey bad och sena sommarkvällar. hösten blev den årstid som var lite jobbig då mannen mim fick sin sjukdom. något som vi måste lära oss att leva med. en sjukdom som gör att vi måste orka
kämpa. nu fyller snart vår prinsessa 4 år något som är väldigt overkligt. tiden går så fort och jag kan inte beskriva för er hur mycket jag älskar mina fina barn och min fina barn. år 2013 var oxå det året jag valde att gå vidare i min karriär. ett stort steg men ett rätt steg.nu önskar jag att år 2014 blir ett lugnare år. det sa jag om år 2013med men det blev inte riktigt så. önskar er alla ett gott nytt. år Kram

Dec. 17, 2013

snart är det nytt år igen. 2013 gick i rasande fart. åren går bara fortare och fortare. året har bjudit på många skratt men även många tårar. jag var jätte mega gravid i början utav året. och lillemannen bestämde sig att stanna inne i magen i 10 dagar extra innan jag gav upp och bad att fp hjälp att sätta igång förlossningen

idag är vi trötta

Dec. 16, 2013

det regnar
det är grått
vi börjar dagen med att bråka
jag är trött
barnen hostar
jag checkar ut, sover i ett dygn nu

Dec. 14, 2013åhhh vad mysigt!!!gosigt

julnu är det jul på hög nivå i vårt hus. så mysigt

leo myser vid nellies gran!lusselelle lusselellegodmorgonDec. 13, 2013

min fina dotter.Dec. 12, 2013hihi hemma hos oss får man helt enkelt lägga sig där de får plsts :)

Dec. 12, 2013luciafirandevarit på lucia firande på dagis ikväll. så duktiga barnen är. blir rörd att se hur dukrig och stor nellie är.

Dec. 10, 2013

nellie fick en för tidig julklapp av sin farfar idag. svenska julvisor, verkligen jätte fin.så finså fin poncho som kom med posten idag från nellies farmor som gjort den.

Dec. 08, 2013

oj så tyst de blev hemma och ensamt. nellie ska sova hos sin älskade mormor. som hon har längtat.

andra advents presentDec. 07, 2013

varit på liseberg. var mysigt och barnen fick åka lite karuseller. dock exttemt kallt och galet mycket folk. så vi fick inte se så mycket. nu säger vi godnattDec. 07, 2013

det är jättekul när ni skriver kommentarer på min blogg :)

Dec. 07, 2013

har två jättefina julklappar till min man.är så nöjd med de och han kommer bli jätte glad.

Idag ska vi åka till jul på liseberg. ska bli så mysigt. nellie ska få ett åkpass då hela kaninlandet är öppet. vädret verkar har lugnat ner sig och ser ut att bli en fin dag.

önskar er alla en tre
vlig lördag

en liten goding som bor i min lådamin fina manälskar dig

Dec. 06, 2013

OMG vad fönsterna ser ut efter stormen

Dec. 05, 2013Dec. 05, 2013

och jag tycker det är läskigt när det blåser så här mycket! hela huset skakar!

Dec. 05, 2013

fy fasen vad de blåser. dumma stormen sven har tagit sönder vår bil. hela rutan är borta. Studsmattan låg utspridd och förstörd över hela vägen. nellie är jätte ledsen över de.

liten somnade vid bordeten vals med pappaDec. 05, 2013vägrar sovaDec. 04, 2013gör juice ;)

Dec. 04, 2013Dec. 04, 2013pappa och son läser tidningen

Dec. 04, 2013för exakt 8 månader sedan så låg denna prins på mitt bröst och var alldeles nyfödd. och den kärleken jag har till min son är enorm. tiden går så fort....8 månader!!!

Dec. 04, 2013

det hade varit fantastiskt underbart att få åka iväg bara jag och min man. vi har haft och har det jobbigt pgr av allt elände och sjukdomar. hade jag haft pengar så hade jag dragit med honom till london en weekend. men men vi få e ha vårt london här hemma iställe :)


hej på er

stolt tjej har fått sin egna lilla gran
Dec. 02, 2013Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0