www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

En dag på asia spa

Har varit på asia spa idag med min fina vän Jennie. Vi hade det såå bra och det var väldigt avkopplande och bra för välbefinnandet. Alla bekymmer rann av oss. Vi stannade upp i vardagen och vi bara var. Helt fantastiks ställe som man verkligen borde unna sig oftare!!

Åh vad jag älskar dig min prinsessa :)

Oct. 25, 2013

Har haft en bra dag. Varit på ikea och kollat badrumsinredning. Nu ikväll var vi hemma hos mamma med familj och blev bjuden på pizza. Har världens finaste familj!

Snart fyller jag 27 år!! Helt sjukt. Har redan köpt present till mig själv. Vinter jacka, vinterskor för sparade pengar samt en odd molly kofta som jag fick köpa av min fina vän Åsa. Så nu är jag redo inför vintern ich jag är glad för mina presenter till mig själv :)
Brukar aldrig ge mig själv saker annars utan de går alltid till ungarna :)

Godnatt

Oct. 21, 2013

Ska ringa och boka tid hos banken... Vi måste dränera och göra om badrummet då det tyvärr läcker lite vatten från golvbrunnen. Vi har väl oxå kommit fram till att bo kvar här.. Trivs ändå bra fast det är trångt..

Hej hopp

Oct. 20, 2013

Jag och Alvin har nyss vaknar och resten utav familjen sover. En riktig söndag för klockan är snart 9.30. Haft en trevlig helg i fredags hade vi tacomys hemma hos Åsa med familj ich igår var vi hos Diana med familj och blev bjudna på supergod mat. Annars är de lugnt. Mannen min ska prova ut ny medicin imorgon och jag hoppas verkligen denna blir bra! Det är tufft när livet vänds upp och ner och aldrig mer blir dig lik igen! Men vi är starka så för det mesta går dagarna bra. Men ibland är vi ledsna men det får man vara!!!

Drömde att vi köpte nytt hus... Så fint det var. Men tyvärr var det bara en dröm :(

Kram

Älskade fina höst!

Oct. 16, 2013

Finast

Mys med mina katter

Älskar hösten

Trevlig bokläsning

Oct. 12, 2013

Idag har det varit fullt sving här... Först fotografering utav barnen. De gick sådär då Alvin inte alls var på humör. Får göra ett nytt försök nästa vecka. Sen åkte Nellie på barnkalas och efter de var vi på sagolördag och teater. Nellie var bra trött efter de kan jag säga :)

Oct. 08, 2013

Kryper ner bredvid denna prinsen och säger godnatt!

Solsidan säsong 4

Missa inte säsongsstarten av solsidan 20 oktober :) herregud vad jag längtar

Linas matkasse

För ett tag sedan fick vi ett erbjudande att prova på linas matkasse för ett bra pris. Så idag fick vi vår påse, så får vi se om vi avbeställer sedan. Vi har tidigare privat middagsfrid för många år sedan och ICAs matkasse. Men det har alltid resulterat i att det blir dyrare under månaden. Men nu ska vi testa detta bland annat för vi har brist på idéer, nyttigt att få lite variation på ens egna rätter. Vi har nu tagit Barnkassen för att maten ska passa allt i hushållet. Det som är bra med linas matkasse är att den levereras varannan vecka istället för varje. Då kan man laga sina egna recept ena veckan och linas den andra veckan.

Dags för veckans dans

Betyder allt för mig!

Mina barn betyder allt, verkligen allt för mig! Idag fyller vår älskade son 6 månader!! Och det har vi firat med kanelbullar, eftersom det är kanelbullens dag. Jag har svårt att förstå att tiden går så fort! Det inser man när man blivit förälder att tiden vara rusar förbi en. Tänk att det var du, fina fina Alvin, min prins som låg i min mage. Det var du som sparkade, buffade och hickade i min mage. Som sagt redan ett halvår har gått sedan du kom till oss. Och nu kan du kräla dig framåt, lyssnar på ditt namn. Kan sitta korta stunder själv, äter gröt, smörgås och mat, skrattar och ler mest hela tiden. Älskar att leka med Nellie. Skiner som en sol när han ser Nellie.

Ja att få barn är den finaste gåva man kan få. Är så tacksam för mina två underbara barn. Älskar er mer än ni någonsin kan förstå!!

Redo inför vintern

Livet rullar på nästan som vanligt. Livet kan aldrig bli som vanligt någonsin igen. Men vi har det ändå bra. De senaste dagarnas har vi shoppat... Ett måste inför vintern. Jag har köpt vinterjacka, mannen har köpt vinterjacka, skor och tjocka tröjor, Nellie har fått vinterskor. Vi köpte även en gjutjärnsgryta för vårar presentkort vi fick när vi gifte oss. Men nu så är alla inköp inför vintern gjorda. Skönt det. Så plånboken kan få vila nu!

Hej hopp

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0