www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Party ikv

Kom hem för en stund sen, har vilat en timme ungefär. Jag jobbade till kl 22 igår och började kl 7 imorse men det gick bra. Men kände att jag behövde lite sömn nu innan jag åker på festen ikv. Det ska bli kul att träffa folk. Mannen har det bra i Holland nu kan jag skriva var han är för nu har de överraskat Björn. Han blev jätte glad övar att killarna kom och Björn visste inget om att de skulle komma. Så mannen sa innan att han varit full i två dygn nu låter strängt hehe. Nu ska jag gå och käka lite. Tjaooo

Födelsedagspresent till mig!!

Häromdagen beställde jag en födelsedagspresent till mig själv ett nyckelskåp från Dixie. Hoppas det kommer med
posten snart . Det kostade 399 kr ganska mycket pengar för ett nyckelskåp men jag fyller ju år?! och det är ju så snyggt!!!



Sov länge

jag sov ända till kl 09.30 idag jag hade kunnat sova ännu längre. Men jag börjar jobba kl 13.00 så jag fick allt gå upp ur den varma sköna sängen. Nu ligger Leo kvar i sängen gottesnuff. Min älskling ringde igår och då var han full och glad. Jag överlevde denna natten iaf och idag så känns det lite bättre fast jag saknar honom väldigt mycket.

Nee nu ska jag gå och sminka mig hej hopp!!!!

Jag vill inte vara utan dig!!!!

Jag sov väldigt dåligt inatt bara för att jag låg ch tänkte på att snart ska min älskling åka. Tidigt i morse så åkte han med tåget.....Jag ska vara ensam ända tills på måndag snyft. Fy det knyter sig imagen på mig jag avskyr att vara själv. Men jag jobbar iaf tors-sön så då kanske tiden går lite fortare. Jag har aldrig varit utan min älskling så många dagar. Bara tanken på att det kommer vara tyst ikv när jag kommer hem gör mig gråtfärdig. Ja jag vet att jag är barnslig hehe. Jag skyller på att jag har mycket hormoner i kroppen hihi.

Igår var jag på föräldragruppen vi fick se en film om förlossning och en film om andning. Det var trevligt synd att älsklingen inte var med men han kunde inte följa med.

usch jag känner bara för att dra igen gardinerna och gå och lägga mig och sova tills på måndag eftermiddag!!!!



Väggord!!!

 

Här är en bild på väggordet Lycka som jag köpte igåt. Det blev superfint!!!!

Onsdag

Dagen igår var kanon. Jag började dagen med att montera skötbordet från Ikea. Riktigt stolt som fixade sätta ihop det själv utan att bli galen heheh. Sen så träffade jag mamma vi åt lunch på grand stekt fläsk mmmm vad gott. sen gick vi lite på stan och jag fynda väggord från "my first room"

På kvällen så var vi hemma hos mormor och morfar och åt jätte god mat och mannen min fixade mormors dator. Vi fick träffa mormors och morfars katt som det skaffat. Hon var jätte fin.
Mormor fick känna när barnet hickade i min mage hehe

På schemat idag så står det inte så mycket. Det är föräldragrupp kl 15.00 men annars så ska jag bara ta det lungt.

Ha en fin dag

8 veckor kvar!!!

Jag ska strax gå och lägga mig är jätte mega trött. Kom nyss hem från jobbet det var roligt att jobba med Tanja. Min och mannens barn har hicka i min mage hela tiden jätte mysigt idag fick mina kollegor känns på magen när bebben hickade, mysigt. Nu är jag ledig tills på torsad kl 12. På torsdag ska mannen åka iväg och kommer ej hem förens nästa vecka. Snyft hur ska jag klara mig själv så många dagar?! Jag kommer sakna honom jätte mycket.

om exakt 8 veckor är det planerat att vi ska få barn. Herre jisses vad tiden går fort. 8 veckor det är ingenting wieee snart är jag mamma. Ska bara ta överleva förlossningen först!!

Nu ska jag sova. GODNATT

Roligt tidsfördriv

  • Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
  • Kopiera detta till din blogg, utmana ungefär 5 personer och berätta det för dem.
  • Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
  • Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger!

1. Vad heter du:Madelene
2. Ett ord på fyra bokstäver: Mora
3. Flicknamn: Matilda
4. Pojknamn: Mille
5. Yrke: Massör
6. Färg: Mossgrön
7. Klädesplagg: Morgonrock
8. Mat: Morotssoppa
9. Sak i badrummet: Mascara
10. Plats/stad:Milano
11. En orsak att vara sen: Migärn
12. Något man skriker: Men va fan!!!
13. Film: Masjävlar
14. Något man dricker: Mer
15. Band: Melody Club
16. Djur: Mus
17. Gatunamn: Mikaelsgata
18. Bil: Mercedes
19. Sång:My star

Ikea tripp med mannen

Jag och mannen har varit på Ikea idag och köpt det sista till barnrummet. Känns så bra nu längtar jag bara tills mannen säger att jag får börja möbler och inreda i rummet. Nu så ska jag strax sova ska jobba imon börjar kl 7.00. Mannen är med några polare och bastar.

Vår bebis har hicka flera ggr per dag rolig känsla i magen hihi.

Nee nu ska jag surfa runt lite sen sova. Ha det så bra

Köss

Fika med underbara Sara

Dagen har varit väldigt bra min underbara vän Sara har varit här på besök i eftermiddags. Hon hade med sig fika och sen var vi ute och gick slingan. Det var verkligen jätte kul att träffa henne. Hoppas vi ses snart igen hjärtat!!!!

Nu sitter jag här hemma själv och har så jäkla tråkigt.... Jag gick in på banken innan för att kolla vad jag får i lön och det stod inte saldot...VADÅ??? får jag inte min lön imon?? Om man loggar in på mannens bank så ser man hans lön som ska komma imon. Suck!

BORING DELUXE har jag.... jag har så mycket energi men vet inte vad jag ska göra!!!

Lyckliga Familjen

Mannen är uppe och renoverar och Leo sover så är dagen idag på Tulpanvägen =)

Underbara dag

Idag fyller min underbara vän ISA 23 år!!!! Hoppas du får en underbar dag. Grattis!!!

Jag sitter i soffan och myser till brasan, det gör även lille Leo. I eftermiddag så kommer Sara hit så ska vi fika det ska bli super mysigt. Om allt går som jag vill så blir det IKEA imon *wiee*7

Ha det så bra

Kram

Snart är vi föräldrar

Innan så satt jag och funderade hur mitt liv var innan jag blev gravid. Och jag minns typ inte hur jag var innan dess. Jag har i stort sett varit gravid hela året eftersom jag fick missfall i februari i år och sen blev jag gravid igen i mars. Det känns som jag blivit en helt ny människa, jag känner mig mognare och starkare än vad jag gjort innan.  Jag mår så bra att vara gravid även fast mitt hår ser förskräkligt ut har jag nog aldrig känt mig vackrare än nu när jag är gravid. Och om ca två månader så är jag mamma *äntligen* som jag har längtat hihi. Jag tänker på vårat barn hela tiden det första jag gör när jag vaknar och det sista jag tänker på innan jag somnar, men då drömmer jag om det hihi. Jag känner hur vårt barn lever i min mage visst är det helt fantastiskt att det lever en bebis i min mage?! Jag älskar verkligen att vara gravid!! Det känns så overkligt att ha ett liv i magen ett liv som jag och min älskade Christian har skapat!!

Barnrummet snart klart

Barnrummet börjar bli klart. Det som är kvar nu är golv,tak och dörr lister. Mannen började lite med listerna innan. Åhh vad jag längtar tills jag kan sätta in möbler och piffa. Rummet blir rikigt fint jag är super nöjd.

Tjockismadde

Vecka 12

Vecka 31

Gravid i vecka 31 bara 9 veckor kvar!

Idag har jag varit hos min barnmorska och kollat blodtryck och lyssnat på bebisens hjärtljud. Hjärtslagen låg på 132. Hon mätte även magen. Allt var helt normalt och såg bra ut *wiee*  Nu har jag städat under diskbänken efter musen som nu är död och platt haha. Mannen jobbar kväll idag så jag är ensam hemma i eftermiddag *tråkigt*

Härlig helg

Mamma nu har jag beställt Ikea katalogen till dig. Min och mannens helg har varit bra gick väldigt fort bara. Igår gick hela dagen till att lägga golv i barnrummet det blev såååå fint. Nu är det bara lister kvar sen är rummet färdig renoverat =)
Jag har varit och köpt musfällor idag på cheapy för dem vi hade hemma var urkassa. Men de jag köpte på cheapy var bra så nu är det musfritt i hemmet igen och Leo har bjällra på halsbandet så nu får vi hoppas på en lungnare period utan möss!!!

Imon kl 8.45 ska jag till barnmorskan hoppas allt går bra. Jag har så fruktansvärt ont i ryggen kom knappt upp ur sängen i morse så jag ska fråga henne om hon har några bra tips.

Jag röjer och möblerar om jätte mycket hemma....det har säkert med graviditeten att göra haha.

Godnatt!!

Myskväll

Leo har allid haft halsband utan plinga för jag vet att det kan stressa katten att höra plingan hela tiden. Men just nu har vi inget val då han kommer in med möss stup i kvarten. Vi hoppas plingan kan störa hans jakt lite för jag och mannen är trött på att jaga levade möss som Leo släpper in. Så under en period nu så får han ha plingan.

Jag har nyss lagt mig i sängen efter en trevlig kväll hemma hos mamma och pappa.

Ska sova nu. Gonatt

Vaccinerat mig

Idag så har jag vaccinerat mig mot svininflunsan. Jag skulle gjort det på laurentsius men de hade helt plötsligt ändrat datum tills på måndag. Men så fick jag reda på att min kollega F hade vaccinerat sig på ullareds vårdcentral så jag gick ditt efter jobbet och fick min spruta. Jag böev lite yr, varm och huvudvärk efter den. Men hoppas nu den är bra barnmorskerna säger att vi ska ta den så då fårman ju lita på läkarna.

Vi har en mus inne igen *ovanligt* min man har nu lagt ut musfällor. Jäkla Leo som tar in levande näbbmöss. Jag tycker det är så j*vla äckligt. SÅ jag stter på övervåningen vågar inte vara där nere hehe.

Ha det så bra

Mus i tvättmaskinen!!!

Hej idag är jag extraledig väldigt skönt. Idag ska vi börja med vår föräldragrupp ska bli intressant vad det är vför något. Det är 73 dagar kvar tills beräknad förlossning idag så nu är det inte långt kvar alls.

Igår så kom underbara Sofie och barn och hälsade på jobbet. Jätte mysigt!

Min "äckliga" katt har en väldigt stor vana att ta in sina djur som han dödar eftersom han har kattlucka. Jag har mycket smutstvätt som ligger i en hög i källaren vid tvättmaskinen och jag stoppade in tvätt i morse i maskinen och nu när jag öppnade luckan till tvättmaskinen så ramlar det ut en liten näbbmus....Så JÄVLA äckligt så nu får vi köra den masinen igen. KUL!!! Dumma Leo och bits gör han oxå idag. Men nu så ligger han fint i soffan och sover. Det är bra med en kattlucka men det finns nackdelar oxå t.ex. att de tar med sina djur in i huset! USCH!

Jag ska snart laga lunch inte alls hungrig men för bebisen skull får jag ta och äta något. Jag har dammsugat övervåningen och röjt lite här hemma. Jag är på sånt röjarhumör slänger typ allt jag ser och möblerar om.

Om jag får som jag vill så hoppas jag på att vi kan åka till byggmax efter föräldragruppen och köpa listerna till barnrummet så det blir klart någon gång!

Ha en fin dag!

Tack familjen för en trevlig kväll

Helgen avslutades på ett mycket trevligt sätt. Mamma,pappa,syster och bror har varit här nu ikv. Vi åt pizza och umgicks. Super mysigt. Nu ska jag snart gå och lägga mig är trött...känner mig helt överkörd efter denna helgen.
Vi hörs imon. KRAM

Fredag

Nu är kl 05.21 och det är beck svart ute. Ska snart gå till bussen. Ha en bra dag!

Torsdag

Idag har mannen fått tag på den inneboende näbbmusen som vår Leo släppade in häromdagen. Äntligen fick vi tagi den så nu har jag städat huset och tvättar sofföverdrag hatar verkligen möss. BLÄ!!! Vi försökte slänga Leo till musen men han var totalt ointresserad av den. Då passar det inte att döda den. Leo!!!

Jag har dammsugat bilen idag för det var fullt med gräs i den så nu är den som ny igen. Imorgon ska jag äntligen jobba och det ska bli så skönt. Längtar verkligen för nu har jag varit hemma sen i söndags. Först sjuk sen ledig. Man uppskattar verkligen sitt arbete när man inte varit där på några dagar.

Mamma och syster kommer snart.

Kram

Förrvirrad

Jag hittade mitt rosa måttband i kylen haha. Snacka om att jag är trött, varför har jag lagt in det där haha förrvirad. Jag drack nästan 1 liter mjölk nu när jag åt kvällsmat. Jag kan inte få nog av mjölk så himla gott.



Familjerätten

Idag har varit en bra dag. Solem skiner och jag har inte så ont i ryggen. Jag och mannen har varit på familjerätten idag och skrivit papper på att mannen är far till vårt barn och att vi ska ha gemensam vårdnad. Man måste skriva under såna papper om man inte är gift. Efter det så träffade vi älskade mormor och morfar i stan och så gick vi till hwitan och åt lunch. Jätte trevligt och gott. Tack för en trevlig lunch.

Nu har jag städat lite här hemma och vilat lite. Vet inte vad jag ska göra ikv känner mig lite rastlös!!

Underbara höst

Nu har äntligen min favofrukt kommit i butiken.

Färga håret!!!!

Det första jag ska göra efter graviditeten är att färga mitt hår. Jisses vad skönt det ska bli. Nu ser det ut som kom och hjälp mig, men man ska inte färga håret när man är gravid så då väntar jag.

Idag så känns livet lite bättre än vad de gjort de senaste dagarna. Jag har inte lika ont i ryggen. Var ute på en lång promenad innan för att känna efter hur det känns. Men det känns okej får jag säga. Så på fredag ska jag jobba igen och det ska bli skönt kan jag lova. Hoppas att värken jag hade nu i helgen bara var tillfällig. Jag var ju ute och rensade ogräs i torsdags när jag var ledig kanske beror på det. Så vila och åter vila så ska det nog gå bra det här.

Jag tycker det är sååååå tråkigt när mannen jobbar kväll. Saknar honom så!!!!!

...

ÅHHHHHHH min hals.......jag har ont i min HALS!!!!!!!!!

Du är en gåva

Idag så har jag bott i sängen och framför tv:n. Jag tittade på förlossningskliniken innan. Jag ska tala om för er att ja är totalt livrädd inför förlossningen men ändå sitter jag och tittar på sådana program. Men det är så fantastiskt att se när nya liv kommer. Och varje gång en kvinna födde ett barn så satt jag och storlipa för det är en sån lycka för föräldrarna. Och tänk om 11 veckor, ja bara 11 veckor så kommer jag och min man vara på BB. Då ska jag föda vårat barn. Herrregud vad fort det har gått och det är helt ofattbart att jag, lilla Madde ska bli mamma. Helt sanslöst, jag börjar typ gråta när jag tänker på det. Visst det står en spjälsäng i vårt sovrum, en bilbarnstol och små babykläder finns redan i vårat hem och väntar på vår baby. Men jag tror inte jag har fattat att jag verkligen ska bli mamma, en dröm håller på att bli sann. Du är så efterlängtad lilla bebisen och varje gång jag känner dig sparka, röra dig i magen eller hicka så kan jag inte sluta le. Jag längtar så efter att få ha dig i min famn, lukta på dig och puss och krama dig. Allt har gått så himla fort. Det känns som det var igår jag tittade på graviditets testet och såg att jag var gravid. Jag köpte minst 5 test för jag trodde inte på testen. Herregud vilken lycka. Och nu är jag i 7 månaden, 29 veckor bara 11 kvar.  Åhh vad jag längtar efter dig!!!

Mamma älskar dig!!!

Lite bilder

Leos nya favoplats

Nu har jag ingen navel längre

 

...

Just nu sitter jag och lyssnar på Kents nya singel "Töntarna" jag tycker den är bra. Väntar på deras nya cd-skiva som kommer i november. Jag mår bättre nu har typ gått upp nu för första gången idag. Att vara gravid är ingen "sjukdom" som sagt. Så jag hoppas att det vänder nu för att bli sjukskriven pgr av graviditet ja då måste du typ vara döende och bli sjukskriven det vill jag verkligen inte bli. Men min barnmorska sa att man kan testa gå på vattengympa eller simma och så har jag fått ett papper med övningar man kan göra. Tror jag ska testa dem idag.
Håller tummarna för att jag mår bättre imon. Jag ska inte göra något nu när jag är ledig så att jag kan jobba på fre.
För att vara hemma och vara sjuk det suger!!!

Storm

Ett träd har blåst ner hemma i trädgården. Inte kul. Men satan vad det har blåst. Idag är jag hemma från jobbet mår inte alls bra ont i kroppen ,ryggen, huvudet och halsen. Ska krypa ner i sängen snart och titta på Tv.

Ha en bra dag

Sjuk igen

Jag fick åka hem idag från jobbet (igen) inte kul alls de här. Men jag har ont i hela kroppen så kallade foglossningar och de gör att jag blir väldigt väldigt trött. Jag avskyr att vara hemma när man ska jobba men jag måste lyssna på min kropp. Min chef skickade hem mig igen. Jag hoppas att jag snart blir bättre.
Ha en fin dag
Tjaoo

Godmorgon

Jag har sovit väldigt dåligt ont i hela kroppen mest i ryggen. Men jag är envis som en gamal get och ska ge mig på att jobba idag. Jag har inte råd att vara hemma. Men om man jämför med hur jag mådde igår så mår jag mycket bättre idag. Mannen och jag har precis ätit en god frukost *mys* med levande ljus. Nu ligger han i soffan och spelar ps3. Vädret är ju inte det bästa idag men ändå väldigt mysigt men regn och rusk.

Ha det så bra KRAM

Resat ogräs


Jag var helt slut imorse. Jag hade tänkt att gå upp tidigt men ja kom inte upp fören efter kl 10. Helt slut. Men sen när jag väl kom upp så kändes det bättre.
Nu har jag faktiskt varit duktig och målat klart i köket. Vi hade en liten vägg kvar som vi inte målade när vi gjorde om väggarna i köket. Men nu så har jag äntligen gjort det. Sen har jag rensat ogräs och klippt ner vissna blommor så nu känns det som jag varit duktig. Jag ska åka och handla när mannen kommer hem han slutar kl 14.00.
Sen ska jag inte göra något mer idag. Får ta det lite lungt oxå hehe.

Tjaooo

Nya möbler

Vårat nya matbord och stolar i köket

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0