www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Mus i tvättmaskinen!!!

Hej idag är jag extraledig väldigt skönt. Idag ska vi börja med vår föräldragrupp ska bli intressant vad det är vför något. Det är 73 dagar kvar tills beräknad förlossning idag så nu är det inte långt kvar alls.

Igår så kom underbara Sofie och barn och hälsade på jobbet. Jätte mysigt!

Min "äckliga" katt har en väldigt stor vana att ta in sina djur som han dödar eftersom han har kattlucka. Jag har mycket smutstvätt som ligger i en hög i källaren vid tvättmaskinen och jag stoppade in tvätt i morse i maskinen och nu när jag öppnade luckan till tvättmaskinen så ramlar det ut en liten näbbmus....Så JÄVLA äckligt så nu får vi köra den masinen igen. KUL!!! Dumma Leo och bits gör han oxå idag. Men nu så ligger han fint i soffan och sover. Det är bra med en kattlucka men det finns nackdelar oxå t.ex. att de tar med sina djur in i huset! USCH!

Jag ska snart laga lunch inte alls hungrig men för bebisen skull får jag ta och äta något. Jag har dammsugat övervåningen och röjt lite här hemma. Jag är på sånt röjarhumör slänger typ allt jag ser och möblerar om.

Om jag får som jag vill så hoppas jag på att vi kan åka till byggmax efter föräldragruppen och köpa listerna till barnrummet så det blir klart någon gång!

Ha en fin dag!
Kommentarer
Postat av: Britt

Har ju sagt att katter är odjur;)

Ha en bra dag.

Kram

2009-10-14 @ 12:21:26
Postat av: Fia

Det kallas att börja "boa" skratt

Städa, röja o möblera brukar vara poppis för den höggravida=)

2009-10-14 @ 15:53:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo