www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Jul. 28, 2013

Dålig på att blogga.... Jag vet!!!

Varmt är det. Ska egentligen inte klaga men idag är det klibbigt.

Jag och mannen har ett dilema kan man kalla det. Ska vi bo kvar här och ta lån och renovera upp huset utvändigt eller ska vi säljs och köpa ett större hus.

Jag vill gärna bo på landet men samtidigt skönt att bo nära allt. Tusen frågor men inga svar. Vi får fundera på detta under min föräldraledighet. Så får vi se sedan. Men ska vi bo kvar här så ska vi lägga nytt tak, byta fönster, dränera och renovera badrummet, slå ut en vägg så vi får större kök :)

Nu ska jag strax gå och sova är så trött i denna värmen.

Jul. 23, 2013

Solen skiner och det är rena rama sommaren. Underbart ;)
Idag har vi mest chillat hemma vid poolen.

Nästa år ska vi måla om alla våra fönster och måla alla vita partier på huset, samt balkong.

I år blir det endast reparationen av grunden till uterummet.


Jul. 20, 2013

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Alvins namngivning. Så nu är det fullt ös och börja förbereda inför den ;)

Jul. 17, 2013

Nä usch idag känns det inte som någon bra dag. Vet egentligen inte varför men känns strävigt allt

Jul. 15, 2013

Grillat med goda vänner ikväll. Imorgon blir det lite röj i trädgården så det ser fint ut tills på lördag ;)

Jul. 15, 2013

Ja visst är det mer avstånd till saker och ting om man bor på landet. Men det är det värt, om man får bo i lugn och ro för sig själv. Vi bor idag i ett hus mitt i ett villa område,vi trivs bra här inget fel på det. Men tanken att få bo på landet är väldigt lockande. Att vi har varit sugna på att flytta till ett annat hus har vi varit länge. Men samtidigt så trivs vi bra i vårt hus men det börjar bli för litet för oss. Det är små trånga rum. Litet kök, liter vardagsrum. Men vi har det bra :)

Jul. 14, 2013

Pirrar lite i magen inför lördag. Då är det namngivning för Alvin. Kommer en del folk och det ska bli super mysigt och hoppas Alvin får en fin dag. Fixa det sista inför namngivningen imorgon.

Landet!!

Vi vill flytta ut på landet. Har funderat på detta ett tag och speciellt jag vill det väldigt gärna. Det ska vara ett rött hus ned vita knutar. Stort ska de vara och jag vill ha höns. Min älskade mormors hus står högst upp på önskelistan. Vet dock inte om de vill sälja till oss?! Men det är verkligen min dröm att få köpa det.

Livet är underbart!

Vilken helg. I går var vi en sväng vid sjön och badade, sedan åkte vi till kräftfestivalen och åkte karuseller. Och på kvällen var ju ute och festade järnet med goda vänner. Galet roligt ute. Var hemma vid halv fyra i natt. Och så bakis jag har varit idag... Hujedamej :)

Nu ikv så har jag, Nellie och min älskade mormor varig på teater och kollat på Emil i lönneberga. Så bra den var. Kan starkt rekommendera er att gå och titta på den! Nellie satt som förtrollad under hela föreställningen. Och nu när vi kom hem från teatern så skulle hon se på Emil på tv:n. Goa unge!

Jag och Alvin har gått och lagt oss. Sov så gott.

Långt hår Nellie har

Söndagsmys

PMS!!

Jag borde alltid vara gravid då är mina hormoner på jämn nivå hela tiden. Så jädra strävigt nu när hormonerna går som en berg och dalbana i kroppen. Jag har PMS det kan jag lova, alla symtom stämmer in på mig. Jag mår inte alls bra veckan, veckorna innan menstruation. Blir nedstämd, lätt irriterad, trött, mindre energi, stör mig på allt. Jag tycker det är så tråkigt att ha det så. Och har jag preventivmedel så blir jag ännu värre och ilsken. Jag har fått p piller utskrivet nu som jag ska testa, eller mini piller. De kan göra så menstruationen försvinner under tiden man äter de. Vilket skulle kunna hjälpa mig för då åker inte hormonerna upp och ner! Utan blir en jämn balans i kroppen. Hoppas verkligen på det.....

Fina fina Alvin

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0