www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Måndag :)

Idag har jag varit hos frisören. Blev riktigt nöjd!!gött och klippa av sig allt de slitna håret. Tack snälla mormor för att du kunde passa Nellie!

I eftermiddags så var vi hemma hos min älskade mamma. Vi fikade,tjötade och var på jysk. Jag köpte mig en klocka som är fantastiskt fin, ska hänga upp den imorgon :)

Drömde om Alexander Skarsgård inatt. Jag förstår inte att man kan vara så snygg!! Helt sjukt!! Haha

Imorgon ska vi ha ett litet födelsedagskalas, jag hinner inte fylla år nästa vecka hihi jag har ju lov denna veckan :)

Nu säger jag godnatt :)

Mamma!!!!

Idag har vi haft en riktigt slapp dag. Vi har bara varit hemma och lekt och busat i massor. Och sen sov vi tre timmar på eftermiddagen. Nu ikv var vi hemma hos Rakel och hon bjöd på jätte god mat. Jätte trevligt när alla är samlade :) Nellie var alldeles galen hon hoppade, sprang runt och var hur glad som helst hihi. Hon har blivit väldigt mammig och så fort jag går in i ett annat rum så skriker hon Mamma!!!! Det låter så gulligt. Mamma!!!!!!

Nellie sover som en stock, Leo ligger och snarkar bredvid mig och jag ska strax sova. Mannen min sitter uppe och kollar på film.

Imorgon blir det ev. Lite plugg på dagen. Middag hos svärfar och plugg på kvällen hos Mia.

Ska bli skönt med lite lov v.44 :)

Kram

Hej på er

Det är så bra att blogg.se har en app till iphonen. Det blir smidigare att blogga, direkt från iphonen.

Ibland när någon frågar mig vad jag gör och svarar att jag studerar till undersköterska. Så får jag något negativt svar tillbaka.

Men jag har valt detta själv, valt att i Utbilda mig. Jag känner att det passar mig väldigt bra. Jag vill jobba med människor, hjälpa människor att ha det så bra de kan. Att vara stöd för någon. Det är ett tungt jobb men det är jag medveten om. Jag är så lycklig att jag vågade ta denna chansen. Jag vill verkligen detta!
Jag är inte ute efter att sitta på ett kontor framför en dator. Jag vill träffa människor. Jag vet att detta kommer bli hur bra som helst hihi :)

Nu är kl 21.47 och jag ligger nedbäddad i sängen det är väldigt bra gjort! Annars brukar kl hinna bli runt midnatt innan jag går och lägger mig.

Har sovit dåligt inatt pgr av vädret och Nellie ramlade ur sängen så jag tog med henne in till vår säng. Nellie ville sova nästintill på mig. Väldigt mysigt men det blir inte så mycket sömn.

Har pluggat i 4 timmar idag på medicinsk grundkurs. Hoppas att tentan går vägen på onsdag. Fantastiskt nervös!

Fyller 25 år om några veckor. Herregud!!! Jag känner mig inte en dag över 21. När man är 25 år är man ju verkligen vuxen. Jag känner mig inte alls vuxen. Känner mig som ett barn.... Ibland får jag en känsla av att jag inte har någon ork. Vill bara krypa upp i mammas famn och bara vara.

Massa babbel blir det :)

Natti natti

Döden?!

Döden?! Är något som vi nästan aldrig pratar om. Låtsas om att den inte finns. Döden har många ansikten. Något som vi alla ska vara med om. Jag är livrädd för döden. Men ändå inte lika rädd som när jag var yngre. Jag har fått känna smärtan när någon anhörig går bort. Döden är fruktansvärt men kan också vara något fint om en person levt ett långt och härligt liv och får somna in, ta sitt sista andetag i lugn och ro.Men döden kan även vara hemsk. Det finns elaka sjukdomar, olyckor, självmord, ny födda barn som går bort.......den ända sanningen som finns, är att vi alla ska dö någon gång. Undra vad som händer efter vi har dött?

Idag har varit en lång dag med många känslor som dykt upp. Idag har vi bara pratat om döden i skolan. Vi började med att se en film om palliativ vård. Jätte fin var filmen men ack så sorglig. Vi fick följa några personer som ej hade långt kvar att leva. Att veta att man ska dö. En i filmen hade sån livsglädje,personen var helt underbar!

Eftermiddagen idag var vi på sjukhuset på studiebesök på bårhuset och sjukhuskyrkan. När man pratar om döden så relaterar jag så mycket till vad jag har varit med om. Vilka underbara människor som funnits vid min sida, som ej finns idag.
Många känslor som kommer fram. Dagen idag har varit väldigt intressant att få se hur det fungerar och hur verkligheten är. Viktig del i vår utbildning!

Hihi

Har haft den bästa eftermiddag och kväll på länge :)

Jag skämms

Jag önskar att jag aldrig hade slutat tidigare idag......Var på väg hem strax efter kl 11 var superglad och hade igång hög musik i bilen.....kommer på mig själv att shit nu kör jag nog lite för fort. Ser att de står en snubbe vid en korsning.....Jo men visst var det POLISEN.....Helvete nu rök mitt körkort tänkte jag! grymt pinsamt...fick böter 3200 kr. Pengar jag inte har,typ.....
Jag är tacksam att jag fick behålla mitt körkort.....Men jisses vad lagligt jag har kört resten av dagen, Räkningen har vi redan betalt och jag har rivit sönder lapper och slängt den!!

Jag är så j*vla arg på mig själv och beskiven på mig själv!! Jag borde få ett straff!!!!
Jag är så grymt arg på mig själv ska ni veta och jag skämms!!!
Ännu mera plugg!

Idag har jag och Mia pluggat intensivt på medicinsk grundkurs. Vi har prov i det om ca två veckor igen....Usch vad svårt det är.....Men jag har lärt mig massor idag....Jag vill så gärna sätta högt betyg på det! Det är håtd plugg som gäller!!!

Slutbetyget i Vård och omsorg fick jag i måndags och jag satte ett MVG herregud vad glad jag blev och är. Jag har alltif varit ett G barn och varit en i mängden men nu så är jag helt förändrad. Jätte kul :)

Nu ska jag snart åka och hämta min älskade unge så ska vi köra till Linda och fika. Ska bli super kul att träffas!

Ikv ska jag och mamma tattuera oss! Spännande :)

Tjing!!!!Helgen

Hej :)

I fredags hade jag tenta i vård och omsorg. Kändes bra men får reda på vilket betyg jag får i kursen i morgon. Jag saknar skolan, så det ska bli skönt med måndag i morgon :)

Igår lördag åt jag och Nellie frukost hemma hos mamma o pappa :) sen åkte vi på loppis på fynda men hittade inget. Var mest Krims krams. På eftermiddagen så handlade jag. Och jag och Nellie bakade cupcake :) vi hann även med en promenad och belöpt fick gunga. På kvällen igår hade vi fin besök Martin och anna :) vi åt tacos, badade i jacuzzin och tittade på film :)

Idag har vi haft en riktigt slappe söndag. Har inte gjort något. Är så trött och slö. Borde plugga men orkar inte just idag!

Stort grattis till L och M till er son :)

Nu ligger vi och tittar på nalle puh ;)

pluggar och står i....

Pluggar och står i. Hinner inte med att blogga, hade gärna gjort det!
Jag var ju så nervös över provet i medicinsk grundkurs...Trodde ej jag skulle klara det. Men när jag skrev provet kändes det rätt bra och jag kände på mig att jag satt ett G iaf. I Fredags fick vi provreslutatate och jag satt ett MVG. För första gången i mitt liv satte jag ett MVG!! Jag blev så glad att jag grät glädjetrårar på vägen hem i bilen :)
Jag fick 240 p av 265! Stolt över mig själv!

Jag ska strax sätta mig ner och plugga. Gå igenom vård och omsorg! Har prov på hela kursen......Men svårt att plugga på omvårdnand. Hoppas logiskt tänkade fungerar bra. Men jag är nervös.

Har varit på föräldramöte idag...Var trevligt och jag är så tacksam för att vi har vår dotter på den förskolan. Jag gick med i föräldrarådet :)

Nu måste jag plugga!

Tjing
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0