www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

snart jul!

och som jag har längtat efter julen. men tyvärr så känns det inte alls lika roligt längre! fått tuffa besked idag av läkaren. dumma dumma sjukdom som tagit sig in i vår familj!!
jag är en stark person men nu vette sjutton hur vi ska klara oss igenom detta. det gör ont i hjärtat att höra av personal på dagis att nellie vart ledsen för pappa är sjuk.många många tårar har runnit ner för mina kinder de senaste dagarna

Nov. 25, 2013

Varit och fikat och gått lite i affärer med fina Astrid och älskade mamma min. Det behövde jag... Det är jobbigt just nu och jag drar mig gärna undan från allt men jag är så glad att jag kom ut på en tur idag. Tack för goda fikan :)

Nu har vi precis ätit och Nellie sitter och pusslar. Fyndade pussel i gallerian idag. Kul! För Nellie älskar att pussla. Hon har kommit in i den åldern :)

Nov. 25, 2013

Wopwhop Alvin har sovit i sin säng i två nätter i rad och Nellie har inte kissat i sängen i natt.

Annars tycker jag inte att något annat går på räls... Mannen min blir utskriven från sjukhuset idag och håller tummarna att allt ska bli så bra som möjligt.

Idag står det bara vara på schemat. Orkar inte ta tag i något annat. Ska läsa en bok medans Alvin sover och i eftermiddag ska vi fika på stan med fina Astrid och min älskade mamma :)

Kram

Älskade barn

Älskar er!!!

Nov. 24, 2013

Känns som all min luft har försvunnit från mig .... Hur ska man orka allt?!

Hemma hos oss

Sover Alvin alltid bredvid mig på natten. Det har han gjort sedan dag 1 i hans liv. Även om det är så att han somnar i sin säng på kvällen så tassar jag alltid in och hämtar honom. Men i natt ska han få sova i sin säng, det kliar i fingrarna. Vill gärna hämta honom men ska låta bli :)

Hade hänt en liten olycka i Nellies säng. Fick ta upp henne och bädda rent. Inte lätt men hon har varit torr flera nätter i rad nu :) stora tjejen. Blöjfri på dagen har hon varit jättelänge men just på natten har vi väntat ett tag med att ta blöjan. Men nu så :)

Bäddat rent.

Finns ju inget bättre än lägga sig i en renbäddad säng :)

Hästen Karamell

Nellie kom iväg på sin älskade ridning igår trots eländet här hemma. Det är viktigt att hon får komma ut på sina aktivitet, hon älskar verkligen att rida ich hon är jätte duktig. Lär sig super snabbt. Och jag blir så stolt som mamma när jag ser hur glad och stolt Nellie är när hon är i stallet :)

......

När allt börjar bli någorlunda normalt här hemma, nästan så man glömt av att livet är förändrat. Nästan så man tror att allt är som innan. Då kommer det som en blixt från himmelen! Allt vänds upp och ner igen och man får börja kämpa igen. Det är nog att försöka inse att det kommer vara så här. Och acceptera sjukdomen!

Låter bilden få tala för sig själv hihi

Nov. 14, 2013

Seperationsfasen kallas det, de flesta bebisar går i denna fas vid 7-8 månader. De sover oroligt, korta perioder och skriker så fort man går två meter i från de. Måtte denna seperationsfas inte hålla på länge.

Min fina tjej

Nov. 13, 2013

Gahhhhh aaaaaaa Alvin skriker och skriker. Kan inte gå två meter i från honom.

Nov. 13, 2013

Herre min skapare vad jag äter mycket nu för tiden... Hela tiden.... Har funderat på varför och när det hela började.., och det är för det varit så mycket turbulens i livet det senaste året. Och droppen var nu när mannen min fått denna dumma obotliga sjukdom. Det har resulterat i att jag äter mer, handlar mer mat och shoppar. Dumt beteende :( men jag tröstäter helt enkelt :(

Nov. 13, 2013

Blev fel på förra inlägget. Nellie började inte alls rida igår.. Det var i söndags hon började rida.

Idag är jag trött, vart och veckohandlat mat, vilar i soffan nu,passar på medans Alvin sover.

Nov. 13, 2013

Igår började Nellie att rida. Vilken lycka och så stolt man blir som mamma. Nästan tårögd hon var så duktig :)

Älskar er mest av allt!!

Tack

Tack för alla som uppvaktade mig igår på min 27-årsdagen :)

Underbara unge

Har gungat för första gången i sitt liv ;)

Nov. 06, 2013

Gör absolut ingenting just nu. Ligger i soffan och kollar på tv. Alvin sover och Nellie är på dagis. Jag känner mig trött... Ska ev. Åka till stan senare idag och köpa järntabletter och D- vitamin.
Tror jag ska passa på att blunda lite nu medans Alvin sover. Trevlig onsdag!

Nov. 01, 2013

Ehh 1 november och det åskar?!

Nov. 01, 2013

Nellie fyller snart 4 år och då har hon önskat sig att få ta hål i öronen. De hade extra pris på det idag så vi passade faktiskt på idag :) så hon fick en för tidig födelsedagspresent. Hon var sååå duktig. Hon blev lite chockad precis när de tog hålen och blev lite ledsen. Men de gick över lika fort då hon fick välja en ballong :)

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0