www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Kalkon middag!

Varit hos svärmor och ätit god kalkon middag. Var super trevligt. Tack så hjärtligt för ikväll ;)

Nu ska jag läsa Ica kuriren, känner mig som en tant. Men det är underbart att lägga sig kl 22 läsa lite och bara vara. Nellie ligger i sin säng och spelar på ipaden

Natti natti

Svider till

Det svider lite i min mammatarm men måste sälja lite av mina fina barnkläder som bara ligger. Har massa barnkläder i fina märken och som är för en tjej, tror inte lillebror vill ha de. Och skulle jag få en flicka till i framtiden så får vi köpa nytt då. Jag har så svårt för att sälja de Men måste få in lite pengar nu inför kommande månader dec och jan. Jag får typ halvt Csn och mannen är sjukskriven, i jan börjar jag jobba i mitten av månaden eftersom studierna är slut den 11 jan.

Torsdag

På rasten var jag på kappahl och hämtade en present till lillebror. Fick en kupong på att hämta de gratis :)

Nu ska jag plugga inför tentan

Hej hopp

Min fina dotter!!!!

Tisdag

16 veckor kvar till beräknad förlossning idag. Haft en bra dag i skolan och sedan hem och laga mat, slå in några julklappar och haft en trotsig Nellie som inte ville äta, men efter en och en halv timme så fick hon i sig maten. Hon gör allt tvärtom just nu. Testat sina gränser kan man säg.

En tur till Halmstad!

Kom nyss hem var en sväng hos mamma och pappa! De har satt upp en jätte fin trävägg, jätte fint.

Vi var även en sväng i Halmstad och fyndade ett gungfår till lillebror i magen. Så nu ska jag sälja något här hemma så det går plus minus noll. Jätte smart tycker jag sälja något och köpa något. Bra om man har ont om pengar iaf. ska sälja en gammal möbel som ändå bara står och skräpar. Kommer en kille och köper den imorgon.

Vart i skolan idag, lärde oss taktil massage och började läsa om Parkinson. Skola imorgon igen....

Nellie är inne i värsta trotsen just nu, hoppas den snart går över, vilket den gör. Nu har vi lekt lite och kramats, hon är så goooo när hon inte är arg hihi

Efter jul så ska vi ta nappen, undra hur det kommer att gå, tur vi är lediga under mellandagarna.




Thailand

Ge mig sol,vill ha solljuset!!!!! Kl är strax efter fyra och det är svart ute, blåser och regnar!!! Få panik!!!

Sätt mig på ett flyg till Thailand!!! Snälla!!!!!!!!

Söndag!

Godmorgon!

Fick sova till kvart i åtta, inte dåligt för att vara småbarnsmamma :)
Vi ligger och myser framför tv:n och Nellie ligger och snuttar. Vi måste ta nappen nu! Det kommer bli svårt! Napp och snutte hör ihop för Nellie! Men efter jul måste vi ta den. Det är liks bra att bara ta bort den!

Nellie är helt blöjfri men har blöja på natten vilken hon inte vill så natten som kommer ska hon få sova i trosor. Ska bara se till så den plastade froten kommer i sängen :)

Skola imorgon igen, förstår inte riktigt vad det är med mig men jag tycker inte alls det är roligt.... Vill bara vara hemma!

Ha en bra dag!

Så älskad redan!!!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1325547/images/2012/pic_50b1080b9606ee2e5437bae8.jpg" class="image">

Julbord!

Haft julbord här hemma precis. Vi körde även julmusik och mannen svepte två snaps. Det är exakt 4 veckor till jul idag! God jul i förskott :)

Annars så har vi inte gjort så mycket idag, tagit de lugnt läst lite, spelar dator med Nellie och pärlat.

Ikv blir det mys i soffan med massor utav godis!

Hej hopp!!

P.s. Solen du får gärna titta fram någon dag, saknar dina solstrålar, minns knappt hur du ser ut!!

Ledig idag

Haft en lugn och skön ledig dag, i förmiddags så var vi och fikade hemma hos Malin. Super mysigt!
Sen var vi bara hemma och myste, och la in räkningarna (blä) var en sväng på bibblan och lånade böcker och spel till Nellie. Nu ikv lagade jag mat och tittade på bonde söker fru.

Tiden kommer gå i rasande fart nu
* 4 veckor kvar i skolan
* fira jul och nyår
* fira nellies 3 års kalas!!!
* jobba några veckor på mitt jobb
* föda barn :)
* sedan mysa med bebis!!!!! (längtar)

Kram

Gråt

Vet inte riktigt vad det är med mig, känns som jag snart bryter ihop fullständigt. Gråten sitter långt upp i halsen och minsta lilla kommer få mig att bryta ihop. Det är säkert alla hormoner som spökar. Ska snart på föräldrar möte på dagis.

V.23

Går in i vecka 23 idag,det går framåt :)

Tandläkare!

Jag har aldrig haft ont utav att gå till tandläkaren tidigare! Men vad de gör ont efter idag!! Jag vet med mig att det blivit lite slarv nu under graviditeten! Men aj så ont det gjorde att ta bort tandsten och aj så ont de gör nu efteråt! Känner mig mörbultad i munnen.

Dagen i övrigt har varit lång i skolan, mys hemma med god kvällsmat som mannen min lagade.

Nu sova

Natti natti

Cult design

Älskar produkter från cult design, så himla fina, så julen har flyttat in så smått i vårt hem, det kliar ju i fingrarna ;)

Nov. 17, 2012

Denna underbara klänning har jag köpt till Nellie till nyårsafton :)

Lördag!

Vill åka till jul på Liseberg, måste planera in det en dag,

Morgonen har varit hemsk en unge som vägrar lyssna. Men nu leker hon äntligen och hoppas friden lägger sig.

Vet inte vad som händer idag, inte mycket mer än mys, en sväng till stan.

Känner bebisen i magen mycket och det är underbart, får lite lättare panik när jag tänker på att om några månader så ska jag föda, livrädd är jag för smärtan och inte ha full kontroll på vad som sker.

Redovisning

Haft redovisning idag, hela förmiddagen. När vi började skolan i aug så startade vi upp med våra projektarbete inom kursen social omsorg. Jag och Malin valde att arbeta med narkotika missbruk. Har varit en jätte lärorik resa, lärt mig så mycket inom detta ämne. Vår redovisning idag gick jätte bra. Först visade vi filmen " i skuggan av värmen" sedan hade vu bjudit in två personer en som arbetar med missbruk och en som berättade sin livshistoria som föredetta narkoman.

Nu ska jag snart sova, och det ska bli så skönt. varit hemma hos min kära mormor och morfar ikv. Super trevligt och skönt att bara få vara.

Saknar min syster, jätte mycket!!! Kom hem!!!

Min födelsedags present

Kom med posten idag hihi tänk att man kan bli så glad för en pryl. Galet hihi :)

Nov. 14, 2012

Min mage i vecka 22

Tisdag

Har precis gjort färdigt advents kalendern till Nellie, sitter nu åter igen i soffan och inser att det aldrig går något på tv, bara skräp!

Har även läst ut boken "femtio nyanser av honom" och väntar med spänning på Bob två ska komma i brevlådan.

Nu ska jag fortsätta spåna på namn till min son :)

Popcorn

Tittar på project runway och äter popcorn. Jag har varit hos barnmorskan idag och allt blir lite mer verkligt då. Går in i vecka 22 imorgon. Underbart :)
För er som inte vet så är det en pojke i min mage, vi är så klart jätte glada och förväntansfulla.

Det är fullt ös i magen men sparkar till och från hela dagen. En underbar känsla.

Jag har varit i skolan idag, är så trött på det just nu. Vill inte mer. Men snart är jag klar :)

Nov. 11, 2012

Har haft en jätte bra födelsedag med god mat och trevligt sällskap såklart ;)
Så nu är man 26 år!! Herre jisses hihi.

Skola imorgon och en stor redovisning väntar oss denna vecks. På fredag är det vår tur att redovisa vårt projekt arbete. Himmel vad stirrigt :)

Natti natti

Bebis!!!!!

En klasskompis till mig på gymnasiet fick nyss sitt tredje barn. Jag har följt henne på hennes blogg. Vilken lycka!! Och stort stort grattis till er!!
Nästa gång är det min tur om fyra månader. Jisses vad tiden går fort. Börjar bli nervös! Får nästan lite panik att jag ska föda ut ett barn om några månader. Men det ska säkert gå bra. Trodde inte jag skulle känna sådan rädsla inför denna gången, men det gör jag. Fast samtidigt inte hihi. Flum flum :)

Äntligen fredag!!!

Sitter i soffan och är proppmätt, känns som jag snart spricker hihi. Mannen min har lagat sina underbara roulader, fantastiskt gott! Nellie ligger i soffan och tittar på doktor mcstuffins, tror hon somnar snart.

Har haft en bra dag på fm kom underbara Jennie med lilla Walter, längesedan vi sågs, vi fikade och snackade massa skit :)

På eftermiddagen var jag Nellie och mamma i stan och fixade lite ärende. Bl.a. Köpte tyg till nellies snutte så nu har jag lagat den :)

Imorgon fyller jag 26 år!!! Herregud vart tar tiden vägen? Jag har lite åldersnoja, tiden går fortare och fortare för varje år
Snart är jag en tvåbarns morsa. Helt galet och så underbart.

Nu blir det fredagsmys

Mys hemma

Sitter i soffan, Nellie tittar på tv och äter macka. Jag känner mig så yr, allt snurrar och hjärtklappning. Jag har sån jäkla järnbrist. Ätit järntabletter i snart två veckor men ingen förbättring snarare försämring. Men ska till min barnmorska på måndag och prata med henne.

Bebisen i magen sparkar och buffar mycket hihi, underbar känsla, det är bland det bästa som finns att bära sina barn och känna dem leva i magen.

Ha det så bra.

Den första julklappen är köpt

Nellie älskar handiga manny, en snickare som har talande verktyg, han går på disney junior och nu har jag fyndat årets första julklapp till henne. Beställde den nyss från toys a rus eller vad sidan nu heter :)

Hon kommer älska den, för verktygen talar :)
 

Paket kalender

Har under en tid funderat hur Nellie paketkalender ska se ut, ska jag köpa en, leta upp en med kalle anka som jag vet jag har någonstans i detta hus hihi eller göra en egen? Men jag tror jag gör en egen det är billigast så, eller givetvis så vore det bra om jag hittade den med kalle anka men med en man som är dålig och jag som är yr och sanmandragningar så är ingen dirket pigg på att leta efter den.
 
Förra året så fick Nellie paket vid första, andra, tredje och fjärde avdent, hon var så liten då men nu vet hon lite mer vad julen handlar om så det kan vara kul för henne att räkna ner till tomten kommer. Men vad ska man då lägga i dessa små paket, helst inget skärp hihi så kom jag på världens bästa grej jag köper pixi böcker, finns ju pixi boxar med 10 böcker i varje så tänkte köpa två sådana boxar då är 20 utav paketen redan klara och sedan har jag redan köpt en bok som heter "Jul i stora skogen" en helt underbar bok där det är 24 kapitel, en för varje dag fram till julafton. Så den ska vara i paket 1. Så i år blir det en bok julkalender, Nellie älskar böcker, jag har läst för henne sedan hon var liten bebis, man kan inte få för mycket böcker.
 
så nu ska jag bara klura ut hur jag vill att kalendern ska se ut? Strumpor, påsar?!
 
 

Wieeeee

Hej på er alla!
 
I torsdags var den dagen som vi alla väntat på. det tog många veckor innan vi fick ett besked om min mamma och hennes sjukdom. Men vilket glädjebesked vi fick. Jag är så glad och tacksam, en stor klump i min mage försvann av oro och sorg. Underbart!
 
 
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0