www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Knasboll

Härlig dag :)

Haft en lugn och härlig dag. Var hemma hos Lotta i förmiddags :)

I eftermiddags har vi varit på husvisning och tittat på ett hus här i skogstorp men tyvärr var det slitet.

Underbara Anna har varit här ikväll :)

Nu ska jag sova

Maileg

För några år sedan fick jag syn på en maileg kanin och blev så "kär" i dessa underbara kaniner. Det är ett danskt företag och jag hade kunnat köpa de allihopa om jag hade haft råd hihi. Tur att Nellie med älskar dem hihi.


Mys lördag

Mysig dag idag! Bara tagit de lugnt och njutit utav att vara ledig. Det är alltid så många måsten hit och ditt. Min kära bror var här en sväng innan. Alltid trevligt när han är hemma från Oslo. Han hade köpt en super fin väska till mig :)

Hej på er!

Det är flera flera veckor sedan jag bloggade. Jag vill gärna blogga men tyvärr så finns det inte så mycket tid till det just nu.

Att börja studera till undersköterska är bland de bästa jag gjort. Det känns helt rätt. Det är tufft tempo i skolan men de är de värt. I dag har jag haft tenta i psykiatri. Det kändes sådär... Inte helt lätt! Det har varit många tårar och skratt under dessa dagar när jag pluggat inför tentan.

Nellie växer så de knakar, min lilla bebis!! Nu ligger vi i soffan och myser. Kom nyss hem från min mormor och morfar. Jätte trevligt :)

Annars så är det bra här, året började rätt tufft men jag har återhämtat mig :)

Vi hörs

Kram

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0