www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

May. 31, 2013

Ätit frukost precis och ska snart bege oss till okome och träffa Anna.
Får ev sålt vagnen idag. Får separations ångest. Men jag kan ju inte ha två stora vagnar. Vad sjutton ska jag ha det till? Hihi.

Godmorgon

May. 29, 2013

Fan vad retsamt! Jag lovade att hålla min vagn till en tjej som skulle komma idag kl 17 och köpa den. Hon hörde av sig i fredags och vi bestämde att hon skulle komma idag. Men nej hon kom aldrig, och går ej att nå.

Jag gör vad som helst för er!

Finaste prinsen i hela världen. Redan 7 veckor och min kärlek till dig är enorm! Mina barn betyder allt för mig! Vad vore jag utav er? Jag gör vad som helst för er!!

May. 29, 2013

Blommor från min älskade man och en bukett blommor (maskrosor) från min dotter :)

https://cdn1.cdnme.se/1325547/7-3/pic_51a5124c9606ee0d4f68fbe1.jpg" class="image">

May. 28, 2013

May. 28, 2013

Hej svejs allihopa!

Idag har jag och Alvin varit hemma hos Jennie och Walter på mys fika. Alltid trevligt!

Sen åkte jag och barnen till Mvc och gjorde ett cellprov på mig. Gick bra.

Efter de gick vi och åt varsin glass.

Sen senare på eftermiddagen hälsade vi på hemma hos nellies bästa vän. Supet kul att få se dem leks ihop.

Nu har vi grillat med Rickard och ätit jordgubbar :)

Imorgon blir det nog lugnt för vi har gjort så mycket idag. På torsdag hade jag tänkt att vi ska gå och fixa våra pass,såg att polisen hade öppet längre då :)

På fredag blir det grillning med våra underbara vänner Diana och Mattias

Och sen på lördag blir det fest! Ska bli så kul. Är bjuden på århundradets fest. Jobbet fyller 50 år!! :)

Ha det fint!

Puss och kram

May. 28, 2013

Alvin är såååå trött idag.. Bara sover och sover. Tog på krafterna att vara vaken hela dagen igår hehe

May. 27, 2013

Haft en underbar dag. Fick blommor utav mannen idag bara för jag sköter allt här hemma :)

Nellie har varit så snäll idag, inte bråkat eller trotsat på hela dagen. Just nu lagar nellie "mat" till oss.

Alvin sover nu, så mycket han har varit vaken idag har han aldrig varit hihi :)


May. 27, 2013

May. 27, 2013

Båda barnen sover just nu. Nellie brukar inte få sova middag men hon har varit uppe sedan kl fyra imorse. Alvin har varit vaken sedan halv tio i förmiddags till nu. Väldigt länge för art vara ett spädbarn. Alvin brukar ju alltid sova bort dagen så riktigt kul att han är vaken.

Alvin är med på ett helt annat sätt nu. Han "pratar" och följer med i blicken och ler hela tiden.

Alvin har varit på spädbarnsmassage idag och BVC besök. Prinsen vägen nu 5,8 kg hihi

Fem "babyprylar" jag ej kan vara utan

1: Flaskvärmaren från tomme tippe. Helt fantastik pryl som alltid håller vattnet i lagom temperatur till ersättningen.

2: vattenkokaren! Man kan ställa in grader på den från 40 grader upp till 100 grader.

3. Min ergo baby (bärsele) alivin älskar att sitta i den. Och den är ergonomisk så det gör inte ont att bära honom längre stunder.

4. Amningskudden. Just love it!!!

5. Min nya fina bugaboo CAM vagn så klart. Så smidig och lätt att köra, lätt att lyfta in och ur bilen.

Morsdag

Idag är det morsdag och det är fint väder. Igår var vi hemma hos fina mormor och morfar och åt jätte god mat röding och till dessert fick vi svenska jordgubbar. Fantastiskt gott!

Älskar er så mycket!!

Vad vore jag utan era andetag? Ni betyder allt för mig. Älskar er!!!

Alvins nya åk

Alvin har fått ny vagn. Och jag är kär i denna vagn. Ångar inte mig för fem sekunder. Säljer min emmaljunga som jag för övrigt också älskar men min bugaboo är helt underbar, den svävar fram haha

Morgonmys!

Konstig känsla

Ligger på rygg och känner både mina höftben och revben. Konstig känsla! Det var länge sedan jag kände de. Magen är ju även helt " deggig" kroppen blir inte sig lik efter två förlossningar. :)

May. 24, 2013

Vilken stil

May. 23, 2013

Det är inte så att vi inte vet om att gräset måste klippas, maskrosor överallt, muren ligger i tusen bitar, trappan ska renoveras. Men det finns ingen tid eller pengar just nu, ville bara tala om det att vi vet redan allt de där :)

May. 21, 2013

Imorse vaknade jag utav att jag grät, jag grät av lycka i min dröm, jag drömde att ett utav mina närmsta vänner var gravida och väntade en liten flicka. Jag hoppas det snart blir verkligt ;)

Alvin ligger bredvid mig och har haft lite och i magen under kvällen. Han har inte bajsat på flera flera dagar. Hoppas på att de kommer senast imorgon. Annars får jag ringa BVC.

Kom på mig själv innan i bilen att jag måste blivit gammal Haha. Ni som tittat på solsidan... Det är en scen när Alex får höra att han börjar bli lik sin pappa, och så sitter Alex i bilen på väg någonstans och lyssnar på radio. Det kommer en R&B låt och han tänker "va sjutton är detta, hemskt " han bytar radio kanal och så är det typ en Tomas Ledin låt och han börjat sjunga med. Precis så gjorde jag innan. Kom på mig själv att jag inte alls tycker om R&B så mycket längre. Mest jobbigt haha. Tiderna förändras :)

Nu säger vi godnatt

Kram

Grattis!!

Story grattis på din födelsedag älskade syster! Önskar jag kunde komma till Umeå och fira dig :)

Godmorgon

Så snäll Alvin är. Säger nästan aldrig ett ljud, sover på nätterna och är väldigt nöjd än så länge :)

En bild säger mer än tusen ord

byta barnvagn?!

jag har visa saker som jag är tokig i det är filtar, barnkläder ( köper nästan aldrig något till mig själv) och barnvagnar har bytat vagn nu några ggr under åren. Kalla mig gärna tokig :)
just nu har jag en emmaljunga nitro city som jag verkligen älskar så mycket men den är så stor och tung, tar ju upp hela bagaget i bilen och tung som ett as. Därför funderar jag på att sälja denna vagn och köpa något smidigare för pengarna istället. Hmm får se hur jag gör.

vi kom nyss hem, bjöd in mig själv och barnen på lunch hos min pappa, mycket trevligt :)

imorgon börjar spädbarnsmassagen, mysigt!

Kärlek!

43 dagar

May. 17, 2013

Har varit på efterkontroll idag på mödravården. Känns nästan lite sorgligt att jag inte ska dit mer. Kommer sakna min barnmorska.

Sitter i soffan och matar min älskade son, dottern är med gammelmormor idag :)

May. 17, 2013

Paket i brevlådan

Åh vad kul det är att få paket i brevlådan :)
Ett jätte fint Nike set till Alvin från min farbror m familj, tusen tack det var jätte fint!

Mitt allt!!

Helt otroligt!!!

I onsdags föra veckan var vi i Ullared och nellie hade med sin älskade snutte så klart. Han har följt med överallt sedan hon var nyfödd. Alltså i över tre år. Snutte betyder allt för henne. Jag sa till henne att det är bättre snutte stannar i bilen för det är lätt att man tappar den. Men nej nellie skulle tvunget ha med honom.

Vi gick in på gekås en bra stund, sedan fikade vi och betalde våra varor. Efter de gick vi i butikerna utanför gekås. Först när vi kommer till bilen märker vi att snutte är borta! Nej!!!!!!!

Jag springer tillbaka till alla butiker och letar och frågar om någon lämnat in snutte. Men hittar inte snutte. Börjar få lite smått panik.

Vi får åka hem utan snutte och nellie är ledsen och förstår inte riktigt att snutte är borta.

Dagen efter så ringer jag varenda butik i Ullared och givetvis till gekås men ingen har hittat eller fått in någon snutte.

Åker och köper en likadan snutte som nellie hade, men hon hatar den. Gör ert försök att smutsa ner den och göra den äcklig, ber mamma sy ditt en ny "vinge" på den för det hade den gamla snutte. Nellie verkade acceptera den nya snutte men det gick någon dag sedan sa hon att det inte alls är hennes snutte! Klart hon vet att det inte var den gamla snutte.

Mitt hjärta går sönder, vad sjutton ska jag göra nu då? Min älskad dotter saknar sin bästa vän jätte mycket!

Helgen går och jag har några vänner som jobbar inne i varuhuset som hjälper mig fråga i kundtjänst om de fått in någon snutte... Men tyvärr inte.

Jag ringde gekås igår igen men ingen snutte har kommit in. Börjar ge upp hoppet.

I söndags så tänkte jag att jag sätter in en annons på blocket "borttappad snutte" jag tänkte att nu kommer folk tro jag är galen. Men vag gör man inte för sina barn?!

Nu under kvällen så är det ett telefon nummer som ringt mig men jag har missat att svara. En person har talat in ett meddelande och jag ringer upp.

En tjej berättar att hon var på gekås i söndags och när hon skulle köra från parkeringen så tyckte hon att hon såg något hänga på en lyktstolpe vid lantmännen. Men hon visste inte vad det var men såg ut som en barnsak i tyg.

Jag tänkte direkt att jag måste åka till Ullared NU! Kl är alltså 22.00 och min man tycker jag blivit galen :)
Jag ringer Anna som så snällt följer med som sällskap. Kommer upp till Ullared och letar upp denna lyktstolpe och där hänger snutte!!!! Kan ni förstå?! En vecka senare så kommer snutte till rätta. Helt otroligt!!

Vad är oddsen att någon ser något tyg hänga på en lyktstolpe i Ullared går in på blocket ser annonsen om borttappad snutte och ringer mig och det visar sig vara nellies snutte som hänger på lyktstolpen

Jag är väldens lyckligaste och vet en tjej som kommer bli överlycklig när hon vaknar och ser att snutte kommit hem :)

Alvin ler!

Yeah!!

Måndag

Haft en bra dag. Städat lite, vart i stan och shoppat lite kläder till mig för mitt present kort jag fick av mannen när jag hade fött Alvin :)

Jag har blivit så glömsk sedan jag fick barn nr två, glömmer allt, glömmer vad jag gör, vad jag ska göra och vad jag gjort. Tappat bort kvittot till studs mattan. La hela vitlökar i salladen, pratar i "nattmössan"

Hade nästan glömt av mensvärken, men den kommer smygande nu. Usch!

Vägde Alvin idag nu väger min bebis 5,5 kg :)

Puss och kram

Morgon mys

May. 12, 2013

May. 12, 2013

På tal om saknad så saknar jag min farmor något otroligt mycket. Tänker väldigt ofta på henne. Jag tyckte så mycket om henne, vi pratade om allt tillsammans. Hon försvann väldigt hastigt i från oss jag hann aldrig säga farväl, men det är många år sedan nu. Men saknaden är lika stor fortfarande.
Älskar dig farmor!

Saknaden är stor!

Nellie saknar sin älskade snutte. Fan med rent ut sagt att hon tappade den. Jag köpte en ny, likadan men det fungerade inte. Hon hatar den. Tycker synd om henne och jag tycker det är något tråkigt med för hon har haft snutte sedan hon föddes. Den har hängt med överallt till och med varit i Egypten. Hon älskade, älskar sin snutte överallt allt annat! Jag har ringt till gekås i flera dagar men ingen snutte har kommit in :(

May. 12, 2013

May. 11, 2013

Mys!

Idag har vi haft en mysig dag. Först var vi hemma hos Diana och lekte på bondgården. Sedan hämtade vi studsmattan och så kom Johan och Marie förbi. Nu har vi nyss grillat lax och nu mys i soffan. Jag är så lycklig och glad för allt jag har. Kunde inte vara lyckligare! Två underbara barn, världens finaste man, en fint hem och precis de Svensson liv jag alltid drömt om!

Störst av allt är kärleken!

Fem veckor är Alvin nu. Tiden bara springer iväg. Jag har nu kommit in i att vara två barns förälder, det tog några veckor att anpassa sig och få rutiner på allt.

Jag och mannen har precis tittat på " mammas pojkar" den var helt ok.

Nu blir det Goa sängen.

May. 09, 2013

Så här fin blev trädäcket i trädgården :)

Jag älskar dig!!!

Dyrt

Var ju som sagt på gekås igår. Förstår inte varför de alltid blir så dyrt. Jag köpte inget onödigt. Bland annat en matta till Alvin, två tröjor till mig, små saker så som läppsyl, tofsar, solskyddsfaktor, bäddsett till vagnen, nappflaskor. Allt kostar ju typ sådär 29.95.... 19.95. Och vips så blir det jätte dyrt iaf. Nej nu får det inte blir någon tripp till gekås på väldigt väldigt längd. Fy! :)

May. 09, 2013

Har idag ringt till alla butiken plus gekås för att höra om de fått in någon snutte. Men icke ;(

Saknad

Ni kan nog inte tro det men jag saknar min stora stora gravid mage. Saknar att ha bebis i magen!

May. 08, 2013

Nellie har tappat bort sin snutte idag på gekås. Så tråkigt :(
Hon har haft sin älskade snutte sedan hon var liten bebis. Hon saknar sin bästa kompis som hon kallar snutte.
Jag letade och letade efter snutte men jag hittade inte han :(

Hur?!

Hur fick du plats i magen älskade Alvin?det är bara fyra veckor sedan han låg i magen.

Alvin med sin mormor :)

Sover middag

Nellie sover, vilket är ovanligt. Det märks när hon inte mår riktigt bra. Alvin ligger och sover med. Bebisar luktar så gott har ni tänkt på det :)

May. 06, 2013

Mina fina barn

Måndag

Var på ett trevligt kalals igår det bjöds på smörgåstårta och tårta,jätte gott och super mysigt. Sedan åkte vi till jysk och mötte upp min pappa som köpte en studsmatta till nellie. Tusen tack hon kommer bli super glad. Dock hade de inte den hemma. Kommer på fredag :)

Igår kväll blev det ett besök på akuten med nellie. Hon har knappt ätit något på en vecka. Bara petat i maten, haft feber till och från och allmänt slö. Nellie brukar inte vara slö när hon har feber men denna gången har hon varit de. De visade sig vara öroninflamation så nu får hon antibiotika.

Idag har vi hämtar ut antibiotikan, varit och beställt ny backspegel till bilen för den ramlade ner för några dagar sedan, bara så där. Sedan åkte vi till beranders och köpte träolja till altanen. Så nu har vi oljat in den. Blev jätte fint :)

Nu ammar jag och nellie pärlar :)

Cult design

Dessa fina saker från cult design My and mini önskar sig Alvin. Det är en lampa, speldosa och en ram.

lördag

hej fina läsare!
 
Inte gjort så mycket idag, min kära bror är hemma i fbg så träffat honom, varit på vallarna med nellie och brosan. Kändes bra att hitta på något bara med Nellie, alvin var hemma med pappa. Nu ska jag strax amma Alvin sedan kommer min mamma. 
 
Ikväll kommer våra kära vänner hit och vi ska käka thaimat :)
 
Igår grillade vi med svärfar och ett par goda vänner till oss. Mycket trevligt! Fullt hus precis så som det ska vara.
 
Mannen är ute och gör rent trätrallen, så duktig så, det kommer att bli super fint :)
 
Nää nu måste jag gå och amma!!!
 
hej hopp

Namngivning

Den 20 juli ska vi ha namngivning för sonen. Det ska bli så kul och jag längtar redan till den dagen. Vi har beställt värdens finaste tårta.

Många frågar mig vad Alvin önskar sig.

Det finns så mycket fint att köpa. Men trä leksaker i alla möjliga former helst från tex brio. Dragdjur från teddykompaniet och den blåa stolen är från jabadabado, Alvin önskar sig två sådana tex en blå och en limegrön :)
Någon fin tavla kanske tex med littlephant på. Födelsedagståg från lundmyr. Något fint smycke kanske.

Torsdag 2 maj

Nu blev Alvin nöjd han har skrikit och brötat sedan kl 16 idag. Nu ska vi strax sova. Haft en bra dag annars. Var och handlade i fm. Lekte med nellie i eftermiddags. Har fått sådan där ökentörst igen... Vatten är såååå gott!!

Alvin är idag fyra veckor redan. Stanna tiden någon!!!

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0