www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Jag älskar dig Christian!

Min snygging

Tisdag 30/3

Dagen har varit väldigt bra. Jag började dagen med att vara  ute i trädgården lite. Refsade ihop massa löv från hösten. Dock är det typ lika mycket kvar men det kommer blir fint. Efter jag hade varit ute i trädgården så hoppade jag in i duschen för jag blev så jäkla svettig när jag var ute. så det var mitt träningspass idag plus att jag har varit ute och gått med Nellie i vagnen.
Jag och Nellie har även varit på babycafe idag. Och idag så kom det en logoped på besök hon var hur trevlig som helst och hon sa många nyttiga saker.
Jag masserade nyss Nellie det tyckte hon om, för hon sover som en stock nu :) Idag för 3 månader sedan låg jag på BB och var världens lyckligaste person i hela världen, jag hade ju föddt  lilla Nellie! Hon kom ut kl 09.16 den 30 dec 2009!!
Det är inte klokt vad tiden går fort, det var inte länge sen hon föddes juh!


Min Nellie 3 månader gammal

Yippie



Idag blir Nellie 3 månader Yippie!!!

Måndag igen!!!

Nu står det en ambulans hos grannen igen. (Fast den står parkerad utanför oss) . Läskigt!  Det var inte länge sen den stod utanför grannen. Tror inte lilla tanten mår bra :(  Förra gången stod ambulansen utanför oss oxå och det var då jag fick panik. Jag trodde det hade hänt något här hemma!

Idag har Nellie varit på spädbarnsmassage och det var riktigt trevligt :) Vi har kommit så långt att vi masserade hela kroppen på de små bebisarna :) Nellie blev så trött efter massagen  så hon sov från 10.30 - 12.30.  Hon sov med lilla Tindra, Tobias och Melvin medans vi mammor fikade och snackade skit :)

Igår så körde jag ett pass aerobic på Wii riktigt kul och svettigt. Idag ska jag köra ett pass som min "personliga tränare" På Wii har satt ihop till mig haha. Rikigt kul nu ska jag förbränna fett!!! Magen ska bli platt och stenhård :)

Vad händer annars? Nej inte mycket!

Här är Nellie bara några timmar gammal. Titta så sne lilla näsan är.

Party!!

Jag och Nellie har legat och vilat på henns lekmatta men vi gick nyss upp :)
Mannen står och lagar mat idag blir det potatis, hemmagjorda köttbullar och sås. Det ska bli så gott. Vi har ej ätit någon lunch idag, det blev så yrt eftersom man ställde om klockan och vi gick upp vid 12.00 tiden.
Igår var jag ute och festade med mina underbara vänner Isa, Martina, Eve och Emelie. Tack för en väldigt rolig kväll. Och tack till dig Rickard att vi fick sitta och ha förfest i din lägenhet. Så himla snällt och låna ut lägenheten. Rickard var hemma hos oss och tittade på film med Dymling och Nellie :)
Jag var hemma typ vid halv fyra inatt enligt sommartiden. Tråkigt att Harrys stängde en timme tidigare pgr av klockan :( men,men vi hade väldigt roligt iaf. Fast jag saknade Nellie väldigt mycket!
Nu ska jag gå och hjälpa mannen att laga mat.

Tjaoo

Barnloppis :)

Nu har jag och Nellie varit på barnloppis som anordnas i bygdegården här hemma idag. Väldigt roligt att gå och fynda massa billiga saker. Jag och Nellie köpte en klänning, en kjol, en stor påse strumpor och en pyjamas, bebis pussel och en paraplysulky. Allt för ca 200 kr. Helt galet billigt. OCh jag har letat så efter en billig och snygg parablysulky inför sommaren. Och jag fick den för ca 100 lappen jisses vad billigt. Jag ska gå upp och hämta den snart, kunde inte få med mig den innan eftersom jag hade barnvagnen med mig. Men mannen slutar jobba nu vid kl 12.

Nellie sitter i sin babysitter och "pratar"
Nej fy vad jag är hungrig nu.
Hej hopp

Våren är äntligen här!

Åhh jag fick inte min skattedeklartion idag heller. Mannen fick sin i tisdags....Jag vill också ha min ju.
Nej....annars så händer det inte så mycket. Jag har precis målat med allmogefärg på Nellies gunghäst eller jag har skrivit Nellies namn på den. Jag hade tänkt att gå ut på prommenad sen för det är ju helt underbart väder. Äntligen är våren här. Som vi har längtat. Igår gick jag en prommenad in till stan hem till mamma. Sen gick jag på stan med min lillasyster :)

Imorgon ska jag ut. De ni! Det har inte hänt på år och dar. Jag ser verkligen fram emot det. Självklart ska jag inte supa! Bara ta några glas vin och umgås med min vänner. Jag längtar tills imon kväll det ska bli så kul!
Så pappa Christian får vara hemma med vår lilla Nellie. Jag kommer säkert sakna henne som aldrig förr. För det räcker att jag åker och handlar utan Nellie så saknar jag henne så det nästan gör ont.

Nej nu ska jag gå och äta en macka.....ja roligare lunch en det där blir det inte idag hehe. Jag avskyr verkligen att laga mat till mig själv. Igår så gjorde jag hemmagjorda baby back ribs och det blev så gott. Mmmm. Nej nu ska jag gå och fixa mig en gammal macka ;)

Hej hopp




Nellie myser med Linda

En liten tjej som gillar att mysa!

Mysdag med Isa

Här sitter lilla Nellie och "pratar" med sin underbara Fadder Isa
http://sladdisa.blogg.se

Hej

Hej och godmorgon!
Denna veckan så har Nellie gjort stora framsteg i utveckligen. Hon har börjat ta saker i sina händer och hon har börjar skratta innan har hon bara haft världens sötaste leende. Men nu skrattar hon. Idag ska jag städa lite här det är så himla rörigt. I eftermiddag ska jag och Nellie till min underbara kollega Jennie. Men nu ska Nellie bada!

Kram

Namngivningsceremoni!!

Här är några bilder ifrån vår Namngivningsceremoni som vi hade för vår lilla Nellie i lördags :)

Mclaren Quest

Bilden är lånad från exklusivabarn.se

 

Vi har börjat titta lite på paraplysulkys till Nellie inför sommaren då det ej känns så kul att köra runt med den stora ordinarie vagnen., en paraply sulky är väldigt smidigt om man ska iväg och resa och så. Jag har fastnat för märket Mclaren. Superfin :)

 

Åhh

Nyss höll jag upp en nalle framför Nellie och hon tog den i sin hand. Åhh vad kul det är när man ser utveckligen :)

Namngivningsceremonin för vår underbara Nellie 20/3 2010

Nu har jag städat upp efter den stora dagen som vi hade igår. Det var inte vilken dag som helst det var Nellies dag. Det var nämligen den efterlängtade namngivningsceremonin. Vi förberede det mesta i fredags men dukning och så . Men vi gick upp kl 8.00 igår och började förbereda allt. Nellie och jag badade och duschade. Sen åkte jag och hämtade tårtorna, som var jätte fina. Efter det så åkte jag och köpte lite blommor. Sen så klädde vi på oss våra fin kläder och så övade vi på våra tal. Uva vad nervös jag var. Jag tycker inte om att stå och hålla tal men det gick rätt så bra faktiskt. Kl 14.00 så kom underbara Isa och jag gick igenom namngivningen med henne. Då hon skulle läsa dikten " Du älskade barn" Isa är nämligen en utav Nellies faddrar, den andra faddern är Rickard. Vid kl 15.00 så hade ungefär alla kommit och det var trång kan jag meddela. Jisses 30 personer i vårt hus :) Men det gick bra folk började minga lite. Efter en liten stunf så bad vi alla gå in i uterummet och sätta sig på en plast. Vi hade lagt massa filtar/täcken och kuddat på golvet som alla fick sitta på. Eftersom vi inte äger 30 stolar hihi. Men det blev väldigt mysigt när alla satt ner. Jag, mannen, Nellie såklart och Isa och Rickard stod vid "altaret" :) och höll i namngivingen. Mannen började med att läsa upp namngivningstalet. Jag blev väldigt stolt över att han gjorde det för han var mer nervös än vad jag var. Efter det så spelade vi låten " Välkomen till Jorden" som vi ville tillägna till Nellie. Sen så läste Isa upp dikten och Rickard tände ljusen. Sen var det då dags för lilla mig att läsa upp namngivningstexten. Jag var nervös men jag försökte att prata lungt och fint. Och jag tycker faktiskt det gick väldigt bra. När jag hade läst texten så fick Nellie ett halsband runt halsen. Det är ett silverhalsband som dey står Nellie på. Efter det så talade vi om att vi skulle gå och förbereda fikan. Så gästerna fick mingla runt lite.  Vi hade dukat 2 bord i uterummet och 3 bord inne i huset och trots att vi var 30 per så fick alla en plats, alla fick kaffe och alla fick tårta. Och jag upplevde att alla hade det mycket trevligt. Vilken gör mig väldigt glad. Efter alla hade fikat så var det dags för paketöppning. Jisses med paket lilla Nellie fick. Vi hade ställt fram ett bord där alla kunde sätta sina paket och det blev helt överfullt :) tack snälla ni :) Nellie blev mycket glad :)
Mannen öppnade paketen,jag läste korten och Isa var "sekreterare" och skrev ner vad Nellie fick,och vem hon fick det av. Nellie var så snäll under hela namngivningen sa knappt ett ljud. Vilken snäll bebis vi har.

Vi är supernöjda med namngivningen och hoppas att ni alla hade det trevligt hos oss. Vi tackar så jätte mycket för att ni kom till oss och välkomnade Nellie till familjen, och tusen tack ännu en gång för gåvorna till Nellie samt alla underbara blommbuketter.

Jag återkommer med bilder :)




Godnatt

Godnatt säger jag och Nellie. Hon ligger gemte mig och snuttar på nappen, det ser så mysigt ut. Mitt älskade barn. Det är Nellies stora dag i morgon, nämligen namngivningen så nu måste vi sova för det blir en lång dag imon.

Kram

Det brinner hos grannen!

Innan så tittade jag på Fuskbyggarna. Helt sjukt att det kan gå så fel. Det var en familj som byggt ett helt nytt hus. Det ser jätte fint ut på utsidan men totalt försört innuti. De fick mögel efter bara 3 veckor, de som hade byggt huset hade ej isolerat och när de besiktigade huset så var det över 60 fel som de var tvungna att fixa. Herre gud...så fel det kan gå när man bygger ett nytt hus.
Vårt hus är över 50 år gammal och när vi köpte detta hus 2007 så gjordes en besiktning och det var inget fel mer än att vårt tak är gammalt.
Tänk vad det slaravas idag när det byggs nya hus.....för snabbt ska det gå. Usch!

Jag var och byttade bjöja på Nellie nyss och såg då att det brann levande ljus i grannens uterum. Shit tänkte jag.... Grannanrna går ju och lägger sig typ vid kl 21.00....Så jag tänkte att nu har de ju glömt detta...Vad ska jag göra. Jag blev lite orolig för dem så jag gick över och ringde på men ingen kom och öppnade. Jag gick hem och ringde till dem istället då svarade grannen....Usch vad jag tycker sånt är jobbigt men jag kände att jag måste ju hjälpa dessa förrvirrade människor. Då visade de sig att de ska vara tända för att värma några jäkla växer! Åhh vadå pinsamt! Men jag försökte bara vara en god granne! Han tackade iaf för att jag ringde...........
Mannen är ju så feg jag bad han ringa eftersom jag gick över till dem...men han vågade inte...

Nu ska jag och Nellie sova!

Godnatt

Leo och Nellie myser *love*

Städa,städa.....

Nu börjar mannen snart jobba! Jag ska oxå börja "jobba" här hemma hihi men att fortsätta min städning inför lördagen!  Då är det Nellies stora dag,namngivningskalas! Ska bli spännande!

I love tummen

Jag bara älskar lilla Tummen. Jag hade velat köpa allt med tummen till min lilla dotter. Men det är så jäkla dyrt om man jämför med "vanliga saker"

Onsdag

Usch jag sitter här och är så jäkla sugen på chocklad!!! Men vi har ingen hemma. PANIK!! hehe. Jag och Nellie har nyss varit ute i den friska luften. Nellie blir mer och mer lik mig i ansiktet. Det är en väldigt konstig men underbara känsla att se sig själv i Nellie. När Nellie är trött så kliar hon sig i sitt vänsta öga. Hon är så söt hjärtetrollet :)
Mannen har nyss åkte till sitt arbete så nu är vi ensamna igen. Jag skulle behöva städa övervåningen men just nu har jag ingen lust till det.

Sova är fint ;)

Jag och Nellie vaknade nyss.......Vi sov mellan kl 14.00 - 17.00 hehe trötta :)

Rund och fin

För knappt 3 månader sedan såg jag ut så här :)

Färgat håret :)

Dagen i bilder!


Här ser ni att jag har varit kreativ :)


Åhh så mysigt :)



This is my life my friend!!!!

Jag och Nellie har gick upp för en stund sen. Hon ligger och pratar i sitt babygym nu hihi. Igår så var svärmor här och vi åt god mat lax, kokt poatis och romsås mmmm och så tittade vi på melodifestivalen och åt morötter/gurka med dipp och massor av frukt. Och underbara Anna Bergendahl vann. Vilken lycka! Hon är ju så duktig! Heja Anna!

Idag fyller min underbara kusin år! Grattis på din födelsedag Linda! Hoppas du får en bra dag! Vi ses ikv :)

Igår var jag och mannen ut på prommenad med vagnen. Vi gick ner till havet. Jag älskar havet och jag är så lycklig att det bara tar 10-15 min att gå ner till havet från vårt hus. För att gå snabbast till havet så går man igeom lite bonngårdar helt underbart är det. Vi bor ca 4 km från stan, Det tar bara 10 min att GÅ till havet och vi har bonngårdar och skog runt om kring oss. Vi hade inte kunnat på bättre. Jag älskar det!
Jag hade inte kunnat bo i en storstad t.ex. Stockholm fy jag får panik bara jag tänker på det. Det är kul att besöka Stockholm någongång men jag skulle aldrig i mitt liv kunnat bo där. Vilken stress!




Uppdatering!!!!!

Jag vet att jag varit lite off denna vecka med bloggandet. Men jag har haft fullt upp med att träffa vänner, umgås med min familj, pyssla och firat min älskade mormor. Samt att jag ej mår så bra känner mig allmänt jäkla hängig :( yr och tung i huvudet :(

Igår var jag och Nellie på kalas hemma hos mormor och morfar. Min älskade mormor fyllde 68 år igår GRATTIS!!!!! Vi har även besök från Tyskland denna helgen min mormors bror och syster med respektive :) Mormor och morfar bjöd på jätte god mat mmmmmm :) det var plockmat som morfar hämtade i stan tror jag.  Mormor blev så glad när hon fick syn på lilla Nellie det var över 1 månad sen hon fick träffa sitt barnbarns barn. Mormor har varit sjuk i förkylning och sen vinterkräksjukan :( 
Igår eftermiddag var Martin här en sväng. Väldigt nice att träffa honom det var oxå länge sen vi träffade han. På kvällen kom Rickard och vi käkade pizza och spelade wii super mario. Jag gick dock och la mig tidigt på grund av att jag mådde dåligt. Jag är nog lite piggare idag. Jag ska gå ut och gå nu med nellie i vagnen.

jag har gjort ett N till Nellie av kartong och scrappbokingspapper. Blev superfint!!!


kalasfin. Gammelmormor fyller ju år!

Brandvanare

Så nu har jag äntligen städat i vår walk in closet så nu ser det nogorlunda okej ut man kan iaf vara där inne utan att stå på ett stort berg av kläder. Jag hade med mig en papperspåse för jag skulle rensa bort lite kläder hade jag tänkt, Leo fick syn på den påsen och la sig i den så nu ligger han och sover i en Ica papperspåse hehe.

Vi har även satt upp nya brandvanare i huset. De brandvanare som är sammankopplade med varandra så vi har en i källaren, en på mellanplan och två där uppe i våra sovrum. Samt att vi har tre vanliga brandvanaren på varje plan. Så nu bör vi verkligen märka om det värsta skulle inträffa.

Jag har varit tung/yr i huvudet i flera dagar. Usch! Nee nu ska jag duscha.

Tjaoo

....

Ingen kan förstå
Hur något så litet
kan förändra
hela världen.
Förrän de själva håller
sitt barn i famnen

(pam brown.f. 1928)

Massage

Oj vilken full speckad dag! Jag måste säga att jag har fullt upp hela tiden :) väligt roligt. Dagen böjade med att vi gick ner till BCV och började en kurs i spädbarnsmassage :) Väldigt mysigt och trevligt att få träffa adra föräldrar med bebeisar i samma ålder. Och massagen var väldigt mysigt man kommer sitt barn väldigt nära. Nellie var så snäll och lugn. De andra barnen skrek. det började med att ett barn började skrika sen började de andra bebisarna med men inte Nellie hon var så lugn och fin :) Hon är så snäll mitt barn :)

Efter massagen kom en kompis som heter Evelina hem till mig vi lagade mat och umgick. Väldigt roligt att träffa henne det var nog 2 år sedan sist. Jisses vad tiden går fort.

Efter det så åkte jag och min syster till Gekås en snabbis och shoppade lite

Nu sitter mannen och spelar super mario och Nellie sover i gemte honom. Det är så bra att hon sover trots det är högt ljud. Väldigt skönt att man kan dammsuga och lyssna på musik....tur att hon ej är lättväckt :)

Nej nu ska jag snart upp till tv soffan!

Tjaoo

Nystädat och fint :)

Wii

Här spelas det Wii på högsta varv :)

Maddes hjärna är på högvarv!

I natt var den tredje natten som jag drömde att jag var gravdi, drömmarna har varit så verkliga att jag har trott jag är gravid när jag vaknat. Hehe i morse så trodde jag på allvar att jag var gravid så jag låg och funderade på hur vi skulle göra nu? Skulle jag behålla barnet? Självklart skulle jag de kom jag fram till. Sen efter en lång stund så förstod jag att det bara var en dröm.
Jag tror att mitt undermedvetna talar om för mig att jag saknar att vara gravid. Det var mysigt att gå runt med en stor mage och visa upp den för alla :) eller så är jag gravid haha *skojar bara*

Igår så tittade jag och mannen på hus på hemnet. Men vi kom fram till att vi skulle bo kvar här. Det blir nog dyrara för oss att flytta en att renovera här hemma. Att vi kom in på att flytta var för att i tidningen "vi föräldrar" så stod det om en familj. Deras hus hade brunnit ner pgr av en elkabel i väggen hade börjat brinna. Det fick min hjärna att börja arbeta på högvarv. " vi bor ju i ett gammalt hus, hjälp tänk om de kommer börja brinna, vi kanske bo i en eldbomb"
Så därför så började vi titta på nyare hus men vi vill ej köpa ett hus för 2,5 miljoner. Nej vi får nog bo kvar här.
Det vi ska göra inom 5-10 år är bytta taket, dränera källaren och kanske då byta elkablarna i väggarna. Dyrt ja!!!!
Ibland kan jag fråga mig själv varför vi köpte ett gammalt hus från 1958? Men det är något med det här huset som jag bara älskar. Från första gången jag satte min fot här så tänkte jag " de här huset ska jag ha"



Hej hopp!

Nellies egna lekhörna

Dessa söta gosedjur sydde jag och min syster igår ;)

Nellie har fått en egen lekhörna i vardagsrummet

Vår underbara Nellie

Solen skiner och det är -10 grader *underbart*

Godmorgon!
Jag och Nellie gick upp vid halv åtta imorse. Så nu har jag ätit frukost. Nu ska jag kolla min mail och sem vet jag ej vad vi ska hitta på. Det är väldigt fint väder idag. Solen skiner och värmer så gott. Igår så var min syster här och vi sydde gosedjur till Nellie, hon är för liten för att använda dem eftersom det är knappar som ögon. Men om några år kan hon få dom :) Jag är faktiskt nöjd med gosedjuren de blev väldigt personliga. Jag lägger upp en bild på dem sen.

Jag hoppas att mannen få tummen ur och kan såga till en list och hänga upp en hylla idag. Just nu ligger han och sover jag vaknade til i natt när han gick och la sig då var kl 03.34. Han är verkligen ett nattdjur den mannen :) han och Richard spelade Wii.

På måndag ska jag och Nellie gå på spädbarnsmassage kurs. Det ska bli mysigt. Det är under 6 veckor och efter vi har gått på det, då börjar babysimmet det ska bli så mysigt!

Idag måste jag verkligen få tummen ur och städa min/vår gaderob allt ligger på golvet och jag skulle verkligen behöva putsa fönster men jag avskyr verkligen det!

ATTJOOOOO!!!!!!!!!!!!! jisses!
Nysa det är jag och min dotter väldigt bra på hehe.


Jabadabadoo

Det finns hur mycket fint som helst på varuhuset select som man skulle kunna ge till Nellie på namngivingen. Speciellt av märket Jabadabadoo. Men vi är färdiga med våra paket till lilla snuttan! Nej nu ska jag ge Nellie mat sen ska vi nog sova :)

Tjaoo

Lekmatta

Funderar på att köpa denna lekmatta från ikea till Nellie! Någon som vet om den är bra?

Mys Torsdag i Veddige

Idag har jag och Nellie hälsat på underbara Sofie och hennes familj. Det var hur trevligt som helst jag hade junnat stanna hela dagen :) men mannen ska ha bilen nu för han ska jobba.
Idag kom det ett paket på posten från min farbror och hans familj. Tack snälla ni! Nellie tackat så mycket.
Kul att ni läser min blogg :)

Nej nu ska jag ta tag i mitt liv pch röja lite här hemme på kontoret!

Ha det bra

Kram

Underbaraste Kusinen

Nu har jag äntligen fått dammsugat här hemma! Det var riktigt jäkla dammigt! Blä

Underbaraste Linda och Amanda har varit här i eftermiddag! Linda hade köpt en påse med glass till oss från Sia tack snälla du och så hade hon med sig en påse med kläder till Nellie. Tack ännu en gång super snällt. Jag får åka hem till henne med en blomma som tack för alla kläder. Det var så mysigt att träffas hoppas vi syns snart igen!

Nu sitter jag här i min ensamhet och funderar på vad jag ska hitta på, Nellie har somnat igen....

Ha det super!

Läkarundersökning!

Idag har vi varit på läkarundersökning med Nellie och allt såg så bra ut. Känns tryggt att veta att allt är som det ska! Just nu lagar jag mat ett recept jag fått av underbara Isa. Sen kommer bästaste kusinen och lilla Amanda och hälsar på det ska bli så mysigt!

Ha en god dag i det vacka vädret!

Livet är underbart

Tänk att det här kan.......

Bli det här på bara 9 månader! Helt fantastiskt underbart!

Melodifestivalen

Jag hoppas att Anna Bergendahl vinner medlodifestivalen i globen. Att det är hon som kommer stå i Oslo i maj! Hon är så duktig, jag lyssnar på hennes låt om och om igen. Svinduktig!!!

Mysmåndag med bakning!

Idag så har jag varit och handlat och tankat bilen. Jisses vad det var slibbigt på vägarna jätte blött!
Sen så har min kära lillasyster varit här och vi bakade kladdmuffins och syltkakor och snackade skit ;) Nu sitter jag och lyssnar på musik på spotify och är på värsta party humöret! Vill ut och dansa och dricka lite alkohol ;)
Nellie ligger i sitt babygym och snuttar på nappen. Mannen jobbar kväll!

Imorgon ska vi på babycafe och sen kommer Charlie på lite fika, ska bli super trevligt att träffa henne :)

Nu kan Nellie sitta korta stunder i sen Bumbo

Lite Bilder

Mamma och dotter





Nellie har på sig en fin boddy från Isa
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0