www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

träningsvärk

tränade cirkelfys igår....sjukt kul med extremt jobbigt. Kom inte upp i sängen idag, kan knappt sätta mig ner på dass haha....Gör så sjukt ont i benen när jag går ner i trappor...Hahha så den träningen var extremt välbehövlig.

Igår kvälll hade jag några tjejer från klassen hemma. Vi åt kladdkaka, spelade julklappsspelet och drack vin, och massor massor av skratt. Fantastiskt kul!! Nellie var med oss till kl 23.30 hon hade de så kul, dansade och var så lycklig.

Tjng!!!

Snabb uppdatering

Denna hösten har varit vädligt intensiv och all min tid har gått till plugg,jobb och familj. Bloggen har jag tyvärr inte haft tid med. Imorgon har jag tenta och borde sitta och plugga på den men jag skjuter upp de hela tiden. Har suttit i fyra timmar innan idag och nu känns det som jag har glömt av allt...Vill bara att det ska bli torsdag nu så jag kan skriva denna tenta och hoppas på det bästa.

Jag har inte sovit något i natt pgr av vädret. Vilket extremt väder vi har...helt sjukt vad de har blåst denna månad. Storm efter storm och inatt var det ett fruktansvärt åskväder i stort sett hela natten. Blixten lös upp hela mitt sovrum och jag var lite rädd. Tycker det är otäckt med vädret att de åskar så i december. Var sjutton är kylan och snön??

Måste gå igen

Ha det gött
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0