www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Hej!!

Gjorde det efterlängtade ultraljudet igår, underbart att få se bebisen, blir så verkligt och allt såg bra ut. Nu när jag skriver detta sparkar bebisen, jag känner rörelser tydligt. Har mycket sammandragningar, var hemma idag från praktiken. Bäst att ta de lugnt.
Jag längtar så efter bebisen och beräknat datum för förlossning är 25 mars 2013. Känslan att snart ha en bebis igen är obeskrivlig. Helt jäkla galet underbart!! Är redan i vecka 20 så det går undan ändå :)

Oct. 25, 2012

Blä!!!!!

Hej

Jag och Leo sitter och tittar på tv, vill inte gå och lägga mig ska upp så tidigt. Det går så bra på praktiken,lär mig så mycket och är jätte intressant.

Om en vecka ska vi göra ultraljud, Spännande och nervöst! Jag känner bebisen i magen ganska mycket nu, det kittlas nästan lite i magen när h*n sparkar, snurrar runt.

Krama

mage

Den översta bilden är tagen för någon vecka sedan och den nedre är tagen idag. Växt lite :)

Oct. 13, 2012

Ännu en sömnlös natt, fick sova till halv fyra, har nu hostat i en och en halv timme. Blir galen!!!! Vill med sova gott på kudden!!

Mjau!!

Leo, vår älskade katt han har alltid gnytt, "pratat" så när man nyser eller hostar. Vet inte varför, men gulligt är det.

Oct. 12, 2012

Klockan är nu snart 7 på morgonen och jag har hostat sedan kl fyra i natt. Jag ger upp, jag går upp och hoppas på en bra dag istället. Jävla hosta!!!

Oct. 12, 2012

Klockan är strax över fyra på morgonen och jag sitter här och hostar och hostar, hostan väcker mig, får kramp i magen stackars bebis i magen, måste undra vad jag håller på med.

Oct. 11, 2012

Nä nu har jag inte tid med detta längre!! Måste bli frisk, så tråkigt att ligga här i soffan och glo. Vill så gärna till skolan imorgon, för vi ska öva på att sätta kateter, ta blodprover m.m inför praktiken på måndag. Kl 7 på måndag ska jag vara på MAVA ( medicinsk akutmottagning)

Pratat med mvc idag blir så orolig att bebisen far illa när jag har sån influensa speciellt den hosta jag har. Men tydligen ska det inte vara någon fara. Skönt att höra, då kan jag hosta på :)

Kliar i fingrarna vill gå ut i det fina vädret, vill städa och greja här hemma, vill åka och köpa gardiner, men jag blir nog bra snart, har jag bestämt!

Oct. 11, 2012

Torsdag idag, frost ute och jag tycker faktiskt de är mysigt. Min influensa är inte bättre hostat hela morgonen så jag är helt slut.

Födeledagspresent

Denna husvagn med bil har Nellie pratat om sedan i somras. Hon säger att hon önskar sig den när hon fyller tre år. Hon pratar om denna husvagn dagligen. :)

Oct. 10, 2012

Himmel vad förkyld jag är. Värsta någonsin tror jag bestämt. Tentan kändes ok, men får se om jag blir godkänd. Nu är jag hemma och hostar och hostar! Stackars bebis i magen den måste undra vad jag håller på mig. Känns som jag ska hosta upp den. Förkylningar brukar inte ta så hårt på mig men fy säger jag bara!

Pizza

Jag har bjudit in mig hem till mamma och pappa ikväll igen. De börjar nog bli trötta på mig. Räner där hela tiden. Har så svårt för att vara själv och mannen jobbat. Lova att ni säger i från om vi inte ska komma :)

Ikväll blir det pizza iaf, har inte ätit de p flera månader men känner för det idag. Jag har snart varit gravid i 17 veckor och spytt i stort sett en till två gånger per dag, hoppas jag får behålla pizzan, behöver den känner jag. Få vara mätt :)

Nja pluggat inför tentan i morgon? Inte så mycket. Det får bli väl helt enkelt. Inte likt mig men orkar inte.

Beställt födelsedags present idag till Nellie :)

Fest

21 dec är det fest då är jag färdig utbildad undersköterska. Så jävla gött!!

Oct. 08, 2012

Mina öron och hals gör mig galen, så galet ont!!! Blir nog ett besök till doktorn i morgon. Jag har inte tid med detta!

Söndags morgon!

Leker med lera

Hej och hå

Ligger i soffan. Mår sådär idag. La mig 18.30 igår och sov till 09.20. Hade över 38 grader i feber, det är mycket för mig. Har ingen feber idag men fortfarande yr och helt slut i kroppen.

Vi har tenta på onsdag och jag känner inte alls för att plugga, usch! Längtar faktiskt till 21 dec då vi tar examen. Ska ändå bli ganska gött.

Nellie och mannen har åkt till farmor så jag kan vila och plugga. Ska även ta något till mellanmål, bebisen behöver näring.

Har redan börjat känns bebisen sparka, vända sig i magen. En underbar känsla, älskar att vara gravid. Jag hoppas jag får uppleva en graviditet till, och så blir det om jag får bestämma, men mannen tycker två barn räcker. Men nja, jag får nog allt tjata på honom :)
Jag älskar att vara gravid!!! Fast klart denna graviditet har bestått mycket utav illamående och kräkningar ( ursäkta) hihi. Men det är det värt så klart för om 5 månader kommer bebisen :)

Oct. 06, 2012

Jag mår så dåligt ont i huvudet, yr, ont i hals och öron. Jag mår även fruktansvärt illa. Försöker få ner kvällsmat men inte lätt!!!hungrig men mår bajs!!!!!

Oct. 05, 2012

When life gives you à houndred reason to cry, show life that you have à thousand reasons to smilie.

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0