www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Tupperware party

Jag har nu varit tupperware konsult i ca 1 månad.Jag tycker det är fantastiskt roligt att åka hem till personer och hålla i en demo. Dels för jag tycker att de har bra produkter och sen är det en vädigt social grej :)
Jag gör det mest för en kul grej.
Idag  fick jag två stora lådor med produkter som ska ut till massa köpare jag träffade förra veckan.
Är det så att ni vill ha en demo så tveka inte att kontakta mig :)
Jag skulle bli super glad. Det är ju alltid trevligt att bjuda hem lite vänner, släkt eller grannar på en god fika och titta på super bra produkter!

Imorse var jag och Nellie och mamma på klitterbadet och badade i den nya plsakbassängen. SUpermysigt efter vi hade badat så fikade vi mumsig fika.

Nu så har vi ätit middag och nu sitter jag framför datorn :)

Igårkväll så var min mormor här på besök. Väldigt trevligt. Nellie fick en alla hjärtans dag present. En stor fluffig mjukis kanin :)

Nellie har hamnat i någon liten trotts ålder. Inget passar och hon bara gnäller haha. Men hennes mamma är också envis :) Nu så har kag lagt henne för att sova middag och det började jag med för ca en timme sen. Hon vägrara somna fastän hon är trött....

Hej hopp
Kommentarer
Postat av: Martina Carlsson

Vad är Tupperware för något? Det hade mysigt, men kanske lite långt för dig att åka till Oslo? ;) Men när jag är hemma i Falkenberg skulle vi kunna dra ihop något sådant :)

Stor kram!

2011-02-19 @ 11:49:47
URL: http://martinacarlsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo