www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Börjar förstå

Just när det hände var jag så fokuserad att jag hann aldrig riktigt förstå vad som hände?! Det är först nu jag förstår hur allvarligt sjuk min man var. Vilken tur det var att jag hittade honom när jag hittade han. Helt borta i stort sett medvetslös, Nellie förstod ingenting,inte jag heller. Ringde min mamma i ren panik! Ringde 112 de kom snabbt som blixten. Fort in till sjukhuset. Gick ett tag ringde en läkare som berättade för mig i telefonen om hur allvarligt sjuk min man var, det talades om Sahlgrenska och Lund, om chanserna att överleva.

Det nästkommande dygnet visste inte jag,vi om min man skulle vakna upp mer, det är först nu nästan en månad senare som jag förstår vad som hänt!
Jag visste inte om han skulle vakna, jag visste inte ingenting, vi visste ingenting!!
Skulle jag bli själv nu? Änka vid 25 års ålder?! Jag klarar mig inte utan min man, han är mitt allt!!!

Som tur är så vaknade han upp ur respiratorn och repade sig relativt fort. I ca två veckor låg han på sjukhus. Hjärnhinneinflammation åkte han på, en allvarlig sådan. Något som är mycket allvarligt!

Livet är så skört, men som tur är lever min man, han ska återgå till jobbet imorgon på halvtid och äntligen så kanske allt kan bli som vanligt igen?

Älskar dig av hela mitt hjärta!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo