www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Verkligheten är inte alltid jätte kul

Var på öppna förskolan med Nellie innan var jätte mysigt. Vi bakade pepparkakor och pysslade. I eftermiddags bakade vi pepparkakor med mamma.

Sitter och tittar på bonde säljer fru och har precis duschat. Vi har gjort den nya ekonomi mallen för 2013 och jag är inte jätte munter för den. För första gången i mitt och mannens liv så känns ekonomin jobbig, men efter fött ett barn, studerat och ett barn på väg och en man som varit mycket sjukskriven så blir det spår i ekonomin.
När jag fyllde år så köpte jag en iPad för mina födelsedagspengar, jag sitter och funderar på att sälja den.., jag har lagt ut massor utav saker på blocket och tradera. Hoppas få in lite där med. Nu blev detta inlägg väldigt personligt. Men min blogg är ju min plats att skriva av mig.

Hej hopp

Kommentarer
Postat av: lotta

Åh Madde! Det kommer att gå bra, ni kommer att klara det fint! Jag vet att du är en filurig tjej som hittar lösningar på det mesta <3

2012-12-05 @ 22:54:03
Postat av: Fia

Förstår dig! Sitter här och panikar jag också och funderar hur i hela friden man ska göra med mammadagarna. Ta ut många eller spara och va hemma länge? Tyvärr lutar det åt det första! Julen är ju också en sån "pengahögtid" som kommer nu med... Tror man får minska sina "krav" lite!!

Och "bonde säljer fru" låter som ett festligt program, vilken kanal går det på?! *skratt*
(förlåt va bara tvungen, skrattade så jag dog när jag läste det)

2012-12-06 @ 18:55:35
URL: http://fantastiskafia.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo