www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Sista dagen

Årets sista dag, någon årssummering blir det inte i år, har ingen ork hihi

År 2012 har inte varit det lättaste året mycket sjukdomar, sjukskrivningar, missfall * 2, bilolycka.

Men givetvis har 2012 varit bra visa stunder hihi. Nellie min älskade dotter har växt och utvecklats jätte mycket. Slutat med blöja och nästan napp,hon pratar som aldrig förr

Jag blev gravid för tredje gången gilt vid midsommar i år så 25 mars är det beräknat att lillebror kommer, bara 12 veckor kvar! Förstår inte själv att vi snart ska få en bebis, och Nellie ska bli storasyster

Jag blev klar undersköterska, är enormt stolt över mig själv. Efter många tentor så är jag äntligen klar!!! Kommer sakna skolan enormt mycket!

Min man fyllde 30 år och vi hade stor fest för honom, min älskade mormor fyllde 70 år så då var det oxå stort kalas :)

Vi gjorde en den utflykter i somras bland annat Liseberg.

Tyvärr har året mest bestått av elände,jobbiga veckor mannen låg i respirator och kämpade för sitt liv, hjärnhinneinflammation. Sedan tappade han känslen i benen och är sjukskriven fortfarande.
Min älskade mamma fick bröstcancer och hela min värld rasade. Under många och långa veckor så väntade vi på svar och en dag fick vi svaret att cancern var borta, inget hade spridit sig och det var en helt underbar fantastik känsla!!!

Jag har gått igenom två missfall, det jag hade i påskas var fruktansvärt, var i vecka 12 och det gjorde så ont. Hoppas ingen behöver gå igenom det.

Men nu lägger vi detta bakom oss och går in i 2013 då ska vi få barn igen, jag är färdig utbildad och vi kanske åker iväg på en resa :)

Hej hopp

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo