www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Snacka om fynda

Hållerm på att göra i ordning Nellies lekstuga och det är ju så roligt. Igår målade jag lite till, väggarna blir rosa och taket vit, jag var och köpte en plastmatta till stugan som mannen ska lägga in helgen.
Idag så tog vi oss en tripp till Gekås för att köpa en docksäng och en dockstol till stugan. Helt sjukt att det kan skilja så mycket i pris jag köpte en docksäng och en dockstol för 239 kr tillsammans från märket happy friends. Jag har tittat på detta i leksaksbutiken och då kostar bara sängen 249 kr. Snacka om att fynda vi är bortskämda att vi bor så nära gekås. för det är verkligen skillnad i pris!

Sista dagen i skolan imorgon då, Redovisning och muntligt förhör står på schemat. idag hade vi vår sista tenata för denna termin. På måndag gå vi ut på APU (praktik) och jag ska vara på PIVA psykiatriska akutmottagningen. Sjukt nervös men ska bli så intressant och lärorikt, och skönt att slippa skolbänken ett tag.

fick mitt sommar schema i går, kommer blir så bra :)

I helgen är det besök på tippen som gäller ska bli så SKÖNT att slänga allt skärp som både är innte och ute, alla grenar och skit och allt som vi rensat ut från förrådet, jag hoppas även att jag ska bli någorlunda klar med de stora delarna i lekstugan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo