www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Wild west

Hej!

Igår var Nellie på dagis själv i tre timmar. Hon grät lite när jag gick men annars så hade det gått jättebra. Jag och mannen passade på att gå en långpromenad och åt lucnh på fynda.
Igår kväll hade jag bokat bord på wild west steakhosue och bio åt mig och mannen. Mycket trevligt med lite vuxentid bara jag och han. Kl 18.00 så hade vi bokat ett bord. Vi åt som hästar haha.
Vi åt en mega stor förrätt med massa olika tillbehör bla. kycklingvingar. Vi blev mätta av bara den. Till huvudrätt åt jag reveben men dollarchis, sallad och majskolv och beasås o aioli. Mannen år entreco.
Till efterrätt åt vi tobleronefondu med jordgubbar.Kan ni gissa om vi var mätta sen haha.Jisses....Vi mådde nästan illa. Det var supermysigt verkligen.
Efter maten så åkte vi inte till Halmstad stad och tittade på bio "the tourist" Med Johnny Depp och Angelina Jolie.
En helt okej film :)

Nellie blev passad av sin farfar och Linnea. De var här hemma hos oss och allt hade gått kanon bra.

Idag är vi slöa här i familjen. Mannen gick nyss upp, Jag är slapp orkar inte ta tag i något och Nellie har tänder på gång, hon har lite feber.


Kommentarer
Postat av: Martina Carlsson

Det låter som att ni hade en mysig kväll och det är viktigt att ha lite "egentid" ibland. Jag förstår att ni blev mätta, jag blir hungrig av att bara läsa vad ni åt :)

Kramar!

2011-01-08 @ 17:24:37
URL: http://martinacarlsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo