www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Året som gick 2010

Det är väl på tiden att jag skriver om året som gick. Lite kortfattat iaf :)

Januari: Vi spenderade årets första dagar på BB med vår nyfödda dotter. Den 3 januari åkte vi hem med vår dotter. Minns att det var läskigt att ta med Nellie hem "hehe" Jag visste ju inte hur man tog hand om en bebis. Men det var inga problem det var som att allt redan fanns inprogrammerat i huvudet,hur man skulle ta hand om sin bebis.
Det snöade väldigt och var extremt kallt i januari. Januari gick extremt fort vi spenderade all tid med vår lilla bebis.

Februari: Jag planerade och förberede allt inför Nellies namngivningsceremoni som vi hade den 20 Mars 2010. Vi längatde efter våren som var väldigt efterlängtad. Var och hälsade på, på jobbet och visade upp Nellie. Nellie växter och växer. Hon sover, bajsar och äter :) 

Mars: Vi kollade på melodifestivalen, spelade Wii. Vi gick på spädbarnsmassage och började hänga på öppna förskolan. Vi umgicks med vänner och familj och så hade vi namngivningsceremoni för vår älskade Nellie. Väldigt mysigt och trevligt.

April: Vi firdade Påsk. Nellie fick sin första vaccination. Nellie växer. Vi är väldigt lyckliga :)
Vi var på baby och barn mässa i GBG. Mannen fyllde 28 år. Vi började på babysim.

Maj: Nellie lär sig att sitta själv och hon får smaka på riktig mat för första gången. Vi är galda för att snön är borta och. Jag firar min första morsdag. Jag fick nya kläder av mamma när vi var på shoppingtur i VBG. Vi fick fin besök från Holland. Jag klippte av mig allt mitt långa hår. Jag och syster sydde massa fina barnsaker. Jag gick barfotar i gräset för första gången i år.

Juni: Min bror koffe tar studenten, Vi firar Midsommar, Jag mådde underligt stora delar av Juni yr och trött. Vi vill sälja vårat hus. Vi var uppe hos mannens släkt i Karlskoga.Nellie gungade och badade i havet för första gången. Nellie blev 6 månader. Var på näset och tog 6 månaders kort på Nellie.

Juli: Vi klippte häcken och höll på att svättas ihjäl.  Nellies kusin Lily var på besök. Vi flyttade ner till källaren då vi ej kunde bo uppe i huset, det var fär varmt :) Jag upptäckte en knöl i armhålan  som sedan försvann. Vi solade, badade och grillade nästan varje dag. Älskade sommar

Augusti: Vi var ett besök på Borås djurpark och tittade på alla djuren. Nellie sov mesta tiden haha. Vi fortsatte och fira sommaren genom att grilla och sola och bada med våra vänner och familj. Nellie lärde sig att stå upp själv. Vi var på en fantastiskt trevlig grillkväll hemma hos Linda och Johan. Vi besökte min kollegas ny byggde hus och jag och mannen blev knäppa och ville återigen sälja vårat hus. Vi gjorde om våran entre iaf hehe.
Jag blev ägare till min älsade Iphone hehe. Jag renoverade ett dockhus till Nellie och Nellie blev 8 månader. Min älskade syster flyttade till Umeå.

September: Var ute och promenderade mycket med Lotta. Hängde på öppna föskolan, Umgick mycket med vänner och familj,  Vi köpte en brandstege som vi forfarande ej satt upp. Nellie lär sig att gå med gåvagnen, Jag var inne och jobba några dagar, Jag och mina vänner började med våra älskade halv åtta middagar hos varandra. Vår älskade Meile somnade in. Och Sverige gick till val.

Oktober: Hösten har kommit oh jag renoverade en gammal gunghäst åt Nellie. Jag och min kusin var på ett fik i stan och fick syn på en råtta. Jag går på första hjälpen kurs. Våra halv åtta middagr forsätter och jag köper nya gardiner hehe. Mannen är på fångarna på fortet.  Jag var på en mysig tjejhelg i Borås. Nellie blir förkyld.

November:
Vi var i Egypten och firade min far som fyllde 50 år. Jag fyllde 24 år. Nellie fick en dagisplats på det dagiset vi ville ha, Jag köpte nya skor, Vi firade första advent och julen flyttade in i vårat hem. Vår älskade Maria somnade in.

December:
Händelserik månad. Jag och min kusin var på Ikea. Jag och Nellie tog sina fösta steg, Det snöade mycket, Jag och Nellie var på besök i Umeå och träffade min syster och Mellanie. Mycket trevligt. Nellie fick vinterkräksjukan och vi vuxna med. Fy i helvete vad hemskt det var. Tog en vecka innan Nellie åt igen vi var på många besök hos läkaren och även Akuten i Halmstad.  Vi firade jul på öppnaförskolan, vi hälsade på, på dagis, vi bakade julgodis och vi firade jul, Firade Nellies 1 års dag samt firade Nyår hehe. Och jag köpte mig ett nytt täcke hehe.

Nu fick ni en liten hint om förra året iaf. Jag hade kunnat sitta hela dagen och skriva men det vill jag ju inte hehe.

Tusen tack för ett fantastikt år. Hoppas att 2011 blir lika bra :)


Kommentarer
Postat av: louise

Vad kul med en resumé av det gångna året =) hoppas att ni mår bra , hade varit kul att ses snart!

Kram

2011-01-09 @ 21:58:20
URL: http://lece.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo