www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

PARTY!!!!

Jag gjorde i ordning en picknick igår. Så gick vi ner till havet och det var fantastiskt trevligt. Det var skönt att få komma ut och bara vara. Inte behöva tänka på något bara VARA. Jag älskar havet. Jag älskar att vi bor så fint. Vi bor ett stenkast ifrån havet, skogen, landet och staden. Man kan inte bo bättre =)



Igår kväll var jag på Isas och Eves inflyttningsfest. Väldigt trevligt. Vi fick en jättegod pastasallad och vi snackade en massa skit och hade det jätte trevligt. Tänk att jag har så fina vänner, ni betyder mycket för mig.
Jag åkte hem vid 01.00 för jag kände inte för att betala 100 kr till Harrys. SÅ slitet. Tanken var att vi skulle gå till den nya nattklubben Heaven men det var 2 timmars kö in pgr av att det var fullt och de fick inte släpp in mer folk. Så där var det kaos. Synd för jag ville in där. Kul med ett nytt ställe. Iaf åkte jag hem, tänkte att jag kunde få sova. Men NEJ jag somande inte. Varför somnar jag inte det har varit så flera nätter i rad. Ja ja jag få la sova något annat år haha.

Idag ska det klippas gräs och sen kalas i eftermiddag hemma hos  min bror Koffe.

Hej hopp
Kommentarer
Postat av: San

Finns det ett nytt uteställe i fbg? o.O

2010-10-10 @ 13:07:18
URL: http://zombienightmare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo