www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Hopplöst

Nellie vaknade kl 5 imorse och ville ha välling, Jag låg vaken en stund bara för att se om Mannen vaknade.....Näää inte ett enda tecken på att han hör sin dotter gråta. Jag gick upp gav henne välling,la henne och vi somande om. KL 07.00 så vakade hon igen och pratade och skrek. Jag låg i sängen i kvart bara för att studera mannen som verkligen inte rör en fena!!! Helt jäkla borta!! Jag blir rädd. Nästa helg ska jag sova borta mellan lör-sön. Men nu börjar jag tveka! Jag får kanske struna i det?! För mannen vaknar ju inte utav Nellie!!


Kommentarer
Postat av: Sofia

Det är precis likadant här,Per vaknar inte av verken Lucas eller Theo.Men när jag inte är hemma eller bara är i ett annat rum så vaknar han direkt av att dom skriker..

Tror Christian fixar det galant nästa helg..Då vet han att han måste vakan om hon skriker och han vet att han inte har någon som går upp=)

MEn tro mig jag var jätte nervös när jag skulle iväg 1.a gången eftersom Per var precis likadan.Jag vet precis hur du känner

2010-10-16 @ 09:29:55
Postat av: Anonym

Jag förstår din oro gumman, calle är likadan! Men det ändrar sig när du åker bort, för nu vet han att du är där o tar henne oavsett medans nästa helg så måste han ta henne o då kommer han höra henne direkt!

2010-10-16 @ 10:10:14
URL: http://lece.blogg.se/
Postat av: Sofie

Han kommer nog vakna när han vet att det är hans ansvar. Min kära gubbe vaknar aldrig när barnen skriker, men är jag borta eller om det är jag som ska gå upp tidigare så vaknar han. Tror han bara låtsas att sova för att slippa gå upp helt enkelt. För dum som jag är så går jag oftast upp istället för att ge han en smäll så att han vaknar. ;-)

2010-10-16 @ 10:28:38
Postat av: Kusinen

Hej gumman! Jag tänkte precis skriva samma sak som föregående inlägg! Jan är precis likadan, men när han VET att jag inte är hemma så vaknar han!!! Klart du ska åka! Kramis

2010-10-16 @ 11:56:31
URL: http://lillmorsan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo