www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Våren är äntligen här!

Åhh jag fick inte min skattedeklartion idag heller. Mannen fick sin i tisdags....Jag vill också ha min ju.
Nej....annars så händer det inte så mycket. Jag har precis målat med allmogefärg på Nellies gunghäst eller jag har skrivit Nellies namn på den. Jag hade tänkt att gå ut på prommenad sen för det är ju helt underbart väder. Äntligen är våren här. Som vi har längtat. Igår gick jag en prommenad in till stan hem till mamma. Sen gick jag på stan med min lillasyster :)

Imorgon ska jag ut. De ni! Det har inte hänt på år och dar. Jag ser verkligen fram emot det. Självklart ska jag inte supa! Bara ta några glas vin och umgås med min vänner. Jag längtar tills imon kväll det ska bli så kul!
Så pappa Christian får vara hemma med vår lilla Nellie. Jag kommer säkert sakna henne som aldrig förr. För det räcker att jag åker och handlar utan Nellie så saknar jag henne så det nästan gör ont.

Nej nu ska jag gå och äta en macka.....ja roligare lunch en det där blir det inte idag hehe. Jag avskyr verkligen att laga mat till mig själv. Igår så gjorde jag hemmagjorda baby back ribs och det blev så gott. Mmmm. Nej nu ska jag gå och fixa mig en gammal macka ;)

Hej hopp




Kommentarer
Postat av: Carro

Heeeelt underbart söt!

2010-03-27 @ 10:28:29
URL: http://cday.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo