www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Namngivningsceremonin för vår underbara Nellie 20/3 2010

Nu har jag städat upp efter den stora dagen som vi hade igår. Det var inte vilken dag som helst det var Nellies dag. Det var nämligen den efterlängtade namngivningsceremonin. Vi förberede det mesta i fredags men dukning och så . Men vi gick upp kl 8.00 igår och började förbereda allt. Nellie och jag badade och duschade. Sen åkte jag och hämtade tårtorna, som var jätte fina. Efter det så åkte jag och köpte lite blommor. Sen så klädde vi på oss våra fin kläder och så övade vi på våra tal. Uva vad nervös jag var. Jag tycker inte om att stå och hålla tal men det gick rätt så bra faktiskt. Kl 14.00 så kom underbara Isa och jag gick igenom namngivningen med henne. Då hon skulle läsa dikten " Du älskade barn" Isa är nämligen en utav Nellies faddrar, den andra faddern är Rickard. Vid kl 15.00 så hade ungefär alla kommit och det var trång kan jag meddela. Jisses 30 personer i vårt hus :) Men det gick bra folk började minga lite. Efter en liten stunf så bad vi alla gå in i uterummet och sätta sig på en plast. Vi hade lagt massa filtar/täcken och kuddat på golvet som alla fick sitta på. Eftersom vi inte äger 30 stolar hihi. Men det blev väldigt mysigt när alla satt ner. Jag, mannen, Nellie såklart och Isa och Rickard stod vid "altaret" :) och höll i namngivingen. Mannen började med att läsa upp namngivningstalet. Jag blev väldigt stolt över att han gjorde det för han var mer nervös än vad jag var. Efter det så spelade vi låten " Välkomen till Jorden" som vi ville tillägna till Nellie. Sen så läste Isa upp dikten och Rickard tände ljusen. Sen var det då dags för lilla mig att läsa upp namngivningstexten. Jag var nervös men jag försökte att prata lungt och fint. Och jag tycker faktiskt det gick väldigt bra. När jag hade läst texten så fick Nellie ett halsband runt halsen. Det är ett silverhalsband som dey står Nellie på. Efter det så talade vi om att vi skulle gå och förbereda fikan. Så gästerna fick mingla runt lite.  Vi hade dukat 2 bord i uterummet och 3 bord inne i huset och trots att vi var 30 per så fick alla en plats, alla fick kaffe och alla fick tårta. Och jag upplevde att alla hade det mycket trevligt. Vilken gör mig väldigt glad. Efter alla hade fikat så var det dags för paketöppning. Jisses med paket lilla Nellie fick. Vi hade ställt fram ett bord där alla kunde sätta sina paket och det blev helt överfullt :) tack snälla ni :) Nellie blev mycket glad :)
Mannen öppnade paketen,jag läste korten och Isa var "sekreterare" och skrev ner vad Nellie fick,och vem hon fick det av. Nellie var så snäll under hela namngivningen sa knappt ett ljud. Vilken snäll bebis vi har.

Vi är supernöjda med namngivningen och hoppas att ni alla hade det trevligt hos oss. Vi tackar så jätte mycket för att ni kom till oss och välkomnade Nellie till familjen, och tusen tack ännu en gång för gåvorna till Nellie samt alla underbara blommbuketter.

Jag återkommer med bilder :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo