www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Vi klarade de

Nellie ligger och sover men hon ligger och smågnyr i vagnen så snart så hör jag nog ett skrik! Jag har äntligen fått betalt alla räkningar. Jag försökte sitta med det igår men det var som sagt helt omöjligt. Jag var väldigt stirrig över denna månadens räkningar. Januari är vår värsta månad massa försäkringar osv. Och med föräldrapenning och mannen varit hemma i 10 dagar med sina pappadagar så var jag nervös över hur det skulle gå. Men det gick bra. Det tackar jag för. Jag tycker faktiskt det är ganska kul att sitta med räkningarna och se att allt faktiskt fungerar och allt går ihop ännu en månad. Och tack gud för att räntorna är så låga som de är nu!

Jag har ont i mitt huvud idag med satan! Hehe jag är inte van vid att vara uppe halva nätterna. Mannen är hemma hos svärmor och fixar och trixar med hennes dator. Hoppas han kommer hem snart :)

Vi har varit på BVC idag och lilla snuffis vägde 3590 gram nu. Stora tjejen!!! Vi fick även lära oss hur vi ska massera hennes mage när hon har ont den. Tack för det för igår kväll var ej rolig. Lilla snuffis hade så ont i sin mage.

Nu ska jag sätta in pärmarna och rensa här på vårat "kontor" ;)

Ha det så bra!

KRAM
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo