www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Händelserik Tisdag

Idag så har vi fått våran entre lagd. Vad fint det blev. Verklige ett lyft för huset.
Jag och Nellie, mamma och syster var hemma hos min kusin innan. Mycket trevligt vi åt kladdkaka och låg och latade oss i trädgården :)
Idag på posten så kom det ett stort brunt brev till mig från barnens bokklubb! Attans!!! Jag har glömt avbeställa månadens bok. Men jag var så nyfiken på böckerna så jag öppnade paketet försiktigt så lådan inte skulle gå sönder, så jag kunde skicka tillbaka böckerna. Men de var rikgti roliga, Mannen tycker vi skulle behålla de. Då förstår ni att de verkligen var roliga :)
Nellie tyckte också om de :)

Jag har städat förrårdet i källaren, rensat bland all vår skit som man samlar på sig. Gått igenom massa låder jag har med mig från min barndom men skolböcker osv. Imorgon ska vi åka till tippen och slänga en massa bös både ute och inne. Det ska bli så gött :)
Jag ska fortsätta min röjning i veckan med att rensa min gaderob och matförrådet.
Jag blir tokig på alla saker. Man kommer ändå inte använda allt bös.

Jag har kommit på att vi har det rätt bra ändå. Vi har inget nytt hus men vi har ett fint hus från 50 talet, har en underbar dotter och katt, Vi är friska, vi har en fin bil och vi kan una oss saker. Vi har det perfekt och vi är världens lyckligaste familj :)

Hej hopp
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo