www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Längsta helgen i mitt liv!!!

Fy fan vilken ensam helg jag har haft. Min älskling åkte ju iväg tidigt i torsdags till Amsterdam. Helgen har gått så långsamt och kännt mig så ensam tur att jag har jobbat iaf och igår var jag på fest hos älskade Linda. Jag känner mig inte hel när mannen ej är hemma. Jag känner mih helt borta?! Jag längtar så tills imon eftermiddag när han kommer hem. Leo längtar nog oxå tills allt blir som vanligt igen, Leo har fått vara ensam mycket eftersom jag jobbat och så. Annars brukar han inte vara ensam så länge eftersom jag och mannen oftast jobbar om varandra.  Leo blev så glad när jag kom hem innan och så ville han ha mat. Men de dög inte den maten han fick så tjurig han blev. Och jag är ju som jag är så nu har jag varit på ica och köpt kattamat som han gillar, så han blir glad. Idag är det 1 nov hihi snart blir vi föräldrar.

Igår var jag hos Linda och Johan på fest. Det var jätteskoj och trevligt att träffa folk och mingla lite. Och ni har fått det så himla fint. Är så glad för er skull. Och du Linda du får skicka en inbjudan till mig vfrån spotify eller hur det nu stavas. 

Diskmaskinen och tvättmaskinen går här hemma. Jag ska strax käka kvällsmat sen skulle jag kunna gå och lägga mig och vem vet det kanske jag gör för jag är så trött.

Imorgon mina vänner kl 20.00 på kanal 5 kommer tv-serien Ullared på tv. Det ska bli så kul att se hur de har filmat tv serien. Det kommer nog kännas konstigt att se jobbet på tv och vem vet jag kanske kommer med på tv för de filmade ju mig några ggr i sommras  på jobbet hihi. Det ska bli superkul att se sin arbetsplast på tv.

Nej nu somnar jag snart bäst att gå och äta.

Tjaooo
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo