www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Tv tajm

Min mage ser nästan mindre ut nu än förra veckan. Det måste bero på att bebben har sjunkit så långt ner i bäckenet.
Just nu så är jag såååå trött ska gå upp til tv:n nu och bo framför den resten av kvällen.

Innan idag var jag med mamma och syster på fynda och jag fick röda julgranskulor till min gran. Åhh tack snälla mamma för kulorna =)

Tjaoooo

Mår illa

Åhhh jisses vad jag mår illa just nu. Åt väldigt mycket med mat och drack typ 5 glas mjölk!!!!!

Besök hos barnmorskan!!

Idag har jag och mannen varit hos barnmorskan. Allt såg bra ut men hon trodde nog att bebisen kommer snart. Dels för jag har förvärkar typ hela tiden och att barnet har sjunikit så mycket.  Hon frågade oss om vi skulle åka till BB på studiebesök. Christian sa då att ja vi ska ditt den 8 dec. Jaha sa barnmorskan fanns det ingen tidigare tid???
Ehh jo svarde vi men vi kan inte innan dess. Då svarade hon att men det står bra skyltat och så om ni skulle behöva åka in tidigare. Vad menar hon egentligen tror hon att bebben kommer innan den 8 dec. Hehhe vi får se. Hon tyckte jag skulle ligga ner och vila mest nu de sista veckorna...Ahhhh jag kommer få liggsår.

Men jag har fuskat lite idag och röjt i förrådet för jisses med saker vi har som vi inte använder. Så nu har jag massa bröte som vi ska köra till röda korset.

Nu ska jag bara ta det lungt resten av dagen.

Tjaooooo

27 dagar kvar!!!!

Uträkning utgår från dagens datum: Sön 29 nov 2009.

Din graviditet startade Sön 22 mar 2009.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Sön 5 apr 2009 (ägglossningen).

Du är på dag 253 av 280. (90,4%).

Du är i vecka 37.
Du har gått 36 fulla veckor och 0 fulla dagar (v36+0).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Lör 26 dec 2009
Du har 27 dagar kvar till beräknad förlossning.


Info från familjeliv.se

Semester!!!!

Jag har varit hemma en timme ungefär. Leo ligger på fårskinnet och sover vid brasan och mannen duschar. Kl 18.00 idag så stämplade jag ut och nu har jag semester i 3 veckor sen är jag föräldraledig typ 7 månader framöver. Ni ska veta att det känns jätte konstigt att jag ej ska jobba mer. Jag har jobbat i 4 år och så nu helt plötsligt ska jag ej jobba mer. Jag har världens bästa kollegor som jag kommer sakna så otroligt mycket. Jag har fått massa med paket idag av mina kollegor. De är så söta och jag kommer verkligen sakna er flickor!!!! Men vi hörs och ses sen när bebben har pluppat ut =)


Nu ska jag gå och vila gemte Snuffe!!!

Semester!!!!

Jag har varit hemma en timme ungefär. Leo ligger på fårskinnet och sover vid brasan och mannen duschar. Kl 18.00 idag så stämplade jag ut och nu har jag semester i 3 veckor sen är jag föräldraledig typ 7 månader framöver. Ni ska veta att det känns jätte konstigt att jag ej ska jobba mer. Jag har jobbat i 4 år och så nu helt plötsligt ska jag ej jobba mer. Jag har världens bästa kollegor som jag kommer sakna så otroligt mycket. Jag har fått massa med paket idag av mina kollegor. De är så söta och jag kommer verkligen sakna er flickor!!!! Men vi hörs och ses sen när bebben har pluppat ut =)


Nu ska jag gå och vila gemte Snuffe!!!

Förvärkar deluxe

Åhh vad det har varit en sträv dag idag. Men jag klarade av att jobba tack vara att jag har så snälla kollegor. Jag kunde gå och sätta mig när jag behövde. Jag har haft så jäkla mycket förvärkar idag från och till hela tiden. Och vårat älskade barn trycker väldigt mycket ner mot bäckenbenet. Nu ligger jag i sängen skönt.

Mannen och Richard tittar på film. Jag ska sova nu.

Godnatt!!!!!

Trött på att vara trött!!!

Det känns som jag inte har sovit något inatt är så förbanat trött på att vara trött. Jag orkar inte gå och vara trött hela tiden. Idag ska jag jobba hur ska detta gå när jag är så trött??

Igår kväll så hade samandragningar i magen hela kvällen men idag så har jag inte kännt något.
Nej jag måste gå och vila lite är sååååå trött!!!!

Vaggan

Pappa har varit här och hjälpt oss med de sista listerna i barnrummet. Tack snälla för din hjälp. Vi har även hängt upp vaggan i taket och det blev super fint. Nu ska jag och mannen äta pizza. Tjaooo

Bara en månad kvar!!!!

Idag är det exakt 30 dagar (en månad) kvar till beräknad förlossning. Fast jag tror att bebben kommer att komma innan dess runt den 15 dec. Det är bara en känsla som jag har. Vi får se.

Torsdag!!!

Hej nu har jag varit ledig i 4 dagar och mest tagit det lungt. Igår så brötade jag i sovrummet med vaggan. Men det blev inge bra. Vårat sovrum är så litet så det blev så jäkla trångt och så när jag vaggade vaggan så ramlade den typ ihop. Så nej Madde får tänka om lite. Så jag har köpt en takvagga på blocket som jag ska hämta sen i kungsbacka. Det kommer bli så bra. Jag ville verkligen ha vaggan jag fått låna av mamma och pappa men det fungerde inte. Mannen som har målat den så fin. Jaja det blir inte alltid som man tänkt sig. Och sen kan det vara bra i ren säkerhet att ha en upphängd vagga som inte Leo kommer åt för jag är lite orolig över att han hade lagt sig i vaggan.

Imorgon väntar jobb jag ska jobba sent med Jennie =). Min sista fredag på väldigt länge. Jag jobbar bara 3 dagar sen går jag hem. Jag ska ha 3 veckors semester och sen går jag på föräldrapenningen. Så nu blir det fattiga huset ett tag framöver. Hoppas att huset står sig fint och att inget går sönder nu när det blir fattiga huset.

Nu ska jag käka middag.

Tjaoooo

Extra ledig idag

Jag har inte sovit något i natt. Jag mådde så illa och hade sammandragningar till och från hela natten. Jag mådde så illa igår så jag gick och la mig nere på soffan så att mannen kunde få sova.  När mannen åkte till jobbet så gick jag upp och la mig i sängen. Och jag somnade faktiskt gud så gött. Men kl 06.15 vaknar jag av de där hemska ljudet från väggen igen. Det låter som om det är världens största råtta som gräver sig igeom väggen. Jag är totalt livrädd vågar knappt röra mig i sängen. Leo som oxå låg i sängen vaknade och nosade vid väggen. Jag vågar inte gå upp på övervången nu när jag är själv hemma. Hihi så barnslig jag är.

Jag,syster och mamma var en sväng på gekås innan. Jag skulle ha två saker plastad frotte och en amningskudde...jo visst jag kom ut med typ en hel vagn....och 1000 kr fattigare. Men nu så är det slut shoppat i ullared på ett tag för nu slutar jag jobba på söndag så då har jag ingen anledning att gå in där.

jag är extraledig idag tar ut komptimmar och extra ledighet bara. Jag jobbar bara fre-sön denna vecka pgr av graviditeten. Eller egentligen beror det på att jag ej sover på nätterna det är det som är det jobbiga.
Efter turen till gekås idag så är jag helt slut så jag somnade nästan när vi var och fikade hemma hos mormor och morfar. Förlåt!

Jag har börjat advent/jul pynta här hemma. Jag tar inte fram så mycket i år. Tycker inte om när det är för mycket prydnader överallt det ska vara rent och stilrent överallt.

Nee nu ska jag faktiskt gå och vila lite. Ha det så bra


Mår illa

Åhh jag mår så illa. Jag la mig för typ en timme sen men nu mår jag illa och har förvärkar det lixom dara i hela magen. Åhhhhhhhhh

Min mage

Hormoner!!

Innan var jag och handlade på ICA. Jag står i kön och bakom min står en kvinna och hennes nyfödda son. Han skriker jätte mycket och då händer det något med mig. Jag får något slags hormonfall. Jag får bita mig i läppen för att inte börja storgråta av lycka. Jag är så enormt tacksam och lycklig över att vara gravid och att jag kommer bli mamma snart, nu är det inte alls långt kvar. Ja herre jisses jag är väldigt känlig just nu. Iaf när jag väl kom ut från ica och satte mig i bilen så börja jag storlipa. HAHA.

Måndag!!!

Det var ett tag sen jag skrev. Jag har jobbat i tors-sön och sen efter det har jag bara sovit och sovit. Idag är jag ledig och tagit extra ledigt imon och onsdag så jag jobbar inte förän på fredag. Jag var tvungen att göra så för nu är det slutet på graviditeten och jag orkar inte lika mycket längre. Det var så skönt att sova ut idag och jag behövde verkligen det.

Mannen jobbar till kl 14.00 idag skönt att han kommer hem snart. Fast han är nog trött på mig för jag är så trött och gnällig. Förlåt hjärtat!!!!

Jag ska börja gå igenom jul och advent sakerna för det e ju snart jul *wiee*  Annars så ska jag inte göra något idag. Jo vi ska åka och köpa en list. Men sen så skah jag inte göra något mer än bara ta det lungt.

Ha det så bra

Tjaooo!!!!!

Megatrött

Jag är så trött så det gör ont i hela kroppen. Jag har inte fått sova mycket inatt heller så när jag vakande kl . 10.00 så kändes det som jag ej sovit något. Jag och mannen ska ära pizza nu jag har beställt en barnpizza hawaii. Sen efter det ska jag sova lite för jag känner mih verkligen överkörd.

I eftermiddag ska jag hem till mamma och bli bjuden på fika =)

GÄSP!!!!!!

vecka 35

Jag och min vackra mage i vecka 35!!!

personalfest

Kom hem för en stund sen var på personalfest. Det var jätte trevligt tyvärr kunde jag ej stanna så länge skulle hämta mannen 22.30. Men det var verkligen kul att träffas och äta gott. De andra badade tunna oxå men jag hoppade det. Det blir så varmt för bebben i magen.

Nu ska jag sova. Natti Natti



Jag och min älskade vän Sofie

Godmorgon

Godmorgon!!

Har nyss stigit upp blev inte mycket sömn för mig inatt. Jag hade en livlig bebbe och hemska mardrömmar. Nu är mannen ute och bytar till vinterdäck och jag ska snart gå ut till honom. Ikv är det personalfest det ska bli kul.

Ha det så bra Tjaoooo

Önskning till tomten (hihi)

Jag avskyr verkligen våran mikrovågsugn den är så stor och ful. Jag önskar mig av tomten en ny mikrovågsugn från whirlpool. Snälla tomten =)


40 dagar kvar till beräknad förlossning!!!!

Idag har jag varit hos barnmorskan på vanlig kontroll. Allt var bra. Barnet hade hjärtslag på 145 idag. Och barnet är fixerat nu alltså ligger med huvudet neråt. Jag fick känna rumpan och knät oxå =) Tänk vad häftigt att det faktiskt är ett barn i min mage. Vårat barn helt fantastiskt. Idag är det 40 dagar till beräknad förlssning. De ni nu kommer snart bebben.

Efter barnmorskan så åkte jag och handlade på Willys och sen så lagade jag fiskgratäng blev super duper gott. Nu har jaf varit och slängt glas det är så gött och slänga saker. Det känns så bra att bli av med all skit.

Våran älskade Leo tror nog att han är bebisen för vi kan hitta honom sovandes i spjälsängen. Där har han inte legat på ett tag jag har lagt massa saker i spjälsängen vi vill inte vänja honom vid att ligga i den. inte bra. Men idag så hittade vi honom babysittern. Så himla söt han är =)

Nu ska snart mannen åka till jobbet tråkigt. Vill ju att han ska vara hemma.
Mannen har satt upp en ny kökslampa i köket det blev superfint.

Ha det så bra. Tjaooo



Förvärkar?!

Usch jag är inte på bra humör just nu men det beror nog på att jag har ont i magen och är väldigt trött. Jag har nu jobbat hela helgen så nu är jag ledig tills på torsdag. Nu när jag är ledig så ska jag vila så mycket som möjligt för min kropp är väldigt sliten. Det blir bara ett kort inlägg idag orkar inte skriva.

Ha det så bra

Kram

Så väldans trött hela tiden

Jag har nyss rengjort kaminen blev väldans fint. Idag ska jag jobba 13-22. Hoppas det kommer gå bra jag är väldans trött.  och varför ska jag vara så jäkla trött hela tiden??? Jag hade kunnat gå och lägga mig i sängen igen och bara sova,sova och sova. Så tråkig jag är men det måste bero på att jag är hög gravid?!

Varför har det blivit 80 Km/h på väg 154???? Åhh typiskt att de ska sänka från 90 km/h nu kommer alla köra ännu saktare än vad de redan gör. Suck!

Jag får total damp på mitt hår. Så jäkla gräsligt jag längtar så mycket tills jag får färga håret igen. Jag får typ panik när jag ser mitt hår i speglen.

Men vi hörs senare. Hoppas ni därute är piggare än vad jag är.

Storhandling

Tjing jag och mannen kom nyss hem vi har varit på gekås och storhandlat schampo,tvättmedel, tandborstar.... och så vidare för typ ett år fram över.  Så jäkla skönt att ha ett stort förråd av allt här hemma nu när jag ska vara mammaledig. Nu ska jag gå upp och titta på tv. Ha det så bra!

Sovit länge

jag vaknade sent idag med kl 10 sen låg jag kvar för jag orkade inte ta mig upp ur sängen så det är väl typ först nu jag är uppe. Men jag sov inget inatt jag kunde verkligen inte komma till ro. Jag ska inte göra något speciellt idag bara ta det lungt. Leo ligger och sover i sin "hund" korg han är så fin.

45 dagar kvar!!

 

Om 6 veckor är det beräknat att vår bebis ska komma ut. Fattar ni 6 veckor!!!!

Varför dreglar man när man vilar??

Nej just det det var ju en sak till som jag länge funderat över. Någon kanske vet?!

När jag ligger och vilar mitt på dagen t.ex. i soffan så vaknar jag utav att jag dreglar jättemycket. Men när jag sover på "riktigt" så dreglar jag inget. Hur kommer detta sig?? Någon som vet?

Fika med vännerna!

Idag så sov jag ända till kl 10.00 jag var så trött. Sen gick jag upp och gick runt i morgonrocken asalänge. I eftemiddags så var vi på föräldrautbilningen det var jätte trevligt och lärorikt.

Nu ikv så har Lotta, Isa och Charlie varit här och fikat. Det var kul att träffa dem och snacka lite skit. Nu ska jag gå upp till tv:n.

Ha det så bra

Min underbara mage


Uträkning utgår från dagens datum: Tis 10 nov 2009.
Din graviditet startade Sön 22 mar 2009.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Sön 5 apr 2009 (ägglossningen).
Du är på dag 234 av 280. (83,6%).
Du är i vecka 34.
Du har gått 33 fulla veckor och 2 fulla dagar (v33+2).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Lör 26 dec 2009
Du har 46 dagar kvar till beräknad förlossning.

(info från familjeliv)

Herregud ser ni 83,6% av graviditetstiden har gått. Jisses snart kommer bebisen =)

Min stora mage i vecka 34.

Idag blir jag 23 år!!!

Tack snälla för alla gratulationer idag. Idag så skulle som sagt tanten jobba 7-16 men hon klarade bara att jobba till kl 12.  Jag får typ ingen luft i mina lungor men annars så är allt bra.  Jag har ett barn som tar upp lungornas plats. Men det kunde ju varit mycket värre hehe. Jag blir idag 23 år gamal så tanten får la snart gå och lägga sig hehe. Nej skoja bara.

När jag kom hem så fick jag paket av min älskade man ett jättefint halsband från Eva Attling. Jag blev super glad för det. Tack snälla älskling. ÄLSKAR DIG!!!

Jag har även fått hem mitt nyckel skåp som har köpt till mig själv i födelsedasgpresent. Jätte fint blev det. Så nu är det köp förbud för mig. Ska shoppa nya kläder till mig sen om några månader när jag gått ner till min vanliga storlek.

Tack för alla fina blommor. Och tack Astrid för ditt kort som kom med posten idag!!!

 

Vi försökte att ta ett snyggt kort till en katt tävling. Vi lyckades inte!

Men fin är han.

 

Mitt nya nyckelskåp från märket Dixie

 

Uppdatering!!!!

Oj nu är det många dagar sedan jag skrev i bloggen. Förlåt för detta. Som sagt vårat kylskåp gick ju sönder häromdagen och i fredags kom det några snubar från vinbergs el och lagade det. De kollade även på vår diskmaskin som har varit lite halv död i typ ett år. Och enligt dem sp var det bara en grej som skulle bytas, så förhoppningsvis så kommer den att gå som en dans snart.

I fredags var jag hos barnmorskan och kollade värden och lyssnade på bebisen. Allt var jätte bra, jag älskar verkligen att höra barnet i magen. Hjärtslagen låg på 150 så det var full aktivitet. Efter barnmorskan körde jag till jobbet jag kände mig väldigt hänging men jag åkte till jobbet ändå. Det gick typ en timme sen var jag dyng förkyld åkte hem från jobbet kl 13.00 skulle jobbat till 18.00 ja sen dess har jag legat i förkylning. Inte kul alls. Igår förmiddags var jag så dålig så då var jag på väg att ställa in kalaset. Men efter mycket om och men i mitt huvud så blev  det blev ett litet kalas ändå =) Tack snälla ni för alla fina blommor, presenter och tack älskade mamma och mormor för ni bakat tårtor och stått i. Vad vore jag utan er? Åter igen tack för allt igår!!!

Idag så har jag legat i soffan och snytit och fräst, men mår mycket bättre idag. Jag mår inte bra men nogorlunda ok. Så imon ska jag jobba =) Imorgon fyller min älskade mamma år. Grattis!!!! Även jag fyller år hela 23 år oj nu börjar tjejen bli gamal.
Jag och mannen kom nyss hem från min far vi har varit där och ätit då han fyller år idag. Stort grattis!!!. OCh tack snälla för presenterna!!! Jag blev superglad för boken.

AJJJ!!! Nu bet Leo mig hehe han ville bara upp i knät och gosa.

Nej nu måste jag sova för jag ska upp tidigt imon.

Godnatt och sov så gott

Uppdatering!!!!

Oj nu är det många dagar sedan jag skrev i bloggen. Förlåt för detta. Som sagt vårat kylskåp gick ju sönder häromdagen och i fredags kom det några snubar från vinbergs el och lagade det. De kollade även på vår diskmaskin som har varit lite halv död i typ ett år. Och enligt dem sp var det bara en grej som skulle bytas, så förhoppningsvis så kommer den att gå som en dans snart.

I fredags var jag hos barnmorskan och kollade värden och lyssnade på bebisen. Allt var jätte bra, jag älskar verkligen att höra barnet i magen. Hjärtslagen låg på 150 så det var full aktivitet. Efter barnmorskan körde jag till jobbet jag kände mig väldigt hänging men jag åkte till jobbet ändå. Det gick typ en timme sen var jag dyng förkyld åkte hem från jobbet kl 13.00 skulle jobbat till 18.00 ja sen dess har jag legat i förkylning. Inte kul alls. Igår förmiddags var jag så dålig så då var jag på väg att ställa in kalaset. Men efter mycket om och men i mitt huvud så blev  det blev ett litet kalas ändå =) Tack snälla ni för alla fina blommor, presenter och tack älskade mamma och mormor för ni bakat tårtor och stått i. Vad vore jag utan er? Åter igen tack för allt igår!!!

Idag så har jag legat i soffan och snytit och fräst, men mår mycket bättre idag. Jag mår inte bra men nogorlunda ok. Så imon ska jag jobba =) Imorgon fyller min älskade mamma år. Grattis!!!! Även jag fyller år hela 23 år oj nu börjar tjejen bli gamal.
Jag och mannen kom nyss hem från min far vi har varit där och ätit då han fyller år idag. Stort grattis!!!. OCh tack snälla för presenterna!!! Jag blev superglad för boken.

AJJJ!!! Nu bet Leo mig hehe han ville bara upp i knät och gosa.

Nej nu måste jag sova för jag ska upp tidigt imon.

Godnatt och sov så gott

Varför är min yoggi varm????

"Christian??? varför är min yoggi varm???"
Det var det första jag sa idag. Jag satta fram frukosten på bordet och hällde yoggi i skålen. Tog en sked i munnen och kände att den var alldelles fesljumen. Ja kylskåpet har gått sönder...... MY GOOD!!!!!!!! kl är 8.00 och jag skulle snabbt slänga i mig mat för att sedan köra till jobbet skulle börja kl 9.00. Men vi fick köra till vinbergs el och titta på ny kyl. Imorgon kommer det en snubbe och ska kolla på vår kyl om han kan laga den.Hoppas på det!!! Jag var på jobbet 9.30 och hungrig som ett as var jag. Fy vilken morgon det blev idag!!!!!!

Onsdag

NEJ!!! det snöar fanhelvetsskit!!! Vi har inga vinterdäck på bilen och jag ska ju jobba imon.
hoppas inte det blir mycket snö. Dagen har varit bra och rolig på jobbet förutom att jag har haft förvärkar från och till hela dagen. Det såg så himla roligt ut på jobbet jag gick runt med förvärkar och min kollega F som oxå är höggravid gick med krycka för hon trodde hon skulle tappa sitt ben, stackarn hade så ont.
Jag har fått för mig att vi kommer bli föräldrar innan jul den 15 dec tror jag att jag kommer föda. Jag pratade nyss med Isa och hon berättade att hon trodde att det är en pojk och att jag kommer föda den 19 dec. Att det är en pojk det har jag trott hela tiden, ska bli så spännande att se om vi får en son eller en dotter. Jag tror att vårat barn har vänt sig nu och ligger med huvudet neråt för det känns mycket tyngre nu. Jag ska till barnmorskan på fre då får jag nog reda på om barnet lagt sig rätt i magen. idag så fick jag ta en ny jobbartröja. Jag har gått från storlek S till storlek L nu. Hmm jag är ganska stor nu hehe. Ja ja nu ska jag bosätta mig framför tv:n

Tjaooo

...

Jag är så trött!!!!!!!! var bara det jag ville medddela idag

Äntligen

Åhhh allt är som vanligt igen. Älsklingen är hemma!!!!

Min kärlek!!!

Jag har haft en underbar dag idag. Tanken var att jag skulle sova länge idag men det gick ej så bra. Jag vaknade kanon hungrig så jag var tvungen att gå upp hihi. Sen åkte jag till gekås kan ni tänka er att jag åkte till jobbet på min lediga dag hehe men det var jätte skönt att slippa stressa som man alltid gör efter jobbet. Jag köpte lite kläder, baby saker och heminredning. Riktigt skönt och mysigt att åka helt själv. Sen så har jag varit hos la familja och ätit lunch, tack snälla för en god lunch och sällskap. Om 10 min ska jag åka till stationen och hämta min älskade älskade älskling. ÅHHH vaf jag har saknat honom. Jag har till och med sminkat mig och klätt på mig vettiga kläder. Det pirrar nästan i magen precis som det känns när man är nykär. Härligt att få hem honom tycker både jag och leo.
Nu ska jag gå och kissa sen hoppa in i bilen och hämta min kärlek!!!!!

Min kärlek!!!

Jag har haft en underbar dag idag. Tanken var att jag skulle sova länge idag men det gick ej så bra. Jag vaknade kanon hungrig så jag var tvungen att gå upp hihi. Sen åkte jag till gekås kan ni tänka er att jag åkte till jobbet på min lediga dag hehe men det var jätte skönt att slippa stressa som man alltid gör efter jobbet. Jag köpte lite kläder, baby saker och heminredning. Riktigt skönt och mysigt att åka helt själv. Sen så har jag varit hos la familja och ätit lunch, tack snälla för en god lunch och sällskap. Om 10 min ska jag åka till stationen och hämta min älskade älskade älskling. ÅHHH vaf jag har saknat honom. Jag har till och med sminkat mig och klätt på mig vettiga kläder. Det pirrar nästan i magen precis som det känns när man är nykär. Härligt att få hem honom tycker både jag och leo.
Nu ska jag gå och kissa sen hoppa in i bilen och hämta min kärlek!!!!!

Längsta helgen i mitt liv!!!

Fy fan vilken ensam helg jag har haft. Min älskling åkte ju iväg tidigt i torsdags till Amsterdam. Helgen har gått så långsamt och kännt mig så ensam tur att jag har jobbat iaf och igår var jag på fest hos älskade Linda. Jag känner mig inte hel när mannen ej är hemma. Jag känner mih helt borta?! Jag längtar så tills imon eftermiddag när han kommer hem. Leo längtar nog oxå tills allt blir som vanligt igen, Leo har fått vara ensam mycket eftersom jag jobbat och så. Annars brukar han inte vara ensam så länge eftersom jag och mannen oftast jobbar om varandra.  Leo blev så glad när jag kom hem innan och så ville han ha mat. Men de dög inte den maten han fick så tjurig han blev. Och jag är ju som jag är så nu har jag varit på ica och köpt kattamat som han gillar, så han blir glad. Idag är det 1 nov hihi snart blir vi föräldrar.

Igår var jag hos Linda och Johan på fest. Det var jätteskoj och trevligt att träffa folk och mingla lite. Och ni har fått det så himla fint. Är så glad för er skull. Och du Linda du får skicka en inbjudan till mig vfrån spotify eller hur det nu stavas. 

Diskmaskinen och tvättmaskinen går här hemma. Jag ska strax käka kvällsmat sen skulle jag kunna gå och lägga mig och vem vet det kanske jag gör för jag är så trött.

Imorgon mina vänner kl 20.00 på kanal 5 kommer tv-serien Ullared på tv. Det ska bli så kul att se hur de har filmat tv serien. Det kommer nog kännas konstigt att se jobbet på tv och vem vet jag kanske kommer med på tv för de filmade ju mig några ggr i sommras  på jobbet hihi. Det ska bli superkul att se sin arbetsplast på tv.

Nej nu somnar jag snart bäst att gå och äta.

Tjaooo
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0