www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Vårt Charmtroll!

Så söt!!!

.....

Jag har sagt det förr men säger det igen jag HATAR rökning! Det är så jväla äckligt!!! SKABB!!

En december kväll i Thailand!!


Myslördag med la familja

Igår tyckte jag faktiskt att melodifestivalen var bra. Anna Bergendal var ju så duktig!!!! Jag minns när hon var med idol jagt tyckte att hon var jätteduktig redan då. Efter melodifestivalen så tittade vi på filmen bröllopsfotografen men Kjell Bergvist! Den var helt okej! Jag och Nellie har fått i oss vår frukost nu. Mannen ligger och sover. Det blir lungt idag med sitta lite med namngivningen och mysa här  hemma, kanske gå ut och gå en sväng med barnvagnen.

Hoppas ni får en bra Söndag


Namngivningspresent!

Det är många som frågar vad de ska ge till Nellie i namngivningspresent!Och många som villa ha förslag. Jag tycker det är jättesvårt att komma på något. Vi har precis blivit klara med våra presenter till Nellie. Men vi samlar på barnkammareböckerna,det är en väldigt fin boksamlig och de böcker vi saknar i samligen är.

Den Röda barnkammareboken
Den Gula barnkammareboken
Den Svarta barnkammareboken
Den Blå barnkammareboken

Så dem skulle Nellie bli glad för.


Bilderna är lånade från adlibris.com

Underbaraste bästaste Isa

Snart kommer bästaste Isa på besök! Ska bli supernice att träffa henne. Hon la ut en bild på sin blogg från när vi var i Magaluf. Tänk vad roligt vi hade men jag håller med dig om att vi inte söp ihjäl oss hehe.  Men galet roligt hade vi! Tänk att det är 5 år sen!!!!!! Hjälp vad tiden går fort!!
Läs hennes blogg på http://sladdisa.blogg.se

 

Godnatt!

Nellie och jag ska snart gå upp och lägga oss. Ja jag vet kl är inte ens 21.00. Men vi är trötta. Hennes ögon är glanisiga. Nellie har växt och förändrats väldigt mycket i ansiktet denna veckan. Hon ser mycket "äldre" ut nu än förra veckan. Vi säger godnatt nu! Vi hörs imon!

Skolkatalogen

Idag är det en riktigt slapp dag! Jag har inte gjort något mer än tittat på gammla kort och tittat i skolkatalogen från grundskolan  och suttit framför datorn. Gud vad tiden går fort. Jag kännde mig gammal för en stund hahah vad roliga alla såg ut i skolkatalogen hehe.

Nej nu ska jag fixa någon lunch medan lillan sover.

Kram

Underbara Christian

Denna bok har jag fått av min älskade man idag!! Tack snälla du. Love you!

Det kom ett mail från Sarah!

Häromdagen kom det ett mail till mig från en barndomsvän/släkt Sarah från tyskland. Väldigt roligt att få mail av henne. Kul att hålla kontakten. Vi är lika gammla och lekte mycket när det var i Sverige jag minns det så väl vi badad i en liten pool i mormors trädgård, vi var på liseberg osv....Hon har nu gift sig och fått en liten son i april förra året. Hade varit kul om kunde träffas snart!

Efterkontroll på MVC

Idag har jag varit på efterkontroll på mödravårdcentalen hos min BM margareta. Det kändes lustigt att gå ditt utan min stora gravida mage. Det var väldigt trevligt att få träffa henne igen. Vi gick igenom förlossningen, preventivmedel osv sen gjorde hon en undersökning och allt såg jätefint ut så det känns ju bra att jag har läkt ihop efter klippet de gjorde under förlossningen. Hon gjorde även cellprov på livmodern eftersom jag inte kunde göra det när jag var höggravid. Hon blev lite ledsen att jag inte hade med mig lilla Nellie men hon fick vara hos sin mormor idag :) Men Margareta fick ett kort på Nellie. Det känns som jag avslutat ett kaptiel, stängt boken nu är graviditeten över. Det känns så overkligt på någotsätt. Men givetvis ska jag gå hos Margareta när Nellie ska få ett syskon.

Idag så kom Nellies smycke till namngivningsceremonin och även mitt smycke. Jättefina verkligen, är supernöjd!
Nellie sitter och sover i sin babysitter och ser så söt ut i sin leoparddress.

Tack snälla mamma för hjälpen idag med skjuss, barnpassning och middag!

Nu ska jag vika ihop tvätten!

Ha det så bra i det vackra vintervädret.

ostbågar!

Jag har varit så himla sugen på ostbågar hela dagen men vi har ej några hemma! Så sa mannen min att han skulle ut och köpa cigg! Så himla bra tänkte jag då kan han köpa ostbågar till mig! Så kommer han hem med äckliga jäkla chezze bollar! Jag hatar dem..åhh så störande!!!!

Fokis outfit

Jag är med i en tävlig där man kan vinna " Fokis outfit" från kii.se. Vore kul om jag vann hehe!

tack alla

Tack snälla alla som kommenterar mina blogginlägg!!

Babycafe

Hej hej nu kom jag och Nellie nyss hem från babycafet alltid lika trevligt att få komma ut och träffa andra mammor och pappor. Jag frågade Nellies BVC sköterska om hon kunde väga lilla Nellie för det var ju så länge sen vi vägde henne. Vi ska iof till BVC nästa onsdag på 2 månaders läkarkontroll men jag var så nyfiken. Nu väger lilla snuttis 4506 gram och är 56 cm lång. Så hon växer och växer.

Bilden är ifrån igår när Ronja kom på besök.

Svampbob smörgåsgrill

Oj jisses vad jag och Nellie sov länge idag. Vi gick nyss upp. Åhh jag hörde nyss en väldigt dålig vits på radion

Hur vet man att man har en råtta i sitt kylsåp?

Ostbågen står parkerad utanför!!  (gud så dålig)

Alla som gillar svampbob kan köpa en smörgårdsgrill med svampbob. Ni hittar den på Gekås.

Fika med Frida :)

Nu har jag nyss tittat på familjen annorlunda. Jag tycker de föräldrarna är så häftiga som har så många barn! Frida med familj var här innan på fika, så fick jag träffat lilla Ronja som är ca 4 veckor yngre än Nellie. Jätte trevligt att få träffas :) 
Innan så köpte jag en vårjacka till Nellie på Lindex den är verkligen jättefin!

Nej nu ska jag surfa vidare.....så störande jag har fått något i ögat.

Hej hopp vi hörs imon!

Tack

Nellie tackar sin mormor så jättemycket för att hon fick vara där i eftermiddag!

Tack snälla mamma för hjälpen idag! Guld värt!

Rösta på mig!!!!!

Nu ska jag försöka vinna 100 000 kr så snälla rösta på mig tuggumipåse!!!!

www.hundratusen.nu/mix/ihYq


Tack snälla ni!!

Sötnosen Nellie

Nappen ser gigantisk ut i hennes lilla mun!

Snöar!

Om ni har missat det så kan jag meddela att det snöar IGEN!!!!!!

Meddelande till världens bästa vän!

Till Sofie: Ja jag vill jätte gärna titta igenom dina backar med kläder :)


Babykläder!

Om det är någon som har massa babykläder som bara ligger i storlek 56 och 62 så är jag intressrad av att köpa det. Nellie växer ju ur allt så fort så det känns så onödigt att köpa massa kläder i affären när man kanske kan köpa utav vänner och bekanata :) Det gäller ju att vara ekonomisk :)

Hej hopp

Nellie och Pappa Christian :)

Vi har så mycket snö!!

Man behöver ej gå på gym när man är villaägare. Nu har jag varit ute och skottat och har även skottat runt i trädgården för att Leo ska kunna vara ute så nu är jag helt genomsvett hehe. Gött! 


Snuttis

Snö,snö,snö och åter snö :)

Herregud!!!! med snö.. Jag har aldrig sett så här mycket snö här. Det har snöat hur mycket som helst inatt. Nu ser vi inte ut genom balkongfönstret för det är så himla mycket snö på räcket. Och det snöar fortfarande...det känns som att det ej finns något slut på det här. Jisses lite kul är det allt tycker jag :)

Händelserik dag

Oj idag har det hänt massor. Vi började dagen med att åka till Ullared för att besöka jobbet. Det var supertrevligt och roligt att få träffa alla igen det var så länge sen känns det som. Vi kommer snart att hälsar på igen. Efter det så gick vi och åt lunch och sen shoppade vi kläder till mannen.

I eftermiddags så kom underbaraste Terese på besök hon är världens snällaste person. Tack snälla underbara du för en jätte trevlig eftermiddag. Vi kommer snart och hälsar på dig vi har ju saknat dig!

Nu har jag och mannen ätit flygande jakob supergott!

Herrejisses vad det har snöat idag. Nu ser man inte vårat staket längre. Helt galet mycket snö!

Igår kom underbaraste systern hit och hälsade på det var oxå supertrevligt att äntligen få träffa henne. Hon har varit i London i 6 veckor.

Nu ska jag gå och mysa med min familj


Tjaoooo

Evelina kom på besök!

Nu har underbaraste Evelina varit och hälsat på mig och lilla Nellie. Det var jättekul att träffa henne har saknat henne, det var ganska längesen vi sågs. Nellie tackar för presenten. Hoppas vi ses snart igen!!!!!

Jag längtar till våren nu!!!

 


Nu har jag packat ner allt i en låda......

Ja nu har jag lagt undan allt som har med graviditet att göra mina mammakläder, halsband, böcker, foglossningsbälte osv.... Jag har lagt allt i en låda och satt in den i Nellies gaderob. Jag tyckte det kändes konstigt att packa ner allt för man är ju gravid så länge så ma blir så van vid att alla gravid böcker ska ligga överallt. Jag tyckte det var väldigt mysigt att vara gravid att alltid ha någon som sparkade och levde i  min mage. Jag kan sakna det redan så hoppas att min gravidlåda kommer fram inom de närmsat åren ;)

Idag så kommer min underbara vän Evelina hit och ska fika lite. Ska bli väldigt trevligt att träffa henne =) Imorgon ska vi upp och hälsa på jobbet det ska också bli supermysigt och på eftermiddage i morgon kommer underbaraste Terese. Fullspeckat med andra ord :)

Hej hopp

Hej hej

Jag saknar dig så......

Nellie är så fin så jag kan inte sluta titta på henne. Hon är helt fantastiskt fin och dessa små söta ögon som så snällt tittar på mig. Och hon ler jätte mycket nu. Varje morgon när hon vakanr och får syn på mig så kommer världens smile. Hon är helt fantastisk!  Jag önskar att min älskade farmor hade fått träffa Nellie. Jag låg och tänkte på min älskade farmor i natt. Jag saknar henne så det gör ont i bröstet! Hon var som en bästa vän till mig vi kom så himla bra överens och vi hade alltid så kul ihop. Jag saknar verkligen henne! Jag blir så ledsen när jag tänker på att hon ej finns här bland oss längre. Hon bara försvann utan förvarning....bara försvann ur mitt liv. Men jag hoppas hon och min älskade farfar har det bra uppe i himmelen!

En hälsning!

Jag tänker på dig mamma! 

Namngivningspresent

Jisses vad mycket fina saker det finns att ge i dop/namngivnings present. Jag bara sökte på doppresent och fick hur mycket försla som helst.
på onskefoto.se kan man köpa en personlig sagobok med barnets namn, man kan ge en gunghäst eller varför inte gungälgen som finns på Ikea? Man kan ge bort något med barnets namn broderat typ sängkläder, födelsedagståg med siffrona 1-6 , halsband med barnet nanm, den klassiska brio taxen osv....

Kvällen har varit bra jag har tittat på tv och Nellie har sovit som en "bambi" ett utryck vi brukar använda i denna familjen när ma har sovit jätte gott. Nu ligger hon och har "gympa" i sitt babygym hennes ben och armar sparakar hon runt. Sötnosen.

Godnatt så hörs vi imorgon!

Görfina smycken

Vi har köpt ett jätte fint smycke till vår Nellie av en tjej som heter Sofia hon gör jätte fina och unika smycken. Checka in det själv på
http://adamantus-adamantus.blogspot.com



Bilden är från hennes hemsida!

Vill ni gå på barnloppis?

Den 27 mars mellan kl 10-14 är det barnloppis i stafsinge bygdegård. Vill man boka bord för att sälja så kontakta  Maria 070 - 2617928. Eller bara kom och köp! Det ska bli jätte kul att shopa loss :)


Nu har vi kommit hem från babycafet!

Nu har jag och Nellie nyss kommit hem från Babycafet, det var trevligt så klart vi ska gå ditt nästa tisdag också. Det är varje tisdag för alla som har barn mellan 0 - 12  månader och är under ca 2 timmar föst så är det en föreläsning med ett nytt tema varje tisdag. Idag var tandhälsoinformation. Det var ganska givande även fast jag redan kände till det mesta att man ej ska ge barn socker osv. Efter föreläsningen så är det fika. Nellie var så snäll hon sov nästan hela tiden och den lilla stunden hon var vaken så låg hon och tittade så snällt.

Nu ska jag fortsätta lite med namngivningsceremonin. Nellie sitter i sin babysitter och snuttar på nappen och hon har somnat ser jag nu hehe. Nu snöar det igen ser jag.

Ha det bäst!

Babycafet

Nu ska jag väcka lilla Nellie för vi ska gå på babycafe. Synd att väcka henne kanske men vi kan inte sitta här hemma hela tiden ju :) Det har snöat idag också jag tycker faktiskt det är fint med så här mycket snö. Men det behöver inte snöa mer nu. För våren skjuts ju fram så långt då. 

Sen efter babycafet så ska jag sitta lite till med namngivningsceremonin. Jag vill att allt ska vara perfekt! Jag är nervös inför namngivningen för det är jag och mannen som ska hålla i det och jag tycker inte om att stå i centrum. Men det ska säkert gå bra :)

Nej nu ska vi skynda oss ner till babycafet!

Vi hörs sen

Min bästa väns blogg

Läs gärna en utav mina bästa kompisars blogg. Jätte rolig :)

http://sladdisa.blogg.se/

Tänkvärt!

Det är så roligt för Nellie är med mer nu. Hon ler jätte mycket. Varje morgon så ler hon när hon vaknar och får syn på mig. Hon är världens sötaste bebis.  Nu ska jag snart äta lite kvällsmat och det blir rester från igår.

Jag blir så trött på mig själv ibland. För ibland så gnäller man över någon små sak istället för att se hur bra man har det. Jag satt nämligen att tittade på dokumentären "himlen kan vänta ett år senare" Det handlar om personer som fått cancer och så får man möta dem efter ett år igen. Man får följa deras kamp för att överleva! Jag satt och grät under hela programmet. Och så blir jag så trött på mig själv att man ibland gnäller för någon småsak när man har det så bra. Nej man ska leva varje dag som om det vore den sista. Så jag ska gå och umgås med min älskade dotter nu istället för att sitta här vid datorn.

Ha en bra kväll!

KRAM



Växer och växer

Nellie bara växer och växer hehe. 70 % av hennes kläder är storlek 50 och det börjar ju som sagt bli väldigt trångt att få ner henne i en body storlek 50.  Nu har lilltjejen storlek 56 - 62. Jag hann ej skriva mer för nu var maten klar det piper från spisen. Jag får skriva mer sen.

Tjaooo

Snö,snö och åter snö

Vill bara meddela för er att det SNÖAR!!!!!! (ovanligt) hehhe

Mys mys med älsklingen

Innan vilade jag lite och sen efter det så var jag på mycket bättre humör hehe. Vi har nyss ätit. Jag bjöd på en tre rätters alla hjärtans dag middag.

Förätt : hemmagjorda vitlöksbröd utskurna som hjärtan

Huvudrätt: Lax i ugnen som var gratinerade med rödlök, sesamfrön och honung. Jättegott! Till det serverade jag en jätte god romsås,sallad och kokt potatis.

Efterrätt: Pannacotta med björnbärssås.

Snart ska vi se på en film och mysa hela familjen!

Ha en fortsatt bra alla hjärtans dag!

BLÄ!!!!

Jag har verkligen vaknat på fel sid idag......Åhh jag är verkligen inte alls på humör! Vill bara gå och gömma mig i en grotta och komma ut imorgon igen... Jag är irreterad på allt och alla idag....Så jag är verkligen inte rolig att umgås med idag på den såkallade alla hjärtans dag...BLÄ!!! Åhh jag är så irreterad helt utan anledning!.........Hoppas dagen går över snart!

Tripp till Nellies farmor!

 

idag har vi varit hemma hos Nellies farmor och hälsat på. Så då blev hon kalasklädd i den röda klänningen från Nellies mormor =)

Nu ska vi käka lite mat här!

BVC kontroll

Idag har vi varit på BVC. Och de tycker vår dotter är helt fantastisk! Men det visste jag ju redan hehe. Hon är väldigt tidig i utveckligen hon kan fälja med i blicken, le och lyfta huvudet. Men lyfta huvudet har hon ju kunnat sen födslen. Hon är så underbar mitt hjärta! Hon väger nu 4155 gram så hon växer och växer!

Tjaooo

Längtar efter lite värme!

Idag längtar jag til värmen!!

Vi hade det helt fantastiskt i Thailand! Åhh ja längtar tillbaka till värmen.

Idag är det väldigt kallt ute igen. Hu länge ska denna kyla hålla i sig? Det har ju varit snö och kallt ända sedan julafton. Men det är väldigt vacker att titta på det ser ut som kristaller i snön när solen lyser på snön!

Det blir inte alltid som man tänkt sig!

Det finns några saker som jag funderade mycket på under graviditeten bla.

Amning:
Det skulle jag absolute göra det fanns inget annat alternativ för mig. Om det så skulle ta flera veckor att få igång amninen. Lilla Nellie föddes och jag började amma henne det gick sådär det vat en jäkla pers varje gång hon skulle ha mat. Nellie var så liten och "snuffade" med tungan hela tiden, det gör hon fortfarande men inte lika mycket. Iaf jag förökte verkligen amma henne men hennes tunga var i vägen och hon blev ilsken som ett bi för hon inte fick tag i maten. Personalen på BB hjälpte mig jätte mycket med efter 4 dagar så kände jag mig ledsen för det var en sån jäkla kamp pers varje gång hon skulle ha mat ioch det gjord emig ledsen vilket gör Nellie ledsen. Så jag fick prova "medela" bröstpump. Åhh gud vilken lättnad jag kunde pumpa ut min mjölk och ge henne. Vilken jäkla bra grej för nu får hon ju sig min braiga mjölk. Men då och då så ammar jag henne på ena bröstet som går bra men hon föredrar flaskan. Så det blir inte alltid som man tänkt sig!

Sova mellan oss i sängen:

Var en annan grej som jag stenhårt hade förbjudit för jag har hört att man ej ska ha bebisar i sängen mellan sig. Nej Nellie ska inte sova med oss. Thats it! 
Men så blev det inte heller. Hon sover med oss i sängen eller med mig för mannen sover ju på soffab varannan vecka då han ska upp kl 04.00. De första två veckorna så försökte jag lägga henne i vaggan som hänger ovanför våran säng men hon vaknade hela tiden och var ledsen. Så jag testade en ny variant. Ungefär kl 22.00 varje kväll gör jag i ordning mig för natten och tar med mig mat. Så går vi upp och lägger oss i sängen. Nellie får mat sen efter det så lägger jag henne i sängen på hennes lilla kudde och bäddar in henne. Jag pratar lite med henne sen släcker jag lampan och sätter igång en speldosa. Så somnar vi båda två och efter 4 timmar får hon mat. Sen somnar hon igen och får mat efter 4 timmar igen sen somar hon igen och när kl slår 10.00 då brukar vi gå upp och då får hon mat igen hehe.  Så än sålänge får hon allt sova med mig i sängen!


6 veckor idag

idag bli vår dotter 6 veckor gammal. Hjälp vad fort det går. Vi sov länge idag oxå jag och lilla gumman även leo sov med oss mysmys. Jag sitter lite med namnceremonin just nu men det mesta är färdigt nu.

igår kväll var vi hemma hos kusinen och firade hennes dotter som fyllde ett år. Jättetrevligt!!!!

nee annars så händer det inte så mycket.....

Sov väldigt länge

Idag var tanken att jag och Nellie skulle gå ner till BVC på babycafe men jag vet inte om jag känner för det. Jag är verkligen jätte trött idag. Jag och Nellie gick upp för en stund sen. Jag brukar inte sova så länge men både jag och Nellie var tydligen väldigt trötta idag. Jag låg och tittade på henne innan när hon sov. Hon är så otroligt söt hon låg och snuttade på tungan. Jag tror hon drömde att hon åt hehe. Nu ligger hon i babygymmet och pratar. Hnon har precis badat det tyckte hon var väldigt skönt.

Ikv ska jag och Nellie åka på kalas hemma hos min kusin för lilla Amanda fyller 1 år idag.

Ne nu ska jag gå och umgås med min dotter.

Tjaooo

Bilder från helgen

Nellie har badat och är jätte glad :)

 

Min underbara dotter!

 

 

Sötnos!

Ja vad säger man? Haha vi var väldigt trötta alla 3

 

 

 

Godmorgon

Ny vecka, nya tag hehe jag och Nellie gick upp för en stund sen. Nu ska jag ringa bilverkastaden och beställa tid till 3000 mils service. Jag har fått en plast till Nellie för babysim. Så himla mysigt :) Det startar v.14 efter påsk. Hon har växt jätte mycket lilla snuttan!
Nej här kan jag inte sitta! Ha det så bra!

Tjaooo

Tullbron ska inte rivas hehe

Åhh jag är så blåst!

Tack Isa för informationen att det bara var ett skämt.....Ja kläderna passar jättebra tack snälla du för det :)

Gåstol inköpt

Vi kom nyss hem vi har varit en sväng i tylösand och köpt en gåstol och en bumbo stol till Nellie. Nu tänker ni säkert "har ni redan köpt det" ja det har vi hehe. Jag brukar titta lite då och då efter gåstolar men alla har varit så himla gammelmodiga men så igår när jag var ute på blocket så hade det kommit ut en som det stod "nellie" på så taget den ska jag ha. Vi köpte även en bumbo stol den ska tydligen vara jättebra för barn från 3 månaders ålder eller så fort bebisen kan stödja huvudet själv. Svenska läkare rekomenderar den. Bumbo är speciellt utformad för små barns ryggar, då öppningarna för benen sitter högre än barnets stjärt. Bumbos form avlastar ryggen! Så nu är jag jätte glad över nellies gåstol även fast det dröjer innan hon kan använda den.

Nellie låg och sov innan vi körde till tylösand, hon sov även när jag klädde på henne vinteroverollen och satte henne i babysittern. Hon sov hela vägen ner till tylösand och hela vägen hem. Så hon har typ inte ens märk att vi varit ute på en tur. Sötnosen var trött.

Nu ska jag gå och umgås med min dotter. Mannen är och bastar med grabbarna

Hej svejs



Hejhej

När jag var gravid så sa alla att jag skulle passa på att vila så mycket jag bara kunde, städa överallt och laga mat som vi kunde frysa in för det hinner du inte sen när du ha en liten bebis att ta hand om.

Vadå inte hinner?

Jag hinner precis lika mycket som innan får sova precis lika mycket som innan jag hade min dotter. Min dotter är så snäll så jag förstår inte vad folk pratar om. Nellie sover hela natten och visst kan hon bli arg men det brukar gå över fort.

När jag lägger mig vid 22.30 på kvällarna med Nellie och släcker lampan då vet hon att vi ska sova. När jag matat henne på natten och sedan när jag släcker lampan igen så somnar hon. Jag hoppas att detta håller i sig för gör det det så är det absloute inga problem att ha spädbarn :)


Ha det bra

Kram

Vår Nellie

Nellie ligger och sover såhär hehe

Allt har löst sig!

Åhh alla problem som jag hade igår har löst sig!! Tack gode gud för det. Nu mår jag toppen igen hehe. Och så har vi fått elräkningen och den blev inte så hög som vi hade räknat med. Underbart när allt löser sig. Igår kväll så möblerade jag om lite i vardagsrummet det blev riktigt fint och igår kväll kom Jennie förbi en sväng. Jätte mysigt var det.

Nymöblerat

Sova är skönt

Jag och min dotter var väldigt trötta  i eftermiddags

Hon växer och växer

Nellie har verkligen förändrats sen hon föddes. Hon har växt hu rmycket som helst och ser inte alls ut som hon gjorde när hon precis var nyfödd. Nu har vi gått ifrån de små prematur blöjorna till new baby 1. Hon växer och växer lilltjejen.

Här är Nellie 3 dagar gammal



Nellie 1 månad och 4 dagar gammal

Snökaos

Herregud med snö! Jag var nyss ute och jag hade snö ända upp till knäna. Senast det var så mycket snö då var jag 7 år och vi fick stanna hemma från skolan. Jag kommer ihåg att vi bygde snöiglos. Nu har nellie vaknat hon ligger och "pratar" i babygymmet. Jag är deppig idag.....får inte ihop mitt liv!





Namnceremoni

Det mesta är nu i ordning för namnceremonin.

* musiken är färdig
* inbjudningskorten är betsällda
* Programbladen är gjorda
* Nellies klänning är beställd
* Nellies smycke är beställd
* Namngivningstexten är skriven

Så det som är kvar är tårta men den får jag vänta lite med att beställa hehe =) och lite annat småfix är givetvis kvar men det är väldigt kul att fixa och trixa med detta =)

Men jag skulle behöva låna mammas och pappas skrivare en gång till om jag får?

Kram

Vill ha vår!!

.......

Jag verkligen avskyr när mannen jobbar kväll.......................................BORING!!!!!
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0