www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Besök av Bea

Idag för 15 månader sedan så föddes Nellie. Helt galet vad tiden går fort. Igår var hon på 15 månaders kontroll. Hon följer kurvan som hon ska och väger 10 kg.
Vad gjorde vi mer igår? Minns knappt hihi jo jag bakade lite goda pizza muffins och lagade Lax med romsås. På kvällen var jag och hos blodgivaren och lämnade blod.
20 minuter tar det av ditt liv att lämna blod var 4 månad. Och jag tycker att de är väldigt viktigt att kunna hjälpa till. Så kan ni så lämna blod. Det går så fort och du gör en bra gärning :)

Idag så har min underbara kollega Bea varit här. Så fantastiskt trevligt vi åt våfflor och tårta. Riktigt mumsigt :)
Tack för en underbar dag Bea.

Till kvällmat så åt jag och mannen från den nya taco resturangen i stan. Det var inget speciellt med den tyvärr och så saknades massa tillbehör i min meny. Visst var det gott men det var inget WOW.
Men nu har vi testat den iaf :)

Nu ska jag lägga mig om en liten stund för jag ska upp tidigt och jobba :)

Hej hopp

Måndag 28 Mars 2011

Jag har haft en underbar dag. På fm åkte jag och Nellie hem till Jennie och lille Walter. Väldigt mysigt och så söt och gossig lille walter var. Tänk att Nellie också varit så liten. Svårt att föreställa sig fast det bara är ca 1 år sedan. Tiden går galet fort. Nellie blev plötsligt så stor :)
Efter besöktet hos Jennie så åkte jag och Nellie hem till Nellies farmor. Väldigt trevligt att få träffa henne :)
Sen åkte vi hem och jag la Nellie för att sova middag. Mannen hade typ stigit upp så jag åkte in till stan och gjorde några ärenden bland annat så hittade jag en kanon söt klänning till Nellie som hon ska ha på vårt bröllop i sommar :)
Jag var på Beranders och beställde tapeter till hallen. Det kommer bli kanon snyggt :)
Sen åkte jag hem för att laga lite middag till familjen. Kvällen avslutades med ett besök hemma hos mamma med familj =)

Nu har Leo lagt sig i våran säng så nu är det dags att sova.

Natti Natti

Några bilder från veckan i fjällen

Tick tack

Vad klockan går fort idag.......Missar ju en hel timme!

Fantastisk vecka!

Vi har haft en helt fantastikt vecka uppe i kläppen. Det har varit så bra så jag längtar redan tillbaka. Igår kväll när det bara var jag, mannen och Nellie så var det så tyst så jag blev nästan rädd :)
Jag och Nellie har varit van vid fullt hus och ös i en hel vecka. Jag och Nellie hade lyckan att få följa med mamma, pappa, bror,syster, mormor,morfar och brosans kompis till komunen suga i kläppen. Vi har bott i den innan. Men vi tycke allt att stugan var lite sliten nu. Jag och min älskade syster sov i dubbelsängen och Nellie låg i sin resesäng brevid. Mormor och Morfar fick trängas i det lila sovrummet. Resten av gängen låg och sov på loften. Vi har ätit och druckit gott varje dag. Jag har verkligen njutit av alla dagar och jag har inte längtat hem.
På förmiddagarna har jag åkt i backarna och mina pjäxor var väldigt sköna att åka i. Men visst foten är inte van.
Vi har haft bra väder med mycket sol och nästan för varmt visa dagar. Dock var stolsliften stängd i någon dag pgr av blåst det var ju lite keligt men så är det.
Nellie har åkt pulka och tittat på alla barnen ute i barnbacken. Hon har haft det så bra.

Tusen tusen tack för en fantastisk vecka i fjällen. Jag är evigt tacksam för att vi fick följa med.
Massa kramar till mamma och pappa som gjorde det möjligt för mig att följa med =)

Nu har jag städat här hemma så nu är det fint igen. Såg ut som ett bombnedslag efter jag packat upp all packning.
Mannen har gått och lagt sig nu, han ska jobba natt inatt. Nellie sover också.
På fm idag så var jag, Nellie och mamma på barnloppis här i bygdegården. Fyndade lite kläder bland annat en vårjacka till Nellie. Mycket trevligt.

Hej hopp

Väldigt varmt

Vi har det väldigt bra dock är det lite extremt varmt för att vara i fjällen.
Vi åkte på förmiddagen idag, nu på eftermiddagen så har vi slappat i stugan.
Backarna är som sorbet på eftermiddagen men förmiddagen är jätte bra.

Hej hopp

KLÄPPEN

igår eftermiddags så anlände vi till vå stuga i kläppen. Idag har vi premiär åkt i backarna.
Solen lyster så fint och vi har det fantastiskt roligt!!

Nu ska jag ta mig en cider

Tjaoo

Drar till fjällen

Grymt dålig på att blogga!!!! Imorgon drar jag och Nellie på skidsemester :) Igår var fick jag ett par egna pjäxor av mamma och pappa. Helt galet snällt utav dem. Är evigt tacksam för det Har nyss packat färdigt allt och nu tittar jag, mannen och Rickard på tv. Ha det så jätte bra så hörs vi :) Kram

Är så matt

Tredje dagen med feber, halsont, ont i huvudet, hosta och fruktansvärt ont i leder och muskler! Influensan har tagit över min kropp :(

Hjärtat svider

Jag läste nyss min syster blogg. Jag blir orolig och ledsen. Önskar hon var här hemma så jag kunde ta hand om henne. Tårarna rinner ner för mina kinder när jag läser hennes långa inlägg. Jag älskade också min syster katt så otroligt mycket. Han betydde allt för mig och var min bästa vän också. Jag ska tala om en hemlighet för er som bara min man vet det är att vid min säng så ligger det ett kort på Nebo. Det har jag tittat på varje kväll ända sedan vi sa farväl till honom. Det är sant! Jag har även ett kort på min farmor vid min säng som betyde mer än du kan ana för mig.

Till min kära syster vill jag bara tala om för dig att vi alla här hemma ÄLSKAR dig mest av allting, vi ses om en vecka typ. Och lova mig att vara rädd om dig, lova mig det!!!!!

Förkyld deluxe

Huvudet är tungt
Bihållerna gör ont
Halsen svider
Musklerna skriker
Läppen spricker
Näsan rinner

Men annars mår jag bra....Uva

En helt vanlig Onsdag :)

Hej på er kära läsare!

Kom nyss hem från en Tupperware demo. Det gick bra men alltid lite nervöst hihi. Nu sitter jag och mumsar på en sockerkaka jag slängde ihop i eftermiddags. Den blev super god.
Vi är redigt förkylda här hemma. Nellie är snorig och har fått elak hosta :(
Jag är snorig och tung i huvudet och mannen är lite snorig.

Igår så beställde vi min vigselring. Jag gillar ju det tradionella vill ej ha en massa stenar och diamater. Min vigselring är så fin och jag längtar tills jag får den på mitt finger :)

Ringde till min underbara Sofie innan. Trevlig liten pratstund med henne. =)

Nu ska jag gå och ta ut mina linser och tvätta bort sminket.

Hej Hopp

Boklåda

Hej på er! Blir ett kort inlägg nu bara. Skirver om helgens fest senare. Tänkt bara visa er min boklåda jag målade och gjorde fin till Nellies alla böcker. Jag blev rätt nöjd :)
Tack Martina för tapeterna, du gjorde min dag idag!!

Dag 02- Min första kärlek

Jag ska försöka återgå till att blogga om min lista. Idag ska det handla om min första kärlek. Jag minns när jag gick på lekis och grundskolan då var man ju kär i alla möjliga killar i skolan. Men då visste man ju inte riktigt vad kärlek var. Min första riktiga kärlek var när jag gick på högstatidet. Jag var så jäkla kär i en kille och det var besvarat. Men vi blev aldrig ihop men vi umgicks hela tiden i skolan och även privat. När vi gick i nian så umgicks jag nästan bara med honom och hans vänner. Jag "växte" ifrån min vänner. Jag såg bara honom. Han var så jäkla rolig att umgås med, jag skrattade så jag fick magknip varje dag, vi satt brevid varandra på lektionerna, vi skrev lappar till varandra på lektionera. Jag minns att en dag när engelska lektionen var slut så tog han min hand när vi gick ut från klassrummet. Då var jag lycklig, jag var så jäkla kär i honom. Vi pratade ofta i telefon och smsade med varandra.
Jag kom ihåg första gången vi kysstes, då visste jag att han var min. Men det varade kort för sen blev det sommar lov och vi skiljdes åt. Vi började på olika gymnasium och vår kärlek rann ut i sanden. Men visst tänker jag på honom då och då. Undrar om han mår bra och vad han gör nu för tiden.

Jag började gymnasiet och det dröjde inte länge innan jag träffade min blivande man. Det är snart 10 år sedan jag träffade honom för första gången. Min blivande man betyder allt för mig. Han är min trygghet, utan honom kan jag ej leva, Jag kan inte andas utan honom. Vi är så jäkla olika så det är inte klokt. Vilket innebär att vi ej kommer överrens alla gånger. Men vi komplenterar varandra så bra. Jag blir lätt stirrig och nervös över små saker. Min blivande man är lung och trygg i alla lägen. Han har ett hjäta av guld. Han är lite lätt snurrig men det är hans charm. Jag kan verkligen inte leva utan honom. Jag älskar honom så otroligt mycket.
Jag var så ung när jag träffade honom för första gången och idag så har vi underbar dotter ihop, villa, katt, bilar och ett underbart liv tillsammans. I sommar blir det bröllop och jag längtar tills jag blir hans fru och han blir min man. Och jag önskar att vi kommer få ett underbart och långt liv ihop. Min största önskan är att han slutar röka, jag vill inte att han en dag ej finns hos oss längre pgr av rökning. Han vet om hur mycket jag hatar när han röker... Jag håller tummarna för min blivande man är min livs kärlek.

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0