www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

När jag blev Fru Dymling

Natten till lördag så sov jag inte så mycket. Spänningar inför bröllopet och nervös över vädret. Jag var inne på vädersidor till och från hela natten haha. Men till slut blev det lördags morgon den 23 juli. The big day!!
Dagen då jag och min Christian skullle gifta oss :)

Vi gick up vid kl 09.00 och åt en god frukost. Sen började vi göra oss i ordning och packa. Vid kl 10.00 kom Per med min brudbukett. SÅ vacker!!! Jag la ner ca 1 timme på min sinkning i vanliga fall tar det 10 min hihi. Efter det så lockade jag mitt hår och efter det så begav vi oss mot Vessigebro. KLockan var då över 12.00 och vi var super stressiga. Mamma  och mormor var ännu mer stressade :) Min syster hjälpte mig på med klänningen. Den är så otroligt vacker. Jag blev så vacker inte oft aman få vara så fin :)

Runt kl 13.00 så började vi fotogaferingen. Och under fotograferingen var det jätte fint väder :)
Runt 14.20 började gästerna komma så jag och min blivande man smög iväg och gömde oss hhihi. Vigseln skulle hållas kl 15.00 men då började de ösregna så vid fick avakta, Tror kl var runt 15.30 när vi fick gå ut. Vi smög ut på baksidan av huset. När muskin började spela så var de dags att gå. DÅ var vi nervös båda två hihi.
Folk blev så glada när vi kom och när de såg hur vackra vi var :)
Runt den fantastiska äreporten som min mamma och mormor stod våra två vittnen som var Britt och min mamma. Min mamma höll våra ringar på ringkudden :).

Vi var så nervösa så jag satte ringen på fel finger först haha. Men sen så blev det rätt hihi.
Jätte fin vigsel, kunde varit finare. Äreporten var så otroligt fin och så stod den med utsikt över Ätran och åkrarna. Precis så där lantligt och sommrigt som jag ville ha det :)

Efter vigseln så hälsade vi på alla och sen bjöds det på champang och snittar och gästerna fick mingla runt och lära känna varandra.

VI kan inte med ORD tacka er alla som hjälpt till med att orda så vi fick vårat drömbröllop. Allt var perfekt och vi är så tacksamma för all er hjälp och kärlek!!

Det var ett stort partytält som var uppsatt och det var vackert dukat. Runt kl 18.00 så serverades buffen som var en sommarbuffe med massa god mat och supergott grillat kött :)

Under kvällen hölls många fina tal, snapsvisor och många skratt och pussar. Dock hade vi otur med vädret under kvällen då det regnade något så otroligt mycket. Blev sjöar i tältet och var väldigt kletigt. Jag hade så trevligt så jag tänkte inte så mycket på att det regnade :)

Vi hade ett DRÖMBRÖLLOP och vi är så tacksamma för att ni vill vara med oss på vår stora dag och vi vill tacka er alla för denna underbara dag.

BRöllopstårtan var jätte jätte god. Ja allt var perfekt.

Jag hade kunnat sitta här och skriva hela dagen men jag och Nellie ska äta frukost snart hihi.

Runt kl 23.00 så hade öppnade vi alla fina paket vi fått. Vi fick så mycket fina grejer och vi fick alldelles för mycket. Vi är så tacksamma för att ni allihopa finns i våra hjärtan, Ni betyder så mycket för oss.

Av Linda och Jan fick vi en hotellnatt i malmö mellan sön-mån. Så igår efter frukosten så åkte vi ner på vår lila bröllopsresa. Vi hade det så bra vi sov middag, åt gott på resturang, drack vin och gav varandra våra morgongåvor. Vi gick en sväng i Malmö men det var kallt så vi gick tillbaka till hotellet och la oss tidgt. Var skönt att sova. Igår så åkte vi till Helsingbor och åkte över till Helsingör så mysigt det var. Tack så jätte mycket Linda och Jan för denna resa. Var super trevligt och mysigt.

Idag är det tillbaka till vardagen men blir nog en slappedag, har ont i huvudet. Vi missade ju att sätta ut soptunnan i söndagas. Det var tömning igår morse. VI hade inte en tanke på det. Vi hade ju nyss gift oss och skulle iväg till Malmö. Jag ringde de idag och förklarde varför vi hade missat och det skulle åka och tömma den idag utan extra kostnad. Egentligen så kostar det extra men de bjöd på det i bröllopspresent hihi.

Kommer att lägga ut bilder från vår stora dag så fort jag får dem :)

Kram Madelene Dymling

semester

Semesterstängt!!!

Snabb uppdatering

Jag sitter och surfar lite vid mitt nya skrivbord och Nellie sitter och lekter på mattan brevid mig. Hon leker med sitt pippihus som också är köpt via blocket. Jag älskar blocket. Häromdagen var vi och köpte ett skabbigt skrivbord men när vi fick hem det insåg jag att det ej passade så bra. Nellie får ha det i sitt rum när hon blir större. Idag så köpte vi ett annat via blocket som passar mig mycket bättre ocj det är vid detta skrivbord jag ska sitta och plugga de närmsta året.

Jag kan inte med ord beskriva hur nervös jag är över att plugga. Men jag hoppas att det kommer gå bra.
Om ca en vecka så är det BRÖLLOP. Shit my good!!! Det är grymt nära nu

I Lördags blev jag kidnappad på MÖHIPPA!! Grymt kul bilder och vad som händer får jag ta en annan dag :)

Nellie står just nu och skriker

Vi hörs

Nattuggla

precis som vanligt så sitter jagv uppe fast klockan är mycket :)
Att jag aldrig kommer i säng i tid hihi

Händelserikt liv

Det har hänt mycket sen sist ska ni veta hihi :)

I aug ska jag börja studera till undersköterka. Känns väldigt läskigt och roligt. Man måste våga satsa lite här i livet. Jag vill verkligen detta även fast det känns jävligt dumt att ta csn lån, men nästan alla gör ju det men ändå. Jag kommer inte ihåg hur man pluggar haha :)
Jag har tagit studieledigt från min tjänst.

Mannen min har köpt en pool. Hur skön som helst. Min man köper sällan saker men när han väl köper så blri det rejäla saker typ projektor, kaffemaskin och nu pool. Medans jag köper en massa tjafs och trams hihi.

Idag har ja varit ledig och vi har tillbringat dagen på stranden samt renoverat färdig i vårat nya sovrum. Så i natt ska vi sova i vårat nya rum :)

I helgen kommer vår nya ytterdörr att sättas på plats :)

Häromdagen fick jag ett brev i brevlådan, ett uppdrag som jag omedelbart skulle göra. Jag skulle packa ner en rad olika saker i en väska och sedan ställa den i hallen. Mycket spännande :)

Nellie har kommit in i sin första riktiga trots och jag vet inte riktigt hur man gör i sådana situationer mer än att att man får gå ner till hennes nivå, hålla i henne och säga NEJ.

Igår kväll så kom min syster hit och vi tittade på "RED RIDING HOOD" tyckte den var väldigt bra.

SHIT vad nära det är bröllopet nu hihi :)

Nu blir det ett avsnitt av true blood :)

Tjing




Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0