www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Nellies första fest

Igår var Nellie på sin första fest hehe. Isak och Lina hade fest å jag körde dit mannen så följde jag och nellie med en stund. Det var trevligt att träffa lite folk tyckte både jag och nellie. Vi har nyss gått upp. Nu ska jag surfa vifare till facebook!

En månad gammal

Nellie är verkligen supersnäll. Hon sover som en stock på nätterna. Givetvis får hon mat men sen somnar hon om. Hon har sovit bra på nätterna i två veckor nu. En drömbebis som de sa på Bvc. I natt sov vi mellan kl 22.00 - 10.30. Jag har städat huset idag och nu så väntar vi på att pieter med familj ska komma. Mys!
Idag är det den 30 jan och den 30 dec så kom lillan till världen så idag är vår älskling exakt en månad! jag har aldrig varit lyckligare. Innan låg jag bara och tittade på henne och log för hon är världens finaste!



Sötaste Leo

Jag älskar dig så otroligt mycket Nellie

Vinter....

Så mycket det har snöat. Det ser väldigt fint ut nu när solen lyser. Det blir nog en prommenad med Nellie i vagnen sen. Igår kväll var det jobbigt Nellie bara skrek och skrek. Vi trodde hon hade ont i magen. Jag gick iaf och la mig med henne vid kl 22.30 igår och jag tänkte att det kommer bli en långlång natt. Men så kom jag på att hon fått en ny napp som bara spotade ut hela tiden så när jag låg där i sängen och förökte trösta henne så hämtade jag hennes "gamla" napp och hon blev tyst med en gång och somnade. Så det var fel napp därfö var hon så arg. Så vi somande vi kl 23.00. Hon fick mat vid kl 03.00 sen så sov vi fram till kl 08.00. Hon har sovit alla nätterna denna veckan. Hoppas det håller i sig med denna rutin vi fått in.

Mannen försov sig imorse i hela 45 min, ajaj! Fy vad hemskt att försova sig! Stackarn.
Nellie ligger just nu i vagnen och sover och Leo ligger i handfatet och sover och mamma Madde sitter på recept.nu och letar efter något gott man kan laga.

Besök

Nu har Nellie somnat, tur det för hon var övertrött. Hoppas hon sover ett par timmar nu men det tror jag inte för hon verkar sova väldigt lätt, ingen tung sömn. Hon och jag sov hela natten igen. Hon fick mat tv ggr inatt men somnade om lika fint som förra natten.

Min vän och kollega Jennie har varit hemma hos oss idag. Jätte kul att få träffa henne, det var så länge sen. Hoppas vi ses snart igen!

Ha det så bra tjaooo

saknar er!!!!

hjälp som jag ser ut haha snacka om höggravid!

Tisdag

jag har världens snällaste dotter. Jag och nellie somnade kl 22 igår,så sov hon fram till kl 09.30 i morse. Hon fick mat kl 02 och 06 inatt men då sov ho typ medans hon åt hihi. Nu ligger hon i min famn och sover. Hon ligger så sött med sina små fingrar. Gullesnutt!!!! Jag kan sitta och titta på henne i timmar.
Nee annars så händer de inte så mycket.Planerar inför nellies namnceremoni. Det kommer bli kanon!!!


Namngivningsceremoni!!

Nellie har sovit i ca 2 timmar nu så då har jag passat på att sitta lite med vår namngivningsceremoni för Nellie.  Vi kommer inte ha något dop då varken jag eller min sambo är troende men vi tycker att det är viktigt att ha en fest eller ceremoni för att hälsa Nellie välkommen. Så nu sitter jag och läser och antecknar. Verkar vara ganska vanligt att man har namngivningscermonier istället för dop.

Godmorgon

Hej på er allihopa. Nu har jag och Nellie gått upp. Vi vaknade vid halv tio. Så nu ligger hon i sitt babagym och "pratar" Hon är så söt lilla dockan :-)
Igår var Sara med familj här och hälsade på oss. Jätte trevligt och tack snälla för presenterna. Mannen jobbar till kl 14.00 sen ska han handla med svärmor. Men hoppas det går fort för vi saknar honom.  Det är så kallt idag -10 grader och då stängs våran värmepump av pgr av att det är för kallt för det att värma upp huset. Så då ska man sätta på elpannan. Jag vaknade inatt när Nellie skulle ha mat och upptäckte att det bara var 15 grader här inne. Jisses jag höll på att frysa ihjäl men nu är det varmt här inne igen.

Nej nu ska jag gå och ungås med min underbara dotter som ligger och sprattlar i babygymmet!!!

Hej hopp

Coola Nellie

Underbart

Jag kan inte tro att det är sant. Att jag faktiskt är mamma på rikitig. Ibland så tänker jag mycket på förlossningen och allt jag varit med om. Jag minns hur känslan var när hennes huvud var ute. Jag såg henne knappt för allt mörk hår men känslar var underbar där var hon vår söta Nellie. Det gick inte många minuter efter att huvudet var ute föräns jag hade vår underbara lilla Nellie på magen och Christian fick klippa navelsträngen. Så liten, så söt, så underbart allting var, konstigt alt kändes. Det gjorde inte ont längre. Allting var så otroligt. Att jag faktiskt är mamma på riktigt till denna söta lilla dotter!

Vi klarade de

Nellie ligger och sover men hon ligger och smågnyr i vagnen så snart så hör jag nog ett skrik! Jag har äntligen fått betalt alla räkningar. Jag försökte sitta med det igår men det var som sagt helt omöjligt. Jag var väldigt stirrig över denna månadens räkningar. Januari är vår värsta månad massa försäkringar osv. Och med föräldrapenning och mannen varit hemma i 10 dagar med sina pappadagar så var jag nervös över hur det skulle gå. Men det gick bra. Det tackar jag för. Jag tycker faktiskt det är ganska kul att sitta med räkningarna och se att allt faktiskt fungerar och allt går ihop ännu en månad. Och tack gud för att räntorna är så låga som de är nu!

Jag har ont i mitt huvud idag med satan! Hehe jag är inte van vid att vara uppe halva nätterna. Mannen är hemma hos svärmor och fixar och trixar med hennes dator. Hoppas han kommer hem snart :)

Vi har varit på BVC idag och lilla snuffis vägde 3590 gram nu. Stora tjejen!!! Vi fick även lära oss hur vi ska massera hennes mage när hon har ont den. Tack för det för igår kväll var ej rolig. Lilla snuffis hade så ont i sin mage.

Nu ska jag sätta in pärmarna och rensa här på vårat "kontor" ;)

Ha det så bra!

KRAM

Åhh jag fick sova!

Igår kom Christian hem som en räddande ängel! Nellie skrek i 5 timmar igår och jag höll på att gå av. Jag hade så ont i mitt huvud och var ledsen för jag ej kunde trösta mitt barn. Hon hade antagligen ont i magen eller så var hon övertrött för hon hade ej sovit på hela dagen typ. Iaf Christan tog henne när han kom hem, han matade henne och sen somnade hon. Så då la vi henne i sin vagga och jag la mig och somnade med en gång kl 00.30. Jag fick sova ändå fram till kl 05.00 inatt. Tack snälla för det. Jag kan snuttan mat sen somande vi om och gick upp nu vid 09.00 tiden. Nu kl 10.45 ska vi vara på BVC. Hoppas hon inte tar upp ammningen igen. Hon verkar inte tycka om att jag ej ammar utan pumpar istället. Men det är det som känns bäst och hon får ju i sig bröstmjölken det är väl huvudsaken eller?

Jag längtar till våren är trött på snö och kyla nu. Nu "knorrar" det i vagnen!

Ha det så bra

Tjaooo

Ont i huvudet

Jag har mega ont i huvudet idag. Känns som det ska explodera men jag ska inte sitta här och klaga det finns de som har det värre. Nellie vaknade bara 1 gång i natt vid kl 04.00 och sen i morse vd kl 06.30 då fick hon mat, så jag fick sova inatt gottgott. Jag skulle behöva städa lite här hemma nu medans sötnosen sover men jag orkar inte. Det tar på krafterna att komma in i sin nya roll som mamma. Imorgon ska vi till BVC igen så får vi se hur mycket snuttan gått upp i vikt denna veckan.

Vår lilla Leo släppade in en död fågel och la på mattan och så hade han tagit in en stor levande fågel imorse sa mannen. Så mannen fick jaga den. Jag undrade vad som hade hänt när jag gick upp och fick se massa fjädrar! Så himla äckligt. Mannen ville ej dammsuga medans vi sov så snällt av honom =) Lilla Leo ska få sin plinga igen för han kommer in med fåglar lite väl ofta nu.

Jag har färgat mitt hår nu *happy* så nu är jag blond igen eller typ gult måste färga det en gång till så det blir mer naturligt. Det var så gött att få färgat håret jag hade så sliten hårfärg.

Nej nu ska jag surfa vidare till facebook ;)

Tjaooo

Zombiemamma

Idag är lilla hjärtat 3 veckor gammal. Tänk vad fort det har gott det känns som jag födde henne igår. Natten var ej rolig hon var vaken i princip hela natten. Jag fick sova max 2 timmar så jag är lite trött idag. Mamma och Maja-Lena har varit här idag. Väldigt trevligt. Jag hoppas att Nellie somnar snart så kan jag oxå få sova lite för jag känner mig som en zombie.

Det är så fruktansvärt tråkigt när mannen jobbar kväll. Riktigt hemskt.

Lite bilder på älsklingarna!

Mysmys

såhär mysigt har vi det hemma hos oss =)

Godmorgon...

vilken härlig dag det är idag. Jag och Nellie sov hela natten. Hon somnade kl 00.30 igår och vaknade till lite vid 04.30 då fick hon lite mat, hon somande om och så vakande vi vid kl 09.00. Hoppas nätterna alltid kan vara så bra. Fast kvällen igår var lite kämpig för lillan tror hon hade magknip. Idag ska mannen jobba, han har inte jobbat sen 22 dec. Jag har lite panik vill inte vara själv. Men jag hoppas att det kommer gå bra.

Nellie ligger och sover i sin babaysitter och jag har plockat i ordning i köket.Nellie är väldigt stark det har hon varit sen hon föddes. Hon kan lyfta sitt huvud jätte högt och länge även när hon ligger på mage. Duktig!

Nu så ska jag gå igenom räkningarna.

Ha en bra dag!

Min älskade dotter Nellie

Nellie myser med sin far

Livet är underbart

Jag kan inte förstå att jag är mamma! Det är så overkligt. Så fantastiskt underbart är det. Jag har aldrig varit lyckligare i hela mitt liv! Jag och Nellie har varit hemma hos min mamma och pappa idag och Nellie var så arg skrek som ett ilsket bi. Jag tror det var för hon var övertrött nu sover hon som en stock. Mannen lagade en jättegod köttfärspaj ikv, och vi fick äta ihop *supermysigt*

Ha en bra kväll alla vänner där ute!

Lördag!

Ska försöka skrva ett litet blogginlägg innan Nellie börjr skrika. Hon har och är så himla arg idag. Tänk att en sån liten människa kan skrika så högt. Igår var vi på BVC och vägde Nellie hon hade gått upp till 3335 gram och är 50 cm lång. Så hon har gått upp mycket i vikt lill stumpan så nu är hon inte så pyttepytte liten längre hehe. När hon föddes så fick hon ha kläder med stl 40-45 oh de var ändå för stora nu så passar stl 50 perfekt.

Nu börjar hon gny igen så nu ska jag gå och ta hand om min älskling!

Tjaooo

Lugn Torsdag

Nu så ligger jag i sängen ska snart vila lite. Mannen och Richard har Nellie. De sitter och spear Wii och Nellie sitter i sin babysitter och snuttar på nappen. Dagen har varit lung. Vi sov länge, åt lunch sen så gick jag en prommenad med vagnen så Nellie somnade. Sen så har vi inte gjort så mycket mer. Mannen har typ spelat wii hela dagen. Börjar bli trött på ljudet till spelet nu så därför gick jag upp till sovrummet, tyvärr så hörs ljudet upp hit ändå. Jag har väldigt svårt för ljud. Jag är verkligen super känslig för ljud speciellt när jag ska sova då ska det vara tyst som i graven.

På tal om något annat så vågar jag inte tänka på vår elräknig som kommer att komma nästa månad. Snacka om panik! Det går mycket el nu när det har/är så jäkla kallt. Tänk vad beroende man utav el. Vår vardag skulle ej fungera utan el.

Jag tror jag ska släcka lampan nu och vila lite, om det nu går jag har värmeslag i min kropp av någon anledning.

Imorgon ska vi till BVC ska bli kul om lilla sötnosen har växt något sen förra veckan.

Godnatt Tjaooo

Vår älskade dotter!

Hon är så otroligt fin!

Bajs!

Vår älskade dotter har legat i min famn hela dagen. Så fort jag lägger ner henne från famnen så vaknar hon och börjar gny. Mammas flicka med andra ord. Jag kan även tala om att lilla gumman har bajsat nu. Herrejisses vad hon har bajsat. Vilket lättnad det var för oss för vi var oroliga för hon ej hade bajsat på två dagar, även fast det är helt normalt. Hon får ju bröstmjölk så då kan hon inte bli förstoppad så det känns ju bra. Nej nu ska jag inte sitta här vid datorn.

Godnatt!!

Nellie var så arg!

Igår så skrek Nellie nästan hela dagen. Det kändes så iaf. Jag får så ont i mitt hjärta när hon skriker och det typ drar i livmodern. Vi tröstade,matade henne, bytade blöja osv men hon var fortfarande lika arg. När hon blir arg så slår hon med armarna och flåsar som en hund. Hon är väldigt väldigt stark för att bara vara 14 dagar. Idag är hon exakt 14agar tiden går som sagt väldigt fort. Vi tror hon har ont i magen för hon har inte bajsat på ett dygn och ser lite svullen ut på magen. Jag hoppas att hon bajsar idag. Nu så sitter hon och snuttar på sin napp i babysittern. Mannen och Leo ligger i sängen och sover och jag sitter här vid datorn som jag alltid hamnar vid när jag får en sek över. När ja egentligen skulle plockat ut diskmaskinen eller lagt i en tvätt i tvättmaskinen.

Jag vakande i natt utav en enorm smärta i magen det kändes som värkar ungefär var 10 min. Jag blev faktiskt rädd för jag trodde det var något fel i magen. Sen kom jag på vad det kändes som, som mensvärk! Fy säger jag bara jag har sluppit mensen i 9 månader. Jag avskyr verkligen det för jag får så gräsligt ont. Jag hoppas verkligen inte att mensen hade tänkt komma nu redan! Den kan väl komma sen när jag slutat amma.

Nu måste jag gå Nellie är arg!

tjaoo

Skakningar

Något som jag glömde skriva i min förlossningsberättelse var hur mycket jag skakade under förlossningen det var typ som jag hoppade flera meter i luften. Hela jag skakade jätte äckligt.Även dagarna efter förlossningen så skakade jag som ett litet asplöv. Så här i efterhand så förstår man verkligen hur mycket min lilla kropp arbetade för att föda fram älskade Nellie.

Nu ska jag in och betala lite räkningar.

Måndag

Idag har vi haft en skön mysdag här hemma, bara vi familjen. Nellie sov i sängen i natt. Hon vaknade inte föran kl 09.30 efter att fått mat vid kl 06.00. Vi har även varit ute och gått idag premiär med barnvagnen hehe. Jätte mysigt att få komma ut lite och köra barnvagn. Efter promenaden så somnade Nellie på mitt bröst och jag slumrade till lite jag med. Tiden går så jäkla fort på onsdag är hon redan 2 veckor gammal. Det känns inte som vi haft henne så länge. Det är så overkligt att hon faktiskt är här på riktigt. Jag kan sitta och titta på henne i timmar, jag älskar henne över allt annat.

Så var det där med maten?! Finns det något tråkigare än att laga mat? BLÄ!!!! Jag vet inte alls vad vi ska äta ikv?



Mysfika med släkten =)

Idag har mamma,pappa, rakel,ann-britt,linda och lilla amanda varit hos oss och besökt lilla Nellie. Supertrevligt att få träffa dem. Tack snälla Linda för påsen med kläder till Nellie jag är jätte tacksam för det och tack snälla Isa för att du kom hit med två superfina overoller till Nellie.

Nellie somnade nyss så nu ska jag gå och vila lite hade jag tänkt känner mig så trött.

Varit hemma en vecka redan!!!

Idag är det en vecka sedan vi kom hem från BB. Jag kan inte förstå att tiden går så fort. Jag hinner inte med. Jag har aldrig upplevt att tiden går så fort som den gör nu. Idag så är det inte så fruktansvärt r*v kallt ute så himla skönt för nu kan vi använda värmepumpen igen. Vi har fått värma upp huset med elpannan nu när det varit så kallt. Jag får magsår bara jag tänker på elräkningen som kommer att komma nästa månad. Fy fy fy!

Jag har precis kokat alla nappflaskor och nappar plockat i ordning alla flitar och grejer det blir på en kväll när man har spädbarn, jag har ätit frukost och nu så sitter jag lite vid datorn. Ska lägga över kort till digitalramen. Min älskade dotter sover så sött i vagnen. Min älskade man sover oxå så sött fast i sängen. Han har haft natten med Nellie så han sover nog fram til lunch. Han har tagit alla nätter sen vi kom hem för han sitter ändå uppe till kl 03.00. Men tänk sen om en vecka när han ska börja jobba igen. HJÄLP! hur ska jag klara mig själv?

Nu kom lilla Leo hem det börjar gå bättre nu med Leo. Han var väldigt sur de första dagarna. Han är så van vid att få all uppmärksamhet och bli buren hela tiden. Men jag försöker att pussa och gosa med Leo så fort jag får tid över. Lilla hjärte kisen.

Hoppas ni alla får en bra söndag!

Bilden är ifrån igår kväll.

Fika hos mormor och morfar

Idag har lilla Nellie varit hos mormor och morfar för fösta gången. Vi fick jätte smaskig fika och gammelmormor och morfar var där oxå. Mys mys. Nu håller mannen på att eldar i kaminen här hemma jätte skön värme blir det. Jag och mannen ska äta potaisgratäng och kött ikv *mums* Hoppas ni alla får en bra kväll.

 

Redo för att åka till mormor och morfar



Underbara söta Nellie

BVC Hembesök

Nu har precis lilla Nellie somnat, hon var helt galen nyss men så fick hon lite mat och blev nöjd. Idag så har BVC varit hos oss på hembesök. Det gick jätte bra. Hon hade gått upp mycket i vikt. Jag var nervös över att hon inte skulle gått upp något. Men när hon föddes så vägde hon 2820 gram när vi åkte hem från BB vägde hon 2660 gram. De ska tydlingen gå ner i vikt först innan de börjar gå upp. Idag vägde hon 2920 gram. Så hon hade ju gått upp jätte mycket hehe. Så bra eftersom hon är så liten.
Mannen är på sitt jobb och skulle lämna in några papper och sen skulle han åka till Ica en sväng. Uff inte kul när han ej är hemma hur ska jag klara mig sen när han börjar jobba igen. Han är så himla duktig vi hjälps verkligen åt med alla nya sysslor. Men det får la gå bra när han börjat jobba.Ikv ska mannen basta med sina grabbar så jag och lilla Nellie får klara oss själva hihi. Nu ska jag lägga in kort på datorn. Ha en bra dag!! KRAM

Världens lyckligaste person!

Jag vill bara tala om att jag är världens lyckligaste person. Jag har aldrig mått så bra som jag gör nu. Idag har mina underbara vänner sofie och linda varit här och hälsat på Nellie. Jätte mysigt och tack så mycket för fika och presenter. Just nu så sitter jag lite vid datorn och det gör mannen oxå. Min underbara älskade dotter Nellie ligger och sover i vagnen och Leo har fått något ryck och springer runt i huset. Ja livet leker och jag är som sagt världens lyckligaste person. Nu ska jag gå och pumpa ut lite mjölk =)

Tjaooo

En vecka sedan!

Idag för exakt en vecka sedan kl 09.16 kom vår dotter Nellie till världen. Tänk att det redan gått en vecka. Allt har gått så bra. Hon är så snäll. Fast hon var lite brötig i natt höll på från kl 21.00 till kl 02.00. Men nu sover hon gott med sin pappa i sängen så himla gulligt.



Bilder på vår älskade dotter Nellie

Min berättelse om min förlossning!

Nu ska jag berätta om min förlossning för er alla!

 

Förra måndagen den 28 december runt kl 15.00 började jag känna magont och det släppte inte. Jag blev orolig och ringde in till förlossningen vid kl 2100. De tyckte vi skulle komma in och kolla med CTG hur bebisen mådde. Bebisen mådde jätte bra i magen så vi åkte hem igen. Dagen efter på tisdagen den 29 december så var jag hos barnmorskan kl 9.15 och jag mådde verkligen inte alls bra jag kände mig sjuk och trött och hade ont i magen. Men jag kämpade på efter BM så åkte jag till willys för att köpa mjölk sen åkte jag hem. Även fast jag hade ont så grejade jag lite här hemma jag stök kläder och tvättade lite. Men sen vid kl 17.00 då satte värkarna igång på riktigt. Vi stod och lagde mat och jag hade värkar var 10 minut. Jag kved och satt på huk. Jag skrev upp varje gång det kom en värk och det blev tättare och tättare. Klocka var runt 20.00 när Christian ringde in till förlossningen och frågade vad vi skulle göra?! Jag skulle ta en panodil och gå och duscha varmt. Jag gjorde det men jag hade lika ont. Klockan gick och jag fick ondare och ondare. Runt kl 22.00 så var det var det 3-4 minuter mellan värkarna. Klockan 23.00 då hade jag ont på riktigt och stod inte ut mer så då körde vi in till förlossningen. Vi kom in vid kl 23.45 och då kollade de CTG för att kolla hur mina värkar var och hur bebisen mådde. Jag hade så gräsligt ont och var väldigt rädd. När vi kom in till ”mitt” förlossningsrum så greps jag typ av panik för då tänkte jag  ”nu är det på riktigt, nu ska jag föda, herregud!”  Kl 01.00 var jag öppen med 4 cm och jag fick morfin så jag skulle få sova. Men det fick jag inte jag hade väldigt, väldigt ont.  Men barnmorskan sa till mig att det inte är säkert att värkarna försvinner utan att jag fortfarande kan känna av värkarna. Så jag låg där i sängen och plågade mig själv. Jag visste ju inte hur ont det skulle göra så jag brydde mig inte om att ringa på undersköterskan. Men vid kl 04.00 så gick Christian ut till barnmorskan och sa att jag hade så j*vla ont att han trodde jag skulle dö. Då kom undersköterskan in och nästan skällde på mig för att jag inte sagt till att jag hade så jäkla ont. Jag fick prov lustgas och gud vilken befrielse det var. Jag kände mig dyngfull och det var hur skönt som helst. Undersköterskan satte en ”ståltråd” kommer ej på vad det heter. Men en tråd på bebisen huvud för att se hur bebisen mådde, när hon satte in tråden då gick mitt vatten. Kl 04.30 minns jag att Christian sa att han skulle hämta kaffe, jag var väldigt borta pgr av lustgasen, Christian fick aldrig sitt kaffe för sen var det som en blixt från himlen och då satte förlossningen igång på riktigt och nu så hade jag så ont så jag trodde jag skulle dö. Jag skrek av smärta! Jag minns att barnmorskan frågade om jag ville ha ryggmärgs bedövning. JAJAJAJA! Jag tyckte att det tog sån jävla tid innan jag fick ryggmärgsbedövningen fast i verkligheten tog det ca 15 min enligt Christian. Jag minns att alla barnmorskor sa ”snart blir det bra, snart får du ryggmärgsbedövning” Tyvärr så fick jag inte rätt effekt på ryggmärgsbedövningen, jag skrek inte lika mycket men jag hade fortfarande väldigt,väldigt ont. Barnmorskorna trodde att jag fått ryggmärgsbedövningen snett för de tyckte det var konstigt att jag fortfarande hade så ont och använde lustgasen, de satte även en akupunktur nål i pannan på mig. Stackars narkosläkaren blev väl stressad av mig som skrek av panik. Jag är så tacksam för att jag har min älskade Christian. Han hjälpte mig hela vägen och var ett otroligt bra stöd, jag hade inte klarat det utan honom.  Vissa blir ju väldigt arga mot sin man när de föder men det blev inte jag, Jag var jätte snäll. Jag var nog mindre snäll mot barnmorskorna. Jag är så tacksam för deras hjälp så otroligt duktiga. Ja förlossningen fortsatte. Jag tror att jag aldrig fattade att jag höll på att föda barn för jag väntade hela tiden på att det skulle göra ondare, för jag hade ju gräsligt ont men jag trodde att det skulle göra ännu ondare.  Jag vet inte var klockan var men kanske runt 07.00-08.00 då började jag stå upp med hjälp av en gåstol för att få ner bebisen ända ner till öppningen. Jag minns inte detta exakt utan jag läser från min journal. Jag minns att jag slumrade bort ett tag pgr av smärtlindring och värkar och när jag vakande till så såg jag ansiktet, jag kände igen honom. Det var läkaren som sa till mig 1 maj att jag fått missfall. Vilket jag inte hade. Jag tänkte herre min skapare vad f*n gör han här. Han skulle hjälpa mig att förlösa mig med hjälp av tång för nu var det bråttom då bebisen puls sjönk dramatiskt ner till bara 70 slag per minut. Klockan var då 08.50 och jag krystade som aldrig förr och jag trodde att jag skulle gå av på mitten. Klockan 09.16 då kom hon till världen vår älskade, älskade dotter Nellie. Hon vägde 2820 gram och var 48 cm lång så hon är ej stot vår lilla dotter. Trost att det blev så dramatiskt med Nellies puls så var alla värden bra på henne när hon kom ut. Tack för det. Jag fick upp Nellie på mitt bröst och jag grät av lycka. Jag har aldrig känt sån enorm kraft och lycka. Jag trodde allt var färdigt nu och att vi bara skulle vänta på moderkakan som skulle komma inom en halvtimme. Men det gjorde den inte den satt fast i min livmoder och jag skulle in på operation. OPERATION!!!!!  Nej,nej, nej jag vill inte, jag vägrar bli nersövd. Jag kommer att dö! Jag greps av panik. Om jag ska vara ärlig så tyckte jag det var värre att bli nersövd än att föda barn hehe.  Jag åkte in på operation och var borta ca 1 timme bara. De gick in och drog loss moderkakan och sydde ihop mig för de fick klippa upp lite under förlossningen så jag ej skulle spricka. Jag fick komma tillbaka till min underbara familj, vi fick ej komma upp till BB förens på kvällen den dagen för jag hade förlorat så mycket blod så jag fick två påsar med nytt blod. Men sen vid kl 19.00 då kom vi upp till BB avdelningen. Christian åkte hem och jag låg och myste med vår dotter och ammade henne. Tyvärr så var/är det väldigt svårt att amma henne för hon håller på att snuffa med tungan och jag har en inåtvänd bröstvårta. Men med lite tålamod så gick det bra att amma henne så hon fick i sig råmjölken.  På natten så tog barnmorskorna Nellie så jag fick sova. Dagen efter var det nyårsafton och jag var väldens lyckligaste person. Jag har aldrig varit lyckligare. Jag mådde jätte bra fick gå och duscha och fräscha till mig. Gud så skönt det var att duscha.  Vi fick ett familjerum så Christian kunde sova över på nyårsafton *mys* Jag skulle kunna sitta här och skriva sida efter sida men jag ska sammanfatta det jag varit med om. Det gjorde väldigt ont att föda barn men inte så ont som jag trodde att det skulle göra. Jag skulle kunna föda imorgon igen. Jag vill även tacka personalen för all hjälp och service. Utan barnmorskorna skulle jag ej klarat förlossningen så bra. Jag och Nellie kom hem i söndags så vi stannade på BB i 4 dagar det var väldigt skönt på BB men otroligt skönt att få komma hem. Och allt har gått så bra. Hon äter, sover och bajsar. Hon skriker nästan aldrig, hon är så snäll vår älskade dotter Nellie.

Tack för mig!

KRAM

Världens lyckligast mamma

Jag ska skriva om allt sedan om förlossningen och allt. Men jag börjar med att säga hej och att vi alla mår jätte bra. Vi kom hem igår med lilla Nellie. Jag är världens lyckligaste mamma!!!!! Jag mår så bra.
Jag kommer nog ej blogga så mycket denna vecka. Ha det så bra!!!
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0