www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Helg!

Haft en underbar helg, synd att helgerna går så fort bara.

I fredags så åt vi och hade de trevligt hos svärfar och Linnea, senare på kvällen gick jag och min kära kusin ut, vi tog några öl på Harrys. Mysigt!

I lördags så var Nellie hos sin MO och Chi alltså mormor och Christer hihi :) jag och mannen roade oss genom att köra några lass till tippen, efter de så städade jag här hemma och grejade i lekstugan. Sen kom Brosan och vi käkade pizza :)

Idag hat vi haft en lugn dag hemma. Gick upp vid 6.00 i morse, då tyckte Nellie jag skulle gå upp. Vi har handlat lite mat, hämtat ett soffbord hos våra kära vänner och nu i eftermiddags så har mamma,Christer och mormor och morfar varit här och vi bjöd på morotskaka som jag och Nellie bakade innan idag :)

Ikv blir det ett dopp i jackussin i trädgården innan läggdags för imorgon ska jag upp kl 5.20 och bege mig till psykiatriska akutmottagningen och göra min första dag där.

Kram

Snacka om fynda

Hållerm på att göra i ordning Nellies lekstuga och det är ju så roligt. Igår målade jag lite till, väggarna blir rosa och taket vit, jag var och köpte en plastmatta till stugan som mannen ska lägga in helgen.
Idag så tog vi oss en tripp till Gekås för att köpa en docksäng och en dockstol till stugan. Helt sjukt att det kan skilja så mycket i pris jag köpte en docksäng och en dockstol för 239 kr tillsammans från märket happy friends. Jag har tittat på detta i leksaksbutiken och då kostar bara sängen 249 kr. Snacka om att fynda vi är bortskämda att vi bor så nära gekås. för det är verkligen skillnad i pris!

Sista dagen i skolan imorgon då, Redovisning och muntligt förhör står på schemat. idag hade vi vår sista tenata för denna termin. På måndag gå vi ut på APU (praktik) och jag ska vara på PIVA psykiatriska akutmottagningen. Sjukt nervös men ska bli så intressant och lärorikt, och skönt att slippa skolbänken ett tag.

fick mitt sommar schema i går, kommer blir så bra :)

I helgen är det besök på tippen som gäller ska bli så SKÖNT att slänga allt skärp som både är innte och ute, alla grenar och skit och allt som vi rensat ut från förrådet, jag hoppas även att jag ska bli någorlunda klar med de stora delarna i lekstugan.

Kärlek

Hej och hå

Varit på efterkontroll idag efter mitt missfall. Allt såg helt normalt ut och jag tycker faktiskt jag mår helt okej. Jag har accepterat och tycker ändå jag har kunnat gå vidare efter missfallet.

Min gynekolog sa att kroppen återhämtar sig väldigt fort. Hon sa även något som fick mig att tänka efter :)

Om man har en frö påse och ska så fröna så är det ca 70% som blir till blommor, de andra 30 % blir det inget utav och precis så är det med mänskligheten. Tyckte det var kul att veta :)

Köpt ny bikini idag, på lindex. Hittade en på Victoria secrets hemsida, men har inte riktigt den budgeten just nu att kunna köpa en bikini för flera hundra lappar. Men den från lindex är också jätte fin, köpte även en super fin klänning i vitt spets typ :)

Hade samtalsmetodik idag i skolan. Vi var två och två. En var psykolog och en patient. Resten av klassen satt i en halv måne runt om och antecknade de vi sa. Jag var så grymt nervös innan, jag ville verkligen inte. Men jag spelade patient och det gick hur bra som helst :)

Har börjar måla nellies lekstuga. Kommer bli så fin. Hon är för rolig min älskade unge hon lär sig mycket hyss på dagis så som räcka ut tungan, spotta vid matbordet och säga dumma. Inte lätt alltid. Hon har gått och ropat efter MO och Chis hela kvällen. Alltså mormor och Christer. Hon är så söt :)

Nu dags att sova, skola i morgon

Natt natt

Fina Nellie

Dagen idag

Haft en mysig dag. På förmiddagen bakade jag och Nellie. Senare kom kära kusinen med sina underbara barn. Vi fikade och pratade barnen lekte. Så kul att se dem leks ihop. Det var evigheter sen vi sågs så det var super trevligt :)

Nu ikväll har jag och Nellie varit ute i trädgården och räffsat löv och lekt i sandlådan.

Satte ut en annons i HN att jag sökte en gungställning i metall. Många som ringt idag. Men ska hämta en på söndag. De ville verkligen bli av med den. Så vi ska få den gratis. Tänk vad snälla människor det finns! De skickade även bild på den, superfin!

Nu väntar jag på att min älskade man ska komma hem från sitt jobb. Han har haft mycket att göra idag och tungt har det vart. Får klia han på ryggen så blir han glad ;)

Borde kanske även gå och sova, men är inte trött hihi

Nellie har svårt att somna på kvällarna när mannen jobbar kväll. Hon saknar pappa. Men nu är det tyst där uppe så nu sover hon nog. Ska be mannen gå upp nu när han kommer hem.

Jag har även hunnit med att plugga så nu är alls uppgifter klara till nästa vecka. Skönt!

Imorgon ska jag handla och så kommer underbara Bea på besök. Ska bli så mysigt! Hade även tänkt att fortsätta städa i trädgården, faktiskt roligt och bra terapi ;)

Annars så tycker jag faktiskt att det är okej. Klart det fortfarande är tungt men tycker ände i det stora hela att det är bra.

Ha det gött

Så det så

Man måste våga för att vinna!

Ska vi kunna gå vidare nu?

Natten var hemsk, fick sova några timmar iaf. Vaknade och var fortfarande yr, varit och kollat mit HB och det var ett bra värde iaf. Skönt.

Nu hoppas jag att vi kan lämna detta bakom oss och försöka gå vidare. Detta året har inte börjat bra. Två missfall på fyra månader. Men denna graviditet har tagit hårt på mig pysikiskt. Jag har svårt att accerptera det som hänt, men nu ska jag försöka släppa detta och låta min kropp få återhämta sig efter två graviditeter på fyra månader.

Känns som all min tid har gått till detta, varit så ledsen och nedstämd men ändå försökt att leva vanligt.

Skönt ändå att det kommit ut ur kroppen nu. Nu ska jag gå och titta vad Nellie gör, la henna för en stund sedan men jag hör att hon inte sover hihi :)

Hej svejs

Kändes som en förlossning

Ikväll har vi varit hos min far och ätit jätte god lax. Jag kände redan innan vi kom till kalajset att jag hade sjukt ont i magen. Kvällen gick och jag kände att det typ exploderade i magen och att det rann ut något, vi åkte hem och mycket riktigt så hade jag börjat blöda. Forsätter ni läsa så VARNAR jag er för att det är inget trevligt och mysigt inlägg.

Vi var la hemma runt 22.00 och mannen la Nellie och jag bytade om alla kläder, hade blött igenom exakt allt. La mig till rätta i soffan och vi satte på ett avsnitt av solsidan då jag fick sådana extrema smärtor i magen, exakt lika dana som vi en förlossning med ca 1 minuts intervaller. Det gjorde så förbanat ont, jag kan inte ens beskriva det, gick till toa och det boksatvligt talat forsade ut blod och det som skulle bli ett foster. Fruktansvärt äckligt måste jag säga, vill inte gå in exakt på detlalj. YES överlevde väl det och la mig igen till rätta i soffan, hade så jävla ont i magen och så kände jag att det bara forsade ut blod igen, jag hann inte springa ifrån soffan, så självklart fick den massa blod på sig, härligt med en ljus tyg soffa. Så nu har mannan monterat ner hela soffan och kört en massa husmorsknep för att få bort blodet, medans han gjorde det satt jag och grät av förtvivlan på toan.

Det gjorde ju så ont och jag blev rädd att jag skulle förblöda, jag har aldrig sett så mycket blod. Jag ringde 1177 och de sa att jag måste åka in pgr av mina extrema smärtor, det ska inte göra så ont....FAN med, jag vill inte släppa ut Nellie och sitta på akuten halva natten. NÄÄ jag avvaktar tänkte jag. Det kändes som att föda ut en tennisboll ungefär, riktigt jävla girsigt äckligt.....ungefär tre stycken tennisbollar blev det under kvällen gång.......

Tyckte att smärtorna avtog lite och ringde 1177 och de tyckte jag kunde avvakta men skulle smärtorna och de enormt stora blödningara komma igen så MÅSTE jag åka in och jag MÅSTE tydligen åka in imorgon.

Nu sitter jag här helt slut och yr i huvudet, känns som jag är full och ska svimma. så äckligt med blod överallt för benen, fötterna, händerna, hela badrummet men allt är sanerat nu som tur är.

Ska försöka gå och lägga mig. Men rädd för att somna.....Jag har aldrig upplevt något värre och så smärtsamt som detta var. Att sitta och få ut det som skulle bli vårt barn, men som utvecklats fel är för jävligt och jag hoppas att ni aldrig behöver uppleva något sådant.

Tyckte ni att detta var för mycket information så VARNADE jag er tidigare i inlägget, detta är som min dagbok förstår ni..

Kram på er

Orättvist

Det är så orättvist att vi inte kunde haft en normal graviditet. Men det är bara att inse att livet är inte rättvist. Ska göra en medicinsk abort nästa vecka. Skönt ändå att kunna gå vidare.

Natti natti

Påskmiddag

Nu har jag gått på påsklov :) vilken härlig känsla. Haft en underbar kväll. Bjudit mamma,pappa,bror, mormor, morfar och min älskade syster på middag. Min syster skulle komma hem först på lördag men hon överraskade mig!

Jag var ju och pluggade igår hos en kompis var hemma sent. När jag kom hem sa min man att min familj varit här. Då var min syster oxå med och skulle överraska mig, men jag var ju inte hemma.

Det är så skönt att ha både min bror och syster hemma! Love you!

Iaf haft en underbar kväll. Vi bjöd på lax, potatis och romsås och tårta till efterrätt. Jätte gott ;)

Hur orkar jag stå och fixa en bjudning när jag mår som jag gör tänker ni kanske nu? Men jag mår bättre när jag får göra saker och ting. Tänka på något annat och få leva i nuet, inte sitta och fundera en massa.

Nu går mina ögon i kors och tänkte sova. Nellie sover så gott hon har haft en mysig dag. Först påsmetat på dagis sen fest på kvällen :)

Godnatt :)

Mysig pluggstund

Kom nyss hem efter en mysig pluggstund med goa vänner. Skönt att få tänka på något annat och få skratta :)

Trycket över bröstet har jag fortfarande men rädslan är borta, skönt att få kollat upp hjärtat.

Godnatt

Ångest

Träffade världens bästa läkare, han ska jag alltid ha. Vilken tur att vi bytade vårdcentral vilken service och kunskap. De tog ett EKG på mig och mitt hjärta slår som det ska, jag har drbbats av ångest.
Trycket över bröstet, skakningar i armar, fryser är symtom på ångest. och det är verkligen inte konstigt pgr av hur jag mår. Jag har aldrig upplevt en tuffare tid än nu. Är det såhär det känns att drabbas av ångest?! Jätte obehaglig känlsa. Att kroppen börjar skaka och frysa är att den pumpar ut mer adrenalie och är beredd att fly, det gör t.ex. djuren när det känner sig hotade. Min kropp talar om att den orkar inte mer, vill fly.

Jag ska få gå och tala med deras psykolog.Jag hoppas verkligen det blir bättre snart.

Kram

Tryck över bröstet

Igår kväll vid 17.00 började jag känna ett tryck över bröstet men jag tänkte att det går la över snart. Men det släppte inte. Jag ringde 1177 vid kl 19.00 och de sa att jag skulle åka in ill Akuten och kolla det. Men jag kände att jag orkar inte det. Inte till sjukhuset igen...Jag avvaktade och vid 22.00 tyckte jag att de kändes bättre och jag har sovit hela natten och Nellie har sovit hos mig, mys :)

Men så fort jag gick upp i morse så kände jag trycket över bröstet och att det gör ont. Ringde till min vårdcentral och ska få göra ett EKG nu vid 11. Jag tror bara mitt hjärtat är stressat och oroligt. Det har varit så mycket just nu med mina två graviditeter.

Nu ska jag gå och göra mig ordning

Hej svejs

Det är ingen självklarhet att få barn!

just nu är jag så jävla arg, frustrerad och ledsen.....
var nyss på på sjukhuset för en sista koll om fostret i magen mår bra....
det visade ju sig att de de inte mår bra och utvecklats fel, finns inget hjärta och ser allmänt jävla pissigt ut!!!

Varför i hela friden ska jag behöva gå igenom detta/ vi behöva gå igenom detta???
FAN med, det är iaf ingen självklarthet att skaffa barn det kan jag säga, detta är min 4:e graviditet och mitt 3:dje missfall eller vad jag ska kalla det!

Jag är så pissigt sur och ledsen över situationen just nu! AAAAHHHHH!!!!

Det finns en sak som jag verkligen avskyr det är att vli nersövd, bara tanken på att få en j*vla andningsmask och "somna in" gör att jag drabbas av panik. Jag måste göra en skaprning och jag vill INTE, men förstår att jag måste.....Men jag vill verkligen inte....Varför kunde inte bara denna jävla graviditetn vara normal? Varför kan vi inte få ett syskon till Nellie? Jag ska säga er att jag vet inte om jag orkar vara gravid fler gånger, detta tar så jävla mycket på mitt pysyke och jag vill ALDRIG mer mår såhär.......men vill så gärna ha ett syskon till Nellie.....

Måste alla mina graviditetssymtom vara kvar? Jag vill inte må illa mer, jag vill inte ha öma bröst och jag vill inte se gravid ut!

Jag har lust att gå ut och kasta porslin mot en vägg....jag vill få ut min ilska mot orättvisheten......


Detta är inget glatt och posetivt inlägg men det får ni stå ut med!

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0