www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Stora tjejen

Hihi

Har nyss varit hos min far och hämtat lite kort från hans kamera från vår resa i Egypten!



Jag har fått en drink som det står 24 på =) Kl är nämligen kl 00.00 och jag fyller år

Har haft en grymt bra helg!

Jag har haft en helt fantastik helg. Jag är så tacksam för alla jag har i min närhet!
I fredags var jag så extremt rastlös så vi åkte till Gekås och köpte en kaffemaskin. Super fin och den kan
göra varm choklad också. I Like!
Efter Gekås så hämtade vi svärmor som var så snäll och bjöd oss på mat hemma hos oss. Hon hade lagat en underbart god Thaigryta med massa goda tillbehör. Vi tittade på Idol och hade det super trevligt!
Jag fick även låna hennes julbelysning så nu lyser det så fint vid våran entre.

I Lördags så åt vi en god frukost med frallor och ägg. Sen tog vi det bara lugnt. Sen vid kl 18 så hämtade min älskade kusin mig och vi åkte hem till henne och lagade super god mat som bestod av Revben, pommes,sallad och super god sås. Till efterrätt blev det pannacotta. Vi snackade om allt och smikade och klädde oss snyggt. Jag hade en fantastisk kväll och jag är så tacksam för att jag har min älskade kusin! Vid 22.30 så åkte vi buss in tll stan och ramlade in på Harrys. Mycket konstigt folk ute tyckte jag men vi hade väldigt kul. Hoppas vi snart kan göra om det =)

I går/Söndag så var det ju 1 Advent. Så otroligt mysigt att det snöade! Vi åkte in till stan och gick på julskyltningen vi tittade i affärer, drack glögg och Nellie träffade tomten! Familjemys på högsta nivå!
Det kommer bli en bra jul iår det känner jag på mig =)På eftermiddagen kom älskade mamma o pappa det hade köpt en par super tuffa jeans till Nellie och ett jätte gulligt ljus till mig! De är så snälla. De lekte med Nellie och vi hade de så trevligt!

 

Inte bra start

Att jag inte gick i taket imorse....Leo retade gallfeber på mig. Han började typ vid 6.30 och bröta på övervåningen....Efter mycket om och men så stängde jag in han i klädkammaren..Jag var så jäkla sur när jag gick upp. Efter det så tjafsade jag och mannen lite.....Morgonen var asdålig här hemma hos oss.

Men efter frukost så gick jag och Nellie ner till Öppa där det är babyrytmik på torsdagar. Det var väldigt trevligt och jag blev på bra humör igen =)

Eftermiddagen har jag tillbringat med sötaste Emma och lilla Ayline! Mycket trevligt.

Nu ska jag läsa en bok.

Hej på er!

Jul i vårat hus!

Öppna förskolan

Idag har jag och Nellie varit på öppna förskolan, det var hur trevligt som helst. Inte så många barn och vuxna idag. Jag gjorde en snögubbe till Nellies rum. Eftersom hon är för liten för att pyssla så pysslar jag åt henne, för jag älskar ju det. Sen åkte jag till Fynda och skulle köpa batteri till brandvarnarna men det råkade visst bli ett kuddfodrall och sittdynor med. OPS!!! Var inte alls mennigen, har nästan dålig samvete för det! Men fint blev det =)
När jag kom hem så kom min älskade mormor på besök, så mysigt att få prata lite med henne och hon fick gosa med Nellie.

Eftermiddagen har varit extremt tråkig har städat och inget gjot något......Men min mamma kom en sväng iaf det var trevligt. Nu sover Nellie och jag har tråkigt och är så rastlös........


Igår så var de bästa tjejerna här vi hade planeringsmöte inför våra mysfika kvällar. Super trevligt!!!

Trevlig kväll

Nya dynor till mina stolar

Bakat och handlat

Har haft en underbar Tisdag! Jag var och handlade mat på Ica i förmiddags. Tycker det är trevligt att handla mat, ja jag vet jag är knäpp. Vi åt en god middag Lax,potatis och romsås. Nellie gillade de också. Sen sov Nellie middag mellan kl 13.00 -15.30 hihi en trötter. Nu för en stund sedan så var min mamma och pappa här. Mycket trevligt! Alltid så kul att träffa de. Jag har även bakat muffins idag för snart ska vi ha planeringsmöte jag och mina brudar. Vi ska planera vilka kvällar vi ska ses under den närmsta tiden. Så mysigt!

Jag har för mig att det var så mycket jag skulle skriva men minns ingenting just nu.....

Fick hem tidningen " Vi föräldrar" idag. Mysfaktor! och på tal och mysfaktor så är det julstämmning hemma hos oss. Jag har pyntat och gjort så fint inför 1 advent =)

Vi hörs sen
Hej hopp

Hmm

Hmm googlar och tror jag ev vet vad dessa utslag som Nellie har på kroppen kommer från! Tror att det kan vara tvättmedelt. Har köpt ett utan parfym idag! Ska testa och se.

Lite bilder från Egypten!

Lägger snart upp fler...

Julklappstips och födeledags tips till Nellie

Hej tänkte att kunde ge lite tips till tomten.

*Duplo av alla olika varianter. På duplo paketen står det 2-5 år.
Tex. Duplo Zoo eller Duplo Bondgård.
Nellie älskar verkligen att leka med Duplo.

* Dockhus Pippi villa villekulla

* Brio byggklossar

* Docka Skrållan

* DVD I drömmarnas trädgård.

Lite tips iaf =)

Du kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta!

Igår natt så tog en mycket, mycket älskad person till mig sina sista andetag!
Det känns konstigt att jag aldrig mer kommer få träffa henne. Hon har funnit med mig i hela mitt liv fram
tills igår. Jag saknar henne. Jag tänker på alla underbara minnen jag har med henne. Hon var underbar och en fantastisk person. Jag hoppas att hon har det bra där hon är nu och att hon fått träffat sin älskade man som vi förlorade för någon månad sedan. Ni kommer alltid finnas med mig i mitt hjärta!


Panik deluxe

Var är mina BETYG från gymnasiet????
LÄTT PANIK

Julen flyttar in

Julen flyttar in väldigt tidigt hos oss. Jag håller på så smått redan idag. Jag tycker det är så mysigt. Jag ska gå ut till skogen sen och hämta mossa och kottar =)
Men så fort juldagarna är över så kastar jag ut julen...Ut med allt och in med vårkänslorna =)

Jag har jobbar hela helgen så det har varit en lugn helg. Det var kul att få jobba och träffa älskade Jennie.

Idag ska jag och Nellie gå till öppna förskolan =)

Hej hopp

Tack Fia

Tack snälla FIA för din kommentar i min blogg. Tror faktiskt mer och mer på att det är citrus frukterna som gjort de små utslagen.

Tror ej de är vattenkoppor

NÄÄ jag tror inte alls på att Nellie har vattenkoppor jag tror hon är allergisk mot citrus frukter. När vi var i Egypten så drack Nellie apelsinjucie efter det så fick Nellie små utslag på kroppen. Tänkte inte så mycket på det utan trodde de var myggbett. Nellie har fått några apelsinklyftor i veckan och jag tror det är därför hon har fått dessa utslag!
för vattkoppor ska ju bli små ruvor efter typ 3 dagar och det har de inte blivit.....

Vardagslyx

Igår så skärpte jag till mig och lagade jätte god middag. En jättegod kyckling gryta med potatis och så gjorde jag vitchoklad mousse med hallon. MUMS!!!

Fredag

Hej på er alla fina läsare. Hoppas ni mår bra och att ni kommer at få en kanon fredag!
Jag och Nellie gick nyss upp så nu har vi tändt en brasa i kaminen och snart ska vi äta frukost.
Vi var ju på BVC och där sa de att till 99% var vattenkoppor Nellie har fått....Men jag börjar tvivla på det iaf....
För nu har de typ försvunnit i ansiktet men de blev inte skorpor som de sa på BVC att de skulle göra när de torkade ut....

Jag känner mig grymt rastlös i kroppen....Eftersom Nellie antagligen har vattenkoppor så kan vi intge gå ut och göra något....Så hela veckan har vi suttit här inne....Dötråkigt!

Imorgon ska jag jobba och även på söndag. Det ska bli kul att få komma ut lite och göra något!!

Nu dax för frukost

Tjaooooo

Vattkoppor och fynd

Jag var ju på BVC idag med Nellie och där sa de att till 99% så är det vattkoppor. Det känns väl ändå rätt okej att hon får det nu, så har hon haft de. Vi la henne för typ 2 timmar sedan men är fort vaken, vägrar sova.....

Idag har jag varit och hämtat ett fynd som jag fyndade på blocket. Jag ville ha en expedit hylla i Nellies rum den kostar 599 kr på Ikea men jag hittade den för 150 kr i Långås. Mycket fint!! Dock var den i bok jag ville haft den i vitt men vad gör man inte när den nästan var gratis. Den kommer bli superfin i hennes rum.

Nu måste jag gå upp och natta Nellie igen.

Natti Natti

Min lilla skrutt

Jag kan inte förstå att vår dotter snart fyller 1 år!!
Det känns som jag födde henne förra veckan typ.
2010 har verkligen bara sprungit förbi. Mitt livs bästa år har det varit.
Jag kommer knappt ihåg hur mitt liv var innan jag blev MAMMA.
Min dotter är det bästa som har hänt mig.
Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag älskar henne!



Här är Nellie 6 dagar gammal



Nellie några timmar gammal



Nellie 10 månader gammal

Städa....

Nu har jag nyss städat nedervåningen. Det såg ut som vi hade haft fest eller något. Jag har inte orkat plocka i ordning de senaste dagarna pgr av feber och snoriga näsor. Men vi mår bättre idag. Vi ska gå ner till BVC sköterskan om ca en timme och kolla Nellies röda prickar på kroppen. Vi trodde det var myggbett men nu börjar vi bli osäkra på om det verkligen är det. 
Så jag återkommer och detta sen.

Hej hopp

Godmorgon

Jag är alldeles matt i hela kroppen,varenda muskel i hela kroppen gör ont, näsa rinner och huvudet dunkar.....JA jag vet att jag gnäller men det får jag lov att göra på min egna blogg.....
Nellie är också dunder förkyld hennes näsa rinner och hon hostar och jag tror hon har fått fler röda prickar på kroppen. Vi trodde det var myggbett men jag börjar tveka....Kan vara vattkoppor men blir så jäkla osäker kan lika så vara myggbett....Nellie har inte så hög feber idag iaf =)

Det är otroligt vackert ute idag. Kallt som bara den och frost på marken. I LIKE!!

Jag har en vän/kollega som har åkt till USA som au pair, läste hennes blogg nyss. Hon verkar må kanon bra. Så jäkla häftigt!!

Idag blir det inte mycket gjort hemma hos oss. Jag väntar på att Nellie vill sova så jag också kan gå och lägga mig och vila!

På tal om att sova. Jag vaknade till imorse och det var alldeles tyst i huset men jag hörde Nellie som sov, hon snarkade lite lätt. Åhh så skönt tänkte jag då kan jag blunda en stund till. Men så kom LEO som ville ha mat! Han började bröta i våran persien, sen sprang han in i Nellies rum och brötade, Jag blev så jäkla irriterad på honom så jag satte han i vår klädkammare i 30 min......Han väckte ju Nellie.

Hoppas ni alla får en fin dag!



Bläääää

Den här dagen har varit SVIN lång. Just nu är det sjukstuga här hemma. Nellie har 38,7 graders feber, jag har ont i halsen och Leo har fått avmaskningspiller.......Jag känner mig trött och irriterrad....
Men det är bara att bita ihop hihi.

Måndag igen

Imorse var jag,nellie och lotta ute och gick. Var väldigt trevligt. När vi kom hem så ringde telefonen och det var min mamma som ville komma på besök =)
Mamma tyckte Nellie var lite varm så jag tog febern på henne och hon hade pytte pytte lite feber,dock så känns hon väldigt varm nu och är extremt gnällig. Uff vi är ju förkylda hela,hela tiden.

Jag väntar på mannen som slutar jobba nu kl 14.00 och han har med sig brädor till mig, jag ska bygga en prynadstege tänkte jag hihi. Hoppas den blir bra.

Jag känner mig väldigt seeeeg idag....och trött.....


Nya skor

Tack snälla för ett jätte trevligt födelsedags kalas och tack för alla fina blommor och presenter.
Jag har nyss varit inne och beställt mig ett par träningskor ett par Reebok Easytone, jag önskade mig pengar till ett par såna. Så snart kommer de till mig. Jag ska ha de när jag är ute och går och när jag jobbar.


Shopping

Jag och Nellie gick på stan idag och köpte present till Nellies mormor och till Nellies pappa =)
Mannen och Rickard fikade på stålboms. Jag och Nellie gick även till Lindex och där hittade vi en ursöt boddy som vi köte till Nellie.Jag köpte två kuddfodrall till mig själv i födelsedags present.

Bilen är från lindex.se

KALAS!!!

Idag är det KALAS!!!! Vi ska fira min och mammas födelsedag WIEEE =)

Vår vecka i Egypten

Igår kom vi hem från vår resa i Sharm el Sheikh i Egypten. Vi hade lyxen att bli medbjudan på denna resa av min far som fyllde 50 år i tisdags.

Torsdag 4 nov började vi vår resa ner till värmen, Vi flög tidigt och var framme i Egypten vid ca 14.00 och allt flöt på jätte bra och vi var snabbt ute i vår transfer buss som tog oss till vårat hotell. Och shit vad varmt det var haha jag satt där i min varma vita kofta haha. Vi kom fram till hotellet och trötta som as var vi och så trodde vi att vi skulle få våran nyckel till våra rum. Men NÄÄÄ då började receptionisten att fråga om vi ville byta rum, gå och kolla på en svit osv.....Typ en timme senare fick vi våra rum och jag och mannen fick ett pyttepytte litet hotellrum som na typ fick backa in i....Jag orkade inte bry mig, jag var så trött efter all resande. Vi relaxade lite och sen å kvällen så gick vi och åt på en asäcklig resturang. Bra början hahha......Sen tog vi en drink i en utav barerna och sen la vi oss.

Fredag 5 nov. Vi låg och solade och badade hela dagen, åt gott och drack gott =)
Hotellet vi bodde på var SJUKT stort, jag kan inte ens beskriva hur stort det var....Det var som hela falkenberg typ. Och flera resturanger och barer överallt. Dock var hotellet uppbyggdt på trappor, miljoner trappsteg....Inget för barnfamiljer som har miljoner saker ner till havet/poolen samt en barnvagn. Men vi fick motion verkligen!!
På fredagen så byttade även vi hotellrum till en familjelägenhet. Super nice och asfin. Så där bodde vi bra.
På fredagen var även första kvällen som vi besökte nattklubben på hotellet =)

Lördag 6 nov. Bada och sola.  Nellie verkligen älsskade att bada. Hon var hur lycklig som helst, sken som en stor SOL. Vi hade men en badring till henne som i princip bodde i. Det var 700 rum på hotellet och alla sprang som gaseller på morgonen vid ca 7.00 för att jaga upp en solstol. Tur för oss att Nellie vaknar tidigt så en utav oss kunde springa ner och ta 6 solstolar, Helt galet vad folk är galna i dessa stolar. Men de behövdes för man r typ tvungen att ligga under ett parasoll för det var så varmt i solen.
På lördags kvällen åkte jag,pappa,bodil,koffe och Alex in till "stan" och gick in till ett flum ställe där vi satt på gamla mattor och folk satt och rökte vattenpipor och spelade plingplong musik haha. Taxifärden hem var som en jävla mardröm.....Fy jag vet inte vad vi hamnade i för något. Taxibilen fick inte ens åka in till vårat hotell. Stannade lång ifrån det. Resten av gångerna så åkte vi med hotellets egna super fina taxibilar.

Söndag 7 nov. Vi tog hotellets buss ner till en strand, för på vårat hotell var det bara klippor ingen sandstrand. Så det gjorde vi på söndagen. Vi hade en kanondag. Och vi hann även med att åka en båt som hade glasgol så vi kunde se att miljoner fina fiskar. På tal om fiskar så snorkade mannen,pappa och mina bröder rätt mycket så de fick se massa fina fiskar =)
Sen på kvällen så åt vi god mat.Hotellet hade en massa olika resturanger en del hade bra mat andra hade sämre mat. Men vi åt på en ny resturang varje dag. Nästan alla kvällar/nätter var vi uppe i nattklubben. Nellie sov som en stock i vagen men hörelskydd.

Måndag 8 nov: Pappa,mannen och mina bröder var ute på en utflykt åkte fyrhjuling och red kameler ute i Öknen. Jag, Bodil och Nellie gottade oss vid en utav alla 10 pooler. På kvällen var vi och åt god mat och sen åkte vi en sväng in till stan och gick och kollade i affärer. Efter stan så gick vi upp till nattklubben där jag och mannen fixade att de sjöng "happy brithday" för honom kl 00.00 och de kastade även upp honom i luften hahah =)

Tisdag 9 nov: Pappa fyllde 50 år så vi firade honom på morgonen med chamnagefrukost och sjöng för honom. Sen på dagen roade vi oss på egen hand, vi solade och badade. Sen gick vi upp och dushade och gjorde oss vackra. Sen gick vi och hämtade en bukett blommor vi beställt och traskade ner mot resturangen där de hade dukat super fint till oss, vi hade tur som kom innan pappa och de för jag hann lägga ut varsitt fint häfte jag hade gjort med lite text och bilder på pappa samt snapsvisor. Pappa fick en jätte bra födelsedag. Och så gick kvällen och vi tänkte att vi får nog ta och sjunga lite snapsvisor. Det tog en stund innan de fattade att vi ville ha in tiquila i snapsglas men det fick vi till slut iaf. Vi hade sjukt roligt när vi sjöng dessa snapsvisor. Efter det så begav vi oss upp till nattklubben, Nellie sov som en stock i vagen men hörselskydden. Jag, mannen, koffe och Alex var bra i gasen och besällde in massa teqiuila. Vi hade ASROLIGT verklligen och dansade loss på dansgolvet, pappa och bodil var också uppe en sävng hahha. Kl 00.00 så började alla sjuga för mig, då hade de fixat "happ birthday" till mig med. Det var säkert 40 personer som stod runt mig och sjöng en gång på engelska och en gång på arabiska. Sen gick vi hem asfulla och jag,mannen och ALex spyddde så fulla var vi hahhah =)

Måndag 10 nov: Min födelsedag. Kl 07.00 så knackade de på dörren och jag puttade på mannen, jag var ju fort full haha. Det var ett blomsterbud en jätte fin bukett med rosa blommer från mannen min, Blomserbudet hade även med sig ett kuvert från hotellet där de gratulerade mig så mycket och de hade bokat bord på en resturang och bakat en tårta till mig =)
Jag och mannen mådde inte så bra på förmiddagen men blev bättre när vi fått i oss frukost. Sen badade och solade vi. På kvällen så hade jag först lite "kalas" på hotellrummet och fick presenter sen åt vi asgod mat verkligen!! Och resturng persoalen och familjen sjöng för mig =)
Sen gick vi faktiskt hem och la oss, var helt slut efter allt festande.

Torsdag 11 nov: Hemfärd en väldigt lååååååååång dag, Men det var grymt skönt att få komma hem, inte behöva hadsprita händerna hela tiden, inte vara super noga med allt. Kunna dricka vatten i kranen här hemma. Jag har längtat hem. Borta bra men hemma är verkligen så BÄST!
Jag har fått en miljon myggbett över hela kroppen som kliar sattan.
Men vi har haft en kanonvecka och tackar så mycket för vi fick föllja med.
Nellie klarade resan hr bra som helst, inte ett ända gnäll, inte mer än vanligt iaf hahha
Jag hade kunnat sitta här och skriva hela dagen men nu orkar jag inte mer.

Jag lägger upp bilder sen =)


Borta bra men hemma bäst!

Ville bara tala om för er att vi kommit hem igen från vår resa i Egypten!
Vi har haft det väldigt bra och sjukt varmt. Men det är så himla skönt att
vara hemma, Vi har det så himla bra här i Sverige. Det är nyttigt att komma
bort lite så man inser hur jäkla bra vi har det. Bara det att vi har drick vatten i kranen
är ju underbart. BORTA BRA MEN HEMMA BÄST!!!

Jag ska skriva mer sen om vad vi har hittat på i Egypten och bilder. Men det får bli senare.

Vi hörs!

Fika med Isa

Idag på förmiddagen kom UNDERBARA Isa hit. Jag bjöd henne på en födelsedagsfika =)
Hon har ju fyllt år. Jag hade kunnat sitta hela dagen och prata med henne. Hon är verkligen en super duper bra VÄN!! Och hon är dessutom FADDER till Nellie, vilket jag är väldigt glad över =)


Nu har hon fått bajsat!

Lilla snuttan har fått laxeringsmedel nu och har fått bajsat. Hon GALLSKREK när hon bajsade, det var så hårt.
Tyckte så synd om henne, får så ont i hjärtat.
Men nu har hon iaf fått bajsat det känns så bra.

Nu ska jag strax se på Bonde söker fru sen ska jag gå och lägga mig.
Ska ju upp mitt i nassen :)

Hej hopp!!

Åhh...............................

Kommer ni ihåg att jag var med Nellie hos läkaren förra veckan?
På vårdcentralen här i stan var vi.....
Jag ringde till dem idag igen då Nellie varit förstoppad sen i lördags!!
Jag har gjort allt för att hon ska bajsa men nu är det så hårt....

Iaf jag ringde till vårdcentralen och de sa att de ej kunde hjälpa oss för Nellie tillhör
Laurentsius...Ehh jaha....
Jag förklarade att det gör vi inte alls och vi var på vårdcentralen för ca en vecka sedan.....
Jag fällde ut alla taggar jag har blev så jäkla irriterad..På att det alltid ska krångla när man bara vill ha lite
HJÄLP....Jag tackade för HJÄLPEN och ringde ner till Laurentsius.......Hon sa att de helst inte ville hjälpa oss eftersom Nellie är så liten och hon såg inte att vi tillhörde dem!!!!!
Hon tyckte jag skulle höra av mig till mitt BVC och få hjälp där.....

Då blev jag arg och sa att det tänker jag då inte alls göra!!!!!! Jag ska ha hjälp och idag......
För sen åker vi utomlands så vi ska få hjälp idag utav er, Nu har jag ringt runt och alla bara skickar mig vidare...
Hon ändrade gensat ton och sa att de givetvis ska fixa detta. Så kl 15.20 ska vi till doktorn!!

Hej från mig

Billigt är fint =)

Igår på gekås så fyndade jag denna katt från ett danskt företag. Kostade endast 40 kr på gekås =)
Nellie blev väldigt glad, Hon sken som en sol när hon fick den.


Blabla.....

Till Astrid: Den vita chokladen finns T.ex. på Ica,

Igår var det full rulle deluxe här hemmma, Jag och Nellie var och handlade, städade och tog disken här hemma, träffade Mamma, Krattade löv i trädgården och sen senare på eftermiddagen var jag på Gekås. Trodde det skulle vara sjukt mycket folk men det var så lungt och skönt där. I like,men det blev ju som vanligt alldelles för dyrt.
Och jag hittade Foppa tofflor till Nellie YES :)

Igår kväll så packade jag om allt inför vår resa, och vi har redan övervikt!!!
Ja.....och då är inte allt packat ännu

Jag och Nellie var en liten sväng på Öppna förskolan idag. Nellie tyckte det var kul men idag satt hon mest för sig själv och lekte.

Idag ska jag klippa mig det ska bli så jäkla nice =)

Hej hopp

Mmmmmmmmm

Vad gott

Usch

GUD vad vår trädgård ser för jävlig ut! Jag måste verkligen ut och "städa" trädgården.
Och vårat TAK ska vi inte ens prata om. Men vi SKA tvätta det i VÅR!!!!


Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0