www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Sista dagen

Årets sista dag, någon årssummering blir det inte i år, har ingen ork hihi

År 2012 har inte varit det lättaste året mycket sjukdomar, sjukskrivningar, missfall * 2, bilolycka.

Men givetvis har 2012 varit bra visa stunder hihi. Nellie min älskade dotter har växt och utvecklats jätte mycket. Slutat med blöja och nästan napp,hon pratar som aldrig förr

Jag blev gravid för tredje gången gilt vid midsommar i år så 25 mars är det beräknat att lillebror kommer, bara 12 veckor kvar! Förstår inte själv att vi snart ska få en bebis, och Nellie ska bli storasyster

Jag blev klar undersköterska, är enormt stolt över mig själv. Efter många tentor så är jag äntligen klar!!! Kommer sakna skolan enormt mycket!

Min man fyllde 30 år och vi hade stor fest för honom, min älskade mormor fyllde 70 år så då var det oxå stort kalas :)

Vi gjorde en den utflykter i somras bland annat Liseberg.

Tyvärr har året mest bestått av elände,jobbiga veckor mannen låg i respirator och kämpade för sitt liv, hjärnhinneinflammation. Sedan tappade han känslen i benen och är sjukskriven fortfarande.
Min älskade mamma fick bröstcancer och hela min värld rasade. Under många och långa veckor så väntade vi på svar och en dag fick vi svaret att cancern var borta, inget hade spridit sig och det var en helt underbar fantastik känsla!!!

Jag har gått igenom två missfall, det jag hade i påskas var fruktansvärt, var i vecka 12 och det gjorde så ont. Hoppas ingen behöver gå igenom det.

Men nu lägger vi detta bakom oss och går in i 2013 då ska vi få barn igen, jag är färdig utbildad och vi kanske åker iväg på en resa :)

Hej hopp

Tre år!!

Sitter i soffan nu helt utslagen hihi. Haft en underbar dag. Idag fyller ju min prinsessa tre år. Haft kalas hela dagen. Tack alla underbara nära och kära för ni firat prinsessans födelsedag ;)

Nellie har pratat om sin tre årsdag sedan i somras :) och så fick hon sin älskade leksaks husvagn som hon lekt med hela dagen

Nappfri

Fjärde dagen som Nellie är napp fri på dagen, än så länge får hon ha nappen när hon lägger sig. Det är dealen :)

Kl 09.16 den 30 dec 2009 föddes vår prinsessa så imorgon är det stort kalas här hemma :) 3 år!!! Helt galet

Har städat ut julen. Tröttnar på den så fort julafton varit hihi,har endast jul granen kvar för den är så himla fin!




Ingen sömn

Natten var fruktansvärd! Somnade svin sent klockan var över 00.00 och sedan vaknade jag innan kl 3 för Nellie var pigg och hungrig då.... Mannen fick ta det men jag kunde givetvis inte somna om. Runt kl 5 slumrade jag till men då väckte katterna mig. Är nu helt "död" efter en dag på jobbet och en natt utan sömn. Förkylningen gör inte saken bättre hade även lite feber innan! Väldigt bittert inlägg, jag vet!
Nu sitter jag i soffan helt slut! Stackars Nellie får roa sig själv, tur hon har sin leklera.
Någon fläskfilé med tillbehör blir det inte,nä det får bli en kebab rulle idag sedan pang bom i säng

Hej hopp

Dec. 27, 2012

Examens present från min far

Torsdag

Haft tjejerna på fika här, så mysigt att träffas och snacka skit. Vi är förkylda här hemma! Idag har var varit på stan och jag köpte examen present till mig från min far. Blev berlocker till mitt armband. Sedan åt vi lunch på stålis, mys!

Vi har även hunnit med att storhandla, ta sönder kylen...,

Om tre dagar så blir min prinsessa 3 år!
Hur sjutton gick det till? 3 år!!! Prinsessan har väntat sedan juni på sin stora dag så på söndag är det kalas!

Funderar på om man ska ha en babyshower?! Blir ju allt populärare och kan ju vara mysigt att bjuda på lite godsaker, jag och Nellie älskar ju att baka :)

Lagt Nellie precis och nu blir det soffmys, ska upp tidigt imorgon börjar kl 7.

En bild på lillebrors rum slänger jag upp på bloggen :)

Babynest

Babynest

För en månad sedan så beställde jag en babynest av en tjej på internet. Nu har hon sytt färdigt den och jag fick den i lördags helt underbar är den!

En babynest har man mellan sig i sin säng så inte man rullar på bebisen, och för att bebisen ska ligga tryckt. Ska känns trångt och ombonat precis som i magen.

Jag har valt design själv :)

Julafton!

Julafton!

Julafton var fantastisk på alla sätt och vis. God mat, umgås med sina nära och kära och massor utav paket till Nellie!

Dan före julafton

Sitter i soffa på min vänstra sida knastrar brasan så gott och på höger sida julgranen och givetvis det vackraste på jorden min Nellie :)

Vi pärlar och om en timme är det Bingolotto, ska satsa på att bli miljonär :)

Jag har jobbat hela helgen så känner mig rätt mör nu i kroppen.

Imorgon är det dagen vi alla väntat på, självaste julafton! Underbart!

Kram

Färdig undersköterska/ skötare

1,5 års studier är nu slut, känns så konstigt. Skönt att slippa tentor men jag kommer sakna det så mycket. Saknar det redan.

Egentligen slutar vi den 11 jan men vi jobbade igen lite, dock har jag lite praktik i jan. Börjar den 2 jan :)

Betygen får vi efter den 11 jan. Jag är grymt nöjd med mins betyg!!
Att jag kunde vara så duktig och samtidigt vara mamma och allt jag ska göra, mycket svordomar och gråt har det varit men så kul det varit att plugga och vilka fina vänner jag har fått :)

Igår hade vi examen i skolan och på kvällen fest och Mat på Harrys. Hade så underbart kul!

Idag har jag haft examen fest hemma. Bjöd på mat och tårta. Mycket trevligt :)

Namn?

13 veckor kvar till beräkna förlossning och jag måste erkäna att jag är livrädd inför den kommande förlossningen. Förra gången så visste jag ju inte hur det skulle kännas, det vet jag ju nu, att det gör förbannat ont,men det är inte det värsta...det är att inte ha kontroll på vad som händer. Sjävla krystandet var inte så tufft tyckte jag, det är de här jädra förvärkarna som gör så förbannat ont. Minns att jag stod och lagade kyckling och ris med förvärkar. Jag skulle bane mig äta innan jag födde mitt barn, och mannen fick inte hjälpa till med maten.
 
Vi har tänkt på namn men det är svårt, jätte svårt! Vi har två favoriter som vi hade redan när Nellie låg i magen. De två namnen är fortfarande favoriter. Men kan inte riktigt bestämma mig för vilket hihi. Jag har nästan bestämt mig för ett av de, men inte riktigt.
 
Noah Dymling
 
William Dymling
 
eller William Noah Dymling då får vi med båda namnen hihi
 
 
Håll tummarna för mig idag, är nervös! Mer än så kan jag inte säga :)
 
Hej svejs!
 
 
 
 
 

Tisdag

Snart jul, galet men sant. Jag längtar till julafton. Allt är klart granen är klädd, paketen är färdig köpta :)

Haft mamma och syster på fika idag :)

Nu sitter jag och tittar på halv åtta hos mig.

Ja det var mer jag hade att säg :)

Dec. 18, 2012

Går in i vecka 27 idag :)

Helgen

Helgen var lugn och skön. Igår kväll var jag och träffade mina kära kollegor, det var jätte trevligt, vi spelade spel och snackade :)

Idag har vi storhandlat, som vanligt,varje söndag hihi.

Vi har klätt vår underbart fina julgran, kan vara den finaste granen som bott i detta hus. Jätte fin!! Hade presentkort på blomsterlandet så tack så mycket för julgranen :)

Tenta imorgon... Har inte pluggat så mycket som jag borde dock... Det får bära eller brista. Jag orkar inte.

Nellie har precis lagt sig, ligger och läser en bok och är nog nöjd med dagen. Med mycket lek och bus :)

Min mage har nog växt en del de senaste dagarna. Känner mig inte lika smidig som föra veckan. Det är 99 dagar kvar idag till beräknad förlossning. Ca tre månader :) det trycker på mycket i magen och det brötas mycket :)

En vecka kvar till jul, så kul, jag längtar efter att se glädjen i nellies ögon :)

Ha det gött.

Kram

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1325547/images/2012/pic_50ce154ee087c3502da685d6.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1325547/images/2012/pic_50ce154ee087c3502da685d6.jpg" class="image">

12.12.12

Ligger i vår Goa säng och ska strax sova, det är full aktivitet i magen och hicka har bebisen.

Skola imorgon, ska bli intressant för syon kommer och ska prata lite :)

Lucia är det också imorgon. Då kommer min älskade syster hem och det ska bli underbart!! Nellie har pratat om
Sanne hela dagen och nu ikv sa hon " jag älskar Sanne, saknar Sanne" hon frågar även när " tina" Brosan ska komma hem. Hon tycker så mycket om er ska ni veta!

Tenta på måndag,... Fy säger jag bara! Hoppas verkligen jag klara den. En tenta på hela kursen. Hujedamej!!!

Skulle stryka innan... Nellies lucia linne.. Det var tydligen något svart på strykjärnet som färgade av sig på linnet, får köpa ett nytt imorgon *morr*

Hej Svejs!!

Dec. 12, 2012

Aj

Har galet ont i magen...... Värkar till och från!!!vet inte om det är magen som krånglar eller bebisen. Har magras då och då, gör fruktansvärt ont, så ont så jag gråter och fryser.....hoppas det är magras och inte att bebisen vill ut!!

Ahh detta påminner om att jag ska föda barn om några veckor. Och fan vad det gör ont!!!!!

Helgen

Helgen gick jätte fort, inte gjort så mycket. Jag tycker det är så skönt att vara hemma! Underbart! I går kväll var vi hos Marie och Johan och åt tacos, idag har vi storhandlat och fikat hemma hos mor och far. Det snöar och snöar och det är alldelles underbart, det är så vitt och fint!!

Går in i vecka 26 på tisdag och inser mer och mer att tiden går så fort! Om ca 14 veckor ska vi ha barn, för andra gången. Helt galet!! Jag längtar så efter bebisen men är livrädd för förlossningen, konstigt det som är så naturligt för oss kvinnor, vi är ju skapta för att föda barn!

Näst sista veckan i skolan nu då. Känns sorligt men samtidigt skönt.

Högsta betyg

För att skryta lite så fick jag alla rätt på tentan i arbetsmiljö och säkerhet! Tycker jag är bra gjort för knappt pluggat. Återstår endast en tenta och en veckas praktik innan jag tar examen och är färdig undersköterska/skötare :)

Detta 1,5 året jag studerat har gått så fort!!! Helt galet, visst det har varit tufft ibland, till och med gråtit över de och säkert fått några gråa hårstrån, men så många skratt och minnen och fina vänner jag fått. Jag kommer att sakna studietiden otroligt mycket!

Tror säkert jag kommer att plugga något mer om några år, nu ska jag föda sedan måste jag jobba några år så vi kommer tillbaka till vår ekonomi som vi hade innan :)

Varit på 3 års kontroll idag med Nellie, gick jätte bra. Längd och vikt såg bra ut. Nellie kunde säga vad allt var på bilderna som Gunilla visade, sedan sjöng och lekte alla tre åringar och så fick de en väska och tandborste.

Mannen är ju så gullig, sitter och pysslar ihop ett hemmabygge till kartong haha

Dec. 06, 2012

Haha såg det nu att jag skrivit bonde säljer fru haha, jag bjuder på den! :)

Dec. 05, 2012

Har en liten krabat i magen som inte vill sova hihi

Verkligheten är inte alltid jätte kul

Var på öppna förskolan med Nellie innan var jätte mysigt. Vi bakade pepparkakor och pysslade. I eftermiddags bakade vi pepparkakor med mamma.

Sitter och tittar på bonde säljer fru och har precis duschat. Vi har gjort den nya ekonomi mallen för 2013 och jag är inte jätte munter för den. För första gången i mitt och mannens liv så känns ekonomin jobbig, men efter fött ett barn, studerat och ett barn på väg och en man som varit mycket sjukskriven så blir det spår i ekonomin.
När jag fyllde år så köpte jag en iPad för mina födelsedagspengar, jag sitter och funderar på att sälja den.., jag har lagt ut massor utav saker på blocket och tradera. Hoppas få in lite där med. Nu blev detta inlägg väldigt personligt. Men min blogg är ju min plats att skriva av mig.

Hej hopp

Dec. 04, 2012

Går in i vecka 25 idag, 15 veckor kvar :)

Uppdatering

Har min näst sista tenta imorgon, har knappt pluggat. Mitt engagemang är väl inte i topp just nu. Har fullt upp med att vara mamma och vara gravid och försöka få allt att fungera hihi. Det är inte kul det här med ekonomi, att få halvt Csn i dec, sjukskriven man och halv lön i jan det snurrar i mitt huvud mest av allt just nu.

Så mycket snö vi har fått. Otroligt vackert. Man blir så lycklig i själen. Tog en promenad och hämtade Nellie på dagis innan i strålande solsken och minusgrader. Underbart!!

Imorgon är det läkarbesök på BVC med Nellie och hennes mage. Mannen min får gå ditt eftersom jag har tenta. Sedan ska han röntgas och hoppas på ett bra besked ;)

Nu är det snart natten som min älskar dotter säger.

Natt natt

Underbara vän

Tack snälla isa för dina fina ord om mig!!

1:à advent

Varit på julskyltning i stan och det var mysigt men ack så kallt. Nu har vi ätit kvällsmat och ska plugga lite nu inför tentan på onsdag.

Det är 113 dagar kvar till beräknad förlossning idag så har firat det genom att hänga upp vaggan i taket. Bara för att kolla så att det blir bra :)

Storstäd!

Idag har jag röjt upp i lillebrors rum. Var mer än verkstad än rum innan. Eftersom vi renoverat så mycket på övervåningen och lastat in allt i de rummet lillebror ska få. Men vi väntar med att renovera hans rum. Det går nog bra ändå.

Så nu har jag och Nellie stor städat de rummet. Så mycket spån och överallt. Vi har bäddat sängen till lillebror. Ja!! Jag är ute i väldigt god tid. 16 veckor innan lillebror är här. Men jag älskar att vara ute i tid. Och fint blev det.

Nu måste vi bara fynda en hylla till hans rum.

Resten av dagen blir mys :)

Pepparkakshus!!

Idag har vi gjort ett pepparkakshus, var super mysigt. Aldrig lyckats tidigare och inte försökt sedan dess. Men skam den som ger sig. Nellie tyckte det var jätte kul :)

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0