www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Underbart

Oj vad vi har hunnit med mycket dessa dagar jag varit ledig. Vi har firat midsommar, grillat nere vid sumpafallen med vänner. Haft midsommarmöte med familjen. Träffat Isa, Vi har målat altanen, uterummet, övervåningen och lekstugan. Vi har varit i VBG och fikat och shoppat. Vi har varit på stranden. Rensat ogräs och varit på stan och fikat. Vi har grillat och haft det alldelles underbart :)

kram

I love you

Jag och min älskade Mamma :)

god fortsättning

Midsommar helgen har varit underbar. God mat och underbart sällskap :)

Idag har vi haft bröllopsmöte här hemma. Känns så bra att ha allt under kontroll och att ha en sån underbar familj som hjälper oss till 100 %. Längtar så till den stora dagen :)

Idag har Mannen målat hela taket på övervåningen, han har målat hela lekstugan klar i den röda fägen. Bara de vita kvar och tapet på innsidan och allt piff. Mannen har målat hela altanräcket. Jätte duktig

Vad har jag gjort? Städat, bakat och hjälpt mannen.

Man hinner mycket när man går upp i tid :)



Midsommarafton frukost :)



Fina tjejer :)








trevlig midsommar

Herregud vad tiden går fort. Helt galet att det är midsommar imorgon.

Idag efter jobbet så åkte jag och Nellie till mamma och pappa och åt supergod mat och umgicks. Jag tycker det är så tråkigt att vara ensam hemma.

Nellie har tagit "sommarlov" nu. Vi vill tacka Nellies förskola för en underbar vårtermin. Jag bara älskar den förskolan och det är så tryggt att lämna Nellie där. Underbar personal. Vi ses i aug igen :)

Jag har precis lagt in alla räknigar. JUNI och DECEMBER är våra värsta månader när det gäller räkningar för då kommer allt! Men det klarade vi galant hihi :)

Imorgon är jag ledig och då ska vi först fira midsommar hemma hos min mormor och morfar på dagen och sen på kvällen ska vi hem till våra underbara vänner Emma och Christopher :)

Igår kväll så var min barndomsvän Jennie här. Väldigt trevligt :)

Nu ska jag titta lite på tv sen ska jag faktiska försöka lägga mig i tid :)

Önskar er alla en trevlig Midsommar :)

kram

I love you

Idag har Bea varit här och det var så mysigt. Jag tycker så mycket om henne!!!
Efter det så vart jag så trött ville bara sova men piggnade till. Åkte in till stan och fixade lite ärenden och sen hem till MAMMA och PAPPA!! Just nu så sitter jag och tittar på tyg till min älskade kökssoffa. Jag är så glad för den. Lägger ut en bild när den är helt klar :)

Vi ska köpa en ny ytterdörr, ska bli spännande. Den vi har idag är så grymt tunn och det blåser ju rätt in på vintern.
Det blir en vanlig dörr med ett fyrkantigt fönster. Det passar bäst in till vårat gamla hus :)

Bör går och lägga mig ganska snart :)

Hej hopp alla söta

Ingen ork!

Idag gör jag absolut ingenting. Det är inte vanligt i mitt liv. Men idag har jag ingen ork till någonting. Disken och köket ser för j*vligt ut men jag orkar inte. Är så trött. Just nu så sover Nellie, hoppas hon sover länge så kan jag med få vila lite.  Tror jag går och vilar nu på en gång :)

Vilken underbar helg :)

Vilken underbar helg vi har haft. Helgen har gått till att umgås med nära och kära.
I Lördags så åkte jag och Nellie och handalde och gick lite ärenden i stan, på eftermiddagen så målade jag lekstugan, bakade en paj och en kladdkaka. Vid ca 14.00 så kom min mamma,pappa och bror på fika super mysigt. Efter det så kom våra vänner Martin och Anna och deras två vovvar :)

Igår kväll så kom familjen johansson och vi grillade och bjöd på god mat. Det var helt fantastikt trevligt. Önskar jag kunde spola tillbaka och uppleva det igen. Det var som en saga :)

Idag så har vi fått finbesök av Rosanna med familj och vi har haft en härlig eftermiddag ihop. Männen verkade också komma bra överens och. Och barnen lekte för fullt.

Nu ikv så har en utav mina bästa vänner varit här. Mellanie och Saman och min älskade syster. Vi köpte pizza och snackade en massa skit :) Jag är så glad för att de finns i mitt liv :)

Nu så sitter jag med datorn i knät och det är alldelles tyst.....Jag har även hällt upp ett glas vin och det är såååå gott :)

Jag/Vi har haft en underbar helg och tusen tack alla som gjort våran helt helt oförglömlig :O)

Natti Natti

Vila i frid

Det gör så fruktansvärt ont i hjärtat när någon i sin närhet går bort, Går bort alldelles för tidigt.
Alla ska vi dö en dag, men när vi är gamla och vi levt ett långt, långt liv. Inte när vi bara levt halva livet.
Det är så orättvisst!
Man ska verkligen leva varje dag som om det vore den sista. Man ska ta vara på varandra och verkligen njuta av varje sekund man får leva.

Det gör så ont att köra förbi huset där personen bodde. Allt ser ut som vanligt, bilen står parkerad utanför.
Men det är inte som vanligt. Inte alls!!Jag tänker på personens barn som inte har någon mamma längre.
Väldigt ledsamt.

Jag tänker på dig varje dag och jag hoppas du har det bra där du är nu och att du ej har ont mer.

Vila i Frid.

träningsvärk

Har skrattat så mycket idag så jag har träningsvärk i ansiktet haha :)
Underbara kollgor! :)

Nu ikv så har vi varit på MAX och ätit, äntligen har vi fått max :)

Har haft en underbar vecka i tisdags så var jag och tjejerna i Halmstad hemma hos Eve och åt halv åtta middag :) Det var underbart gott och jag behövde verkligen träffa dem :)

Igår kväll var det familjekväll på Vallarna med dagis, jätte trevligt och Nellie och Mannen vann tipspromenaden samt tävlingarna :)

Imorgon är det fredag och imon kväll ska vi grilla med underbara Linda och Johan. Ska bli väldigt trevligt.

ha det så bra

Tjaooooo

Stranden

varit ledig idag och vi åkte ner till standen, vi åkte förbi ica och köpte massa gott för en hel dag på stranden. Men tyvätt så blåste det storm och yrde runt sand. Vi åkte hem till min far ist och sen så hämtade vi min syster och åkte hem. jag bakde en smulpaj med hallon och rabarber. Sen chillade vi bara. Shiit vad varmt det varit idag 29,5 grader. Nu har det börjar bli lite svalare iaf.

Igår var det ju BB final och SIMON vann ju. Stort grattis :)
Men lite ängsligt att det är slut vad ska jag titta på nu, på kvällarna? haha

Natti natti :)

Mattias student 1 juni 2011

hej på er!

Vi sov länge länge idag, ända till kl 10.00. Igår var vi på studentfirande för min älskade lillebror. Jätte trevligt vekligen :) Vi åt jätte god mat och umgicks med massor av nära och kära. idag är det jobb som gäller 14-23.

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0