www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Dag 02- Min första kärlek

Jag ska försöka återgå till att blogga om min lista. Idag ska det handla om min första kärlek. Jag minns när jag gick på lekis och grundskolan då var man ju kär i alla möjliga killar i skolan. Men då visste man ju inte riktigt vad kärlek var. Min första riktiga kärlek var när jag gick på högstatidet. Jag var så jäkla kär i en kille och det var besvarat. Men vi blev aldrig ihop men vi umgicks hela tiden i skolan och även privat. När vi gick i nian så umgicks jag nästan bara med honom och hans vänner. Jag "växte" ifrån min vänner. Jag såg bara honom. Han var så jäkla rolig att umgås med, jag skrattade så jag fick magknip varje dag, vi satt brevid varandra på lektionerna, vi skrev lappar till varandra på lektionera. Jag minns att en dag när engelska lektionen var slut så tog han min hand när vi gick ut från klassrummet. Då var jag lycklig, jag var så jäkla kär i honom. Vi pratade ofta i telefon och smsade med varandra.
Jag kom ihåg första gången vi kysstes, då visste jag att han var min. Men det varade kort för sen blev det sommar lov och vi skiljdes åt. Vi började på olika gymnasium och vår kärlek rann ut i sanden. Men visst tänker jag på honom då och då. Undrar om han mår bra och vad han gör nu för tiden.

Jag började gymnasiet och det dröjde inte länge innan jag träffade min blivande man. Det är snart 10 år sedan jag träffade honom för första gången. Min blivande man betyder allt för mig. Han är min trygghet, utan honom kan jag ej leva, Jag kan inte andas utan honom. Vi är så jäkla olika så det är inte klokt. Vilket innebär att vi ej kommer överrens alla gånger. Men vi komplenterar varandra så bra. Jag blir lätt stirrig och nervös över små saker. Min blivande man är lung och trygg i alla lägen. Han har ett hjäta av guld. Han är lite lätt snurrig men det är hans charm. Jag kan verkligen inte leva utan honom. Jag älskar honom så otroligt mycket.
Jag var så ung när jag träffade honom för första gången och idag så har vi underbar dotter ihop, villa, katt, bilar och ett underbart liv tillsammans. I sommar blir det bröllop och jag längtar tills jag blir hans fru och han blir min man. Och jag önskar att vi kommer få ett underbart och långt liv ihop. Min största önskan är att han slutar röka, jag vill inte att han en dag ej finns hos oss längre pgr av rökning. Han vet om hur mycket jag hatar när han röker... Jag håller tummarna för min blivande man är min livs kärlek.

Kommentarer
Postat av: Astrid

Din syster hade i sin blogg en liten tumme som inte gillade rök. ;-)) Om du håller tummarna, kanske din man kan titta på tummen, och äntligen bestämma sig för att sluta röka. Det går. Om man vill.

2011-03-03 @ 10:18:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo