www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Torsdag

Ska strax nana kudden,hoppas få sova gott. Natten som var så drömde jag om min egna begravning. Var jätte hemskt.

Jobbar min näst sista dag imorgon, känns lite konstigt att jag ska vara hemma typ ett år, kommer även känns konstigt när jag fött och vårt älskade barn är utanför min kropp. Man blir lixom så van vid att ha någon i sin egna kropp, en trygghet att alltid ha sällskap eller vad jag ska säga, någon son sparkar och brötar i magen. Jag älskar det fast det är tungt nu. Men man känner sig så levande, så kvinnlig.

Nästa vecka ska jag och Nellie åkte till ridhuset och så ska Nellie få testa på att rida. Vill så gärna hitta någon aktivitet hon tycker om. Fotbolls lekis börjar inte förän det år man fyller fem så det får bli nästa år, samma sak med dans. Men knatteridning ska vi testa :)

Natti natti

Blä

Ligger i soffan och Nellie dukar upp med sitt porslin. Hon ska göra te och baka tårta säger hon ;)
Jag är så trött, mår så illa och vill bara dra täcket över mig. Det känns som ett tåg kört över mig ungefär. Nää fy vad jag gnäller.

Vad fint det är ute. Frost på träden :)

Feb. 25, 2013

Läste en väns blogg och det var så skönt att veta att det är inte bara jag som kollar varje kväll så mitt barn andas, ibland om jag vaknar på natten så kan jag gå in till nellies rum bara för att se så hon andas.det har hängt kvar sedan hon var bebis då kollade jag stup i kvarten att hon andades.

Just nu ligger hon gemte mig och sover och jag ligger och tittar på henne. Världens finaste!

Natti natti

Feb. 25, 2013

Feb. 25, 2013

Jag vill gråta, jag vill krypa ner under täcket och bara snyfta lite. Det är inte det minsta synd om mig egentligen. Men jag är så trött, ont i kroppen, får knappt sova på nätterna. Mina armar och ben känns som de väger ton. Och förkylningen, denna jädra förkylning som bara går runt, runt i vår familj. Vi blir inte av med den......

Ett extremt gnälligt inlägg..... Men nu får det bli så.....

Jag och min boll

Feb. 24, 2013

29 dagar kvar till beräknad förlossning!

Evighetsmånaden

Tar februari månad aldrig slut? Känns som en evighet tills det blir 1 mars! 4 veckor kvar till bebisens beräknad,fyra väldigt långa veckor!!!

Jag vill föda nu, det är så tungt nu, det kryper i benen, jag vet inte hur jag ska ligga i sängen, jag har halsbränna och mår illa, kissar 1000 ggr på dygn, Men det är ju såklart värt det ;)

Nä nu ropar spisen på mig dags att masa sig upp och göra mat

Fixerad!

Varit på mödravården idag och allt ser bra ut och bebisen har fixerat sig. Känns så konstigt att snart har vi en bebis här hemma.

Har lämnat Nellie hos farmor en stund så nu ligger jag på kökssoffan och tar de lugnt, solen värmer jätte gott.

Imorgon börjar min arbetsvecka. Ska bli skönt att komma utanför dessa fyra väggar :)

Cool

Dagens bild på magen

Finaste vagnen

Feb. 19, 2013

En kopp te och den finaste i knät :)

Fuck cancer

Har haft en bra dag idag :) i morse var vi och storhandlade. Känns alltid bra när kylen är fylld igen. Sen har vi varit hos min mormor och morfar och myst och ätit lunch. Jag och morfar dammsög vår bil och har nu monterat baby bilstolen.

Mitt armband som jag beställt kom med posten idag. Budskapet som står på armbandet säger en del! Fuck cancer!!!
Hösten som gick var fruktansvärd, att gå och väntar på ett provsvar i flera veckor var så hemskt. Min värld stannade, har aldrig gråtit så mycket som under de veckorna. När provsvaren kom och de visade så bra resultat som de gjorde. Vilken glädje, villen känsla :)
Älskar dig mamma över allt annat!!!

Älskade unge!

Feb. 18, 2013

Vårt vardagsrum

Orkar inte

Jag har tappat mitt tålamod helt nu, är det vanligt i slutet av graviditeten? Jag har varit hemma med Nellie hela dagen,vabbat! Jag är helt slut. Hon har varit så trotsig och bråkat med mig hela dagen. Jag är helt slut nu och hållet på att bli galen känns det som. Just nu har hon åkt upp på sitt rum då hon sa att hon ville ha yoggi och puffar, hon fick det men hon skulle givetvis inte ha när hon fick det. Jag vet inte vad jag ska ta mig till.

Vabbar

Idag vabbar jag,Nellie har hostat hela natten stackarn. Host medicinen verkar inte hjälpa speciellt mycket. Stackarn hade även över 39 graders feber i natt. Den har som tur var gått ner nu tack för att det finns Alvedon!

Så det blir Soffmys idag.

Babyshower

Igår hade jag min babyshower och det var så mysigt och trevligt. Det var så skönt att få umgås med sina vänner utan barn. Det behövde jag, få lite egen tid!

Jag bjöd de på en välkommstdrink och sedan fick de gå en tipspromenad där det var frågor om min graviditet :) jag hade även en gissningslek där de fick gissa på vikt, längd och datum på bebisen så får vi se vem som är närmst de rätta svaret. Alla hade med sig ett bebiskort på sig själva som vi la upp och ner på bordet den som gissade flest rätt på vem de var på korten vann :) isa hade rätt på alla bebisbilderna :)

Jag hade även en tävling där man fick en ögonbindel på sig och skulle sätta en napp på en bebis bild :)

Sedan fikade vi och hade det superttevligt!!

Tusen tack för en underbar dag och alla fina presenter :)

Längtar efter dig!!!

För första gången under hela graviditeten så längtar jag till förlossningen. Nu börjar det bli tungt och jag är orörlig och trött i kroppen.

Jag längtar så efter att få vår bebis i famnen, att få pussa, krama och lukta på den. Jag räknar ner varje dag. Idag är det 36 dagar kvar till beräknad förlossning.

Feb. 15, 2013

Pissdag

Feb. 14, 2013

Galen?!

Vecka 35

Jag och min mage!

https://cdn1.cdnme.se/1325547/7-3/pic_511bdb68ddf2b3461f68e588.jpg" class="image">

Feb. 13, 2013

Nästan som julafton, hämtat ut mitt paket från me and i. Vilka underbara kläder ;) se så fina mina barn kommer
Bli.

Feb. 13, 2013

Hej!

Känner mig utvilad idag. La mig tidigt igår,borde man alltid göra. Tror bebisen har fixerat sig nu. Kändes så tungt igår och det tog så lång tid att gå. Magen har även sjunkit en del :)
Så nu är de nära! Så overkligt att snart ha två barn. Tror inte jag förstår riktigt :)

Härliga dag

Haft en härlig ledig dag! Vi gick upp tidigt för att bege oss till sjukhuset i Halmstad för att röntga nellies tarmar. Allt såg bra ut (skönt!!) sedan körde vi hem. Nellie tyckte det var så roligt att åka på motorvägen hon sa hela tiden "mamma vinner" varje gång vi körde förbi en bil.

Vi åkte och handlade lite när vi kom till fbg igen och hemma så städade jag, satte nya tulpaner i vasen och lagade mat :)

Sen åkte vi till klitterbadet med brorsan och hade en super duper mysig eftermiddag. Nellie älskade att bada när hon väl började bada. Hon vägrade följa med hem! Vi hade gjort fruktsallad och hade med oss bullar :) Nellie åkte ruchkana hur många ggr som helst :)

Nu precis satt mig i soffan och ska inte göra något mer. Är mätt efter ätit italienska köttfärsbiffar som jag gjort :)
Det känns i ryggen nu att jag varit igång hela dagen :)

Hej hopp!!

Feb. 10, 2013

Sovit bra är väl dumt att påstå, kunde inte somna, vaknade hela tiden när jag väl somnat. Men nu så känner jag mig inte så trött som innan :)

Det är sex veckor kvar tills vår efterlängtade bebis! Känns så overkligt. Tiden har gått så fort. I höstas var det så mycket annat så jag hann inte njuta eller ens tänka på att jag var gravid. Men det är faktiskt så att snart kommer bebisen och vi har knappt tänkt ut något namn. Har bara ev.namn men inget känns 100 % ännu.

Hoppas vårsolen tittar fram snart!

Ha de bra

Me and i

Hur jag än ligger så mår jag illa, så har det varit sedan i lördags. Mår så illa så jag spyr.... Fattar inte varför det ska vara så. Hade grym huvudvärk innan idag plus mådde dö illa så ringde Mödra vårdcentralen och fick komma in och lyssna på bebisens hjärta och ta mittt blodtryck, samt kolla äggvita i blodet. Men allt var ok som tur var!!

Haft me and i party nu. Världens finaste barnkläder har de! Har köpt kläder från deras kollektion i tre säsonger nu. Jag älskar dras kläder. De är lite dyrare men de håller tvätt efter tvätt och de är underbara. Så det blev lite kläder både till Nellie och lillebror :)

Imorgon väntas jobb så nu säger jag natti natti

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0