www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Onsdag

Jag köpt ju ett nytt täcke häromdagen. Jisses vad varmt och skönt det är. Kanske lite väl varmt. Jag vaknade inatt utav att jag svettades. Min syster fryser alltid så hon borde verkligen köpa ett sånt täcke :)

Idag på förmiddagen så satt jag och Nellie och lekte i hennes rum. Då jag plötsligt kom på att vi skulle ju till BVC idag på 12 månaders kontroll och Nellie skulle ha vaccin!! HERRE GUD!! Jag har glömt det. Jag kollade i hennes bok där stod det 29 dec kl 09.20!!! jisses och nu var kl 11.05!! jaja tänkte jag, de har ju inte ringt. Men jag ringde till dem och vi fick komma till Susanne kl 11.15 istället :)
Nellie fick sina sprutor och det gick hur bra som helst. När vi vägde henne så såg vi att hon gått ner ett halvt kilo efter Vinterkräksjukan. Inte bra!! Så vi ska till BVC på måndag igen och väga henne.

Nu ska jag strax baka en tårta för jag ska ha mysfika ikv med min tjejer.

Hej hopp!

29 december 2009!!!!

Idag för exakt ett år sedan så mådde jag konstigt. Dagen innan hade jag och mannen varit inne på BB för att kolla bebisen i magen. Jag hade nämligen inte kännt bebisen på hela dagen. Och jah blev väldigt nojjig. Men allt såg bra ut. Men så idag för ett år sedan så hade jag tid på mödravården så jag åkte och träffade min barnmorska, Jag mådde inte alls bra och de såg hon på mig. Hon tittade på mig och så sa hon. " Madde du kommer att föda idag, det är jag säker på"
WHAT????? ska jag födda idag!!! Jag vet inte hur man gör. Miljoner tankar for runt i mitt huvud. I nio månader så har jag gått och burit mitt barn och vetat att jag faktsikt ska föda! Men när Barnmorskan sa så där, så blev allt så verkligt. Efter barnmorskan så åkte jag till Willys och handlade trots att jag inte fick. För jag hade fått oder om att åka hem och vila så mycket jag bara kunde innan det var dax att föda barn!
Men jag handlade bara lite hihi. Dagen gick och vid 16.30 ungefär började de kännas konstigt i magen/livmodern. Det började komma värkar och jag förstod inte riktigt vad det var. Om det var normalt att känna så här, det kanske bara var bebisen som brötade runt. I vilket fall som helst så började jag laga mat. Kyckling och Ris. Jag hade värkar var 12 min ungefär. Så jag stod i köket och lagade mat och låg på golvet var 12 min och hade värkar. Haha vilken syn!! Varken jag eller mannen förstod vad det var som hände. Vi trodde det skulle vara så här. Inte så lätt att veta hur det ska kännas när man aldrig varit med om det innan.  Men värkarna kom tättare och tättare. Mannen ringde till BB och talade om hur jag mådde. De sa att jag skulle ta en alvedon och hoppa in i en varm dusch.....det gjorde jag med men värkarna kom bara tättare och tättare. Efter duschen så satte vi på en film. this is it med michael jackson. Jag såg ingenting av filmen för jag hade så ont i magen. Runt 23.00 så ringde jag inte till BB och sa att jag klarar inte de här själv längre. Jag måste få komma in.
Kl 00.00 den 30 december så kom vi till BB....

Resten av historien får ni imorgon :)
För imorgon är det ingen vanlig dag!!!
Då fyller nämligen vår älskade Nellie 1 år.
Jag förstår inte hur det redan har gått 1 år......Jag har inte ens förstått att hon är på riktigt!!!


Tisdag

Igår så klickade jag hem tre svarta par kjolar och ett par svarta kostym byxor på HM.
Det var snabb leverans för en gång skull, de kommer redan nästa vecka :)
Jag måste ju vara fin nu när jag ska börja jobba igen :)

Idag kommer min älskade Linda hit! Det var så extremt länge sen vi sågs.
Det ska bli kul att träffas!!!

Nu så leker Nellie och jag sitter och klurar på nyårsmaten :)

Hej hopp

Shopping dag

Idag så har jag och min syster varit på Gekås och shoppat loss kan man säga :)
Vi åkte ditt för vi skulle ha en JULÄLG som vår mormor vann i julklappsspelet på julafton. Men de fanns inga :(
Den som var så fin! Min syster skulle även ha en svamp bob men de var slut, även sjöhästen hon skulle ha. Men vi shoppade loss ändå kan jag lova. Varuhuset var tomt så det känndes som att det bara var jag och syster där :)

Jag köpte en ny vinterjacka. ASFIN och jättevarm, Jag köpte mig ett nytt täcke,Mmm vad nice det ska bli att sova i det i natt. Jag köte DVD skivor till Nellie, Matta till Nellie, Jag fyndade en förvaringslåda som ser ut som en stor DUPLO bit. Och en massa massa mer saker :)

Nu måste jag gå ska titta på TV

Hej hopp

Julen 2010

Julen har varit alldelles underbar, verkligen.

Julaftons morgon började vi genom att äta en julfrukost och sen fick Nellie titta om Tomten lagt något paket i julstrumpan som hängde så fint vid kaminen. Och det var ju klart att tomten hade lämnat ett paket. Efter det så var det mys här hemma och runt kl 11.30 kom min far, Bodil och mina bröder till oss och vi åt julbord, och hade julklappsutdelning. Min far var tomte hihi och Nellie tyckte inte om tomten.
Nellie fick MASSOR med paket. Hon fick bland annat en rutchkana av sin farmor och gammelfarmor, hon fick en barnkammarbok till vår samling, Lego av sin Morfar, Duplo av sin Fadder och Dockhusmöbler av sin kusin.
Jag fick också paket :) jag fick pengar hihi.
Runt kl 16.00 åkte min far med familj hem, vi gjorde i ordning lite här hemma sen vilade vi lite i soffan innan vi åkte vidare till min Mamma och "Pappa" där vi åt väldigt god mat. Jag och mannen och till och med Sill och det var väldigt gott :) Efter maten så var jag tvungen att gå och lägga mig i soffan var så MÄTT :)
Efter maten så kom Tomten en gång till och Nellie gillade inte det. Nellie var grymt trött, stackarn. Men hon vaknade till och blev väldigt pigg av alla paket som hon fick. Hon fick bland annat en nyckelpiga som spelar musik! Nellie är så grymt söt när hon dansar till den. Hon fick en upsy daisy docka, pulka. bondgård, "grisbjörn" Leksaksmat, krokodil och en Bobby car som hon ÄLSKAR :)
Så glad hon är när hon åker på den. Jag blir alldelles varm i hjärtat utav att se henne så glad.
Sedan år vi risalamalta och sedan hade vi vuxna julklappsutdelning. Jag fick en bland annat en mascara, topp, pengar, lotion. Jag blev så glad för allt. MEN vi skulle ju INTE köpa något till varandar! :)
Jag har nu hittat en perfekt julklapp som Mamma ska få men den var slut i lager men den kommer om ett tag, Mamma :)
Nellie fick sova hemma hos mamma och "pappa" på julafton. Jag var uppe och skulle hämta henne men jag kunde bara inte göra det, för hon sov så otroligt gott :)
Tack alla nära och kära för en fantastisk Julafton!!!

Juldagen: Jag sov ända fram till kl 09.30 sedan åkte jag och hämtade Nellie. På kvällen var vi hemma hos Per och Linnea och firade jul, Vi år god Kalkon och hade det väldigt trevligt :)

Annan dag Jul: Var vi Hemma hos mormor och morfar och åt supergod kalkon. Väldigt trevligt.
Dock så var Nellie väldigt trött efter tre sena kvällar så vi åkte hem ganska tidigt.

Jag ska lägga upp kort, jag lovar :)


De finaste personerna på jorden!

Skriver bara några rader.
Jag gör en JUL uppdatering i början på nästa vecka.
Ville bara tacka alla underbara människor som finns i våran närhet för en
alldelles underbar JUL. Jag är så evigt tacksam för allt ni gör för oss!
Jag kan inte med ord berkirva hur mycket JAG ÄLSKAR ER!!!


Dan före dopparedagen

Idag är det dan före dopparedagen och här julstökas. Julskinkan står i ugnen, dukar och står i inför imorgon.
För imorgon är det ju den dagen vi alla ha väntat på.
Jag var på fynda innan och köpte en tomtedress som vi ska använda imorgon.
Ikväll ska vi äta julskinka och spela Bingolotto, för det är ju ippersittarkväll :)
Vill även tacka alla för alla fina julkort som vi har fått :)

Önskar er alla en God Jul!

Min älskade unge

Nellie brukar inte leka så ofta i sitt rum, just för att det ligger på ovanvåningen. Men jag gick upp med henne nu för en timme sen. ÅHH hon tyckte det var så otroligt roligt. Hon lekte med dockhuset, hon lekte med låtsastelefonen och mest av allt så lekte hon i sitt  "kök" Jag blev alldelles varm i mitt hjärta av lycka. Det är verkligen en speciell känsla att se sitt barn leka. Och glädjen att se hur bra hon mår. Hon pratade och skrattade av lycka i sitt "kök"
Mer kan jag inte önska. Jag har allt jag vill ha.
Tänk att vår lilla Nellie fyller 1 år nästa vecka. Helt galet :)

Jag har lagt Nellie men hon sitter bara och pratar och skrattar i sin säng, Jaja så länge hon inte skriker så får hon ligga i sin säng.

Våran underbara julgran.
Vilken julkänsla det blev när den kom in.
(jag vet att bilden är urkass)




Städat och fint i Nellies lekhörna på nedervåningen :)

Sheeat med räkningar!

Många har Januari som deras "fattiga" månad, alla försäkringar osv kommer då!
Vi har DECEMBER!
SHEEEAT med räkningar vi hade
*Vatten och sopor
*Elräking
*Bilförsäkring
*Barnförsäkring
*Viasat

Alla dessa hade vi plus alla vanliga räkningar så som huslånet, billånet,sparande, bredbansbolaget, Våra mobiler, facket, a-kassa, livförsäkring.

Men nu är de betalada och vi kan andas ut för Januari och Februari blir väldigt lugna för oss ;)

Nära döden upplevelse!

Idag blev jag rädd, riktigt rädd! Jag skulle köra upp för backen till parkeringstaket i stan! Jag kom inte upp! Bilen orkarde inte det var för halt och slirigt!
Jag greps mer eller mindre av panik! Jag trodde jag skulle dö, dö på riktigt!
Jag visste inte vad jag skulle göra. Jag stod mitt i backen och jag tänkte det är väl bara att gasa och hoppas på det bästa! Och jag kom upp! JAG KOM UPP!
ALDRIG ATT JAG KOMMER KÖRA UPP FÖR DEN BACKEN IGEN!!! INTE NÄR DET ÄR SNÖ!!

Det är -16 grader ute. Det är kallt, jag älskar det. Vi har fått väldigt mycket snö och jag älskar verkligen denna årstid.

Nellie och jag har varit på vårdcentralen idag och undersökt henne. IGEN!
Men allt är normalt. Så det är bara att hoppas att hon snart är piggare, för nu sover hon mest!

Idag har jag även hunnit med att baka knäck, smörkola, mozartrulle och ett eget på hittat julgodis med havsalt, choklad och valnötter :)

Min svärfar har varit här ikv, vi har ätit Pizza och tjötat :)

Imorgon ska jag åka och köpa julgransglitter, nu har jag glömt det i flera dagar!


HEJ hopp!



Fjärde advent

Söndag idag och är det är fjärde advent :)
Det känns som allt vänder nu. Jag hoppas det!
Vi mår mycket bättre!
Huset har aldrig varit renare och tvättmaskinen har aldrig tvättat så mycket!
Jag vågar typ inte gå ut och träffa en människa, är LIVRÄDD att jag/vi ska åka på denna skit igen!
Men måste åka och köpa tvättmedel.

Tusen miljoner tack för all hjälp mamma och pappa. De har varit så snälla och åkt och handlat åt oss och lagad mat.
De satte de på vår trappa och så vinkade vi från fönstret.

Och tusen tack för julgrannen mormor och morfar!
Den står så grön och gran i vår stuga.
Vilken julstämmning det blev och det luktar ju så gott :)

Hoppas ni alla får en trevlig fjärde advent :)

Nellie är stor nu :)

Måste bara tala om att vår lilla bebis börjar bli stor! Hon har börjat gå!
Den 14 dec tog hon sina första steg och i förrgår så gick hon massa med steg!
WIIIIHOOOOO!!! ;)

Vinterkräksjukan

Känner mig helt slut i varje kroppsdel, det värker i varje muskel i hela kroppen!
Jag är hungrig men varje gång jag ska äta något så tar det emot...
FAN, jag hatar VINTERKRÄKSJUKAN!
Min stackars man har spytt hela natten och ligger nu helt utslagen i sängen och sover som en stock!
Nellie fick inte behålla maten idag heller.
Jag har nu sanerat hela badrummet med KLORIN och byttat alla handukar.
Tvättmaskinen går dygnet runt.....Kommer aldrig i fatt,
Det är så äckligt, jag önskar inte ens min värsta fiende vinterkräksjukan.
Jag hatar det!

Vill bara dra ett stort täcke över mig och sova i 100 år och när jag vaknar är allt som vanligt igen!
Jag känner mig så trött, hjälplös och utslagen.

Idag skulle vi tillbringat dagen i Göteborg och varit på Jul på Liseberg! Men det blir inte alltid som man tänkt sig.

Förlåt för mitt deppiga inlägg :(

Uppdatering

Dags för en uppdatering!

I Tisdags var vi på julavslutning på Öppna förskolan det var väldigt mysigt. Vi dansade och sjöng kring granen, barnen fick paket och vi åt julfika :)
På eftermiddagen så var vi på dagis och hälsade på. Vi tittade runt och åt mellanmål. Jag fick lite papper och information. Det kommer nog bli bra.

På Onsdagen så var jag på julbord med jobbet på dagen. Nellie var hos min mormor och morfar. Tusen tack för hjälpen! På kvällen var vi på mysfika hemma hos Charlie. Jag fick ta med mig Nellie då mannen slagit foten så illa på jobbet att han ej kunde gå. Vi hade det jätte mysigt hemma hos Charlie.
Men Nellie var trött så vi åkte tidigt, Jag satte in Nellie i sin bilbarnstol. Lotta var med också skulle skjusta hem henne,. Och så hör vi hur Nellie spyr i hela bilen.
Jag förstår inte riktigt vad det är som händer!
Hon spyr och spyr.......SHIT!
Och där var helvetet igång. Natten till torsdagen var hemsk...Rikigt hemsk.
Nellie och jag spydde om varandra....
Magsjuka är lätt det värsta jag vet.Man blir så jävla hjälplös.
Men det har nu gått över ett dygn sen vi spydde.
Idag är vi på benen igen, lite trötta bara men det är för vi ej ätit på ett dygn.

Hej hopp


Julgran

Jag längtar efter min julgran :) vill klä den nu hihi

UMEÅ!!!

Vi har kommit hem från Umeå igen jag och Nellie. Vi flög från Landvetter tidigt i torsdas morse. Flygresan gick jätte bra och fort gick det med. Vi landade och gick ut för att hämta våra väskor och möttes av en man som frågade om jag var Madelene. Det var våran taxichafför. En jätte trevlig norrlänning som hjälpte mig med väskorna  och vagnen. Vi var hos Mellanie kl 9 på morgonen.Det var så skönt att få träffa min syster och Mellanie. Jag har saknat de båda väldigt mycket. Vi åt en god frukost sen så tog vi det lungt. Jag och Nellie fick ett eget rum hemma hos Mella och Saman. De hade fixat barnsängn, köpt barnmat och gjort det så fint för oss. Jag är så tacksam för allt!
Vi gjorde inte så mycket i torddags vi umgicks och hade det väldigt trevligt. Vi gick ner till ica maxi och köpte tacos.
Jag hade lätt kunnat stanna i Umeå i flera månader! Vilken fin stad och massa trevliga personer. Jag älskar kyla och snö så det var perfekt klimat för mig uppe i Umeå :)
Det var ca -15 grader på dagarna så det var typ som här hemma, men kändes inte så kallt. Det blåser ju alltid så satans kallt här hemma.

På kvällen åt vi som sagt tacos och sen tittade vi på tv. Nellie kände sig som hemma med en gång. Det är så skönt för hon är inte rädd för någon. Hon gick till Mellanie med en gång och lekte med Saman på en gång.

Nellie hostade hela natten i torsdas stackaren.Så Sanne vaknade flera gånger. Men hoppas du fick sova något. Hon åkte till högskolan vid kl 7 på fredagsmorgonen.
Vi kl 11 på fredagen så tog vi bussen in till stan jag,nellie, mella och saman.
Vi gick lite i affärer och åt lunch. Umeå är så vackert :)
Efter vi hade ätit lunch så åkte vi buss till Sannes studentkorridor och kollade hur hon bodde. Väldigt mysigt och hemtrevligt rum.Där bor hon bra kära syster :)
Sen åkte vi hem och fixade mat, En kompis till Mella och Saman kom vid namn Pelle. Jätte trevlig :)
Vi kollade på Idol och åt massa godis och chips och vin. En äkta fredags med massor av Fredagsmys
Pelle hade med sig en hund vid namn Tindra, Nellie var lite rädd för hunden men hon skulle ändå pilla på hunden haha.
Nellie fick julklapp och födelsedags present. Tusen tack :)

På Lördagen så hade vi en slappedag hemma och på kvällen så åkte vi in till stan och åt på Thai mat. Verkligen super trevligt men många skratt. Sedan åkte vi hem och kollade på film och åt ännu mer godis. Pelle och hunden Tindra var också men och i lördags så var inte Nellie rädd för hunden mer. Hon skrattatde åt den och sen låg hon mellan Pelle och Saman och matade de med majskrokar haha. Nellie är för go =)
Jag, Mella och Sanne satt i soffan och tjötade och skrattade och drack massa vin :)

Sen blev det söndag och det var dax att fara hem!
Jag hade lätt kunnat stanna i Umeå ett tag.
Tog taxi 13.50 och planet skulle gå kl 15.00 men var försennat till kl 16.55 fick jag reda på när vi checkat in.
Nellie var gnällig men det gick bra och vi kom hem.
Det gick ju väldigt fort att flyga.

På Landvetter så väntade min älskade Christian på oss :)

Tack för en fantastisk vistelse i Umeå. Det var så kul att träffa min älskade syster och det var så skönt att få krama Mellanie, Vi har inte setts på så länge. Mellaneie kille Saman är en utav de snällaste personerna jag någonson träffat. Han och Mellanie har ett hjärat av guld. Tack för fantastiska dagar och för gästfriheten.
Jag har skrattat så mycket de här dagarna så jag har fått ont i magen haha.

Jag och Nellie har verkligen blivit bortskämd uppe i Umeå. Det var som att bo på ett fem stjärnigt all inclusive hotell!

Jag hoppas vi ses snart igen!!! Jag längtar tills ni kommer ner till oss så ni kan få all inclusive :)


Packa, packa, packa

Snart drar jag och Nellie till Umeå ska bli så skönt att få komma hemifrån i några dagar. Jag tror att mannen min också tycker att det ska bli skönt att få vara ensam hemma lite.
Imorgon så flyger vi, så nu ska packa lite.
Nellie sover så gott i sin säng.

Jag känner mig så trött, vill bara sova....
Men det blir inget med det för då kommer jag aldrig i säng i kväll..

Ha det så bra alla nära och kära så hörs vi :)

KRAM

Lite nya bilder

Ett sista Tack och farväl

Kom nyss hem från mormor och morfar. Vi har varit på begravning av vår älskade,älskade Maria.
Det är så konstigt att hon ej finns med hos längre. Jag är så tacksam för att jag fått lära känna henne och att hon funnits med mig hela mit liv!
Begravningscermonin var väldigt fin och stillsam, förutom att Nellie var väldigt busig!
Maria var en fantastisk person som jag saknar och kommer sakna väldigt mycket.

Jag är glad att hon fick träffa lilla Nellie innan hon tog sitt sista andetag.

Efter begravningen så var vi hemma hos mormor och morfar och åt landgång och tårta. Jag tackar för en fin avslutning av begravningen.

Nellie har total deckat i sin säng....Helt slut så som hon har "sprungit" runt. Jisses med energi den ungen har hihi


Några bilder utav alla fina blommor.

Vila i frid älskade Maria!

Tjaooo

Ny dag,Nya tag....
Har nyss oljat in vårat trägolv hoppas på att det löser vårat problem hehe :)
Tur att jag har min man som alltid är så lugn och fin i alla situationer.
Jag stirrar lätt upp mig hehe.

Nu ska jag gå och laga lunch

Hej hopp

Våran Tassimo

Detta är våran nya bästa vän! Till och med jag kan använda den och göra te eller varm choklad =)
Den står så fint i vårat kök nu, mannen köpte den till sig själv i julklapp.

jag är ledsen

Jag känner mig helt utmattad. Och just nu så gråter jag av förtvivlan! Jag orkar inte mer, verkligen inte....Jag brukar kunna dölja min förtvivlan rätt bra men nu orkar jag inte mer. Måste få skriva av mig.Man ska alltid kämpa och kämpa men just nu orkar jag inte. Vill bara stänga in mig i en låda ett tag.
Droppen var idag när vi såg att vårat vardagsrumsgolv börjat gå sönder!!!
Fan och nu under kvällen så har en parkettbit lossnat! Så nu får vi la ta hit en golvläggare. KUL verkligen.


Jag vet inte riktigt varför jag känner mig så deppig men det är väl allt just nu.

Det har kommit två stora räkningar som vi trodde skulle komma i jan 2011....
Vi måste antagligen köpa en till bil, inte så kul för min man att köra moppe i snön. Lite halt
Vårat fina golv håller på att förfalla
Nellie har hög feber, infektion i ögonen, snorig och hostig.
Jag har ont i huvudet och är trött....Vilket betyder att jag är lättirriterad.
Imorgon är det begravning...Jobbigt och ledsamt..

Nu har jag fått skriva av mig lite iaf...Känns bra...
Det ska bli skönt att få åka upp till Umeå några dagar!


Snyft!


Snö- I like!

Dags för en uppdatering kanske!
Jag har börjat tröttna på att blogga får ser hur länge jag håller på med det.
Helgen har varit kanon bra. I fredags så åt vi kebabrulle och tittade på Idol,Lördags så jobbade mannen extra så
jag och Nellie städade lite. På eftermiddagen så åkte jag hem till min kära kusin och fick en leksaksspis till Nellie. Stort tack,. Jag fick även deras dockhus med mig som jag ska renovera åt dem :)
I lördagskväll så bjöd vi vår kära vän Martin på mat och kladdkaka.

I Söndags så tog vi det bara lungt. Nellie fick sin andra advent present och vi åt pepparkakor. På eftermiddagen så åkte vi till Vinberg och gick tomteprommenaden, det var mysigt men kallt eftersom det snöade ganska mycket.

Idag vaknade vi till ett väldigt vitt och vackert vinterväder. Det är så ortoligt fint med snö! Jag älskar det verkligen. Hoppas vi får behålla snön och kylan för något slask vill vi inte ha!

Snart kommer min mamma på besök och mannen ska iväg och jobba.

Hur ser min vecka ut!

Måndag- Träffa Mamma
Tisdag- Begravning :(
Onsdag- Öppa förskolan
Torsdag- Söndag- Jag och Nellie åker till Umeå


Vi hörs!

Mmm

Jag tänker..... Vi har ett problem som måste lösas! Men vi har inga pengar till det!! Tänka....tänka!!!!

Till Ulrika och Joakim

Nästa vecka fyller Nellies kusin år =) vi vet inte riktigt vad vi ska köpa!
Joakim sa tillbehör till Skrållan dockan! Menar ni kläder då? Eller vad behöver hon till sin docka?

Ni undrade även vad Nellie önskade sig.
Hon älskar att bygga med Duplo så det är verkligen en bra sak att ge henne
eller så möbler till Pippi huset.

Möbelset till Pippihuset!


Nästan....

AAA jag glömde ju säga att Nellie nästan tog sitt första steg igår. Hon lyfte benet och skulle ta ett steg men vågade inte riktigt. Så vi ska öva lite idag =) För övrigt så blev tösen 11 månader igår hihi

Uppdatering

Igår så var jag och min äslakde Kusin och Amanda på Ikea. Mycket trevligt fast vi var lätt yra båda två haha. Ingen visste typ vad vi hade köpt och vi mest yrade runt haha =) Men kul hade vi.
Jag köpte mest småplock men det blev ett bord och pallar till Nellie, det blev massa förvaringslådor till Nellies rum och ett skoskåp till mig =)
Jag skulle även haft en lampa men den var slut! Och den skulle ej komma in förän nästa år någongång.

Efter Ikea så var jag hemma ca 1 timme och gosade med Nellie =) Sen åkte jag och lämnade blod för första gången, kändes riktigt bra och så får man 30 kr varje gång man lämnar blod så de skänkte jag till BARNCANCER fonden!
Så jag kände mig väldigt duktig!

Sen åkte jag och köpte grillade revben och det var så gott =)

Tack snälla mamma och pappa för att ni passade lilla Nellie igår. Tusen tack!

Nellie fick paket igår från sin gammelmormor och gammelmorfar, en super söt julklänning den vat så fin! Så hon har invigt den idag :)

Idag så har vi varit på öppna förskolan och busat =)
Sen har jag städat här nere och äntligen så ser det bra ut i vår lila stuga.
Var nyss och handalde så nu ska jag ta en kopp varm choklad och mysa med Nellie


Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0