www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

.....

Alla säger hela tiden att jag ska knipa tills på fredag osv. Jag hör det 511 ggr per dag. SLUTA!!!! Jag vet att ni alla bara menar väl men jag kan inte styra det. Vill bebben ut nu så vill den. Han/Hon kommer att få fantastiska födelsedagar ändå. Herregud han/hon är ju inte ensamat i världen och fylla år i slutet av dec. Men visst hade det varit trevligt om det blev Jan. Men som jag känner just nu i denna sek så vill jag bara in och föda för det gör så jäkla ont i magen ungefär var 10 min!!!

JAG HAR ONT!!!!!!!

Kom då bebbe!!!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA just nu har jag en sammandragning!!!! AAAJJJJJJJJJJJ!!!!

Nallen Tryggve

Jag har köpt eller beställt en nalle till bebben på barncancerfonden.se. Den är jätte fin och så går pengarna till cancerforskningen. Bebben i magen har väl några stycken gosedjur men ingen nalle. Bara mjuka skallror och några utav mina gamla gosedjur. Så denna nalle som jag beställt nu ska bli den första nallen från sin mamma och pappa. Hoppas bebben kommer gilla nallen för det gör jag heheh.

Nallen virkas för hand i hemmet av kinesiska kvinnor så att de ska kunna vara nära sina barn. Köp den på barncancerfonden.se för 175 kr då går 125 kr till barncancer forskning.

Visst är den fin?

 

 




En liten tripp till förlossningen

Hej!

Igår hade jag ont i magen hela tiden så jag blev orolig. Jag väntade hela dagen men sen kl 20.00 så ringde jag förlossningen de tyckte jag skulle komma in för att kolla så bebben mådde bra i magen. Jag fck göra ett CTG och allt var bra vilken tur. CTG mätter även mina sammandragningar. Jag hade kraftiga sammandragningar var 10 min de var uppe i  120%. Jag har haft ont i natt. Jag har nyss varit hos BM  på kontroll fick göra CTG där med. Nu ska jag gå oxh vila för jag mår ej så bra.


Hej svejs

2 dagar över tiden!

Ny dag nya tag eller? Jag har så fruktansvärt tråkgt här hemma så jag klättrar på väggarna. Jag kan inte göra något heller för magen är väldigt tung och jag blir trött fort om jag börjar göra något. Jag går verkligen i väntans tider...När kommer du bebbe????
Jag har sovit väldigt dålgt i natt. Fy vad hemskt jag hade kramp i benen och barnet låg och tryckte mot urinblåsan hel tiden så blev akut kissignödig hela tiden. Men till slut så somnade jag en stund iaf. Jag har sovit nu på morgonen istället. Solen skiner idag så himla trevligt att se den. Mannen ligger fortfarande och sover.......Hmmm så seg han är!!!!  Hoppas ni alla får en trevlig måndag!

Tjaooo

Slappesöndag?!

Godmorgon eller God förmiddag kanske det heter hehe. Jag sov väldigt längre vilket resulterade i  att jag har väldigt ont i ryggen. Igår kväll var vi hemma hos svärfar på kalkon. Tack för en trevlig kväll:)
Idag vet jag inte vad som händer...väldigt drygt att bara gå hemma och vänta på bebben!!!!


....

Bara så ni vet så är rökning det värsta jag vet!!!! BLÄ!!!!

Bebben är färdig!

Idag är vår bebis "färdig" 9 månader har gått och idag 26/12 är det beräknat att bebben ska komma. Men jag känner inget ännu så jag tror inte det blir något idag. Det är så häftigt alltihopa. Åhh jag längtar efter min bebbe!!!

Tjaooo

Julafton 2009

Vilken mysig julfton vi hade. Vi var först och hälsade på Rakel och gav henne en liten julklapp. Sen åkte vi hem till min far och fick julbord och julklappar. Kul med paket hehe. Sen på kvällen var vi hemma hos mamma o pappa och firade jul. Super mysigt och tack alla för en trevlig kväll . Förlåt för jag var så trött men vad begär man av en höggravid kvinna hehe. Jag har haft förvärkar från och till i två dagar och imorgon är det beräknat att bebben ska komma vi får se om den vill komma då. Jag tror inte att dagen då bebben kommer att födas är långt borta. Det känns i hela kroppen.

 


Jag har förvärkar!

Idag är det dan före dopparedagn och jag är jätte trött. Imorse var jag hos BM och kollade bebben och mig allt var bra. Bebben hade sjunkit ännu mer i mitt bäcken, så barnmorskan sa "oj den ramlar nog ut snart så långt ner ligger den" Men jag har faktiskt ont i magen idag såkallade förvärkar. Så jag blir inte förvånad om det sätter igång här om några timmar. Vi får kanske fira jul på BB iår.

Tjaoooo

Uff

Jag sitter här och känner mig panikslagen. Jag fick lite lön denna månaden. Jag hade räknat med mycket mer eftersom jag haft semster men jag ringde till lönekontoret och allt stämde förutom att de missat att jag skulla ta ut en dag i komp. Men de skulle fixa det. Jag hade planerat att spara lite av denna lönen till nästa månad för jag har bara begärt föräldrapenning för 19 dagar det ger ca 7000 kr och så skulle jag komplentera upp med resten från denna lönen då. Men det sket ju sig. Så nu känner jag mig panikslagen inför nästa månad tur att jag har en man som jobbar. Men jag får typ panik!!

Tjaooo

Mamma älskar dig!

Den 21 april 2009 så gjorde jag ett graviditetstest som visade att jag var gravid. Och nu är det den 21 dec 2009. Vilket innbär att det bara är 5 dagar kvar till beräknad förlossning! Tiden har gått så himla fort fast ändå inte. Jag längtar så mycket efter att få hålla dig i min famn och lukta och mysa med dig. Jag tänker på dig hela tiden. Jag längtar väldigt mycket till dagen då du vill komma ut. Men jag är väldigt rädd oxå men jag ska fixa detta herregud jag är ju kvinna ;) Hoppas du kommer ut snart hjärtat mitt. Mamma älskar dig över allt annat!!!!


Lalalla

Idag har jag hjälpt svärmor att handla och så fick jag lunch hemma hos henne *tack söta* Jag har ringt massa samtal idag facket, barnmorskan ang vilken tid jag har på ondag, mitt jobb ang föräldra lön... Jag gick in på banken innan för att kolla min lön och det var inte speciellt mycket tror allt det blivit lite fel där...Får kolla på lönespecen när den kommer på posten. Nu sitter jag och letar och lyssnar på musik via spotify. Ska snart gå upp till tv:n och kolla "halv åtta hos mig"
Idag är det 5 dagar kvar till beräknad förlossning, de ni ;)
snart kommer bebben


Jag är rädd!

Alltid vid denna tiden på dygnet börjar min hjärna tänka väldigt mycket på allt som har med förlossning att göra. Det är en utav anledningarna till att jag aldrig somnar- Jag tänker på hur jäkla ont det kommer att göra! Kommer jag att klara det? Jag hatar smärta nej fy jag får panik! Jag vet ju inte när det sätter igång om 5 minuter eller 2 veckor? Det blir jag stirrig av. Och all rädsla kommer krypande på kvällen och blir hur stor som helst när ag lagt mig i sängen och ska sova då börjar hjärnan gå på högvarv. Jag har 6 dagar kvar till beräknad förlossning. O my good vad fort det har gått. Nu är det så jäkla nära även om jag går över tiden 2 veckor så är det nära. Om max 3 veckor är jag mamma. Jag är nervös över förlossningen och rädd!!!!

Godnatt!!

Underbaraste tjejerna

Igår kväll var jag hemma hos underbaraste Linda och hade tjejkväll. Det var jag, louise sofie och linda. Tack snälla för en underbart rolig kväll. Ni betyder allt för mig mina älskade vänner.

Underbaraste Lousie och så jag, jag ser ut som en fet heffaklump i ansiktet men men jag är trots allt höggravid

Lovely Louise och Sofie

Underbaraste Linda

 

Hela gänget ÄLSKAR ER!!!

Sol och värme

för ett år sedan var jag i Thailand =)

Myslördag

Idag är det -10 grader och solen skiner *MYSIGT* Jag har tänt en brasa och myser framför den. Ikväll är det mys med god mat och trevligt sällskap med underbaraste vännerna *längtar* Nu ska jag snart laga middag julkorv med potais och senapssås. Leo är ute och leker i kylan.
Idag är det exakt en vecka kvar till beräknad förlossning =)

Hoppas ni alla får en underbar dag

Sålt vårat PS3!!!

I september så ville jag och mannen köpa antingen ett PS3 eller ett Wii. Vi dividerade fram och tillbaka och det slutade med ett PS3 men varken jag eller mannen tyckte det var speciellt roligt. Spelen var svindyra och det fanns inte så mycket spel som vi ville spela. Så i måndags så sa jag "kan vi inte köpa ett wii istället" Igår så köpte vi ett wii och gud så jäkla roligt det är. Mannen la ut PS3 på blocket vid kl 15.00 idag och vi sålde de vid kl 19.00 idag så det gick fort.  Men jag visste  att det skulle vara lättsålt för det är ju helt nytt så det känns bra att vi redan sålt det hehe.

Vi fick julskinka hos svärmor innan. Det var väldigt gott och mysigt. Och tack snälla för snögubben till Noah eller Nellie ;)

Nu sitter ja och tittar på Bonde söker fru, sen jul mer ernst. Sen ska jag sova för jag är välfigt trött och mår lite konstigt. Kanske är dags att föda snart?!

KRAM

8 dagar kvar!!

Uträkning utgår från dagens datum: Fre 18 dec 2009.

Din graviditet startade Sön 22 mar 2009.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Sön 5 apr 2009 (ägglossningen).

Du är på dag 272 av 280. (97,1%).

Du är i vecka 39.
Du har gått 38 fulla veckor och 5 fulla dagar (v38+5).
Du är i 9:e kalendermånaden.
Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Lör 26 dec 2009
Du har 8 dagar kvar till beräknad förlossning.


(info från familjeliv.se)

....

Jag mår inte alls bra just nu känner mig yr och har ont i huvudet :( och så gråter jag utan anledning *hormoner* BLÄ! Mannen håller på med någpn sladd....


Känns som jag bor i bilen

Jag sov nogorlunda bra i natt faktiskt. Tack för det. Jag gick upp vid 9.30 och precis då ringde min älskade vän Linda och frågade om hon fick komma hem och titta på bebberummet. Så hon kom med frallor *Mums* Jätte mysigt hoppas hon kommer imon med hehe ;) sen så åkte vi till Ullared på julbordet med jobbet. Mysigt att få träffa alla och äta god mat. Efter det så körde jag hem och körde mannen till jobbet. Sen åkte jag och min syster till Varberg och jag köpte inget bara fika till mig och syster. Så tråkig jag är men jag hittade inget, men syster var inte bättre för hon köpte bara en tomteluva. Efter Vbg så körde jag till mannens jobb och levererade mat för den glömde han hemma.
Sen efter det så har jag bara tagit det lungt =)

Imorgon ska jag inte göra något mer än ligga på soffan hela dagen och bara ta det lungt!

Nu ska jag köra och hämta mannen snart. Uff vill inte gå ut de blåser så och är kallt!

Godnatt!

Mysig eftermiddag hemma hos Jessica

imorse så var jag hos min BM och allt gick bra, alla värden var bra. Bebbens hjärtljud låg på 148 slag per minut. Sen efter Bm så åkte jag och köpte mjölk Mmmm vad gott det var med mjölk till lunchen hihi. Jag är helt galen i mjölk. Jag kom nyss hem från Jessica. Det var jätte trevligt och gott med fika =) Tack för en trevlig eftermiddag vännen.
Vad ska jag göra nu?
Jag vet inte, jag är mega trött men jag ska inte vila något för jag måste försöka få sova i natt. Jag är så trött på att ej få sova på nätterna. Så ikv ska jag inte dricka något vatten så kanske jag slipper kissa 511 ggr per natt. Jag sov max 3 timmar natten som var. Inte kul alls ska ni veta.
Jag ska gå och lägga i mer ved i kaminen nu! Ha det så bra

KRAM

Måndag

idag så har jag ej gjort så mycket. Vi har fixa utegranen, det blev jätte fint men vi behöver nog en till ljusslinga för granen är så himla stor. Mannen jobbar kväll så jag är ensam, hatar när han jobbar kväll! Jag börjar bli hungrig men har ingen aning om vad jag ska äta. Kan ingen snäll vän komma med mat till mig *hehe*
Haha nu nös jag och då pep Leo. Han piper alltid när man nyser eller hostar.
Vad händer denna vecka då?

Måndag (idag) = Fixa utegranen och slappa
Tisdag = Barnmorskan 9.15 och sen åka och handla mjölk för den är slut (panik)
Onsdag = Julbord med jobbet
Torsdag = ?
Fredag = ?
Lördag = Tjejkväll med mina underbara vänner
Söndag= ?

Om någon vill hitta på något med mig så är jag öppen för förslag för jag har väldigt tråkigt!

Tjaooo

13 dagar kvar till beräknad förlossning!

Idag är det lucia. Så hoppas ni alla får en bra dag. Vad händer idag? Inget tror jag om ingen snäll människa ringer och bjuder oss på lussekatter hehe. Idag är det 13 dagar kvar till beräknad förlossning *WIEE* Jag längtar till förlossningen nu för nu börjar det bli tungt för ryggen att bära Noah om det är en son eller Nellie om det är en dotter. Där ni fick ni reda på namnen oxå. Men vi kanske ändrar oss när knyttet väl har kommit ut hehe. Jag har hela tiden velat att att han om det blir en han skulle hetta William men mannen vill ej det, och så kom mannen med Noah som förslag för någon vecka sedan och de namnet var ju jätte fint.

Men som sagt det är 13 dagar kvar till beräknad förlossning.Så fort det har gott känns som jag nys fick reda på att jag var gravid. Men nu är det nära hihi snart kommer lilla bebben. Jag har varit gravid i 9 månader och snart är graviditetn slut. Det känns väldigt konstigt, fast det är väldigt tungt nu så tror jag att jag kommer sakna min mage för det är himla mysigt att vara gravid och bära sitt barn och känna sitt barn sparka och leva livet i magen. Men samtidigt ska det bli skönt att få sin kropp tillbaka och bli lite smidigare och kunna andas normalt igen hehe.

Nu ska jag gå och glo in i frysen och se vad vi ska äta till lunch!

Tjaooooo



vilat

Jag har vilat i stort sett hela dagen och är fortfarande trött hehe. Nu ligger mannen och sover på soffan tänk om jag oxå kunde somna så fort jag stängde ögonen. Så himla gött det hade varit. Han bara blundar och vips så sover han gott. *LYX* De senaste veckorna så har det tagit mig över 2 timmar att somna och när jag väl somnat så får jag bara sova i typ en timme för sen måste jag kissa. Ja jisses hehe.

Dammsugat

Nu har jag precis dammsugat här hemma, så nu ser det fint ut igen. Det behövdes verkligen. Nu ska jag gå upp och vila lite framför tv:n, jag är så jäkla varm svettas som en liten gris hela tiden. Vaknar på natten och är helt genomsvett och då sover jag utan täcke. Nu sitter jag oxå och supersvettas. Resten av dagen bli lugn då jag måste ta det lungt. Visst är det tråkigt att bara ta det lungt. Men så är det snart så kommer bebben och då blir det andra grejer *äntligen*

Idag ska mannen på firmafest så min mamma är chafför ifall jag skulle behöva åka in till BB. Nee nu ska jag gå upp och lägga mig i soffan!!!

Ha en fin dag!!!

Så äckligt

ÅHH leo kom nyss in med en död Mullvad typ 20 cm. Tur att mannen är hemma så han kunde ta hand om det

Lite skillnad!


Min mage i vecka 12



Min mage i vecka 38

Oj vad stor jag blivit!

Min mage i vecka 38!!!!

Barnmorskebesök

Jag har typ inte sovit något i natt. Jag kunde verkligen inte somna. Uff! Jag har varit hos BM idag och allt såg bra ut. Mitt blodtryck var 127/72 så det var ju fullt normalt.Så nu behöver jag inte springa på mödravården varje dag ska ditt på vanlig kontroll på tis.  Min BM ringde faktiskt mig igår eftermiddag bara för att höra hur det var med mig och så. Så himla gullit och omtänksamt. Man blir väl omhändertagen på Mödravårdscentralen.

Efter BM så åkte jag till Gekås. (jag vet att jag ska ta det lungt) men jag hade tråkigt och jag behövde köpa lite saker men jag var bara där i ca 40 min, kpte de jag skulle och åkte hem. Jag köpte paket till tärningsspelet och badbalja till bebben samt regnskydd till vagnen så nu är allt färdigt för bebben att komma. Vi ska inte köpa några julklappar i år till varandra i familjen, känns lite konstigt men ändå bra det är så överskattat de där med julklappar. Huuvdsaken är att man är tillsammans och mår bra.. Så jag köpte bara två paket och det var till tärningsspelet. Jag och mannen ska inte heller ge varandra något i julklapp.

Jag ska gå och vila lite nu och sen ska jag hämta mannen på jobbet, de skulle ha fackklubbsmöte så jag får hämta han lite senare idag.

Sen så vill jag säga STORT GRATTIS TILL JOAKIM OCH ULRIKA TILL ER DOTTER LILY. GRATTIS!!!!!!!! =)

Date med min mormor!

Åhh jag och min syster och mormor har varit och ätit lunch på hamnkrogen idag. Det var supergott och jätte trevligt. Vi var även på jysk och där fick jag ett babytäcke och två kuddar till bebben. Tack snälla mormor. Nu så ska jag bara ta de lungt en stund och sen vid kl 15.00 ska vi på besök på BVC.
Jag hittade lilla Leo i barnrummet. Han ligger och sover på skötbordet. Alltså han är helt otrolig han har legat överallt nu, förutom i den upphängda vaggan och det tackar jag för.....Den rör han inte som tur är och det får han inte heller. Vi får ha stenkoll på Leo sen när bebben har kommit.

WHIHOOOO

GRATTIS KÄRA SYSTER TILL DITT KÖRKORT!!!!!!!!!

Uppdatering

Nu har jag och mannen varit och handlat. Eller mannen handlade och jag tittade på jag måste ju ta det lungt. Det är inte så lätt det där med att ta det lungt.

Det gick bra hos BM mina värden såg bra ut och bebben mådde bra i magen =)

Ha en fin kväll!!!!

Tisdag

Jag har mega ont i huvudet. Känns inte alls bra. Jag hoppas verkligen inte jag fått havandeskapsförgiftning. Igår så sa min barnmorska får du ont i huvudet så måste du höra av dig. Men jag ska ju till BM om en timme. Usch jag blir så deppig!!!! Jag hör av mig sen!!

Tjohooo

WIHOOOOOO vi fick 2700 kr tillbaka från försäkringsbolaget eftersom våran diskmaskin gick sönder förra veckan.  Så himla gött =)

Långbesök hos Barnmorskan!!

Idag har jag varit hos min barnmorska. Jag var där i över en timme. Jag fick göra en massa kontroller idag dels för jag berättade att jag känner mig lite orolig för jag kännt mindre fosterröreser så jag fick två slangar på magen som tittade på barnets hjärtljud, rörelse och mina samandragningar. Men allt såg bra ut. Jag hade ganska mycket samandragningar visade min barnmorska. Hon trodde nog att det var dags snart. Hoppas det hehe.
Hon mätte magen oxå men den var på samma mått som förra veckan så då ville hon göra ett ultraljud. Jag fick se mitt älskade barn i ultraljudet så stort det var. Bebben hade sjunkit ner ännu mer i bäckenbenet så barnmorskan trodde det var därför jag ej hade växt på magen. Hon sa att det var helt normalt. Men om jag ej växt något till nästa vecka så ska jag träffa en läkare.

Jag ska tillbaka till barnmorskan imon pgr av att jag hade alldelles för högt blodtryck idag, men som tur är så hade jag ingen äggvita i urinen. Men det kan vara på gång till havandeskapsförgifting såå jag får inte göra något mer än att ta det väldigt lungt. *BORING* 

Ja så detta var min dag men skönt att allt verkar vara normalt!

Tjaooo

Barnrummet är klart!!!!

Jag har gjort en liten babysäng nere i vardagsrummet



Barnrummet är färdigt och allt är på plats *lycka*




Söndag

Nu har jag nyss ätit frukost. Vet inte om det var speciellt gott men mat iaf hehe. I natt så har jag faktiskt fått sova lite. så himla skönt.

Igår kväll hade jag och mannen en myslördag vi var uppe på thai resturangen och åt buffe och sen tittade vi på två filmer. Idag så blir det nog tomtepromenad i vinberg.

Hoppas ni får en bra dag!!

Tjaooo

Förvärkar!

Jag har precis varit på djurmagasinet och köpt ett nytt halsband för Leo har nog varit i slagsmål inatt. Han hade massa lös päls över allt, inget halsband och helt slapp och borta. Stackarn. Han vill inte ens ha mat- Det gör så ont i hjärtat att se att han ej mår bra. Hoppas han är piggare när han har vaknat.

Mannen ligger fortfarande och sover. Jag brukar alltid väcka honom men idag så tyckte jag att han kunde få sova hehe.  Jag har stora funderingar på att gå upp och lägga mig igen. Jag har haft så ont i natt. Förvärkar från och till hela natten. Ett tag så trodde jag att det var dags snart men det var det inte. Så jag är helt död efter en lång natt.
Jag känner mig tung i huvudet och ögonen känns väldigt tunga.

Hoppas ni får en bra lördag!!!

Fredag

Jag och mannen har varit i stan idag och gått lite i affärer och ätit lunch på Hwitan. Det var väldigt gott och mysigt. Just nu så har jag tråkigt och fryser.

Igår när mannen hade åkt till jobbet så bakade jag en chessecake. Mannen älskar det över allt annat typ. Och så överraskade jag med chessecake nu till fikan. Han blev glad väldigt glad hehe.

Nu ska jag gå och vila lite eller något!!!

Tjaoo

Lax med romsås

I natt så låg jag och tänkte på lax med romsås. Jag drömde och tänkte på den här laxen hela natten så imorse när jag hade ätit frukost så åkte jag till Ica och köpte färsk lax från fiskebilen. Och det var så jäkla gott. Resten av dagen så har jag bara tagit det lungt. Jag har kollat på filmen "män som hatar kvinnor" den var bra men lite lång för min smak.

Mannen jobbar och jag känner mig ensam. Tur att det är torsdag och att mannen är ledig imorgn. Jag avskyr verkligen när han jobbar kväll. Tur att han jobbar dag nästa vecka.

Det känns mest som jag väntar nu på bebisen. Tycker den kan komma snart. Längtar så efter dig bebben!!!

Hoppas ni får en god kväll!

Skräckslagen

Jag sitter här hemma och funderar över förlossningen. Den kommer allt närmre och jag är egentligen totalt skräckslagen inför den. Min pappa sa idag att jag ser lung och cool ut inför det som komma skall. Men det ä jag verkligen inte. Jag tänker på förlossningen hela tiden och jag är rädd. Herregud kommer jag att klara detta? Jag hoppas och tror att det kommer gå bra men tänk vilken jäkla smärta....Shit jag får panik!!!
Jag är väldigt rädd men mest orolig för jag har aldrig varit med om detta innan. Jag är en person som planerar allt och vill ha koll på allt men detta kan jag ej styra men jag får ta och lyssna till min egna kropp och singnaler så ska detta gå jätte bra. Visst?! Och för gud skull MADDE!!! Glöm inte andas.......

Tänk så jäkla stark och stolt jag kommer känna mig sen när bebben är född. Och framför allt lycka!!!!

Jag ska gå och nana nu är trött!!

Underbara onsdag

Idag är det så superfint väder. Imorse var det över 5 minus ute. Det är så fint man blir så glad av att solen tittar fram. Vad har hänt de senaste dagarna?? Nej inte mycket lite pill här hemma sen så var elektriker här igåt som skulle laga våran diskmaskin men det gick ej att laga fanskapet så vi har fått köpa en ny för 6000 kr. KUL!!!! SÅ de håller på att installerna den nya idag. Leo kom nyss hem med en dö mus och mannen ska snart åka och jobba. Uff tycker inte om när han jobbar kväll!

Barnrummet börjar bli färdigt!! *LYCKA*


Min mage i vecka 37
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0