www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Uppdatering!!!!

Oj nu är det många dagar sedan jag skrev i bloggen. Förlåt för detta. Som sagt vårat kylskåp gick ju sönder häromdagen och i fredags kom det några snubar från vinbergs el och lagade det. De kollade även på vår diskmaskin som har varit lite halv död i typ ett år. Och enligt dem sp var det bara en grej som skulle bytas, så förhoppningsvis så kommer den att gå som en dans snart.

I fredags var jag hos barnmorskan och kollade värden och lyssnade på bebisen. Allt var jätte bra, jag älskar verkligen att höra barnet i magen. Hjärtslagen låg på 150 så det var full aktivitet. Efter barnmorskan körde jag till jobbet jag kände mig väldigt hänging men jag åkte till jobbet ändå. Det gick typ en timme sen var jag dyng förkyld åkte hem från jobbet kl 13.00 skulle jobbat till 18.00 ja sen dess har jag legat i förkylning. Inte kul alls. Igår förmiddags var jag så dålig så då var jag på väg att ställa in kalaset. Men efter mycket om och men i mitt huvud så blev  det blev ett litet kalas ändå =) Tack snälla ni för alla fina blommor, presenter och tack älskade mamma och mormor för ni bakat tårtor och stått i. Vad vore jag utan er? Åter igen tack för allt igår!!!

Idag så har jag legat i soffan och snytit och fräst, men mår mycket bättre idag. Jag mår inte bra men nogorlunda ok. Så imon ska jag jobba =) Imorgon fyller min älskade mamma år. Grattis!!!! Även jag fyller år hela 23 år oj nu börjar tjejen bli gamal.
Jag och mannen kom nyss hem från min far vi har varit där och ätit då han fyller år idag. Stort grattis!!!. OCh tack snälla för presenterna!!! Jag blev superglad för boken.

AJJJ!!! Nu bet Leo mig hehe han ville bara upp i knät och gosa.

Nej nu måste jag sova för jag ska upp tidigt imon.

Godnatt och sov så gott

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo