www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Extra ledig idag

Jag har inte sovit något i natt. Jag mådde så illa och hade sammandragningar till och från hela natten. Jag mådde så illa igår så jag gick och la mig nere på soffan så att mannen kunde få sova.  När mannen åkte till jobbet så gick jag upp och la mig i sängen. Och jag somnade faktiskt gud så gött. Men kl 06.15 vaknar jag av de där hemska ljudet från väggen igen. Det låter som om det är världens största råtta som gräver sig igeom väggen. Jag är totalt livrädd vågar knappt röra mig i sängen. Leo som oxå låg i sängen vaknade och nosade vid väggen. Jag vågar inte gå upp på övervången nu när jag är själv hemma. Hihi så barnslig jag är.

Jag,syster och mamma var en sväng på gekås innan. Jag skulle ha två saker plastad frotte och en amningskudde...jo visst jag kom ut med typ en hel vagn....och 1000 kr fattigare. Men nu så är det slut shoppat i ullared på ett tag för nu slutar jag jobba på söndag så då har jag ingen anledning att gå in där.

jag är extraledig idag tar ut komptimmar och extra ledighet bara. Jag jobbar bara fre-sön denna vecka pgr av graviditeten. Eller egentligen beror det på att jag ej sover på nätterna det är det som är det jobbiga.
Efter turen till gekås idag så är jag helt slut så jag somnade nästan när vi var och fikade hemma hos mormor och morfar. Förlåt!

Jag har börjat advent/jul pynta här hemma. Jag tar inte fram så mycket i år. Tycker inte om när det är för mycket prydnader överallt det ska vara rent och stilrent överallt.

Nee nu ska jag faktiskt gå och vila lite. Ha det så bra


Kommentarer
Postat av: Isa

Blir så orolig att du mår illa. =( Borde du inte kolla upp det? Det är la inte bra o må illa när man e höggravid? puss

2009-11-25 @ 20:22:56
URL: http://sladdisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo