www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Vilken resa!

Leo har aldrig varit borta speciellt länge och i torsdags hade han nästan varit borta i två dygn! Jag kände på mig att något var fel. Sov dåligt natten till fredag

I fredags morse satt älskade Leo utanför dörren helt utmattad. Är så tacksam för att han tog sig hem. Jag såg direkt att det var något fel. Han åt inte, fick undan. Jag kollade på honom och han var gul i öronen och i munnen. Började nästan gråta för tänkte att nu har levern lagt av.

Fick en akut tid till veterinären och veterinären sa "oj detta är inte bra, det är levern" min värld rasade. Och jag ställde mig in på att avliva Leo.

Veterinären tog ib Leo på dropp och skulle ta lite prover.

Efter ett par timmar ringer veterinären och säger att det inte är levern utan Leo har väldigt lite blod i kroppen, något som förstår hans röda blod kroppar i blodet. Och att han måste åka in akut till djursjukhuset!

Ner till slöinge, de tog Leo direkt och la in han. Efter mycket prover så ringer de och säger att det är parasiter från fästingar i de röda blod kropparna som äter upp "blodet"
Han har varit väldigt sjuk men har nu återhämtat sig efter fyra dagar på djur sjukhuset. Äntligen har han fått komma hem och jag är så tacksam för all hjälp

Älskar min Leo så otroligt mycket!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo