www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Trots

Klockan är inte ens halv tio på kvällen, en fredag. Men jag är helt slut efter denna vecka. Avskyr när Christian jobbar kväll. Jag är lixom helt själv med allt så som uppstigning,lämna på dagis, hämta på dagis, laga kvällsmat, läggning. Kanske inte låter så jobbigt? Men Nellie är väldigt trotsig just nu och jag är helt slut nu. Precis fått Nellie i säng och jag kan lägga mig ner för första gången idag. Det här med sov morgon finns inte, inte funnits på länge. Går upp efter kl sex varje dag, alltid. Mannen vaknar ju inte av något hihi.

Hur gör man kan man undra? Är det bara min dotter som är så trotsig!! Hon är så envis och vet exakt vad hon vill och hon är så bestämd. Men såklart kan hon vara världens snällaste och underbaraste min älskade snutt!

Ska sova nu och ladda upp batterierna.
Hoppas jag är piggare imorgon. Haft ont i magen/tarmarna hela dagen. Ingen mer snabbmat här inte. Vilket det har blivit nu den senaste tiden, men motivationen för att laga mat kommer nog tillbaka snart :)

Vi ses och hörs.

Puss och kram

Kommentarer
Postat av: Fia

Tyvärr tror jag inte det finns någon mirakelkur på trots, Mer än silvertejp då *skratt*
Om det är till någon tröst så är det som dom säger: "små barn små bekymmer, stora barn..." Ja du fattar! Mycket roligt att se fram emot med andra ord! Tur dom är söta=)

2012-09-29 @ 14:29:30
URL: http://fantastiskafia.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo